Tavarataloissa juuri nyt

 

Värikäs L’Oréal Colorista -tapahtuma

L’Oréal Paris Coloristan hiusväriasiantuntijat esittelevät tuotteita ja opastavat oikean värin valinnassa useassa tavaratalossa vapun alla. Helsingin keskustassa, Turussa ja Tampereella L’Oréal Paris -hiusväriasiantuntija Sirpa Stenman-Mäkelä ja hiusväripromoottorit tekevät stailausstudiossa asiakkaille pikahiusvärjäyksiä vapuksi. Helsingissä voit myös tavata Colorista Squadin eli suositut suomalaiset vloggaajat Janne Naakan ja Tuulin. Katso tavaratalokohtaiset tapahtuma-ajat ja tule valitsemaan itsellesi kevään makein hiusväri.

Helsingin keskusta
To–pe 27.–28.4. klo 11–19 ja la–su 29.–30.4. klo 10–18
Jannen Meet & Greet  pe 28.4. klo 16.30–18
Tuulin Meet & Greet la 29.4. klo 14–15.30

Turku
To 27.4. klo 12–18

Tampere
Pe 28.4. 12–18

Itis
la 29.4. klo 10–17

Tapiola
La 29.4. klo 10–17

 

Season Sale –40 %

Parhaat löydöt kevätauringon alla! Naisten, miesten ja lasten muotia ja asusteita sekä urheilua, kodinsisustusta, kodinkoneita ja kosmetiikkaa –40 % tavarataloissa. Kaikissa tavarataloissa nyt häikäisevä kattaus sesongin merkkilöytöjä, tule tekemään omat edulliset löytösi!

 

 

Vimman Letti-kuosi erikoisvärissä vain Stockmannilta!

Saimme myyntiin suositun Letti-kuosin raikkaassa mintunvihreässä sävyssä, jota et muualta saa. Erikoisväriseen mallistoon kuuluvat lasten leggingsit, paita, collegepaita ja teepamekko. Leggingsit ja teeppamekko ovat saatavilla myös aikuisten koissa. Himoitut Vimmat nyt verkkokaupassa ja kaikissa tavarataloissa, ei varauksia.

 

 

Uusi kampaamotuotesarja Stockmannilla!

Australialainen kampaamotuotesarja evo® on innovatiivinen, persoonallinen ja suoraselkäinen tuotelinja, josta et löydä tarpeettomia ja ylimarkkinoituja ainesosia, et kuvitteellista teknologiaa, et myyttejä etkä muita kikkoja.

Tule tutustumaan näihin sulfaatittomiin, parabeenittomiin sekä dea- ja tea- ja propyleeniglykolivapaisiin tuotteisiin Helsingin keskustan tavarataloon tai verkkokauppaan.

 

 

Kahvihetki Muumien hengessä

Mumin Kaffe -kahvila on avautunut Helsingin tavaratalon 5. kerroksen hissiaulaan. Kahvilassa yhdistyvät lapsiystävällisyys, suomalainen design ja muumilaaksolaisen lempeä ajattelutapa. Kahvila tarjoilee esimerkiksi erilaisia leivonnaisia, salaatteja, piirata, jäätelöä sekä kuumia ja kylmiä juomia. Tuotteissa pyritään välttämään lisäaineita ja suosimaan kotimaisia raaka-aineita.

 

 

Kierrätysyhteistyö Emmy-verkkokaupan kanssa

Stockmann on aloittanut yhteistyön käytettyjä merkkivaatteita asiakkaiden puolesta myyvän Emmy-verkkokaupan kanssa. Jokaiseen Stockmann-tavarataloon tulee 25.2. alkaen Emmyn keräyspiste, jonne asiakkaat voivat tuoda tarpeettomaksi jääneitä merkkivaatteitaan myytäväksi Emmyn verkkokaupassa. Keräyspisteet sijaitsevat tavaratalojen lastenvaateosastoilla, Tapiolassa keräyspiste on kauppakeskus Ainoan puolella. Myyntiin sopivat hyväkuntoiset lasten, naisten ja miesten merkkivaatteet, -kengät ja asusteet sekä äitiysvaatteet.

Asiakas saa Emmyssä myymiensä vaatteiden ja asusteiden myyntituotosta 30–60 % tuotteen myyntihinnasta riippuen. Myyntituotot voi ottaa joko rahana tililleen tai Stockmann-lahjakorttina. Lahjakortille otetuille tuotoille Stockmann tarjoaa 10 %:n lisäedun. Tuoton voi myös lahjoittaa Emmyn kautta hyväntekeväisyyteen. Normaali kuljetusmaksu on 6,90 €.

Lue lisää tai tule tutustumaan palveluun tavarataloissamme.