Koti  — 2.3.2022

Tuo kevät kotiin Casa Stockmannin uutuuksilla

Casa Stockmann on asiakkaidemme rakastama kodinmallisto, jonka suositut luottotuotteet kestävät vuodesta toiseen. Poimi ideat kevätkotiin!

Laseja, astioita, kodintekstiilejä ja sisustustavaraa – tätä kaikkea on kodinmallistomme Casa Stockmann. Jo useamman vuosikymmenen valikoimissamme ollut mallisto on yksi suosituimpia omia merkkejämme.

 

Tuotteet suunnitellaan omassa designstudiossamme Helsingin Pitäjänmäessä, ja mallistolla on kotimaisesta suunnittelusta kertova Design from Finland -tunnus. Keräämme jatkuvasti palautetta ja muokkaamme valikoimaa sen mukaan.

 

Vastuullisuus ja ekologisuus ovat tärkeitä arvoja kodintuotteidemme valmistuksessa. Valtaosa Casa Stockmannin tekstiilituotteista on valmistettu Euroopassa. Esimerkiksi suositut Conic-lasimme valmistetaan Italiassa, ja Serra-korkkitabletit tulevat pieneltä toimittajalta Portugalista. Jokaisen tekstiilituotteemme pesulapussa mainitaan materiaalitietojen lisäksi myös valmistusmaa.

 

Vaikka haluamme piristää asiakkaidemme arkea trendien mukaan päivittyvillä ajankohtaisilla sisustusuutuuksilla, mallistoon kuuluu myös ajattomia ja pitkäikäisiä sarjoja. Täydennettävät astiasarjamme suunnittelemme niin, että vahingon sattuessa rikkoutuneen lasin tilalla löytyy aina uusi.

Kolme sisustusvinkkiä kevätkotiin

Maailmalla julistetaan, että minimalismin aika on ohi ja maksimalismi valtaa kodit. Nauti hempeistä väreistä, yrttien tuoksusta ja käytännöllisistä koriste-esineistä.

1. Ryhdy yrttitarhuriksi

 

Viherkasvit ovat edelleen kuuma sisustustrendi. Kokeile niiden rinnalle yrttejä, itse kasvatettuja tai kaupasta ostettuja, ja sujauta ne lasitettuihin ja värikkäisiin ruukkuihin. Pääset nauttimaan yrttien tuoksusta, kun sijoitat minttupuutarhan olohuoneen sivupöydälle tai laventeliruukut makuuhuoneen ikkunalle.

2. Lumoudu laventelista

 

Pastellit tekevät jokakeväisen paluun, mutta tällä kertaa hempeän roosan rinnalla myös vaaleankeltainen ja -sininen ovat in. Trendikkäin kaikista on kuitenkin laventeli eli puuteriliila.

3. Satsaa kauniisiin käyttöesineisiin

 

Kotia koristellaan nyt kauniilla käyttöesineillä. Esimerkiksi kelloja voi olla vaikka joka huoneessa, seinällä tai pöydällä. Keittiön ilmettä piristävät kauniit säilytyspurkit sekä trendimateriaali korkki, joka on uusiutuva ja ekologinen materiaali.