Tavarataloissa juuri nyt

31.8.2020
Helsinki, Verkkokauppa
Style by Maria Veitola

 

Style by Maria Veitola -pop up

Helsingin keskustan tavarataloon avattu Style by Maria Veitola -pop up johdattaa rohkeisiin valintoihin ja syksyn uutuuksiin. Vierailevaksi luovaksi johtajaksemme nimitetty Veitola on valinnut shoppiin omia suosikkituotteitaan muodin, kodin ja kauneuden valikoimistamme.

”Pop-up on vähän kuin oma kotini. Siellä on sulassa sovussa kaikenlaisia värikkäitä asioita, jotka tuovat mulle hyvää mieltä. On ihanaa, kun arkisetkin esineet ovat hauskoja: talouspaperiteline voi hyvin olla porkkanan muotoinen! Unelmoin, että mun pop-upissa vierailu on kävijälle pieni aivojen tuuletus, inspiroiva mielen keikautus ja väriterapia”, Veitola toteaa.

Style by Maria Veitola -pop up, Helsingin tavaratalo, 4.krs.
Valikoima on saatavana myös verkosta.

Tutustu ja osta tästä

3.9.2020
Helsinki
Uusi luonnonkosmetiikkaosasto

 

Upea luonnonkosmetiikkaosasto on avattu

Helsingin keskustan tavarataloon avatulta luonnonkosmetiikkaosastolta löydät koko laajan luonnonkosmetiikkavalikoimamme: niin meikit kuin ihon -ja hiustenhoitotuotteetkin. Uudella alueella on lisäksi mahdollisuus meikkaukseen luonnonkosmetiikan meikkivalikoimasta. Nyt on helppoa tehdä kestäviä ja luonnonmukaisia valintoja upeassa ympäristössä. Tervetuloa ostoksille!

Luonnonkosmetiikkaosasto, Helsingin keskustan tavaratalo, 1.krs

Luonnonkosmetiikkaa verkosta

13.3.2020
Verkkokauppa
Luin Living -hyväntekeväisyyskampanja

 

Tue lasten ja nuorten hyvinvointia Luin Livingin kanssa

Kotimaisen Luin Livingin tarina lähti liikkeelle kahden ystävyksen unelmasta suunnitella maailman paras hiuspyyhe. Vuonna 2020, 5v. juhlavuoden kunniaksi, Luin Living lahjoittaa jokaisesta Suomessa myydystä hiuspyyhkeestä 1€ lyhentämättömänä Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lasten ja nuorten puhelimelle.

Kampanjassa on mukana koko Luin Livingin hiuspyyhevalikoima. Lähde mukaan tukemaan Suomen lasten ja nuorten hyvinvointia ostamalla Luin Livingin hiuspyyhetuotteita!

Kampanja on voimassa koko vuoden, aina 31.12.2020 saakka.

#hyvänmielenhiuspyyhe

Osta Luin Living -tuotteet verkosta

10.10.2019
Helsinki
Muubs pop up shop

 

Muubs – hitaan elämän taide

Muubsin filosofian ytimessä on hidastaminen ja elämästä nauttiminen. Tanskalaisyritys haluaa näyttää, miltä hitaampi elämä näyttää kotona juuri nyt. Uniikit, luonnonmateriaaleista valmistetut sisustustuotteet juhlistavat kotisi yksilöllisyyttä ja ikääntyvät kauniisti.

Tervetuloa Helsingin keskustan tavarataloon avattuun Muubs- pop up shoppiin löytämään uudenlaista inspiraatiota kotiisi.

Muubs pop up shop, 5.krs, hissiaula

Muubs-tuotteet verkosta

17.10.2019
Helsinki
Arelan huoltopalvelu

 

Arelan neuleiden huoltopalvelu nyt Stockmannilla

Laadukkaista neuleistaan tunnetun Arelan neulehuoltopalvelu nyt saatavilla Helsingin tavaratalossa

Kotimainen laatuneuleisiin erikoistunut vaatemerkki Arela edistää kestävää pukeutumista ja ottaa vastuun neuleistaan myös ostotapahtuman jälkeen. Arela tarjoaa neuleilleen ammattimaista huoltopalvelua, jossa neuleet pestään, niistä poistetaan nukka ja höyrytetään. Mahdolliset reiät korjataan ja tahrat poistetaan tarvittaessa. Huollon toteuttavat Arelan neuleasiantuntijat, ja käsittelyn jälkeen neule on kuin uusi. Helsingin tavaratalossa on nyt noutopiste, johon voi tuoda omia Arela-neuleitaan huoltoon.

Toimi näin:

Tuo huoltoa kaipaava Arela-neuleesi Stockmannin 3. kerrokseen, Arelan osaston vieressä olevalle naisten muodin kassalle. Saat henkilökunnalta kuitin vastaanotosta. Arelan neuleasiantuntija arvioi neuleen kunnon ja huoltotarpeen ja palaa sinulle sähköpostitse hinta- ja aikaarvion kanssa. Voit joko hyväksyä tarjouksen, tai perua sen, jolloin neule palautuu noudettavaksi Stockmannin noutopisteestä. Jos hyväksyt arvion, Arelan neuleasiantuntijat huoltavat neuleen sovitun mukaisesti. Kun neule on valmis, saat ilmoituksen ja laskun palvelusta. Laskun maksettuasi voit noutaa huolletun, uudenveroisen neuleen Stockmannin noutopisteestä. Perushuollon hinta on 35€ ja siihen sisältyy pesu, nukanpoisto ja höyrytys. Lisäpalveluista veloitetaan erikseen.

Arela on 10-vuotias suomalainen vaatemerkki ja perheyritys, joka tunnetaan etenkin laadukkaista neuleistaan, t-paidoistaan, ja neuleiden huoltopalvelusta. Arela käyttää tuotteissaan ainoastaan parhaita luonnonmateriaaleja. Niin suunnittelussa kuin valmistuksessakin panostetaan vaatteiden kestävyyteen.

Arela-tuotteet verkosta

9.4.2019
Helsinki, Tampere, Tapiola, Turku
Pysäköintiedut tavarataloissa

 

Pysäköintiedut tavarataloissa

Uudistunut pysäköintietu tasojen 3–6 kanta-asiakkaille

Parkkeeraa helpoille ostoksille! Uudistuneessa kanta-asiakasohjelmassa tasojen 3–6 kanta-asiakkaat saavat 1 h pysäköintiä vastaavan edun yli 20 euron ostoksesta  Helsingin keskustan, Tampereen ja Turun Aimo Parkeissa.

 

 

2 tuntia ilmaista pysäköintiä Tapiolassa

Lataa Ainoa- ja Taskuparkki-sovellukset, niin saat joka kerralla kaksi tuntia ilmaista pysäköintiaikaa asioidessasi Ainoan kauppakeskuksen Tapiola Parkissa!

Lue lisää pysäköintieduista

25.9.2018
Helsinki, Verkkokauppa
Click & Collect

 

OSTA VERKOSTA, NOUDA TAVARATALOSTA

Stockmann-verkkokaupan Click & Collect -noutopiste palvelee Helsingin keskustan tavaratalossa joka päivä puoleen yöhön. Osta netistä ja nouda Click & Collect -pisteestä silloin, kun sinulle sopii. Helppoa, nopeaa ja vaivatonta!

Click & Collect – lue lisää

13.2.2019
Helsinki, Itis, Jumbo, Tampere, Tapiola, Turku, Verkkokauppa
Lahjaopas

 

Lahjat jokaiseen juhlaan

Löydä persoonalliset ideat ja valikoi paras lahja jokaiseen juhlahetkeen! Katso tästä parhaat vinkit, olipa juhlan aiheena synttärit, tuparit, kastejuhla tai vaikkapa valmistujaiset. Tee tilauksesi kätevästi postitoimituksena verkkokaupasta, tai nouda ostoksesi tavaratalosta.

Tavarataloistamme löydät myös lahjapalvelun, kun on hieman isomman juhlan aika.

Parhaat lahjaideat

31.1.2018
Kaikki tavaratalot
Varaa tavaratalosta

 

Varaa ja nouda – nopeaa ja kätevää!

Nyt voit tehdä varauksen tavaratalovalikoimaan kuuluvasta tuotteesta, kun olet kirjautunut verkkokauppaan käyttäjätunnuksellasi. Kun haluat tehdä varauksen, mene tuotetietoihin ja klikkaa painiketta Varaa myymälään.

Lue lisää

29.10.2017
Helsinki, Itis, Jumbo, Tampere, Tapiola, Turku
Apple Pay

Liitä Apple Pay Stockmann MasterCardiin

Apple Payn avulla voit nyt hoitaa korttimaksusi Stockmann-tavarataloissa helposti iPhonella. Ota Apple Pay käyttöösi ensimmäisten joukossa ja liitä se Stockmann Mastercard -korttiin. Aktivoinnissa ei mene minuuttia kauempaa. Ota käyttöösi jo tänään!

Saadaksesi Stockmannin kanta-asiakasedut, näytä kanta-asiakaskorttiasi maksupäätteellä ennen Apple Payllä maksamista.

Lue lisää Apple Paysta