Juuri nyt  — 2.3.2023

Matkalla muodin huipulle

Stockmann on mukana helmikuussa MTV:llä alkaneella Muodin huipulle -kaudella, jossa kymmenen lahjakasta muotisuunnittelijaa kilpailee erilaisten haasteiden parissa.

Realityklassikko Muodin huipulle on tehnyt paluun televisioon. Ohjelmassa kymmenen suomalaista muotisuunnittelijaa kilpailee vaihtuvien haastetehtävien parissa. Stockmann on ensi kertaa mukana uudella tuotantokaudella, joka huipentuu finaaliin Helsingin tavaratalossa.

 

”Haluamme tukea kotimaista suunnittelutyötä ja tuoda suomalaista muotia entistä enemmän asiakkaidemme saataville. Kilpailun voittaja saa oman mallistonsa myyntiin Stockmannille, mikä on upea mahdollisuus niin voittajalle kuin meille”, kertoo Stockmannin naisten muodin kategoriajohtaja Maiju Niskanen.

 

Ohjelman kolmannessa jaksossa nähdään Stockmannin oma jaksotehtävä, jonka tuomarina Maiju vierailee. Vierailevana tuomarina Maiju pääsi seuraamaan läheltä suunnittelijoiden töitä.

 

”Kunnioitan suuresti taitavia kilpailijoita, sillä tehtävät ovat haastavia ja suunnittelutahti nopea. Ohjelman kautta on aiemminkin noussut huippulahjakkuuksia, kuten esimerkiksi muotisuunnittelija Katri Niskanen, joka on yksi asiakkaidemme rakastamista suunnittelijoista”, Maiju lisää.

 

Stockmannin jaksotehtävässä kilpailijat pääsivät suunnittelemaan juhla-asun Stockmannin asiakkaalle. ”Jakso tarjosi todellisen muotielämyksen! Useassa asussa oli kiinnitetty huomiota siihen, että vaate olisi muunnettavissa myöhemmin uuteen käyttötarkoitukseen. Vastuullisuus oli selkeä trendi”, Maiju summaa.

 

Suomalainen suunnittelu ja vastuullisuus kiinnostavat myös asiakkaita. Stockmannin valikoima kasvaakin jatkuvasti kotimaisilla tulokkailla ja kiinnostavilla brändeillä.

 

”Stockmann on 160 vuoden ajan vaatettanut suomalaisia ja ottanut kautta aikojen myyntiin kotimaisia mallistoja. Myös asiakkaamme haluavat tukea suomalaista suunnittelua. Siksi haluammekin ehdottomasti tarjota kilpailun voittajan mallistolle myyntipaikan”, Maiju sanoo.

 

Voittajan mallistoa pääsee ihailemaan tavaratalossa syksyllä 2023. ”Lisäksi Stockmannin jaksotehtävän luomukset tullaan näkemään Helsingin tavaratalossa, jolloin asiakkaat pääsevät näkemään lähempää suunnittelijoiden kädenjälkeä. Luvassa on huikeaa suunnittelutyötä ja upeita luomuksia!”, paljastaa Maiju.

 

Kaikki kilpailijoiden Stockmannille suunnittelemat juhla-asut ovat nyt nähtävillä Helsingin keskustan tavaratalon Aleksanterinkadun näyteikkunoissa. Helsingin keskustan tavaratalo toimii myös näyttämönä kauden finaalille, joka nähdään MTV3-kanavalla 6.4. kello 20.00.

Katso Stockmannin jaksotehtävä MTV Katsomossa

Muodin huipulle

Muodin huipulle -ohjelmassa taidoistaan kisailee kymmenen lahjakasta muotisuunnittelijaa erilaisissa haastetehtävissä.

Muodin huipulle

Kilpailun vakituomariston muodostavat ohjelman juontaja Miisa Grekov ja suomalainen muotiasiantuntija Sami Sykkö. Heidän lisäkseen asuja arvioivat tehtäväkohtaiset vierailevat tuomarit.

Miisa Grekov

Stockmann on vaatettanut ohjelman juontajan Miisa Grekovin kaikkiin jaksoihin. Kuvan mekko on Miia Halmesmaan.

Stockmannin asusteseinä

Suunnittelijoilla on kauden ajan käytössään asusteseinä, jonka tuotteet ovat Stockmannin suosikkibrändien valikoimista.

Ohjelmassa nähtyjä tuotteita

 

Kuvat: MTV3