Tavarataloissa juuri nyt

Keskustan tavaratalon katolle avautuu terassiravintola Helsingin parhailla näkymillä

Helsingin keskustan Stockmann-tavaratalon 8. ja 9. kerrokseen avataan Stockmann Roof -ravintola toukokuun puolivälissä. Ravintolan erikoisuutena on Stockmannin katolla sijaitseva terassi.

190-paikkainen terassi toimii kahdessa tasossa, joista toinen on kokonaan katettu ja toisella ylempänä sijaitsevalla tasolla voi nauttia esteettömästä auringonpaisteesta.

Ravintolatoiminnasta vastaa Royal Ravintoloihin kuuluva Ravintola Teatteri, joka toimii tiloissa vuokralaisena. Ravintolan tiloissa voidaan järjestää myös yksityistilaisuuksia.

Stockmann Roof tarjoaa musiikkia, kesäisiä suosikkijuomia, virvokkeita, kahvia ja teetä sekä valikoituja ruoka-annoksia Hanko Sushin menusta. Ravintola on auki säävarauksella ma–pe klo 11–21, la klo 12–21 ja su klo 12–18.

Terassi on avoinna koko kesän ajan, sään salliessa syyskuun loppuun asti. Tavaratalon 8. kerroksessa sijaitseva ravintolatila on suurelta osin katettu ja terassia rajaa tuulelta suojaava lasitus. Stockmann Roof saa myös oman sisäänkäynnin Pohjoisesplanadilta.

Lue lisää tästä

 

 

Värikäs L’Oréal Colorista -tapahtuma

L’Oréal Paris Coloristan hiusväriasiantuntijat esittelevät tuotteita ja opastavat oikean värin valinnassa useassa tavaratalossa vapun alla. Helsingin keskustassa, Turussa ja Tampereella L’Oréal Paris -hiusväriasiantuntija Sirpa Stenman-Mäkelä ja hiusväripromoottorit tekevät stailausstudiossa asiakkaille pikahiusvärjäyksiä vapuksi. Helsingissä voit myös tavata Colorista Squadin eli suositut suomalaiset vloggaajat @jannenaakka ja @tuuli_virallinen. Katso tavaratalokohtaiset tapahtuma-ajat ja tule valitsemaan itsellesi kevään makein hiusväri.

Helsingin keskusta
To–pe 27.–28.4. klo 11–19 ja la–su 29.–30.4. klo 10–18
Jannen Meet & Greet  pe 28.4. klo 16.30–18
Tuulin Meet & Greet la 29.4. klo 14–15.30

Turku
To 27.4. klo 12–18

Tampere
Pe 28.4. 12–18

Itis
la 29.4. klo 10–17

Tapiola
La 29.4. klo 10–17

 

Muumi-pop-up kokoaa rakastetut muumituotteet yhteen

Helsingin keskustan tavaratalon Muumi-pop-upista löydät Arabian, Fazerin ja Finlaysonin rakastetut muumituotteet.

Arabian kevään uutuuksiin kuuluvat muun muassa Kesäteatteri-astiat, joiden kuvitus perustuu teokseen Vaarallinen juhannus. Fazer taas hellii muumifaneja uusilla Muumi-vaahtokarkeilla. Finlaysonin Muumimamman Ruusutarha -tuotteet saapuvat pop-upin valikoimaan toukokuussa.

Tavaratalon 1. kerroksessa, Keskuskadun puoleisen sisäänkäynnin läheisyydessä sijaitseva pop-up on sisustettu muistuttamaan kesäistä Muumilaaksoa.

Tuotteiden lisäksi muumifaneja hellitään myös erilaisilla tapahtumilla. Tule tervehtimään Muumipeikkoa pop-upin avajaisiin lauantaina 29.4. klo 10–13! Sata ensimmäistä saavat mukaansa muumi-ilmapallon. Pop-upissa voit osallistua myös arvontaan ja voittaa Pikku Myyn -ensipastillit koko vuodeksi!

Moomin Charactersin kanssa yhteistyössä toteutettava pop-up-myymälä palvelee elokuun loppuun asti.

 

 

Season Sale –40 %

Parhaat löydöt kevätauringon alla! Naisten, miesten ja lasten muotia ja asusteita sekä urheilua, kodinsisustusta, kodinkoneita ja kosmetiikkaa –40 % tavarataloissa. Kaikissa tavarataloissa nyt häikäisevä kattaus sesongin merkkilöytöjä, tule tekemään omat edulliset löytösi!

 

 

Vimman Letti-kuosi erikoisvärissä vain Stockmannilta!

Saimme myyntiin suositun Letti-kuosin raikkaassa mintunvihreässä sävyssä, jota et muualta saa. Erikoisväriseen mallistoon kuuluvat lasten leggingsit, paita, collegepaita ja teepamekko. Leggingsit ja teeppamekko ovat saatavilla myös aikuisten koissa. Himoitut Vimmat nyt verkkokaupassa ja kaikissa tavarataloissa, ei varauksia.

 

 

Uusi kampaamotuotesarja Stockmannilla!

Australialainen kampaamotuotesarja evo® on innovatiivinen, persoonallinen ja suoraselkäinen tuotelinja, josta et löydä tarpeettomia ja ylimarkkinoituja ainesosia, et kuvitteellista teknologiaa, et myyttejä etkä muita kikkoja.

Tule tutustumaan näihin sulfaatittomiin, parabeenittomiin sekä dea- ja tea- ja propyleeniglykolivapaisiin tuotteisiin Helsingin keskustan tavarataloon tai verkkokauppaan.

 

 

Kahvihetki Muumien hengessä

Mumin Kaffe -kahvila on avautunut Helsingin tavaratalon 5. kerroksen hissiaulaan. Kahvilassa yhdistyvät lapsiystävällisyys, suomalainen design ja muumilaaksolaisen lempeä ajattelutapa. Kahvila tarjoilee esimerkiksi erilaisia leivonnaisia, salaatteja, piirata, jäätelöä sekä kuumia ja kylmiä juomia. Tuotteissa pyritään välttämään lisäaineita ja suosimaan kotimaisia raaka-aineita.

 

 

Kierrätysyhteistyö Emmy-verkkokaupan kanssa

Stockmann on aloittanut yhteistyön käytettyjä merkkivaatteita asiakkaiden puolesta myyvän Emmy-verkkokaupan kanssa. Jokaiseen Stockmann-tavarataloon tulee 25.2. alkaen Emmyn keräyspiste, jonne asiakkaat voivat tuoda tarpeettomaksi jääneitä merkkivaatteitaan myytäväksi Emmyn verkkokaupassa. Keräyspisteet sijaitsevat tavaratalojen lastenvaateosastoilla, Tapiolassa keräyspiste on kauppakeskus Ainoan puolella. Myyntiin sopivat hyväkuntoiset lasten, naisten ja miesten merkkivaatteet, -kengät ja asusteet sekä äitiysvaatteet.

Asiakas saa Emmyssä myymiensä vaatteiden ja asusteiden myyntituotosta 30–60 % tuotteen myyntihinnasta riippuen. Myyntituotot voi ottaa joko rahana tililleen tai Stockmann-lahjakorttina. Lahjakortille otetuille tuotoille Stockmann tarjoaa 10 %:n lisäedun. Tuoton voi myös lahjoittaa Emmyn kautta hyväntekeväisyyteen. Normaali kuljetusmaksu on 6,90 €.

Lue lisää tai tule tutustumaan palveluun tavarataloissamme.