Muoti  — 7.3.2024

Calvin Kleinin kevätmallisto vie farkkumuodin ikonin uuteen kauteen

Calvin Kleinin kevätmallisto on saapunut Stockmannille! Tutustu uutuuksiin ja löydä omat suosikkisi kevätmallistosta, jonka tähtinä loistavat K-pop-tähdet JENNIE ja Jung Kook.

Vuonna 1968 New Yorkissa perustettu Calvin Klein on amerikkalaisen muodin ikoni, joka tunnetaan minimalistisesta ja selkeälinjaisesta tyylistään. Olennainen osa Calvin Kleinin tyyliä ovat vaivattomat ja ajattomat muotiklassikot, kuten farkut, t-paidat ja alusvaatteet, jotka pysyvät merkin mallistoissa sesongista toiseen.

 

Myös tänä keväänä Calvin Kleinin mallistossa nähdään ikonisia farkkuja, t-paitoja ja alusvaatteita. Klassikot on tuotu tähän hetkeen rennon konstailemattomalla ja nuorekkaalla otteella. Uudesta mallistosta jokaisen on helppo löytää omaan ainutlaatuiseen tyyliinsä sopivat vaatteet ja asusteet, sillä mukana on niin klassisia leikkauksia kuin trendikkäitä tyylejäkin.

 

Calvin Klein tunnetaan myös rohkeista ja ikonisista kampanjakuvistaan, joita ovat tähdittäneet vuosien varrella lukemattomat huippumallit ja maailmantähdet, kuten Kate Moss, Brooke Shields, Mark Wahlberg ja viimeisimpinä Jeremy Allen White, Idris Elba ja Kendall Jenner.

 

Uuden kevätkampanjan kasvoina nähdään K-pop-tähdet Jung Kook ja JENNIE. JENNIE eli Jennie Kim on eteläkorealainen laulaja, räppäri ja näyttelijä, joka tunnetaan huippusuositusta BLACKPINK-yhtyeestä. Jung Kook puolestaan on K-popin menestyneimmän yhtyeen BTS:n päävokalisti ja tanssija. Kampanjan kuvat on ottanut tunnettu muotikuvaaja Mert Alas, ja ne on kuvattu New Yorkissa.

Calvin Kleinin kevätmalliston uutuuksia naisille

JENNIE Calvin Kleinin alusvaatteissa

JENNIE Calvin Kleinin vaatteissa

JENNIE Calvin Kleinin vaatteissa

JENNIE Calvin Kleinin vaatteissa

Calvin Kleinin kevätmalliston kampanjakuvissa K-pop-tähti JENNIE esittelee Calvin Kleinin ikonisimpia tyylejä alusvaatteista farkkuihin.

Calvin Kleinin kevätmalliston uutuuksia miehille

Jung Kook Calvin Kleinin vaatteissa

Jung Kook Calvin Kleinin vaatteissa

Jung Kook Calvin Kleinin vaatteissa

Jung Kook Calvin Kleinin vaatteissa

Myös K-pop-tähti Jung Kookin yllä nähdään Calvin Kleinin ikonista farkkumuotia ja rentoja klassikoita.