Tavarataloissa juuri nyt

16.2.2019 - 16.2.2019
Helsinki
Marimekko Oiva -teehetki Helsingin keskustassa

 

20 %:n etu Marimekko Oiva -ostoksistasi

Oiva-astiasto on Marimekon kodin mallistojen sydän. Muotoilija Sami Ruotsalainen kertoo Marimekon pop up -osastolla, miten Oiva-astiasto sai alkunsa, ja mitä kymmenvuotista taivaltaan juhlivalle Oivalle kuuluu juuri nyt.

 

Tervetuloa Oiva-teehetkeen 16.2. klo 12–14

Kaikki Oiva-astiat Marimekko pop up shopissa –20 % tapahtuman ajan. Etu ei koske laseja eikä maljakoita. Saat Marimekon kangaskassin kaupan päälle, kun ostoksesi on vähintään 100 €. Kasseja on rajoitettu määrä.

Marimekon pop up -osastolla Nord-T:n teetarjoilu tapahtuman ajan. Tervetuloa rentoutumaan teekupillisen ääreen!

Marimekko pop up -tapahtuma lauantaina 16.2. klo 12–14, Stair Corner, 1. krs.

Marimekko Oiva -mallisto

12.2.2019
Turku
Huonekalut nyt Turussa

 

Uusi huonekalujen showroom Turussa

Kodinsisustuksen modernit klassikkobrändit ovat saapuneet Turun tavaratalon kodinosastolle. Tule tutustumaan uuteen huippumuotoilulle pyhitettyyn huonekaluosastoon, jonka valikoimista löytyvät Artek, Hakola, Linie Design, String ja Vitra.

Huonekalujen showroom, Turun tavaratalon kodinosasto, 3. krs

Artekin huonekaluissa yhdistyvät puhdas muotokieli ja kestävät materiaalit, joiden kauneus ja arvo kasvavat sukupolvelta toiselle.
Artek

Hakola yhdistelee pohjalaiset puuseppäperinteet ja nuorten suomalaissuunnittelijoiden raikkaan muotokielen.
Hakola

Linie Designin käsinkudotut villamatot tuovat kotiisi pehmeää pohjoismaista estetiikkaa, kauniita värisävyjä ja laadukkaita materiaaleja.
Linie Design

String-hyllyjärjestelmä tarjoaa loputtomasti muuntelumahdollisuuksia. String on kuin kotonaan kaikissa tiloissa.
String

Vitran suunnittelufilosofian mukaisesti kodin kalustus on elävä kollaasi, jossa uusi ja vanha, sekä klassinen että moderni, muodostavat kiinnostavan kokonaisuuden.
Vitra

7.2.2019 - 24.2.2019
Helsinki, Itis, Jumbo, Tampere, Tapiola, Turku
Kosmetiikkatapahtumia tavarataloissa

 

Tervetuloa kauneustapahtumiin

Tavarataloissamme on juuri nyt käynnissä paljon ihania kauneustapahtumia! Tutustu kansainvälisten huippubrändien tuote-etuihin ja hyödynnä rahanarvoiset kaupanpäälliset. Kosmetiikkabrändeillä on myös monenlaisia palveluja tavarataloissamme – tutustu esimerkiksi maksuttomiin pikahoitoihin ja meikkauksiin. Tervetuloa kosmetiikkaosastolle lähimpään Stockmann-tavarataloon!

Katso tapahtumatiedot tästä

5.2.2019
Helsinki
Robert’s Coffee Espresso Barin kanta-asiakasetu

 

Smoothiet ja mehut nyt kellon alta

Robert’s Coffee Espresso Barissa Helsingin tavaratalon Aleksanterinkadun sisäänkäynnin tuulikaapissa on nyt maukkaita etuja kanta-asiakkaille. Saat 20 %:n edun kaikista tuorepuristetuista mehuista ja proteiinismoothieista huhtikuun loppuun asti. Valitse oma makusi ja hae pirteyttä päivään!

Robert’s Coffee Espresso Bar, Aleksanterinkadun sisäänkäynti, katutaso

Ravintolat ja kahvilat Helsingin keskustan tavaratalossa

1.2.2019 - 17.3.2019
Helsinki, Itis, Jumbo, Tampere, Tapiola, Turku
Mittatilausvaatteet –20 % kanta-asiakkaille

 

Sentilleen sopivaa

Mittatilausvaatteet –20 % kanta-asiakkaille 1.2–17.3.

Mittatilausvaatteilla saat sentilleen istuvan puvun, paidan tai irtotakin myös vaativampaan makuun. Helsingin keskustan mittapukupalvelussa mittamestarimme auttavat sinua valitsemaan istuvaa ylle suomalaisen Turon sekä italialaisten Ermenegildo Zegnan ja Canalin puvuista tai Stenströmsin ja Etonin paitavalikoimista. Muissa tavarataloissa voit hyödyntää edun Turon mittapuvuissa.

Helsingin keskustan Stockmannin mittamestareille voit varata ajan vuoden ympäri. Varaa aikasi helposti tästä.

Varaa aika mittapukupalveluun

ALOITA PIKKUTAKILLA

Hanki kokopuvun sijaan itsellesi rohkeasta erikoiskankaasta valmistettu, sinun mitoillesi kustomoitu pikkutakki Canalin tai Zegnan valikoimista. Oman makusi mukaan tehdyt tasku- ja nappiratkaisut tekevät siitä ikuisen suosikkivaatteesi.

HANKI MITTAPAITA

Ne, jotka ovat kokeilleet mittatilauspaitaa, harvoin palaavat hyllyvalikoiman äärelle. Täsmällisen istuvuuden lisäksi pääset valitsemaan erityiskankaista ja paidan yksityiskohdista mieleisesi. Tänä keväänä pääset rakentamaan mittapaitasi Etonin ja Stenströmsin valikoimista.

ASIANTUNTIJAT PAIKALLA

Turon ja Stenströmsin asiantuntijat palvelevat näissä Stockmann-tavarataloissa:
1.3. Helsinki Itäkeskus  |  2.3. Tapiola  |  8.3. Turku  |  9.3. Tampere

Lue artikkeli: Näin syntyy mittatilauspuku

9.1.2019
Helsinki, Tampere, Tapiola, Turku
Pysäköintietu kanta-asiakkaille

 

Tunnin ilmainen pysäköinti kanta-asiakkaille

Parkkeeraa helpoille ostoksille Helsingin keskustassa, Tampereella ja Turussa! Tehdessäsi yli 30 euron kertaostoksen, hyvitämme tunnin pysäköinnin hinnan Stockmann Q-Parkissa Helsingin keskustan, Tampereen ja Turun tavarataloissa. Näytä pysäköintilipukkeesi ja Reward-tason kanta-asiakaskorttisi ostosten yhteydessä kodin, muodin tai kosmetiikan kassalla, niin saat edun käyttöösi.

 

3 tuntia ilmaista pysäköintiä Tapiolassa

Nyt saat kolme tuntia ilmaista pysäköintiä Ainoan kauppakeskuksen Tapiola Parkissa. Lataa Ainoa- ja Taskuparkki-sovellukset, niin saat edun käyttöösi!

Lue lisää pysäköintieduista

1.2.2019
Helsinki, Verkkokauppa
Itämaiset matot kanta-asiakkaille –20 %

 

Itämaiset matot

Aito itämainen matto on uniikki taideteos, joka pitää arvonsa ja näyttää kotona upealta niin antiikkihuonekaluihin yhdistettynä kuin modernissakin ympäristössä. Kanta-asiakkaana saat nyt 20 %:n edun Helsingin keskustan tavaratalossa ja verkkokaupassa. Tule ihastumaan!

Mattoedut kanta-asiakkaille

15.1.2019
Helsinki, Itis, Jumbo, Tampere, Tapiola, Turku, Verkkokauppa
Deciem-tuotesarjat nyt myynnissä

 

The Ordinary ja muut Deciem-tuotteet nyt Stockmannilla

Kulttimaineeseen noussut The Ordinary on nyt Stockmannilla! Kanadalaisen Deciemin kohtuullisen hintatason tuotesarja on täysin vegaaninen, eikä sisällä esimerkiksi mineraaliöljyjä, sulfaatteja tai parabeeneja.

Tutustu myös Deciemin muihin laatusarjoihin Niod, The Chemistry Brand ja Hylamide. Kauneuden uusi aika on täällä!

Supersuosittu Deciem – osta tästä

9.1.2019
Helsinki
Fiskars Village Pop Up

 

Tales of Craftmanship – Nikarin ja Fiskarsin ruukin myyntinäyttely

Helsingin keskustan tavaratalossa avattuun, Fiskarsin ruukkialueesta kertovaan näyttelyyn on vangittu Fiskarsin tunnelma; luovuuden ja luonnon läsnäolo. Designstudio ja huonekaluvalmistaja Nikarin kokoamaan näyttelyyn on kutsuttu Fiskarsin taiteilijoita, käsityöläisiä ja muotoilijoita, jotka yhdessä esittelevät niin kodin käyttöesineitä, grafiikkaa, muotoilua, huonekaluja kuin korkeatasoista taidettakin.

Fiskarsin ruukissa toimivan, kansainvälisesti tunnustetun Nikarin kokopuusta valmistetut tuotteet puhuvat luonnon harmonian ja monimuotoisuuden kieltä. Vuonna 1967 perustettu Nikari on alkuvuosistaan saakka tähdännyt laadukkaaseen ja kestävää kehitystä tukevaan toimintaan. Samat arvot taidokkaasta puusepäntyöstä ja huolella mietitystä, materiaalilähtöisestä muotoilusta pätevät yhä. Kieli on luonnon, Nikari toimii tulkkina.

Fiskars Village Pop Up, Helsingin keskustan tavaratalon 4. krs. Näyttely on avoinna 9.1.–17.3.2019.

Nikari – tutustu ja tilaa

9.11.2018
Helsinki, Verkkokauppa
Ski pop up

 

Aurinkoiset rinteet kutsuvat

Helsingin keskustan tavaratalon 6. kerroksen Ski-pop upista löydät huippuasut lumille Tommy Hilfigerin ja Rossignolin yhteistyömallistosta, Peak Performancelta ja J.Lindebergiltä. Hyvännäköiset, tekniset vaatteet, kengät ja asusteet on suunniteltu lasketteluun ja muuhun talviseen ulkoiluun ja pitävät olosi mukavana, kuivana ja lämpimänä. Tervetuloa ostoksille!

Vinkit ladulle ja rinteeseen

25.9.2018
Helsinki, Verkkokauppa
Click & Collect

 

OSTA VERKOSTA, NOUDA TAVARATALOSTA

Stockmann-verkkokaupan Click & Collect -noutopiste palvelee Helsingin keskustan tavaratalossa joka päivä puoleen yöhön. Osta netistä ja nouda Click & Collect -pisteestä silloin, kun sinulle sopii. Helppoa, nopeaa ja vaivatonta!

Click & Collect – lue lisää

4.5.2018
Helsinki
Svenskt Tenn

 

Svenskt Tenn -pop up

Koe Svenskt Tennin taianomainen sisustusmaailma!

Helsingin keskustan tavarataloon avattu pop up -osasto on täynnä klassisia ja moderneja sisustustuotteita. Olemme koonneet sinulle laajan valikoiman Svenskt Tennin suosikkeja: tapetteja, tekstiilejä, tinaesineitä, maljakoita, tarjottimia ja kattaustuotteita.

 

Kattaus

Yhtiön perustaja Estrid Ericsonilla oli ainutlaatuinen silmä tyylikkään kattauksen luomiseen. Brändin laajassa kattaustuotteiden valikoimassa modernit linjat yhdistyvät Estridin ajan muotoiluperinteisiin. Tarjolla on mm. kynttilänjalkoja, laseja, lautasia, kulhoja ja tekstiilejä.

Koriste-esineet

Käsinpuhalletut maljakot, värikkäät ruukut ja klassiset tinaesineet – siinä muutamia esimerkkejä Svenskt Tennin laajasta koristevalikoimasta. Erika Pekkarin eriväriset saviruukut tai Carina Seth Anderssonin pyöreä Dagg-maljakko ovat esimerkkejä ruotsalaiskotien rakastetuista klassikoista.

Lue artikkeli Svenskt Tennistä.

Lue artikkeli: Ruotsalaisklassikko nyt Suomessa

13.2.2019
Helsinki, Itis, Jumbo, Tampere, Tapiola, Turku, Verkkokauppa
Lahjaopas

 

Lahjat jokaiseen juhlaan

Löydä persoonalliset ideat ja valikoi paras lahja jokaiseen juhlahetkeen! Katso tästä parhaat vinkit, olipa juhlan aiheena synttärit, tuparit, kastejuhla tai vaikkapa valmistujaiset. Tee tilauksesi kätevästi postitoimituksena verkkokaupasta, tai nouda ostoksesi tavaratalosta.

Tavarataloistamme löydät myös lahjapalvelun, kun on hieman isomman juhlan aika.

Parhaat lahjaideat

1.2.2018
Kaikki tavaratalot
Varaa tavaratalosta

 

Varaa ja nouda – nopeaa ja kätevää!

Nyt voit tehdä varauksen tavaratalovalikoimaan kuuluvasta tuotteesta, kun olet kirjautunut verkkokauppaan käyttäjätunnuksellasi. Kun haluat tehdä varauksen, mene tuotetietoihin ja klikkaa painiketta Varaa myymälään.

Lue lisää

30.10.2017
Helsinki, Itis, Jumbo, Tampere, Tapiola, Turku
Apple Pay

Liitä Apple Pay Stockmann MasterCardiin

Apple Payn avulla voit nyt hoitaa korttimaksusi Stockmann-tavarataloissa helposti iPhonella. Ota Apple Pay käyttöösi ensimmäisten joukossa ja liitä se Stockmann Mastercard -korttiin. Aktivoinnissa ei mene minuuttia kauempaa. Ota käyttöösi jo tänään!

Saadaksesi Stockmannin kanta-asiakasedut, näytä kanta-asiakaskorttiasi maksupäätteellä ennen Apple Payllä maksamista.

Lue lisää Apple Paysta