Tavarataloissa juuri nyt

 

Hyvän olon valintoja Turussa

Turun Stockmannilla on innostava Hyvän olon valinnat -tapahtuma lauantaina 21.1. klo 11–17. Turun Urheiluliiton voimisteluryhmä esiintyy klo 11 ja 13, Elixian tanssituntidemot säväyttävät klo 12 ja 14. Lisäksi tavaratalossa tehdään kehonkoostumusmittauksia. Herkussa on paljon esittelyjä ja maistiasia. Hae pirteyttä Lindrothin yrteistä, osta välipalaksi Berries-marjasoseita, seuraa sushin valmistusta esittelykeittiössä. Tervetuloa!

 

 

Trendikkäästi suomalainen

Helsingin keskustan Stockmannin 4. kerroksessa on avattu Suomi Fashion -aiheinen pop-up-shop. Shopista löytyy niin Marimekon ja Nanson värikkäitä kuoseja ja ajattomia vaatteita kuin harkituista leikkauksista ja viimeistellyistä yksityiskohdista tunnettuja Anna Ruohosen ja Ritva Fallan asuja. Shopissa on myös Arelan pehmeitä ja lämpöisiä kašmir- ja merinovillaneuleita sekä laadukkaita puuvillasta valmistettuja vaatteita ja KN Collectionin sekä Coston käytännöllisiä, tyylikkäitä ja trendikkäitä päähineitä hatuista pipoihin.

 

 

BEdesign-pop up henkii luonnollista harmoniaa

Helsingin keskustan tavaratalon 5. kerrokseen kodin osastolle on avautunut keidasmainen BEdesign -pop up. Pop up -piste esittelee suomalaisen BEdesign-nimikkobrändin sekä yhteistyöbrändien parhaita tuotteita hyvän olon näkökulmasta. Kolmiosainen pop up henkii kiireetöntä arkea luonnon helmassa sekä esittelee hyvän olon vaatekaapin ja työpisteen. Suomalaisten siskosten luoman BEdesignin käytännölliset ja laadukkaat tuotteet saavat inspiraationsa suomalaisesta arkkitehtuurista ja rakkaudesta luontoon. Tervetuloa tutustumaan pop upiin ja ottamaan pala sen seesteisen hyvinvoivaa sisustusta myös omaan kotiin tavaratalosta tai verkosta.