Ajankohtaista

1.3.2021
Helsinki, Itis, Jumbo, Tampere, Tapiola, Turku, Verkkokauppa
Luonnonkosmetiikkaviikko 1.–7.3.

 

Heleä, heleämpi, kevätiho!

Korosta luontaista kauneuttasi luonnonkosmetiikan luottotuotteilla. Luonnonkosmetiikkaviikon ajan 1.–7.3. saat upeita etuja luonnonkosmetiikan huippumerkeiltä tavarataloissa ja verkkokaupassa. Tavarataloista saat myös runsaasti tuotelahjoja ostoksistasi – kysy lisää myyjiltämme. Tervetuloa ostoksille!

Luonnonkosmetiikkaedut MyStockmann-asiakkaille

27.1.2021
Helsinki, Verkkokauppa
Stockmann Talks

Stockmann Talks

Marja Hintikan luotsaamassa Stockmann Talks -virtuaalitalkshowssa puhutaan suoraan ja kainostelematta maailmalla tapahtuvista ilmiöistä ja trendeistä, kuten vastuullisuudesta, luonnollisesta kauneudesta tai vaikkapa mummojen ja vaarien vallankumouksesta.

 

Stockwomann Talks -erikoisjakso 8.3.

Stockwomann Talks on naistenpäivän 2021 kunniaksi järjestettävä Stockmann Talks -erikoisjakso, jossa keskustelemme kiinnostavien vieraiden kanssa naiseudesta, johtajuudesta, naisten yhteisöllisyydestä sekä tulevaisuudesta.

Poikkeusvuoden kunniaksi Stockwomann muuttaa muotoaan, ja yhden naisen sijasta haluammekin tällä kertaa juhlistaa naiseutta yhdessä, sekä korostaa yhteisöllisyyden voimaa. Keskustelua luotsaa tuttuun tapaan Marja Hintikka.

Stockwomann Talks ma 8.3.2021 klo 18–19

Ilmoittaudu tästä

 

KATSO AIEMMAT JAKSOT TÄSTÄ

jakso 1/4

Ensimmäisen jakson teemana on vastuullisuus ja vieraina Relove Oy:n perustaja Noora Hautakangas sekä Stockmannin Senior Brand Manager Sari Pitkänen. Talkshowta luotsaa Marja Hintikka.

jakso 2/4

Toisen jakson teemana on skandinaavinen sisustus ja vieraina Artekin Suomen-maajohtaja Anja Matilainen sekä Stockmannin omien kodin merkkien designer Päivi Lyytikäinen.

jakso 3/4

Talkshown kolmannen jakson teemana on ”Pelko pois! Miten voittaa jatkuvasti muuttuvassa muotibisneksessä?”, vieraina Makian Ilmari Olkinuora ja Elina Lappalainen.

jakso 4/4

Kauden viimeisen jakson teemana on luonnonkosmetiikka ja kosmetiikkateollisuuden tulevaisuus. Vieraanamme on Transmeri Oy:n toimitusjohtaja Sari Rosin.

 

SHOPPAILE VASTUULLISESTI

Showssa nähdään ajankohtaisia poimintoja valikoimissamme olevista tuotteista, jotka on valmistettu kestävästi ja vastuullisista materiaaleista. Tutustu ja tee omat vastuulliset ostoksesi!

Tutustu ja osta tästä

7.1.2021
Helsinki
Coffee & Tea Pop Up

Coffee & Tea Pop Up Helsingissä

Saisiko olla kupponen kuumaa? Oli valintasi espresso, cappuccino, latte tai vihreä tee, valikoimastamme löydät kaiken tarvittavan nautinnollisiin kahvi- ja teehetkiin. Tervetuloa tutustumaan uusimpaan teknologiaan ja ihastumaan kauniiseen muotoiluun. Katso tästä pop up -osaston parhaat vinkit.

LÖYDÄT OSASTOLTA NÄIDEN BRÄNDIEN HUIPPUTUOTTEET:

JURA  |  DELONGHI  |  NESPRESSO  |  BODUM  |  BIALETTI  |  ALESSI

 

Kahvi-pop up 8.1.–14.3, Helsingin keskustan tavaratalo, 1.krs.

Kahvikoneet ja -keittimet    Tarvikkeet kahvin, teen ja veden keittämiseen

8.1.2021 - 14.3.2021
Helsinki
Online Exclusive Pop Up

 

Online Exclusive Pop Up

Vain verkosta saatavia Online Exclusive -brändejä on jo noin 350 – ja lisää on tulossa.

Helsingin tavaratalon neljännen kerroksen hissiaulaan on avattu Online Exclusive -pop up shop. Trendikkään sinkkumiehen urbaanilta asunnolta näyttävällä osastolla on esillä kymmeniä Online Exclusive -brändien tuotteita. Tervetuloa löytämään uudet suosikkisi!

Lue lisää

14.12.2020
Helsinki, Itis, Jumbo, Tampere, Tapiola, Turku, Verkkokauppa
Stockmannin yrityssaneeraus

 

Stockmannin yrityssaneeraus

Hakeuduimme keväällä koronapandemian vaikutusten seurauksena yrityssaneeraukseen ja saneerausohjelmaehdotus on tänään jätetty Helsingin käräjäoikeudelle. Stockmannin päivittäinen toiminta jatkuu normaalisti, ja edellytykset kannattavan liiketoiminnan harjoittamiseen ovat olemassa. Uskomme vahvasti yhtiön tulevaisuuteen ja palvelemme asiakkaitamme ammattitaidolla jatkossakin.

Lue lisää

3.9.2020
Helsinki
Uusi luonnonkosmetiikkaosasto

 

Upea luonnonkosmetiikkaosasto on avattu

Helsingin keskustan tavarataloon avatulta luonnonkosmetiikkaosastolta löydät koko laajan luonnonkosmetiikkavalikoimamme: niin meikit kuin ihon -ja hiustenhoitotuotteetkin. Uudella alueella on lisäksi mahdollisuus meikkaukseen luonnonkosmetiikan meikkivalikoimasta. Nyt on helppoa tehdä kestäviä ja luonnonmukaisia valintoja upeassa ympäristössä. Tervetuloa ostoksille!

Luonnonkosmetiikkaosasto, Helsingin keskustan tavaratalo, 1.krs

Luonnonkosmetiikkaa verkosta

7.10.2020
Helsinki, Itis, Jumbo, Tampere, Tapiola, Turku
Tervetuloa turvallisille ostoksille

 

Tervetuloa turvallisille ostoksille

Haluamme toimia vastuullisesti ja vähentää osaltamme koronaviruksen leviämisen riskiä. Teemme Stockmannilla edelleen kaikkemme, jotta asiakkaamme ja henkilökuntamme tuntevat olonsa turvalliseksi tavarataloissamme. Tavarataloissa on lisätty hygieniatoimenpiteitä, ja henkilökuntamme kiinnittää erityistä huomiota huolellisuuteen esimerkiksi käsihygieniassa. Suosittelemme käyttämään maksuvälineenä korttia tai lähimaksua käteisen sijaan.

Lue lisää

17.10.2019
Helsinki
Arelan huoltopalvelu

 

Arelan neuleiden huoltopalvelu nyt Stockmannilla

Laadukkaista neuleistaan tunnetun Arelan neulehuoltopalvelu nyt saatavilla Helsingin tavaratalossa

Kotimainen laatuneuleisiin erikoistunut vaatemerkki Arela edistää kestävää pukeutumista ja ottaa vastuun neuleistaan myös ostotapahtuman jälkeen. Arela tarjoaa neuleilleen ammattimaista huoltopalvelua, jossa neuleet pestään, niistä poistetaan nukka ja höyrytetään. Mahdolliset reiät korjataan ja tahrat poistetaan tarvittaessa. Huollon toteuttavat Arelan neuleasiantuntijat, ja käsittelyn jälkeen neule on kuin uusi. Helsingin tavaratalossa on nyt noutopiste, johon voi tuoda omia Arela-neuleitaan huoltoon.

Toimi näin:

Tuo huoltoa kaipaava Arela-neuleesi Stockmannin 3. kerrokseen, Arelan osaston vieressä olevalle naisten muodin kassalle. Saat henkilökunnalta kuitin vastaanotosta. Arelan neuleasiantuntija arvioi neuleen kunnon ja huoltotarpeen ja palaa sinulle sähköpostitse hinta- ja aikaarvion kanssa. Voit joko hyväksyä tarjouksen, tai perua sen, jolloin neule palautuu noudettavaksi Stockmannin noutopisteestä. Jos hyväksyt arvion, Arelan neuleasiantuntijat huoltavat neuleen sovitun mukaisesti. Kun neule on valmis, saat ilmoituksen ja laskun palvelusta. Laskun maksettuasi voit noutaa huolletun, uudenveroisen neuleen Stockmannin noutopisteestä. Perushuollon hinta on 35€ ja siihen sisältyy pesu, nukanpoisto ja höyrytys. Lisäpalveluista veloitetaan erikseen.

Arela on 10-vuotias suomalainen vaatemerkki ja perheyritys, joka tunnetaan etenkin laadukkaista neuleistaan, t-paidoistaan, ja neuleiden huoltopalvelusta. Arela käyttää tuotteissaan ainoastaan parhaita luonnonmateriaaleja. Niin suunnittelussa kuin valmistuksessakin panostetaan vaatteiden kestävyyteen.

Arela-tuotteet verkosta

25.9.2018
Helsinki, Verkkokauppa
Click & Collect

 

OSTA VERKOSTA, NOUDA TAVARATALOSTA

Stockmann-verkkokaupan Click & Collect -noutopiste palvelee sinua Helsingin keskustan tavaratalon –1A-kerroksessa, apteekin vieressä. Osta netistä ja nouda Click & Collect -pisteestä silloin, kun sinulle sopii. Helppoa, nopeaa ja vaivatonta!

Click & Collect – lue lisää

31.1.2018
Kaikki tavaratalot
Varaa tavaratalosta

 

Varaa ja nouda – nopeaa ja kätevää!

Nyt voit tehdä varauksen tavaratalovalikoimaan kuuluvasta tuotteesta, kun olet kirjautunut verkkokauppaan käyttäjätunnuksellasi. Kun haluat tehdä varauksen, mene tuotetietoihin ja klikkaa painiketta Varaa myymälään.

Lue lisää