Tavarataloissa juuri nyt

3.12.2019
Helsinki, Itis, Jumbo, Tampere, Tapiola, Turku, Verkkokauppa
Poikkeusaukioloajat

Joulun ja uudenvuoden aukiolot

Tavarataloissa on paljon poikkeusaukioloja joulukuussa ja uutenavuotena. Katso tarkemmat aukioloaikatiedot tästä.

Tavaratalojen aukioloajat

 

Joulun viimeiset tilauspäivät

Tilaa viimeistään ke 18.12, kun tilaat noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin, ja viimeistään 22.12, kun noudat tilauksesi tavaratalosta

Lue lisää toimitusajoista

6.12.2019
Helsinki
Rituals-origamitapahtuma

 

Rituals-origamitapahtuma

Omasta toiveesta joulukoriste? Origamitaitelija Kyoko Abe Franzén taiteilee upeita teoksia Helsingin keskustan tavaratalossa. Kahden Rituals-tuotteen ostosta saat lahjaksi origamilinnun, johon on taiteltu sinun kirjoittamasi toiveviesti. Taiteilija on paikalla Helsingin tavaratalossa lauantaina 7.12. klo 12–15. Tervetuloa!

Rituals-tuotteet verkosta

18.10.2019
Helsinki, Itis, Jumbo, Tampere, Tapiola, Turku
Joulun tapahtumat Stockmannilla

 

Joulutapahtumat tavarataloissa

Vuoden kiireisimpänä aikana tekee hyvää herätellä joulumieli ja antaa mahdollisuus seikkailulle. Rakastu joulun taikaan tavarataloissa. Tule katsomaan satuikkunaa ja osallistu virtuaaliseen pähkinäjahtiin, joka on käynnissä kaikissa tavarataloissa. Osta joulupuodista pehmeästi valaisevat kynttilät, kimaltavat koristeet ja tunnelmalliset jouluvalot.

Joulutapahtumia Stockmannilla

15.11.2019
Helsinki, Verkkokauppa
John Varvatos pop up shop

 

John Varvatos – rokkareiden räätäli

Kukapa ei haluaisi pukeutua kuin rocktähdet? Nyt se on helppoa, sillä amerikkalaisen muoti-ikonin John Varvatosin mallistoja saa vihdoin Suomesta. Tilaa uusi tyylisi verkosta tai poikkea ostoksilla Helsingin keskustan tavaratalon John Varvatos pop up shopissa.

John Varvatos pop up shop, miesten vaatteet, Helsingin keskustan tavaratalo

John Varvatos verkosta

8.11.2019 - 2.1.2020
Verkkokauppa
Pidennetty kuluton maksuaika laskulle

 

Jopa 3 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Käyttäessäsi maksutapana laskua, eräpäivä siirtyy nyt automaattisesti helmikuun loppuun. Maksutapalisä on 0 € eikä korkojakaan kerry. Etu on voimassa kaikille laskulla maksaville asiakkaille ajalla 8.11.2019–2.1.2020.

Lue lisää

1.11.2019 - 31.1.2020
Helsinki, Tapiola, Turku
Eames-klassikkotuoli – osta 5, saat kuudennen lahjaksi!

 

Moderni klassikko: Eames

Charles ja Ray Eamesin 1950-luvulla suunnittelema EPC-tuoli (Eames Plastic Chair) on moderni klassikko, joka hurmaa vuosikymmenestä ja vuodesta toiseen. Kokeile erilaisten istuinten ja jalustojen yhdistelmiä ja luo oma, uniikki versiosi.

Ostaessasi viisi Eames-tuolia ajalla 1.11.2019 – 31.1.2020 Helsingin, Turun tai Tapiolan tavaratalosta saat kuudennen lahjaksi*. Etu koskee tuoliperheitä Eames Plastic Chair, Eames Fiberglass Chair ja Eames Wire Chair metalli- tai puujalustoilla.

Verkkokaupassa saat edun kahdesta suosituimmasta tuolisetistä:
DSR valkoinen/kromi  PAKETTIHINTA 6 kpl 1350 €
DSW valkoinen/vaahtera  PAKETTIHINTA 6 kpl 2025 €

Lue artikkeli: Kaikkien aikojen klassikkotuolit
*Jos tuoliryhmä koostuu eri hintaisista tuotteista, tarjoamme edullisimman.

10.10.2019
Helsinki
Muubs pop up shop

 

Muubs – hitaan elämän taide

Muubsin filosofian ytimessä on hidastaminen ja elämästä nauttiminen. Tanskalaisyritys haluaa näyttää, miltä hitaampi elämä näyttää kotona juuri nyt. Uniikit, luonnonmateriaaleista valmistetut sisustustuotteet juhlistavat kotisi yksilöllisyyttä ja ikääntyvät kauniisti.

Tervetuloa Helsingin keskustan tavarataloon avattuun Muubs- pop up shoppiin löytämään uudenlaista inspiraatiota kotiisi.

Muubs pop up shop, 5.krs, hissiaula

Muubs-tuotteet verkosta

17.10.2019
Helsinki
Arelan huoltopalvelu

 

Arelan neuleiden huoltopalvelu nyt Stockmannilla

Laadukkaista neuleistaan tunnetun Arelan neulehuoltopalvelu nyt saatavilla Helsingin tavaratalossa

Kotimainen laatuneuleisiin erikoistunut vaatemerkki Arela edistää kestävää pukeutumista ja ottaa vastuun neuleistaan myös ostotapahtuman jälkeen. Arela tarjoaa neuleilleen ammattimaista huoltopalvelua, jossa neuleet pestään, niistä poistetaan nukka ja höyrytetään. Mahdolliset reiät korjataan ja tahrat poistetaan tarvittaessa. Huollon toteuttavat Arelan neuleasiantuntijat, ja käsittelyn jälkeen neule on kuin uusi. Helsingin tavaratalossa on nyt noutopiste, johon voi tuoda omia Arela-neuleitaan huoltoon.

Toimi näin:

Tuo huoltoa kaipaava Arela-neuleesi Stockmannin 3. kerrokseen, Arelan osaston vieressä olevalle naisten muodin kassalle. Saat henkilökunnalta kuitin vastaanotosta. Arelan neuleasiantuntija arvioi neuleen kunnon ja huoltotarpeen ja palaa sinulle sähköpostitse hinta- ja aikaarvion kanssa. Voit joko hyväksyä tarjouksen, tai perua sen, jolloin neule palautuu noudettavaksi Stockmannin noutopisteestä. Jos hyväksyt arvion, Arelan neuleasiantuntijat huoltavat neuleen sovitun mukaisesti. Kun neule on valmis, saat ilmoituksen ja laskun palvelusta. Laskun maksettuasi voit noutaa huolletun, uudenveroisen neuleen Stockmannin noutopisteestä. Perushuollon hinta on 35€ ja siihen sisältyy pesu, nukanpoisto ja höyrytys. Lisäpalveluista veloitetaan erikseen.

Arela on 10-vuotias suomalainen vaatemerkki ja perheyritys, joka tunnetaan etenkin laadukkaista neuleistaan, t-paidoistaan, ja neuleiden huoltopalvelusta. Arela käyttää tuotteissaan ainoastaan parhaita luonnonmateriaaleja. Niin suunnittelussa kuin valmistuksessakin panostetaan vaatteiden kestävyyteen.

Arela-tuotteet verkosta

18.9.2019
Helsinki
Elleme

 

Elleme Pop Up Helsingissä

Elleme tulee suoraan Pariisin luovasta Marais’sta ja rakastaa jokaisen naisen ainutlaatuisuutta, kauneutta ja voimaa. Ellemen erottuvasti ja leikkisästi muotoillut laukut ovat kauden herkullisin asuste – löydä suosikkilaukkusi Helsingin Stockan Elleme Pop Upista!

Elleme Pop Up, naisten laukkuosasto, Esplanadin sisäänkäynti

Elleme-laukut verkosta

9.4.2019
Helsinki, Tampere, Tapiola, Turku
Pysäköintiedut tavarataloissa

 

Pysäköintiedut tavarataloissa

Uudistunut pysäköintietu tasojen 3–6 kanta-asiakkaille

Parkkeeraa helpoille ostoksille! Uudistuneessa kanta-asiakasohjelmassa tasojen 3–6 kanta-asiakkaat saavat 1 h pysäköintiä vastaavan edun yli 20 euron ostoksesta  Helsingin keskustan, Tampereen ja Turun Aimo Parkeissa.

 

 

3 tuntia ilmaista pysäköintiä Tapiolassa

Lataa Ainoa- ja Taskuparkki-sovellukset, niin saat joka kerralla kolme tuntia ilmaista pysäköintiaikaa asioidessasi Ainoan kauppakeskuksen Tapiola Parkissa!

Lue lisää pysäköintieduista

25.9.2018
Helsinki, Verkkokauppa
Click & Collect

 

OSTA VERKOSTA, NOUDA TAVARATALOSTA

Stockmann-verkkokaupan Click & Collect -noutopiste palvelee Helsingin keskustan tavaratalossa joka päivä puoleen yöhön. Osta netistä ja nouda Click & Collect -pisteestä silloin, kun sinulle sopii. Helppoa, nopeaa ja vaivatonta!

Click & Collect – lue lisää

13.2.2019
Helsinki, Itis, Jumbo, Tampere, Tapiola, Turku, Verkkokauppa
Lahjaopas

 

Lahjat jokaiseen juhlaan

Löydä persoonalliset ideat ja valikoi paras lahja jokaiseen juhlahetkeen! Katso tästä parhaat vinkit, olipa juhlan aiheena synttärit, tuparit, kastejuhla tai vaikkapa valmistujaiset. Tee tilauksesi kätevästi postitoimituksena verkkokaupasta, tai nouda ostoksesi tavaratalosta.

Tavarataloistamme löydät myös lahjapalvelun, kun on hieman isomman juhlan aika.

Parhaat lahjaideat

31.1.2018
Kaikki tavaratalot
Varaa tavaratalosta

 

Varaa ja nouda – nopeaa ja kätevää!

Nyt voit tehdä varauksen tavaratalovalikoimaan kuuluvasta tuotteesta, kun olet kirjautunut verkkokauppaan käyttäjätunnuksellasi. Kun haluat tehdä varauksen, mene tuotetietoihin ja klikkaa painiketta Varaa myymälään.

Lue lisää

29.10.2017
Helsinki, Itis, Jumbo, Tampere, Tapiola, Turku
Apple Pay

Liitä Apple Pay Stockmann MasterCardiin

Apple Payn avulla voit nyt hoitaa korttimaksusi Stockmann-tavarataloissa helposti iPhonella. Ota Apple Pay käyttöösi ensimmäisten joukossa ja liitä se Stockmann Mastercard -korttiin. Aktivoinnissa ei mene minuuttia kauempaa. Ota käyttöösi jo tänään!

Saadaksesi Stockmannin kanta-asiakasedut, näytä kanta-asiakaskorttiasi maksupäätteellä ennen Apple Payllä maksamista.

Lue lisää Apple Paysta