Kauneus  — 26.2.2024

Rahua: Sademetsässä kasvanutta kauneutta hiuksillesi

Rahua-hiustenhoitotuotteiden salaisuus on rahua-öljy, jota Amazonin alkuperäiskansa on käyttänyt ihon- ja hiustenhoidossa jo vuosisatojen ajan. Brändi työskentelee yhdessä heimon kanssa tuottaakseen ainutlaatuista rahua-öljyä sisältäviä tuotteita alkuperäiskansan menetelmiä ja perinteitä kunnioittaen.

Rahua®|Amazon Beauty® Inc. on tunnetun hiusmuotoilijan Fabian Lliguin ja hänen vaimonsa Anna Ayersin perustama yritys, joka sai alkunsa heidän kutsumuksestaan välittää tietoa Amazonin sademetsäalueesta ja sen suojelemisen tärkeydestä. Amazon Beauty® on sitoutunut Amazonin sademetsän ja siellä asuvien alkuperäiskansojen säilyttämiseen.

 

Rahua-hiustenhoitotuotteiden avainraaka-aineena on Amazonin alkuperäisheimojen valmistama ungarahuapuun pähkinöistä saatava rahua-öljy, jonka superpienet molekyylit vievät ravinteet, kuten omega-9-rasvahapot, syvälle hiukseen hoitaen ja vahvistaen hiuksia monipuolisesti.

Rahua-hiustenhoitotuotteet

Kaikki Rahua®-tuotteet ovat vegaanisia, gluteenittomia, eläinkokeettomia ja hiilineutraaleja.

Rahua-öljy: sademetsän lahja hiuksillesi

Rahua®|Amazon Beauty® Inc. sai alkunsa yli kaksi vuosikymmentä sitten, kun New Yorkissa vaikuttava tunnettu hiusmuotolija ja värispesialisti, Fabian Lliguin, vieraili Amazonin sademetsässä, jossa hän ihasteli Quechua-Shuar-heimon naisten pitkiä kauniita hiuksia. Fabian on syntyperäinen Ecuadorin ketšualainen ja oli tuolloin Amazonissa osallistumassa humanitaariseen työhön. Amazonin heimonaisten salaisuudeksi paljastui rahua-öljy, jota alkuperäiskansa on käyttänyt ihon -ja hiustenhoidossa jo vuosisatojen ajan.

 

Rahua-öljystä innostunut Fabian palasi Yhdysvaltoihin mukanaan pieni määrä tätä hämmästyttävää öljyä, jonka elvyttäviä vaikutuksia hän testasi asiakkaidensa hiuksiin. Ihmeellisesti kuivat ja vaurioituneet hiussuortuvat heräsivät henkiin uudistuneina ja joustavina. Hiusten väri pysyi elinvoimaisena pidempään. Pitkistä hiuksista tuli huomattavasti terveemmät. Ärtynyt päänahka rauhoittui ja tasapainottui. Kaikki tämä tapahtui rahua-öljyn ”taikavoimasta”.

 

Toisin kuin muut kasviöljyt, jotka vaikuttavat vain hiusten pintaan, rahua-öljymolekyylit ovat niin pienen pieniä, että ne tunkeutuvat syvälle hiusten sisään korjaten ja vahvistaen sekä samalla tuoden runsasta kiiltoa ja silottaen hiuksia.

Rahua-täyttöpakkaukset

Osaan Rahuan shampoista ja hoitoaineista on saatavana myös muovin käyttöä vähentäviä täyttöpakkauksia.

Rahua-tuotteet sisältävät Symbiotic®-ainesosia

Rahua®|Amazon Beauty® Inc. on niin intohimoisesti sitoutunut kehittämään markkinoille puhtaimpia ja tehokkaimpia sekä kestävimpiä tuotteita, että Rahua on tehnyt ainesosille oman standardin, jonka nimi on Symbiotic®.

 

Symbiotic®-ainesosalle asetetut kriteerit:

 

Ainesosan tulee kasvaa (villinä) koskemattomassa sademetsässä.

Ainesosien sadonkorjuun ja valmistuksen tulee noudattaa alkuperäiskansojen tietotaitoa alkuperäisessä koskemattomassa metsässä.

Aineosat tulee ostaa paremmalla kuin reilulla hinnalla ja voimaannuttamalla alkuperäisväestöä.

Amazon Beauty® -tuotteet on valmistettu orgaanisista, luonnollisista ja puhtaista kasviainesosista.

Amazon Beauty® on sitoutunut Amazonin sademetsän ja siellä asuvien alkuperäiskansojen säilyttämiseen.

Amazon Beauty® on sitoutunut rakentamaan kestävää tulonlähdettä Amazonin alueelle ja luonut sinne muun muassa koulutuskeskuksia.