Tavarataloissa juuri nyt

14.9.2017 - 24.12.2017
Helsinki
Molo Winter Wonderland

Molo Kids esittää: Winter Wonderland Pop Up -shop

Talvikausi on ovella, ja Molo Kids haluaa varmistua, että lapsesi ovat pukeutuneet sitä varten. Huippusuositun lastenvaatebrändin pop up -myymälä tarjoaa laajan kattauksen syksyn ja talven ulkoiluvaatteita Helsingin keskustan Stockmannilla.

Tutustu Molo Magazineen ja katso, mitä kööpenhaminalainen DJ ja stylisti Maria Barfod (Fedty) suosittelee lapsillesi tänä syksynä. Kurkista myös Molon muotikuvauksiin ja löydä Ann Westin vinkit lasten hiihtoharrastukseen.

Molo Magazine »

Molo Winter Wonderland pop up -shop, Helsingin keskustan tavaratalo, 6. krs

23.9.2017
Helsinki
Alusvaatemuotinäytös

LINGERIE FASHION SHOW

Helsingin keskustan tavarataloon on avattu uusi, upea naisten alusasuosasto. Uudella osastolla järjestetään alusvaatteiden muotinäytös lauantaina 23.9. Näytösten ajankohdat ovat klo 13.00, 14.00 ja 15.00. Tervetuloa!

1.9.2017 - 3.10.2017
Helsinki
Ystävien kotona -pop up

Ystävien kotona -pop up

Helsingin keskustan tavaratalon 1. kerroksen Ystävien kotona -pop up esittelee parhaat tuotteet ja ideat kodikkaan tunnelmalliseen yhdessäoloon Artekilta, Vitralta, Woodnotesilta ja Nikarilta lokakuun alkuun asti. Pop upin brändejä yhdistää usko hyvän designin voimaan, korkea laatu, aidot materiaalit ja niiden taidokas työstäminen sekä tuotteet, jotka on suunniteltu kestämään aikaa. Nämä ominaisuudet aikaansaavat myös sen, että tuotteet ovat ekologisesti kestäviä. Ystävien kotona -nimi viittaa myös brändien väliseen pitkäaikaiseen yhteistyöhön.

Pop upiin on valittu sekä klassikoita että tuoreita uutuuksia, joista rakentuu ajallisia kerroksia, aivan kuten aidossa kodissakin. Artekilta pop upissa ovat mukana esimerkiksi Suomi 100 -juhlavuoden Domus-tuoli, joita valmistetaan erä vain tänä vuonna, sekä uutuutena Daniel Rybakkenin 124 °-peilit. 8.9. pop upiin tulee myyntiin Artekilta kaksi Zebra-aiheista tuotetta, jotka lanseerataan samana päivänä Pariisin Maison&Objet -messuilla. Vitralta pop upista löytyy kaunista piensisustusta, kuten keraamiset L’Oiseau-linnut ja Wooden Dolls -nuket, joiden valmistusta pisteessä esitellään lyhytelokuvana. Nikari on mukana laadukkailla huonekaluillaan, tervetuloa tutustumaan esimerkiksi saarnista taidokkaasti valmistettuun SKANDINAVIA EDItable- pöytään. Woodnotesilta pop up -kokonaisuudessa ovat mukana Harri Koskisen suunnittelema K-tuoli sekä suositut paperinarumatot. Lisäksi mukana on uusia Woodnotes-keittiötekstiilejä, joita on valmistettu hyvin rajallinen määrä vain tähän pop upiin. Poimi mukaasi parhaimmat ideat ja kutsu ystävät kylään.

1.6.2017 - 30.12.2017
Helsinki, Verkkokauppa
Luonnonkosmetiikan pop-up

Suosittua luonnonkosmetiikkaa pop upissa

Helsingin keskustan tavaratalon 1. kerroksen kosmetiikkaosastolla, koruosaston läheisyydessä, on monipuolinen luonnonkosmetiikan Eco-pop up -shop. Laajasta shopista saat ajankohtaiset luonnonkosmetiikkabrändit ja uutuustuotteet vuoden loppuun asti. Mukana muun muassa suositut luonnonkosmetiikkabrändit Axiology, Hynt Beauty, Oils of Heaven, Tata Harper, Tabitha, Plant Apothecary, Mable, Intensae ja Fresh Therapies.

1.9.2017 - 30.9.2017
Helsinki, Itis, Jumbo, Tampere, Tapiola, Turku
Kuinka monta kassia voimme jättää ostamatta syyskuussa?

Voisitko jättää kertakäyttökassin sittenkin ostamatta?

Me Stockmannilla haluamme vähentää ostoskassien kulutusta sekä muovijätteen määrää. Syyskuun ajan lahjoitamme jokaisesta ostamatta jääneestä muovi- ja paperikassista viisi senttiä WWF:n Itämeren suojelutyöhön. Vähennä kanssamme ostoskassien määrää ja auta Itämerta.

18.7.2017 - 1.10.2017
Helsinki
Suomi Fashion -pop up esittelee huippumerkit

Suomi Fashion -aiheinen pop up -piste juhlistaa Suomen juhlavuotta Helsingin keskustan Stockmannin 4. kerroksessa aina lokakuun alkuun asti. Pop upista löytyy kotimaista suunnittelua huippumerkeiltä. Arelalta pisteessä on esillä uusien Barcelona Yellow- ja Izmir Pink -sarjojen vaatteita sekä klassikkona monelle vartalotyypille sopivia t-paitoja. Moni sesongin malliston vaatteista on viimeistelty hienostuneella pitsillä. Brändin suositut ohuet merinovilla- ja kashmirneuleet ovat saatavilla liilan ja vihreän sävyssä.

Anna Ruohoselta pop upista löydät ajattomat mekot, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Ritva Fallan valikoiman parhaimmistoa pop upissa ovat suositut pellavamekot sekä silkkinen pikkumekko. Kevät näkyy myös Ritva Fallan Eeva-housuklassikossa, jota on nyt saatavilla myös nilkkapituisena. Moomin by Ivana Helsinki tuo pisteeseen oman leikkimielisen vivahteensa tyttömäisillä pellavamekoilla ja lasten klassikkohahmoin kuvioiduilla Muumi-mekoilla.

Pop upissa olevassa Nanson mallistossa säväyttää raikas keltainen yhdistettynä vehreään viidakkokuosiin. Myös trendikkään raikas raita on valloittanut Nanson mekot, paidat ja huivit. Myös Marimekolta löytyy raitaa tälle sesongille. Pop upista löydät esimerkiksi leveälahkeiset raitahousut sekä tunikat. Raitojen lisäksi Marimekon kukkakuosi versoo pisteessä vihreänä ja oranssina sekä suositussa Siirtolapuutarha-kuosissa. Kokonaisuuden kruunaavat Coston trendikkäät päähineet pirteissä kevätväreissä. Saatavilla on esimerkiksi tupsullisia lippahattuja ja pipoja sekä asusteita, laukkuja, rusetteja ja solmioita.