Ajankohtaista

14.5.2021
Helsinki
BBQ Royale Helsingin keskustan tavaratalossa

 

BBQ Royale – Michael Björklundin ravintola avattu

Sekä Suomessa että Ruotsissa Vuoden kokin tittelin saanut ahvenanmaalainen Michael ”Micke” Björklund on avannut yhtiökumppaninsa Thomas Strandvikin kanssa Helsingin keskustan tavarataloon BBQ Royale -ravintolan. Uutuusravintola on osa kahvilan ja ravintolan käsittävää Royale by Michael Björklund -kokonaisuutta.

BBQ Royale tarjoilee grillattuja premiumhampurilaisia ja -kebabia maukkaiden lisukkeiden kera. Ravintola panostaa pienimuotoiseen ruoanvalmistukseen, vastaleivottuun leipään ja talon omiin kastikkeisiin.

Ravintolaan voit piipahtaa myös viinilasilliselle tai drinkille ja tehdä samalla matkan New Yorkin Brooklyniin, jonka tunnelmaa ravintolan sisustus henkii.

Royale by Michael Björklund -kokonaisuus täydentyy 22. toukokuuta Café Royale -nimeä kantavan kahvilan myötä.

Royale by Michael Björklund, Helsingin keskustan tavaratalo, katutaso

Lue lehdistötiedote     Ravintolan sivut

6.5.2021
Jumbo
Uudistunut Jumbon tavaratalo

Tervetuloa uudistuneeseen Stockmann Jumboon

Vantaalla Jumbon kauppakeskuksessa sijaitseva tavaratalomme on käynyt läpi laajan uudistuksen. Tervetuloa nauttimaan uudistuneista kosmetiikka- ja muotiosastoista sekä tutustumaan monipuoliseen palvelutarjontaamme.

Kosmetiikkaostoksia voi tehdä entistä upeammassa miljöössä, suosittu luonnonkosmetiikka on saanut oman raikkaan alueensa, ja koko kauneuden valikoima on täydentynyt monilla uusilla brändeillä. Lisäksi suositut kauneuspalvelumme ovat saaneet oman pisteen.

Naisten ja miesten muodin löydät nyt ensimmäisestä kerroksesta, ja valikoimaa on täydennetty uusilla kotimaisilla ja kansainvälisillä brändeillä. Miesten kosmetiikka- ja hiustenhoitotuotteet löytyvät nyt miesten muodin yhteydestä omana alueenaan, jotta asiointi olisi entistä sujuvampaa.

Tavaratalon muotineuvonta palvelee täysin uusissa ja laajennetuissa tiloissa. Muotineuvonta tarjoaa apua ja inspiraatiota erilaisiin pukeutumistarpeisiin niin paikan päällä tavaratalossa kuin etänä virtuaalipalveluna. Palveluvalikoimassamme on nyt myös laajennettu ompelupalvelu, joka tekee korjaus- ja muutostöitä sekä uusiin että käytettyihin vaatteisiin.

 

Juhlistamme uudistunutta Jumboa upeilla palveluilla

Kevät on juhlien aikaa! Tervetuloa palveltavaksi uudistuneelle Jumbon Stockmannille. Valitse kosmetiikkapalvelu, muotipalvelu tai miesten juhlapukeutumispalvelu – tarjoamme palvelun veloituksetta ajalla 21.–22.5.

Varaa aikasi ensi viikonlopun ilmaisiin palveluihin Jumbon Stockmannille tiistaihin 18.5. mennessä. Aikoja on rajoitetusti.

 

Varaa aika palveluun

Kosmetiikkapalvelu Muotipalvelu Miesten juhlapukeutuminen

Tervetuloa tutustumaan Stockmannin uudistuneeseen Jumbon tavarataloon ja inspiroitumaan kevään uutuuksista!

Lue lehdistötiedote

27.1.2021
Helsinki, Verkkokauppa
Stockmann Talks

Stockmann Talks

Marja Hintikan luotsaamassa Stockmann Talks -virtuaalitalkshowssa puhutaan suoraan ja kainostelematta maailmalla tapahtuvista ilmiöistä ja trendeistä, kuten vastuullisuudesta, luonnollisesta kauneudesta tai vaikkapa mummojen ja vaarien vallankumouksesta.

 

Stockwomann Talks -erikoisjakso

Stockwomann Talks on naistenpäivän 2021 kunniaksi järjestettävä Stockmann Talks -erikoisjakso, jossa keskustelemme kiinnostavien vieraiden kanssa naiseudesta, johtajuudesta, naisten yhteisöllisyydestä sekä tulevaisuudesta.

Poikkeusvuoden kunniaksi Stockwomann muuttaa muotoaan, ja yhden naisen sijasta haluammekin tällä kertaa juhlistaa naiseutta yhdessä, sekä korostaa yhteisöllisyyden voimaa. Keskustelua luotsaa tuttuun tapaan Marja Hintikka.

Katso Stockwomann Talks tästä

 

MUKANA KESKUSTELEMASSA OVAT:

Sikke Sumari, ravintoloitsija, ruokavaikuttaja
Enni Koistinen, graafinen suunnittelija, toimittaja ja podcast-juontaja
Marleena Lehtonen, yrittäjä, Lilimarleena
Riikka Wulff, toimitusjohtaja, Pentik Oy

 

KATSO AIEMMAT JAKSOT TÄSTÄ

jakso 1/4

Ensimmäisen jakson teemana on vastuullisuus ja vieraina Relove Oy:n perustaja Noora Hautakangas sekä Stockmannin Senior Brand Manager Sari Pitkänen. Talkshowta luotsaa Marja Hintikka.

jakso 2/4

Toisen jakson teemana on skandinaavinen sisustus ja vieraina Artekin Suomen-maajohtaja Anja Matilainen sekä Stockmannin omien kodin merkkien designer Päivi Lyytikäinen.

jakso 3/4

Talkshown kolmannen jakson teemana on ”Pelko pois! Miten voittaa jatkuvasti muuttuvassa muotibisneksessä?”, vieraina Makian Ilmari Olkinuora ja Elina Lappalainen.

jakso 4/4

Kauden viimeisen jakson teemana on luonnonkosmetiikka ja kosmetiikkateollisuuden tulevaisuus. Vieraanamme on Transmeri Oy:n toimitusjohtaja Sari Rosin.

 

SHOPPAILE VASTUULLISESTI

Showssa nähdään ajankohtaisia poimintoja valikoimissamme olevista tuotteista, jotka on valmistettu kestävästi ja vastuullisista materiaaleista. Tutustu ja tee omat vastuulliset ostoksesi!

Tutustu ja osta tästä

14.12.2020
Helsinki, Itis, Jumbo, Tampere, Tapiola, Turku, Verkkokauppa
Stockmannin yrityssaneeraus

 

Stockmannin yrityssaneeraus

Hakeuduimme keväällä koronapandemian vaikutusten seurauksena yrityssaneeraukseen ja saneerausohjelmaehdotus on tänään jätetty Helsingin käräjäoikeudelle. Stockmannin päivittäinen toiminta jatkuu normaalisti, ja edellytykset kannattavan liiketoiminnan harjoittamiseen ovat olemassa. Uskomme vahvasti yhtiön tulevaisuuteen ja palvelemme asiakkaitamme ammattitaidolla jatkossakin.

Lue lisää

3.9.2020
Helsinki
Uusi luonnonkosmetiikkaosasto

 

Upea luonnonkosmetiikkaosasto on avattu

Helsingin keskustan tavarataloon avatulta luonnonkosmetiikkaosastolta löydät koko laajan luonnonkosmetiikkavalikoimamme: niin meikit kuin ihon -ja hiustenhoitotuotteetkin. Uudella alueella on lisäksi mahdollisuus meikkaukseen luonnonkosmetiikan meikkivalikoimasta. Nyt on helppoa tehdä kestäviä ja luonnonmukaisia valintoja upeassa ympäristössä. Tervetuloa ostoksille!

Luonnonkosmetiikkaosasto, Helsingin keskustan tavaratalo, 1.krs

Luonnonkosmetiikkaa verkosta

7.10.2020
Helsinki, Itis, Jumbo, Tampere, Tapiola, Turku
Tervetuloa turvallisille ostoksille

 

Tervetuloa turvallisille ostoksille

Haluamme toimia vastuullisesti ja vähentää osaltamme koronaviruksen leviämisen riskiä. Teemme Stockmannilla edelleen kaikkemme, jotta asiakkaamme ja henkilökuntamme tuntevat olonsa turvalliseksi tavarataloissamme. Tavarataloissa on lisätty hygieniatoimenpiteitä, ja henkilökuntamme kiinnittää erityistä huomiota huolellisuuteen esimerkiksi käsihygieniassa. Suosittelemme käyttämään maksuvälineenä korttia tai lähimaksua käteisen sijaan.

Lue lisää

17.10.2019
Helsinki
Arelan huoltopalvelu

 

Arelan neuleiden huoltopalvelu nyt Stockmannilla

Laadukkaista neuleistaan tunnetun Arelan neulehuoltopalvelu nyt saatavilla Helsingin tavaratalossa

Kotimainen laatuneuleisiin erikoistunut vaatemerkki Arela edistää kestävää pukeutumista ja ottaa vastuun neuleistaan myös ostotapahtuman jälkeen. Arela tarjoaa neuleilleen ammattimaista huoltopalvelua, jossa neuleet pestään, niistä poistetaan nukka ja höyrytetään. Mahdolliset reiät korjataan ja tahrat poistetaan tarvittaessa. Huollon toteuttavat Arelan neuleasiantuntijat, ja käsittelyn jälkeen neule on kuin uusi. Helsingin tavaratalossa on nyt noutopiste, johon voi tuoda omia Arela-neuleitaan huoltoon.

Toimi näin:

Tuo huoltoa kaipaava Arela-neuleesi Stockmannin 3. kerrokseen, Arelan osaston vieressä olevalle naisten muodin kassalle. Saat henkilökunnalta kuitin vastaanotosta. Arelan neuleasiantuntija arvioi neuleen kunnon ja huoltotarpeen ja palaa sinulle sähköpostitse hinta- ja aikaarvion kanssa. Voit joko hyväksyä tarjouksen, tai perua sen, jolloin neule palautuu noudettavaksi Stockmannin noutopisteestä. Jos hyväksyt arvion, Arelan neuleasiantuntijat huoltavat neuleen sovitun mukaisesti. Kun neule on valmis, saat ilmoituksen ja laskun palvelusta. Laskun maksettuasi voit noutaa huolletun, uudenveroisen neuleen Stockmannin noutopisteestä. Perushuollon hinta on 35€ ja siihen sisältyy pesu, nukanpoisto ja höyrytys. Lisäpalveluista veloitetaan erikseen.

Arela on 10-vuotias suomalainen vaatemerkki ja perheyritys, joka tunnetaan etenkin laadukkaista neuleistaan, t-paidoistaan, ja neuleiden huoltopalvelusta. Arela käyttää tuotteissaan ainoastaan parhaita luonnonmateriaaleja. Niin suunnittelussa kuin valmistuksessakin panostetaan vaatteiden kestävyyteen.

Arela-tuotteet verkosta

31.1.2018
Kaikki tavaratalot
Varaa tavaratalosta

 

Varaa ja nouda – nopeaa ja kätevää!

Nyt voit tehdä varauksen tavaratalovalikoimaan kuuluvasta tuotteesta, kun olet kirjautunut verkkokauppaan käyttäjätunnuksellasi. Kun haluat tehdä varauksen, mene tuotetietoihin ja klikkaa painiketta Varaa myymälään.

Lue lisää