Ajankohtaista

16.8.2021
Helsinki, Itis, Jumbo, Tampere, Tapiola, Turku, Verkkokauppa
Stockalla tapahtuu!

 

Tapahtumia tavarataloissa ja virtuaalisesti

Läpi vuosikymmenten Stockmann on ollut suomalaisille mieleenpainuvien elämysten suunnannäyttäjä – rullaportaista kaupungin ensimmäisiin pehmisjäätelöihin. Tänä päivänä tapahtumatarjontamme on monipuolinen kattaus virtuaalisia kohtaamisia, kanta-asiakastapahtumia, suuria muotinäytöstapahtumia ja paljon muuta.

Tutustu tapahtumiimme tästä – lämpimästi tervetuloa mukaan!

Tapahtumat

13.9.2021
Helsinki, Jumbo, Tapiola, Turku, Verkkokauppa
Syksy kutsuu sisustamaan

 

Syksy kutsuu sisustamaan!

Stockmannilla vietetään sisustusviikonloppua 16. –19.9. Tule mukaan ja tutustu halutuimpiin sisustusuutuuksiin, osallistu inspiroiviin tapahtumiin sekä hyödynnä huikeat edut!

 

Live Shopping -sisustusilta 16.9. klo 18

Sami Sykkö ja Casa Stockmannin Brand Manager Virpi Kivilahti keskustelevat kauden ajankohtaisimmista sisustustrendeistä. Luvassa on inspiraatiota niin olohuoneeseen, kylppäriin, keittiöön kuin makuuhuoneeseenkin.

Katso Live Shopping tästä

 

Tapahtumia tavarataloissa 18.9. klo 12–17

Kodin syksy on täynnä kiinnostavia uutuuksia ja upeita designklassikoita. Tervetuloa inspiroitumaan upeasta kodintuotteiden valikoimasta!

Katso tapahtumat tavarataloissa

 

Sisustusideoita syyskotiin Casa Stockmannin tapaan

Lämpimiä sävyjä, pehmeitä materiaaleja ja ripaus rouheutta – niistä on sisustamisen syystrendit tehty. Katso kuusi ajankohtaista vinkkiä kodin päivittämiseen ja tutustu Casa Stockmann -sisustusmalliston kotoisiin uutuuksiin!

Lue artikkeli

 

Helsingin kodinosasto uudistuu

Tervetuloa inspiroitumaan viimeisimmistä trendeistä ja uusista vastuullisista brändeistä Helsingin keskustan tavaratalon uudistuneelle kodinosastolle. Suomalaisen muotoilun ystävät ilahtuvat erityisesti Argoshalliin avatusta kotimaisen designin alueesta. Lisää uudistuksia on tulossa syksyn aikana.

21.6.2021
Helsinki
Rooftop Miami

 

Rooftop Miami

KAUPUNGIN PARHAAT NÄKÖALAT

Kesäisen Helsingin parhaat näköalat löytyvät Stockan katolta! Hulppeiden näköalojen lisäksi Rooftop Miami tarjoaa laadukkaita cocktaileja, kuplivaa kuohujuomaa, virvokkeita, kahvia ja teetä. Rooftop Miamissa huippu-DJ:t, kiinnostavat live-esiintyjät sekä kuumat klubit pitävät huolen siitä että myös fiilis pysyy kattojen yläpuolella.

Tervetuloa ihastelemaan kaupungin upeimpia maisemia Esplanadin puiston ja Erottajan kattojen ylle!

8.krs, käynti hissillä Pohjoisesplanadin puolelta

26.5.2021
Helsinki
Relove Helsingin tavaratalossa

 

Relove – rakkaudella kierrätetty

Reloven uusi, elämyksellinen second hand -liike & kahvila-ravintola on avattu Helsingin tavaratalon 3. kerrokseen.

Reloven kahvila-ravintolassa tarjoillaan aamiaista All Day Breakfast -tyyliin, sekä pääset nauttimaan koko päivän ajan lämpimistä kasvispainotteisista annoksista keidasmaisessa miljöössä. Löydät valikoimastamme runsaasti vegaanisia sekä gluteenittomia annoksia ja välipaloja. Suosimme arvojemme mukaisesti lähituottajia sekä ympäristölle lempeämpiä vaihtoehtoja. Tule viettämään ihana Afternoon Tea -hetki, tai istahda ystäväporukalla viinilasilliselle second hand -shoppailun lomassa.

Relove, Helsingin keskustan tavaratalo, 3.krs.

14.5.2021
Helsinki
Royale by Michael Björklund

 

Royale by Michael Björklund

Sekä Suomessa että Ruotsissa Vuoden kokin tittelin saanut ahvenanmaalainen Michael ”Micke” Björklund on avannut yhtiökumppaninsa Thomas Strandvikin kanssa Helsingin keskustan tavarataloon Royale by Michael Björklund -ravintolakokonaisuuden, joka käsittää BBQ Royale -ravintolan ja Café Royale -kahvilan.

 

BBQ Royale

BBQ Royale tarjoilee grillattuja premiumhampurilaisia ja -kebabia maukkaiden lisukkeiden kera. Ravintola panostaa pienimuotoiseen ruoanvalmistukseen, vastaleivottuun leipään ja talon omiin kastikkeisiin.

Ravintolaan voit piipahtaa myös viinilasilliselle tai drinkille ja tehdä samalla matkan New Yorkin Brooklyniin, jonka tunnelmaa ravintolan sisustus henkii.

 

Café Royale

1930-luvun Pariisista inspiroituneen perinteisen kahvilan ruokalistalla on vastakeitetyn kahvin ja ihanien vastaleivottujen leivonnaisten lisäksi raikkaita voileipiä, salaatteja, keittoa ja ”Superfoodia”. Take-away -kassalta voit helposti napata hyvää purtavaa mukaan töihin. Kauniissa miljöössä voit myös nauttia samppanjaa, viiniä, olutta tai avecin. Viikonloppuisin katamme klassisen Afternoon Tean.

Royale by Michael Björklund, Helsingin keskustan tavaratalo, katutaso

Lue lehdistötiedote  Helsingin tavaratalon kahvilat ja ravintolat

6.5.2021
Jumbo
Uudistunut Jumbon tavaratalo

Jumbon tavaratalo on uudistunut

Vantaalla Jumbon kauppakeskuksessa sijaitseva tavaratalomme on käynyt läpi laajan uudistuksen. Tervetuloa nauttimaan uudistuneista kosmetiikka- ja muotiosastoista sekä tutustumaan monipuoliseen palvelutarjontaamme.

Kosmetiikkaostoksia voit nyt tehdä entistä upeammassa miljöössä, suosittu luonnonkosmetiikka on saanut oman raikkaan alueensa, ja koko kauneuden valikoima on täydentynyt monilla uusilla brändeillä. Suositut kauneuspalvelumme ovat myös saaneet oman pisteen.

Naisten ja miesten muodin valikoimaa (1. krs) on täydennetty uusilla kotimaisilla ja kansainvälisillä brändeillä. Miesten kosmetiikka- ja hiustenhoitotuotteet löydät nyt miesten muodin yhteydestä omana alueenaan, jotta asiointisi olisi entistä sujuvampaa.

Tavaratalon muotineuvonta palvelee täysin uusissa ja laajennetuissa tiloissa. Muotineuvonta tarjoaa apua ja inspiraatiota erilaisiin pukeutumistarpeisiin niin paikan päällä tavaratalossa kuin etänä virtuaalipalveluna. Palveluvalikoimassamme on nyt myös laajennettu ompelupalvelu, joka tekee korjaus- ja muutostöitä sekä uusiin että käytettyihin vaatteisiin.

Tervetuloa uudistuneeseen Jumboon!

27.1.2021
Helsinki, Verkkokauppa
Stockmann Talks

Stockmann Talks

Marja Hintikan luotsaamassa Stockmann Talks -virtuaalitalkshowssa puhutaan suoraan ja kainostelematta maailmalla tapahtuvista ilmiöistä ja trendeistä, kuten vastuullisuudesta, luonnollisesta kauneudesta tai vaikkapa mummojen ja vaarien vallankumouksesta.

 

Stockwomann Talks -erikoisjakso

Stockwomann Talks on naistenpäivän 2021 kunniaksi järjestettävä Stockmann Talks -erikoisjakso, jossa keskustelemme kiinnostavien vieraiden kanssa naiseudesta, johtajuudesta, naisten yhteisöllisyydestä sekä tulevaisuudesta.

Poikkeusvuoden kunniaksi Stockwomann muuttaa muotoaan, ja yhden naisen sijasta haluammekin tällä kertaa juhlistaa naiseutta yhdessä, sekä korostaa yhteisöllisyyden voimaa. Keskustelua luotsaa tuttuun tapaan Marja Hintikka.

Katso Stockwomann Talks tästä

 

MUKANA KESKUSTELEMASSA OVAT:

Sikke Sumari, ravintoloitsija, ruokavaikuttaja
Enni Koistinen, graafinen suunnittelija, toimittaja ja podcast-juontaja
Marleena Lehtonen, yrittäjä, Lilimarleena
Riikka Wulff, toimitusjohtaja, Pentik Oy

 

KATSO AIEMMAT JAKSOT TÄSTÄ

jakso 1/4

Ensimmäisen jakson teemana on vastuullisuus ja vieraina Relove Oy:n perustaja Noora Hautakangas sekä Stockmannin Senior Brand Manager Sari Pitkänen. Talkshowta luotsaa Marja Hintikka.

jakso 2/4

Toisen jakson teemana on skandinaavinen sisustus ja vieraina Artekin Suomen-maajohtaja Anja Matilainen sekä Stockmannin omien kodin merkkien designer Päivi Lyytikäinen.

jakso 3/4

Talkshown kolmannen jakson teemana on ”Pelko pois! Miten voittaa jatkuvasti muuttuvassa muotibisneksessä?”, vieraina Makian Ilmari Olkinuora ja Elina Lappalainen.

jakso 4/4

Kauden viimeisen jakson teemana on luonnonkosmetiikka ja kosmetiikkateollisuuden tulevaisuus. Vieraanamme on Transmeri Oy:n toimitusjohtaja Sari Rosin.

 

SHOPPAILE VASTUULLISESTI

Showssa nähdään ajankohtaisia poimintoja valikoimissamme olevista tuotteista, jotka on valmistettu kestävästi ja vastuullisista materiaaleista. Tutustu ja tee omat vastuulliset ostoksesi!

Tutustu ja osta tästä

3.9.2020
Helsinki
Uusi luonnonkosmetiikkaosasto

 

Upea luonnonkosmetiikkaosasto on avattu

Helsingin keskustan tavarataloon avatulta luonnonkosmetiikkaosastolta löydät koko laajan luonnonkosmetiikkavalikoimamme: niin meikit kuin ihon -ja hiustenhoitotuotteetkin. Uudella alueella on lisäksi mahdollisuus meikkaukseen luonnonkosmetiikan meikkivalikoimasta. Nyt on helppoa tehdä kestäviä ja luonnonmukaisia valintoja upeassa ympäristössä. Tervetuloa ostoksille!

Luonnonkosmetiikkaosasto, Helsingin keskustan tavaratalo, 1.krs

Luonnonkosmetiikkaa verkosta

7.10.2020
Helsinki, Itis, Jumbo, Tampere, Tapiola, Turku
Tervetuloa turvallisille ostoksille

 

Tervetuloa turvallisille ostoksille

Haluamme toimia vastuullisesti ja vähentää osaltamme koronaviruksen leviämisen riskiä. Teemme Stockmannilla edelleen kaikkemme, jotta asiakkaamme ja henkilökuntamme tuntevat olonsa turvalliseksi tavarataloissamme. Tavarataloissa on lisätty hygieniatoimenpiteitä, ja henkilökuntamme kiinnittää erityistä huomiota huolellisuuteen esimerkiksi käsihygieniassa. Suosittelemme käyttämään maksuvälineenä korttia tai lähimaksua käteisen sijaan.

Lue lisää

17.10.2019
Helsinki
Arelan huoltopalvelu

 

Arelan neuleiden huoltopalvelu nyt Stockmannilla

Laadukkaista neuleistaan tunnetun Arelan neulehuoltopalvelu nyt saatavilla Helsingin tavaratalossa

Kotimainen laatuneuleisiin erikoistunut vaatemerkki Arela edistää kestävää pukeutumista ja ottaa vastuun neuleistaan myös ostotapahtuman jälkeen. Arela tarjoaa neuleilleen ammattimaista huoltopalvelua, jossa neuleet pestään, niistä poistetaan nukka ja höyrytetään. Mahdolliset reiät korjataan ja tahrat poistetaan tarvittaessa. Huollon toteuttavat Arelan neuleasiantuntijat, ja käsittelyn jälkeen neule on kuin uusi. Helsingin tavaratalossa on nyt noutopiste, johon voi tuoda omia Arela-neuleitaan huoltoon.

Toimi näin:

Tuo huoltoa kaipaava Arela-neuleesi Stockmannin 3. kerrokseen, Arelan osaston vieressä olevalle naisten muodin kassalle. Saat henkilökunnalta kuitin vastaanotosta. Arelan neuleasiantuntija arvioi neuleen kunnon ja huoltotarpeen ja palaa sinulle sähköpostitse hinta- ja aikaarvion kanssa. Voit joko hyväksyä tarjouksen, tai perua sen, jolloin neule palautuu noudettavaksi Stockmannin noutopisteestä. Jos hyväksyt arvion, Arelan neuleasiantuntijat huoltavat neuleen sovitun mukaisesti. Kun neule on valmis, saat ilmoituksen ja laskun palvelusta. Laskun maksettuasi voit noutaa huolletun, uudenveroisen neuleen Stockmannin noutopisteestä. Perushuollon hinta on 35€ ja siihen sisältyy pesu, nukanpoisto ja höyrytys. Lisäpalveluista veloitetaan erikseen.

Arela on 10-vuotias suomalainen vaatemerkki ja perheyritys, joka tunnetaan etenkin laadukkaista neuleistaan, t-paidoistaan, ja neuleiden huoltopalvelusta. Arela käyttää tuotteissaan ainoastaan parhaita luonnonmateriaaleja. Niin suunnittelussa kuin valmistuksessakin panostetaan vaatteiden kestävyyteen.

Arela-tuotteet verkosta

31.1.2018
Kaikki tavaratalot
Varaa tavaratalosta

 

Varaa ja nouda – nopeaa ja kätevää!

Nyt voit tehdä varauksen tavaratalovalikoimaan kuuluvasta tuotteesta, kun olet kirjautunut verkkokauppaan käyttäjätunnuksellasi. Kun haluat tehdä varauksen, mene tuotetietoihin ja klikkaa painiketta Varaa myymälään.

Lue lisää