Tavarataloissa juuri nyt

18.10.2019
Helsinki
Stenströms 120 vuotta

 

120 vuotta ammattitaitoa

Stenströms on julkaissut klassisista valkoisista paidoista koostuvan erikoismalliston 120-vuotisjuhlansa kunniaksi. Mallisto on kunnianosoitus brändin perustajalle, räätäli August Stenströmille sekä designfilosofialle, jonka ytimessä ovat aina olleet ajattomat mallit, tinkimättömän kestävä laatu ja viimeistellyt yksityiskohdat.

Tervetuloa tapaamaan Stenströmsin edustajaa, kuulemaan juhlavuottaan viettävästä yrityksestä ja hankkimaan oma stailauksesi.
Osallistu arvontaan ja voita Stenströmsin mittapaita.
Saat taskuliinan kaupan päälle ostaessasi 120-vuotisjuhlamalliston tuotteita.

Nilsson Slimline Ruffled -kauluspaita 179 €
Nilsson Slimline -kauluspaita 149 €
Nilsson Fitted Body -kauluspaita 149 €
Slimline Evening Shirt -kauluspaita 199 €

Helsingin keskustan tavaratalo, miestenosasto lauantaina 19.10. klo 11–15

Osta Stenströms-tuotteita verkosta

10.10.2019
Helsinki
Muubs pop up shop

 

Muubs – hitaan elämän taide

Muubsin filosofian ytimessä on hidastaminen ja elämästä nauttiminen. Tanskalaisyritys haluaa näyttää, miltä hitaampi elämä näyttää kotona juuri nyt. Uniikit, luonnonmateriaaleista valmistetut sisustustuotteet juhlistavat kotisi yksilöllisyyttä ja ikääntyvät kauniisti.

Tervetuloa Helsingin keskustan tavarataloon avattuun Muubs- pop up shoppiin löytämään uudenlaista inspiraatiota kotiisi.

Muubs pop up shop, 5.krs, hissiaula

Muubs-tuotteet verkosta

17.10.2019
Helsinki
Arelan huoltopalvelu

 

Arelan neuleiden huoltopalvelu nyt Stockmannilla

Laadukkaista neuleistaan tunnetun Arelan neulehuoltopalvelu nyt saatavilla Helsingin tavaratalossa

Kotimainen laatuneuleisiin erikoistunut vaatemerkki Arela edistää kestävää pukeutumista ja ottaa vastuun neuleistaan myös ostotapahtuman jälkeen. Arela tarjoaa neuleilleen ammattimaista huoltopalvelua, jossa neuleet pestään, niistä poistetaan nukka ja höyrytetään. Mahdolliset reiät korjataan ja tahrat poistetaan tarvittaessa. Huollon toteuttavat Arelan neuleasiantuntijat, ja käsittelyn jälkeen neule on kuin uusi. Helsingin tavaratalossa on nyt noutopiste, johon voi tuoda omia Arela-neuleitaan huoltoon.

Toimi näin:

Tuo huoltoa kaipaava Arela-neuleesi Stockmannin 3. kerrokseen, Arelan osaston vieressä olevalle naisten muodin kassalle. Saat henkilökunnalta kuitin vastaanotosta. Arelan neuleasiantuntija arvioi neuleen kunnon ja huoltotarpeen ja palaa sinulle sähköpostitse hinta- ja aikaarvion kanssa. Voit joko hyväksyä tarjouksen, tai perua sen, jolloin neule palautuu noudettavaksi Stockmannin noutopisteestä. Jos hyväksyt arvion, Arelan neuleasiantuntijat huoltavat neuleen sovitun mukaisesti. Kun neule on valmis, saat ilmoituksen ja laskun palvelusta. Laskun maksettuasi voit noutaa huolletun, uudenveroisen neuleen Stockmannin noutopisteestä. Perushuollon hinta on 35€ ja siihen sisältyy pesu, nukanpoisto ja höyrytys. Lisäpalveluista veloitetaan erikseen.

Arela on 10-vuotias suomalainen vaatemerkki ja perheyritys, joka tunnetaan etenkin laadukkaista neuleistaan, t-paidoistaan, ja neuleiden huoltopalvelusta. Arela käyttää tuotteissaan ainoastaan parhaita luonnonmateriaaleja. Niin suunnittelussa kuin valmistuksessakin panostetaan vaatteiden kestävyyteen.

Arela-tuotteet verkosta

18.9.2019
Helsinki
Elleme

 

Elleme Pop Up Helsingissä

Elleme tulee suoraan Pariisin luovasta Marais’sta ja rakastaa jokaisen naisen ainutlaatuisuutta, kauneutta ja voimaa. Ellemen erottuvasti ja leikkisästi muotoillut laukut ovat kauden herkullisin asuste – löydä suosikkilaukkusi Helsingin Stockan Elleme Pop Upista!

Elleme Pop Up, naisten laukkuosasto, Esplanadin sisäänkäynti

Elleme-laukut verkosta

9.4.2019
Helsinki, Tampere, Tapiola, Turku
Pysäköintiedut tavarataloissa

 

Pysäköintiedut tavarataloissa

Tunti ilmaista pysäköintiä kanta-asiakkaille

Etu Reward-kanta-asiakkaalle: tehdessäsi yli 30 euron kertaostoksen, hyvitämme tunnin pysäköinnin hinnan Stockmann Q-Parkissa Helsingin keskustan, Tampereen ja Turun tavarataloissa.

 

 

3 tuntia ilmaista pysäköintiä Tapiolassa

Lataa Ainoa- ja Taskuparkki-sovellukset, niin saat joka kerralla kolme tuntia ilmaista pysäköintiaikaa asioidessasi Ainoan kauppakeskuksen Tapiola Parkissa!

Lue lisää pysäköintieduista

25.9.2018
Helsinki, Verkkokauppa
Click & Collect

 

OSTA VERKOSTA, NOUDA TAVARATALOSTA

Stockmann-verkkokaupan Click & Collect -noutopiste palvelee Helsingin keskustan tavaratalossa joka päivä puoleen yöhön. Osta netistä ja nouda Click & Collect -pisteestä silloin, kun sinulle sopii. Helppoa, nopeaa ja vaivatonta!

Click & Collect – lue lisää

13.2.2019
Helsinki, Itis, Jumbo, Tampere, Tapiola, Turku, Verkkokauppa
Lahjaopas

 

Lahjat jokaiseen juhlaan

Löydä persoonalliset ideat ja valikoi paras lahja jokaiseen juhlahetkeen! Katso tästä parhaat vinkit, olipa juhlan aiheena synttärit, tuparit, kastejuhla tai vaikkapa valmistujaiset. Tee tilauksesi kätevästi postitoimituksena verkkokaupasta, tai nouda ostoksesi tavaratalosta.

Tavarataloistamme löydät myös lahjapalvelun, kun on hieman isomman juhlan aika.

Parhaat lahjaideat

31.1.2018
Kaikki tavaratalot
Varaa tavaratalosta

 

Varaa ja nouda – nopeaa ja kätevää!

Nyt voit tehdä varauksen tavaratalovalikoimaan kuuluvasta tuotteesta, kun olet kirjautunut verkkokauppaan käyttäjätunnuksellasi. Kun haluat tehdä varauksen, mene tuotetietoihin ja klikkaa painiketta Varaa myymälään.

Lue lisää

29.10.2017
Helsinki, Itis, Jumbo, Tampere, Tapiola, Turku
Apple Pay

Liitä Apple Pay Stockmann MasterCardiin

Apple Payn avulla voit nyt hoitaa korttimaksusi Stockmann-tavarataloissa helposti iPhonella. Ota Apple Pay käyttöösi ensimmäisten joukossa ja liitä se Stockmann Mastercard -korttiin. Aktivoinnissa ei mene minuuttia kauempaa. Ota käyttöösi jo tänään!

Saadaksesi Stockmannin kanta-asiakasedut, näytä kanta-asiakaskorttiasi maksupäätteellä ennen Apple Payllä maksamista.

Lue lisää Apple Paysta