Tavarataloissa juuri nyt

Nyt treenataan peppu kesäkuntoon!

Helsingin keskustan tavaratalon urheiluosastolla lauantaina 25.3. 11–16 Casallin asiantuntija ja liikunnanohjaaja Nora Ryytty näyttää, kuinka jumppakuminauhat saa valjastettua avuksi täydellisen takamuksen metsästykseen.

Casall Sculpture tights -muokkaavat trikoot –25 % kanta-asiakkaille
Etu voimassa tavarataloissa ja verkkokaupassa 25.3.–12.4.

 

Paljon uusia brändejä tulossa Tapiolaan

Tapiolan uudistus tuo mukanaan uusia kiinnostavia brändejä. Nämä ja monta muuta uutta brändiä tulossa uudelle Tapiolan Stockmannille, jonka avajaisia vietetään 16.3. Monet näistä ovat olleet aiemmin saatavilla Stockmannilla vain Helsingin keskustan tavaratalossa ja verkkokaupassa.

Tule avajaisiin inspiroitumaan uudistuvasta ostosympäristöstä ja siirrä osa uutuuden hohteesta myös pukeutumiseesi ja kotiisi.

Tässä katsaus kiinnostavimpiin Tapiolan uutuuksiin:
Naisten muoti: Busnel, Ck Jeans, Max Mara Weekend ja Polo Ralph Lauren.
Miesten muoti: Canali, Eton, Zegna. Lisäksi entistä laajempi valikoima Sandilta ja J.Lindebergiltä.
Asusteet, laukut ja kengät: Coach, Kate Spade, Marc Jacobs, Minna Parikka, Rebecca Minkoff  ja ToryBurch.
Lasten vaatteet: Ck Calvin Klein, Gugguu, Michael Kors, Mini Rodini ja Polo Ralph Lauren.
Kosmetiikka: Bobbi Brown ja MAC.
Koti: Ferm Living, Normann Copenhagen ja Schlosseberg. Lisäksi Tapiolassa on myös uusi Marimekon lifestyle-shop.

 

Uuden Clinique-pisteen avajaiset 17.3.

Uuden Clinique-pisteen avajaisia vietetään Helsingin keskustan tavaratalossa perjantaina 17.3. Tule tutustumaan avajaistarjouksiin sekä uusiin Fresh Pressed -tuotteisiin. Asiantuntijat esittelevät tuotteita, palveluja sekä Cliniquen uutta konseptia, joka on ensimmäinen laatuaan Euroopassa. Joe & the Juice -baarissa pääset maistamaan Clinique C-vitamiini -juomaa.

 

 

Tervetuloa tutustumaan Andiatan kevätmallistoon

Andiatan kiinnostavan kevätmalliston esittely valituissa tavarataloissa.

Tampereella lauantaina 18.3. klo 11–15.
Turussa lauantaina 25.3. klo 11–15.

Tapahtumassa on mukana Style Plaza -blogin Anna Sofia kertomassa malliston suosikeistaan klo 12.30–13.30. Vaatevalinnoissasi auttavat myös merkin edustajat! Helsingin keskustassa suosikkejaan esittelee myös bloggari Sofia Ruutu.
Kaikista päivän aikana tehdyistä Andiata-ostoksista saa yllätyslahjan.
Lämpimästi tervetuloa!

 

 

Moomin by Ivana Helsinki & suomalaisen muodin pop up

Moomin by Ivana Helsinki -mallisto on tullut täydentämään Helsingin keskustan tavaratalon 4. kerroksen Suomi Fashion pop up -aluetta. Naisten ja lasten vaatteiden kevät- ja kesämallisto on kunnianosoitus taiteilija ja kirjailija Tove Janssonin monipuoliselle ilmaisulle Ivana Helsingin hengessä. Mallistoa suunnitellessaan Ivana Helsingin pääsuunnittelija Paola Suhonen oli suunnattoman inspiroitunut Janssonin vahvasta visuaalisesta ilmaisusta, mielikuvituksesta ja persoonasta. Janssonin tavoin luonto, meri ja vahvojen tunteiden kirjo ovat myös Suhosen muumi-aiheisen malliston kantavina teemoina ja suurina inspiraationlähteinä.

Pop-up-shopista löytyy lisäksi niin Marimekon ja Nanson värikkäitä kuoseja ja ajattomia vaatteita kuin harkituista leikkauksista ja viimeistellyistä yksityiskohdista tunnettuja Anna Ruohosen ja Ritva Fallan asuja. Shopissa on myös Arelan pehmeitä ja lämpöisiä kašmir- ja merinovillaneuleita sekä laadukkaita puuvillasta valmistettuja vaatteita.

 

 

Kahvihetki Muumien hengessä

Mumin Kaffe -kahvila on avautunut Helsingin tavaratalon 5. kerroksen hissiaulaan. Kahvilassa yhdistyvät lapsiystävällisyys, suomalainen design ja muumilaaksolaisen lempeä ajattelutapa. Kahvila tarjoilee esimerkiksi erilaisia leivonnaisia, salaatteja, piirata, jäätelöä sekä kuumia ja kylmiä juomia. Tuotteissa pyritään välttämään lisäaineita ja suosimaan kotimaisia raaka-aineita.

 

 

Marimekon pop up hurmaa Helsingin keskustan tavaratalossa

Joko olet huomannut Marimekon kodintuotteiden pop up -pisteen Helsingin keskustan tavaratalon ensimmäisessä kerroksessa? Pisteestä löydät muun muassa Carina Seth Anderssonin suunnittelemia Marimekko-uutuuksia sekä ihanan Siirtolapuutarha-sarjan tuotteita.

Ruotsalainen Carina Seth Andersson on tunnettu ennen kaikkea muotokieleltään minimalistisista lasi- ja keramiikkatöistään. Marimekon kevätmallistoa varten Seth Andersson suunnitteli kolme kuviota, Hortensien, Spaljén ja Basketin, jotka hurmaavat graafisuudellaan ja harkituilla yksityiskohdillaan.

Marimekon Siirtolapuutarha-astiat kanta-asiakkaille –20 % 31.3.2017 saakka kaikissa tavarataloissa ja verkkokaupassa.

 

 

Osallistu Instagramissa ja voita juhlameikki!

Helsingin keskustan tavaratalosta löydät upean tuoksutaivaan. Ota viherseinän edessä kuva suosikkituoksustasi ja jaa kuva Instagramissa #tuoksutaivas ja tägää se @stockmanncom, niin voit voittaa lahjakortin juhlameikkiin! Kaikkien 19.3 mennessä osallistuneiden kesken arvotaan yhteensä 3 juhlameikkiä (arvo 60 euroa). Lahjakortti on voimassa 30.6.2017 asti.
Osallistuminen arvontaan edellyttää julkista Instagram-tiliä.

 

 

Kierrätysyhteistyö Emmy-verkkokaupan kanssa

Stockmann on aloittanut yhteistyön käytettyjä merkkivaatteita asiakkaiden puolesta myyvän Emmy-verkkokaupan kanssa. Jokaiseen Stockmann-tavarataloon tulee 25.2. alkaen Emmyn keräyspiste, jonne asiakkaat voivat tuoda tarpeettomaksi jääneitä merkkivaatteitaan myytäväksi Emmyn verkkokaupassa. Keräyspisteet sijaitsevat tavaratalojen lastenvaateosastoilla, Tapiolassa keräyspiste on kauppakeskus Ainoan puolella. Myyntiin sopivat hyväkuntoiset lasten, naisten ja miesten merkkivaatteet, -kengät ja asusteet sekä äitiysvaatteet.

Asiakas saa Emmyssä myymiensä vaatteiden ja asusteiden myyntituotosta 30–60 % tuotteen myyntihinnasta riippuen. Myyntituotot voi ottaa joko rahana tililleen tai Stockmann-lahjakorttina. Lahjakortille otetuille tuotoille Stockmann tarjoaa 10 %:n lisäedun. Tuoton voi myös lahjoittaa Emmyn kautta hyväntekeväisyyteen. Normaali kuljetusmaksu on 6,90 €.

Lue lisää tai tule tutustumaan palveluun tavarataloissamme.

 

 

Stockmannin muumituoteperhe laajenee suloisella purkilla

Stockmannin muumituoteperhe laajenee muumipurkilla, joka saapuu myyntiin Stockmann-tavarataloihin ja stockmann.com-verkkokauppaan ystävänpäivänä 14.2. klo 9 alkaen.

Stockmannin kuosilla koristettuja muumipurkkeja tulee myyntiin vain yksi, rajoitettu erä, joten kyse on keräilyharvinaisuudesta.

Purkissa on sama Tove Janssonin suunnittelema, uniikki Stockmann Muumi -kuosi kuin tuoteperheen muissa tuotteissa: mukissa, kannussa ja lautasessa.

Jansson suunnitteli kuosin yksinoikeudella Stockmannille 1950-luvulla. Kuosin erikoisuus on Muumimamman käsilaukussa näkyvä Stockmannin vanha logo. Kuosia on käytetty vuosien varrella Stockmannin muumiastioiden lisäksi muun muassa käärepaperissa.

Purkin hinta on 34,90 €. Ei varauksia.