Kauneus  — 19.4.2017

Pastellivärit-kevään ehdoton ykköstrendi

Kepeät pastellivärit ovat kevään kuumin trendi niin vaatteissa, sisustuksessa kuin kauneustuotteissakin. Lue helpot vinkit keväiseen tyylipäivitykseen!

PRETTY IN PINK – KOKEILE PASTELLEJA KEVÄTMEIKISSÄ

Talvi on ohi ja on aika päästää kevään valo ja värit säihkymään meikkituotteissa. Uudista meikkipussisi hohtavilla väreillä ja anna pehmeän roosan, vaaleansinisten ja keltaisten

luomivärisävyjen luoda kirkkautta kasvoillesi. Pehmeän vaaleanpunainen huulikiilto ja ruusuinen, nestemäinen poskipuna viimeistelevät raikkaan ilmeen.

PEHMEÄT PASTELLIT KOTONA

Heittäydy kevään trendikkäiden pastellien maailmaan myös kodin sisustuksessa. Pastellivärit tarjoavat tyylikkään vaihtoehdon neutraalille väripaletille. Kokeile kodintekstiileissä murrettuja pastellisävyjä kuten vaaleankeltaista, hempeä lilaa, vaaleansinistä ja ruusukvartsia. Raikasta kotisi sohvatyynyillä, torkkupeitoilla ja lampunvarjostimilla pastellien kaikessa kirjossa. Yhdistä pastellivärejä sisustukseen antamaan yksivärisille seinille ja tummille tekstiileille valoa ja pehmeyttä.

 

Nomess Copenhagen Optical
Memory -koristetyyny 88,-

TEE TYYLI

MAKEA KUIN KARAMELLI – PASTELLISÄVYT MUODISSA

Vaatekomeron klassikot pastelliväreissä ovat kevään kuumin trendi. Pastellisävyt raikastavat ja päivittävät tyylin kuin tyylin. Kokeile pastelleja perusklassikoissasi kuten trenssitakissa, räätälöidyissä housuissa tai paitapuserossa. Yhdistä pastellit neutraalin viileään värimaailmaan: harmaaseen, mustaan, valkoiseen tai farkunsiniseen.

Samuji Como -takki 905,- vain tavaratalosta.
Filippa K -farkut 190,- vain tavaratalosta.
Mangon t-paita 15,99 vain tavaratalosta.
MMK-sandaalit 189,-

Seuraava artikkeli