Tavarataloissa juuri nyt

28.2.2020
Helsinki
Designerlaukut Helsingissä

 

Rakastu kevään laukkuihin

Juhli kanssamme Helsingin keskustan tavaratalon upeaa, uusittua designer-laukkuosastoa
perjantaina 28.2. klo 17.30–18.30

Laukkuosaston vastuumyyjä Oona Salokannel kertoo myynnissä olevista laukkubrändeistä ja ajankohtaisista trendeistä. Haastattelijana Tuija Pehkonen.
Springyard-nahanhoitotuotteiden Account Manager Tiia Rahkola kertoo, miten hoidat nahkalaukkuja ja takaat laukkusi pitkäikäisyyden. Haastattelijana Tuija Pehkonen.

Osallistu myös arvontaan, jossa voit voittaa upean laukun itsellesi.

Naisten laukkuosasto, katutaso Pohjoisesplanadin puolella, 28.2. klo 17.30–18.30

Laukut verkossa

31.1.2020
Helsinki
Stockmann Atelier

 

Uutta: Stockmann Atelier

Stockmann Atelier on uusi, muotoilulle omistettu osasto Helsingin keskustan tavaratalossa. Osastolla esittelemme designilmiöitä ja nimiä niiden takana.

Stockmann Atelier -osaston avajaisia vietetään Helsingin tavaratalon 4. kerroksessa perjantaina 31.1. klo 17. Näyttelyn ”Design for Finnish Lifestyle” on kuratoinut vaatemerkki Samujin perustaja ja luova johtaja Samu-Jussi Koski. Samu-Jussin lisäksi paikan päällä ovat esillä olevien brändien edustajat.

Tervetuloa tutustumaan Stockmann Atelieriin!

Stockmann Atelier, Helsingin tavaratalo, 4. krs, alkaen 31.1. klo 17.

Lue artikkeli   Tutustu valikoimaan

10.1.2020 - 22.3.2020
Helsinki
Scandinavian Kids pop up

 

Lastenhuone on leikin valtakunta

Tänä keväänä lastenhuone sisustetaan skandityyliin tyylikkäällä designilla ja raikkailla sävyillä. Helsingin tavaratalon ensimmäisestä kerroksesta löydät nyt Scandinavian Kids -pop-upin, josta saat vinkkejä lastenhuoneen sisustukseen sekä pääset tutustumaan kevään uusiin mallistoihin.

Pop-upista löydät suositut brändit Ferm Living, Casa Stockmann, Nofred, Design Letters, Finlayson, Joutsen, Snurk, Lillagunga ja Avaroom. Mukana myös Akateeminen Kirjakauppa ja XS Lelut. Tervetuloa hakemaan uusia ideoita lastenhuoneen sisustukseen!

Scandinavian Kids pop up, Helsingin keskustan tavaratalo, 1.krs,  10.1.–22.3.

Osta uutta lastenhuoneeseen

10.10.2019
Helsinki
Muubs pop up shop

 

Muubs – hitaan elämän taide

Muubsin filosofian ytimessä on hidastaminen ja elämästä nauttiminen. Tanskalaisyritys haluaa näyttää, miltä hitaampi elämä näyttää kotona juuri nyt. Uniikit, luonnonmateriaaleista valmistetut sisustustuotteet juhlistavat kotisi yksilöllisyyttä ja ikääntyvät kauniisti.

Tervetuloa Helsingin keskustan tavarataloon avattuun Muubs- pop up shoppiin löytämään uudenlaista inspiraatiota kotiisi.

Muubs pop up shop, 5.krs, hissiaula

Muubs-tuotteet verkosta

17.10.2019
Helsinki
Arelan huoltopalvelu

 

Arelan neuleiden huoltopalvelu nyt Stockmannilla

Laadukkaista neuleistaan tunnetun Arelan neulehuoltopalvelu nyt saatavilla Helsingin tavaratalossa

Kotimainen laatuneuleisiin erikoistunut vaatemerkki Arela edistää kestävää pukeutumista ja ottaa vastuun neuleistaan myös ostotapahtuman jälkeen. Arela tarjoaa neuleilleen ammattimaista huoltopalvelua, jossa neuleet pestään, niistä poistetaan nukka ja höyrytetään. Mahdolliset reiät korjataan ja tahrat poistetaan tarvittaessa. Huollon toteuttavat Arelan neuleasiantuntijat, ja käsittelyn jälkeen neule on kuin uusi. Helsingin tavaratalossa on nyt noutopiste, johon voi tuoda omia Arela-neuleitaan huoltoon.

Toimi näin:

Tuo huoltoa kaipaava Arela-neuleesi Stockmannin 3. kerrokseen, Arelan osaston vieressä olevalle naisten muodin kassalle. Saat henkilökunnalta kuitin vastaanotosta. Arelan neuleasiantuntija arvioi neuleen kunnon ja huoltotarpeen ja palaa sinulle sähköpostitse hinta- ja aikaarvion kanssa. Voit joko hyväksyä tarjouksen, tai perua sen, jolloin neule palautuu noudettavaksi Stockmannin noutopisteestä. Jos hyväksyt arvion, Arelan neuleasiantuntijat huoltavat neuleen sovitun mukaisesti. Kun neule on valmis, saat ilmoituksen ja laskun palvelusta. Laskun maksettuasi voit noutaa huolletun, uudenveroisen neuleen Stockmannin noutopisteestä. Perushuollon hinta on 35€ ja siihen sisältyy pesu, nukanpoisto ja höyrytys. Lisäpalveluista veloitetaan erikseen.

Arela on 10-vuotias suomalainen vaatemerkki ja perheyritys, joka tunnetaan etenkin laadukkaista neuleistaan, t-paidoistaan, ja neuleiden huoltopalvelusta. Arela käyttää tuotteissaan ainoastaan parhaita luonnonmateriaaleja. Niin suunnittelussa kuin valmistuksessakin panostetaan vaatteiden kestävyyteen.

Arela-tuotteet verkosta

9.4.2019
Helsinki, Tampere, Tapiola, Turku
Pysäköintiedut tavarataloissa

 

Pysäköintiedut tavarataloissa

Uudistunut pysäköintietu tasojen 3–6 kanta-asiakkaille

Parkkeeraa helpoille ostoksille! Uudistuneessa kanta-asiakasohjelmassa tasojen 3–6 kanta-asiakkaat saavat 1 h pysäköintiä vastaavan edun yli 20 euron ostoksesta  Helsingin keskustan, Tampereen ja Turun Aimo Parkeissa.

 

 

3 tuntia ilmaista pysäköintiä Tapiolassa

Lataa Ainoa- ja Taskuparkki-sovellukset, niin saat joka kerralla kolme tuntia ilmaista pysäköintiaikaa asioidessasi Ainoan kauppakeskuksen Tapiola Parkissa!

Lue lisää pysäköintieduista

25.9.2018
Helsinki, Verkkokauppa
Click & Collect

 

OSTA VERKOSTA, NOUDA TAVARATALOSTA

Stockmann-verkkokaupan Click & Collect -noutopiste palvelee Helsingin keskustan tavaratalossa joka päivä puoleen yöhön. Osta netistä ja nouda Click & Collect -pisteestä silloin, kun sinulle sopii. Helppoa, nopeaa ja vaivatonta!

Click & Collect – lue lisää

13.2.2019
Helsinki, Itis, Jumbo, Tampere, Tapiola, Turku, Verkkokauppa
Lahjaopas

 

Lahjat jokaiseen juhlaan

Löydä persoonalliset ideat ja valikoi paras lahja jokaiseen juhlahetkeen! Katso tästä parhaat vinkit, olipa juhlan aiheena synttärit, tuparit, kastejuhla tai vaikkapa valmistujaiset. Tee tilauksesi kätevästi postitoimituksena verkkokaupasta, tai nouda ostoksesi tavaratalosta.

Tavarataloistamme löydät myös lahjapalvelun, kun on hieman isomman juhlan aika.

Parhaat lahjaideat

31.1.2018
Kaikki tavaratalot
Varaa tavaratalosta

 

Varaa ja nouda – nopeaa ja kätevää!

Nyt voit tehdä varauksen tavaratalovalikoimaan kuuluvasta tuotteesta, kun olet kirjautunut verkkokauppaan käyttäjätunnuksellasi. Kun haluat tehdä varauksen, mene tuotetietoihin ja klikkaa painiketta Varaa myymälään.

Lue lisää

29.10.2017
Helsinki, Itis, Jumbo, Tampere, Tapiola, Turku
Apple Pay

Liitä Apple Pay Stockmann MasterCardiin

Apple Payn avulla voit nyt hoitaa korttimaksusi Stockmann-tavarataloissa helposti iPhonella. Ota Apple Pay käyttöösi ensimmäisten joukossa ja liitä se Stockmann Mastercard -korttiin. Aktivoinnissa ei mene minuuttia kauempaa. Ota käyttöösi jo tänään!

Saadaksesi Stockmannin kanta-asiakasedut, näytä kanta-asiakaskorttiasi maksupäätteellä ennen Apple Payllä maksamista.

Lue lisää Apple Paysta