Ajankohtaista

16.8.2021
Helsinki, Itis, Jumbo, Tampere, Tapiola, Turku, Verkkokauppa
Stockalla tapahtuu!

 

Tapahtumia tavarataloissa ja virtuaalisesti

Läpi vuosikymmenten Stockmann on ollut suomalaisille mieleenpainuvien elämysten suunnannäyttäjä – rullaportaista kaupungin ensimmäisiin pehmisjäätelöihin. Tänä päivänä tapahtumatarjontamme on monipuolinen kattaus virtuaalisia kohtaamisia, kanta-asiakastapahtumia, suuria muotinäytöstapahtumia ja paljon muuta.

Tutustu tapahtumiimme tästä – lämpimästi tervetuloa mukaan!

Tapahtumat

18.8.2022
Helsinki, Itis, Jumbo, Tampere, Tapiola, Turku, Verkkokauppa
John Nurmisen Säätiö -yhteistyö
Itämeripäivä

Osallistu kanssamme Itämeren suojeluun

Itämeren suojelu on Stockmannin vuoden 2022 hyväntekeväisyyskohde. Elokuun lopussa viettävä Itämeripäivä näkyy Stockmannilla 15.8.–11.9., jolloin tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden osallistua Itämeren auttamiseen helposti tavarataloissamme ja verkkokaupassa.

Itämeri yhdistää Stockmannin toimintamaat, joten juhlavuotemme kunniaksi haluamme tukea ja tuoda esille John Nurmisen Säätiön tekemää tärkeää työtä meitä kaikkia yhdistävän Itämeren hyväksi. Osallistumme Itämeren pelastamiseen yhdessä John Nurmisen Säätiön kanssa vuoden mittaan eri tavoin.

Voit vaikuttaa Itämeren hyvinvointiin pienilläkin arjen käytännön teoilla. Voit osallistua suojeluun myös lahjoituksellasi. Tuetaan tärkeää hanketta yhdessä!

Lue lisää ja osallistu

30 + 1 tapaa pelastaa Itämeri

Maailman merien päivää vietettiin 8.6.2022, ja työ merten hyväksi jatkuu joka päivä. Stockmann tekee yhteistyötä John Nurmisen Säätiön kanssa Itämeren pelastamiseksi. John Nurmisen Säätiö kokosi 30-vuotisen Itämerityön kunniaksi 30 + 1 tapaa pelastaa Itämeri. Katso sinulle sopivin tapa.

30 + 1 tapaa pelastaa Itämeri

 

5.8.2022
Helsinki, Itis, Jumbo, Tampere, Tapiola, Turku, Verkkokauppa
Rajoitamme Venäjälle vietävien ylellisyystuotteiden myyntiä

Rajoitamme Venäjälle vietävien ylellisyystuotteiden myyntiä

Stockmann on rajoittanut maaliskuusta lähtien EU:n säädöksen mukaisesti Venäjälle vietävien ylellisyystuotteiden myyntiä. EU on asettanut Venäjälle useita tuonti- ja vientirajoituksia osana talouspakotteita Venäjän aloitettua perusteettoman hyökkäyksen Ukrainaan. Stockmannilla noudatetaan viranomaisohjeistuksia.

Ylellisyystuotteet ovat tuotteita, joiden tuotekohtainen arvo ylittää 300 euroa. Tuotteiden pakoteluettelo sisältää muun muassa vaatteet, jalkineet, asusteet, kellot, korut, kosmetiikan sekä sisustus- ja keittiötarvikkeet. Linjaus koskee kaikkia Suomen tavarataloja ja verkkokauppaa.

28.6.2022
Helsinki, Tampere
Tulossa: Pieni Lelukauppa

Pohjoismaiden suurin lelukauppa Helsinkiin ja Tampereelle

Janne Katajan luotsaama Pieni Lelukauppa avataan marraskuussa 2022 Tampereen tavarataloon ja keväällä 2023 Helsingin keskustan tavarataloon. Lelukauppa tulee olemaan täynnä elämyksiä, huumoria ja yllätyksiä.

Pieni Lelukauppa on perustettu kolme vuotta sitten Riihimäelle ja sen jälkeen Tampereelle keskustan tuntumaan. Helsingin keskustan tavaratalossa Pieni Lelukauppa tulee olemaan Pohjoismaiden suurin lelukauppa 1000 neliömetrin kokoisella myymälällään. Myös Tampereen tavarataloon tuleva lelukauppa on valtava, kooltaan 350 neliötä.

Pienen lelukaupan konsepti koostuu laajan ja mittavan leluvalikoiman lisäksi elämyspalveluista. Henkilökunta heittäytyy ja tarjoaa elämyksiä. Kumpaankin lelukauppaan rakennetaan omanlainen satumaailma. Tampereella nähdään esimerkiksi glitteriä ja taianomaista tunnelmaa, ja Helsinkiin avautuu kokonainen kuninkaallinen maailma prinsessoineen ja ritareineen. Pienessä Lelukaupassa lapset pääsevät myös itse pukeutumaan erilaisiksi satuhahmoiksi.

Lue lisää

8.3.2022
Helsinki, Itis, Jumbo, Tampere, Tapiola, Turku, Verkkokauppa
Auta kanssamme Ukrainan kriisin uhreja

Auta kanssamme Ukrainan kriisin uhreja

Suomen Punainen Risti on aloittanut hätäapukeräyksen Ukrainan konfliktista kärsivien auttamiseksi. Konfliktin kiihdyttyä Punainen Risti on muun muassa jakanut siviileille kymmeniätuhansia ruoka- ja hygieniapakkauksia, parantanut vedenjakelua, järjestänyt ensiapukoulutuksia sekä evakuoinut ihmisiä.

Lue lisää ja osallistu

4.5.2022
Helsinki
Kodin ja kosmetiikan suosikit Woltilla kotiin

 

Kodin ja kosmetiikan suosikit Woltilla kotiin!

Nyt voit tilata kauneus- ja kodintuotteita kotiovellesi alle tunnissa Woltin sovelluksen tai verkkosivujen kautta. Tilaa vaikkapa ihana äitienpäivälahja suoraan äidin kotiovelle toimitettuna! Palvelu on käytössä Helsingin keskustan tavaratalossa. Laajennamme valikoimaa lähiaikoina vielä lisää.

Tutustu tästä

 

Näin tilaat

Tee tilauksesi Woltin sovelluksessa tai osoitteessa wolt.com.

Kotiinkuljetuksista huolehtivat Woltin kumppaneina toimivat lähetit. Keskimääräinen toimitusaika on noin 30 minuuttia tilauksesta.

Kotiinkuljetustilausten toimitusmaksu on Woltin normaalihinnaston mukainen eli 1,90–7,90 euroa etäisyydestä riippuen.

4.–10.5. välisenä aikana kuljetuksista ei peritä erillistä kuljetusmaksua neljän kilometrin säteellä Helsingin keskustan tavaratalosta.

 

Palauttaminen

Voit palauttaa Woltin kautta tekemäsi ostoksen Helsingin keskustan tavaratalon palvelupisteeseen sähköpostitse saamaasi Wolt-kuittia vastaan. Palautusaika on 30 päivää.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessaan. Tarkista, että palautat kaikki osat, myös mahdolliset käyttöohjeet. Sinetöidyt pakkaukset, kuten kosmetiikka- ja hygieniatuotteet tulee palauttaa avaamattomissa alkuperäispakkauksissaan ja palautettavan tuotteen sinetin tulee olla ehjä.

Wolt-ostokset eivät toistaiseksi kerrytä MyStockmann-pisteitä.

Lue lisää Stockmannin ja Woltin yhteistyöstä

31.5.2022
Verkkokauppa
MyStockmann-ohjelma myös Viroon ja Latviaan

 

Samat hyödyt ja edut kaikissa Stockmann-maissa

Kesäkuussa MyStockmann-jäsenohjelma laajenee Suomesta Viroon ja Latviaan. Kaikki asiakkaamme saavat samat mahdollisuudet kerätä pisteitä ja nauttia ohjelman eduista, tarjouksista ja hyödyistä.

Laajennamme jäsenohjelmaa asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Monet matkustavat kolmen maan välillä, ja nyt he voivat tehdä ostoksia Suomessa sijaitsevien kuuden tavaratalon lisäksi Tallinnassa ja Riiassa sekä verkkokaupassa ja kerätä näin kaikista pisteitä etujen saamiseksi. Ohjelma on sama kaikissa maissa, mutta paikalliset edut ja tarjoukset voivat vaihdella.

Meillä on monia MyStockmann-kumppaneita, joiden tarjouksia asiakkaamme voivat nyt hyödyntää kaikissa kolmessa maassa. Kumppaneiden määrä myös kasvaa lähitulevaisuudessa. Löydät kumppaneidenkin edut MyStockmann-sovelluksesta.

Helpoin tapa liittyä MyStockmann-jäseneksi ja hyötyä ohjelman eduista on käyttää MyStockmann-sovellusta. Voit määrittää sovelluksen asetuksissa suosikkitavaratalosi ja -tuoteryhmäsi, jolloin näet niiden edut ja tapahtumat automaattisesti. Poistamalla rajauksen saat näkyviin kaikki edut.

Kehitämme jatkuvasti MyStockmann-ohjelmaa ja -sovellusta, jotta voimme tarjota lisää etuja ja löytää uusia tapoja palkita sinua omaan elämääsi ja kiinnostuksenkohteisiisi sopivimmilla tavoilla. Siksi haluamme aina kuulla ajatuksiasi ja ideoitasi, jotka auttavat meitä palvelemaan sinua paremmin.

Lue lisää MyStockmann-ohjelmasta

3.5.2022
Helsinki, Tampere
Relove

 

Relove – rakkaudella kierrätetty

Marraskuussa myös Tampereella!

Reloven elämyksellinen second hand -liike & kahvila-ravintola on tarjonnut inspiraatiota, elämyksiä ja laatua Helsingin keskustan tavaratalossa jo keväästä 2021. Marraskuussa Relove tulee myös Tampereen tavarataloon!

Stockmann ja Relove haluavat kumpikin yhdessä tarjota asiakkailleen inspiraatiota, laatua ja elämyksellisyyttä. Tuotteiden elinkaaren pidentäminen on osa Stockmannin naisten ja miesten muodin strategiaa. Voit tuoda vaate- ja kenkäaarteesi myyntiin Reloveen täyden palvelun All Inclusive -myyntisopimuksella. Kahvila-ravintolassa tarjoilemme aamiaista, lounasta sekä esimerkiksi Reloven itse leipomia kakkuja ja leivonnaisia.

Löydät valikoimastamme runsaasti vegaanisia ja gluteenittomia annoksia sekä välipaloja. Suosimme arvojemme mukaisesti lähituottajia sekä ympäristölle lempeämpiä vaihtoehtoja. Tule viettämään ihana kahvi- tai teehetki, tai istahda ystäväporukalla viinilasilliselle second hand -shoppailun lomassa.

Relove on auki tavaratalon aukioloaikojen mukaisesti.

Helsingin keskustan tavaratalo, 3.krs.
Alkaen 11/2022 Tampereen tavaratalo, 3.krs.

Lue lehdistötiedote

28.2.2022
Helsinki, Itis, Jumbo, Tampere, Tapiola, Turku, Verkkokauppa
Stockmann poistaa venäläiset tuotteet myynnistä

Stockmann poistaa venäläiset tuotteet myynnistä kaikissa toimintamaissaan Suomessa ja Baltiassa

Stockmann on päättänyt poistaa myynnistä venäläistä alkuperää olevat tuotteet kaikissa toimintamaissaan. Linjaus koskee sekä tavarataloja että verkkokauppaa. Päätöksen myötä Stockmannin valikoimista poistuu noin 200 venäläistä alkuperää olevaa tuotetta.

Lue lisää

24.1.2022
Helsinki
Vogue Scandinavia

 

Vogue Scandinavia ja Stockmann yhteistyöhön

Mitkä ovat tulevan kauden muodin megatrendit? Miltä muoti, kulttuuri ja design näyttävät vuonna 2022? 160-vuotisjuhliaan viettävä Stockmann on ollut muodin keulakuva Suomessa sukupolvesta toiseen. Vogue Scandinavia tuo muodin elementtejä ja virtauksia asiakkaillemme kaikista Pohjoismaista.

Vogue Scandinavia on nyt Suomessa myynnissä yksinoikeudella Helsingin keskustan Stockmannilla. Löydät Vogue Scandinavian tavaratalon muodin osastoilta. Lehden hinta on 19,90 euroa.

Lue lisää

14.5.2021
Helsinki
Royale by Michael Björklund

 

Royale by Michael Björklund

Sekä Suomessa että Ruotsissa Vuoden kokin tittelin saanut ahvenanmaalainen Michael ”Micke” Björklund on avannut yhtiökumppaninsa Thomas Strandvikin kanssa Helsingin keskustan tavarataloon Royale by Michael Björklund -ravintolakokonaisuuden, joka käsittää BBQ Royale -ravintolan ja Café Royale -kahvilan.

 

BBQ Royale

BBQ Royale tarjoilee grillattuja premiumhampurilaisia ja -kebabia maukkaiden lisukkeiden kera. Ravintola panostaa pienimuotoiseen ruoanvalmistukseen, vastaleivottuun leipään ja talon omiin kastikkeisiin.

Ravintolaan voit piipahtaa myös viinilasilliselle tai drinkille ja tehdä samalla matkan New Yorkin Brooklyniin, jonka tunnelmaa ravintolan sisustus henkii.

 

Café Royale

1930-luvun Pariisista inspiroituneen perinteisen kahvilan ruokalistalla on vastakeitetyn kahvin ja ihanien vastaleivottujen leivonnaisten lisäksi raikkaita voileipiä, salaatteja, keittoa ja ”Superfoodia”. Take-away -kassalta voit helposti napata hyvää purtavaa mukaan töihin. Kauniissa miljöössä voit myös nauttia samppanjaa, viiniä, olutta tai avecin. Viikonloppuisin katamme klassisen Afternoon Tean.

Royale by Michael Björklund, Helsingin keskustan tavaratalo, katutaso

Lue lehdistötiedote  Helsingin tavaratalon kahvilat ja ravintolat