Tavarataloissa juuri nyt

 

Stockmannin muumituoteperhe laajenee suloisella purkilla

Stockmannin muumituoteperhe laajenee muumipurkilla, joka saapuu myyntiin Stockmann-tavarataloihin ja stockmann.com-verkkokauppaan ystävänpäivänä 14.2. klo 9 alkaen.

Stockmannin kuosilla koristettuja muumipurkkeja tulee myyntiin vain yksi, rajoitettu erä, joten kyse on keräilyharvinaisuudesta.

Purkissa on sama Tove Janssonin suunnittelema, uniikki Stockmann Muumi -kuosi kuin tuoteperheen muissa tuotteissa: mukissa, kannussa ja lautasessa.

Jansson suunnitteli kuosin yksinoikeudella Stockmannille 1950-luvulla. Kuosin erikoisuus on Muumimamman käsilaukussa näkyvä Stockmannin vanha logo. Kuosia on käytetty vuosien varrella Stockmannin muumiastioiden lisäksi muun muassa käärepaperissa.

Purkin hinta on 34,90 €. Ei varauksia.

 

 

Kahvihetki Muumien hengessä

Mumin Kaffe -kahvila on avautunut Helsingin tavaratalon 5. kerroksen hissiaulaan. Kahvilassa yhdistyvät lapsiystävällisyys, suomalainen design ja muumilaaksolaisen lempeä ajattelutapa. Kahvila tarjoilee esimerkiksi erilaisia leivonnaisia, salaatteja, piirata, jäätelöä sekä kuumia ja kylmiä juomia. Tuotteissa pyritään välttämään lisäaineita ja suosimaan kotimaisia raaka-aineita.

 

 

Uutta Maybellineltä – virheettömältä näyttävä iho Master Camo -paletilla

Maybellinen Uudella Master Camo Color Correcting -paletilla luot viimeistellyn meikkipohjan kolmen helpon vaiheen avulla. Korjaa, häivytä ja korosta virheettömältä näyttävä iho yhdellä all-in-one-peitevoidepaletilla. Paletilla tasoitat ihonsävyn epätasaisuuksia, peität ihon pieniä virheitä ja korostat kasvojesi parhaita ominaisuuksia. Uutuustuotteen löydät tavarataloista ja verkkokaupasta.

 

 

Season Sale –40 %

Teemme tilaa keväälle! Naisten, miesten ja lasten muotia, asusteita sekä urheiluvaatteita ja -kenkiä –40 %. Tule tekemään talvisia löytöjä esimerkiksi talvilomaa silmälläpitäen tavarataloihin.

 

 

Kanta-asiakasetuna housujen ostajalle lahkeiden lyhennys veloituksetta

Muuten mukavia uusia housuja ei kannata sivuuttaa liian pitkien lahkeiden vuoksi.

Ostaessasi housut Stockmannilta helmikuussa saat kanta-asiakkaana suorien lahkeiden lyhennyksen veloituksetta. Etu koskee naisten, miesten ja lasten farkkujen ja suorien housujen lahkeiden lyhennystä läpitikillä tai pikeeraten kaikissa tavarataloissa. Etu ei koske verkkokaupasta ostettuja housuja. Edun arvo on 18,50 ja se on voimassa 1.–28.2.2017. Lisätietoja ompelupalvelusta saa tavarataloista muotia myyviltä osastoilta.

 

 

Kerro tarinasi kellon alta ja voita 1000 € shoppailurahaa!

Kerro kenet kohtasit Stockmannin kellon alla ja mitä sen jälkeen tapahtui, niin voit voittaa 1000 € shoppailurahaa! Osallistu tarinallasi osoitteessa: https://info.stockmann.com/tarinoita-kellon-alta/.

 

 

Koe Fiskarsin virtuaalinen luontoelämys ja Suomi 100 -juhlakokoelma

Fiskarsin Suomi 100 -pop up ihastuttaa 26.2. asti Helsingin tavaratalon 1. kerroksessa neuvonnan ja Sushibarin läheisyydessä. Pop upista löydät Iittalan, Fiskarsin, Hackmanin ja Arabian Suomi 100 -juhlavuoden tuotteita, joita on saatavilla vain juhlavuoden ajan. Paikan päällä on myös Fiskarsin VR booth, jossa koet Fiskarsin työntekijöiden hoitaman Dagmarin puiston luonnonrauhan virtuaalisesti. Virtuaalitodellisuuskokemus esittelee Dagmarin puiston ihanan kesäisen kauneuden 360 asteen näkymällä.

 

 

–20 % kaikista mittavaatteista kanta-asiakkaille 1.–28.2.2017

Kanta-asiakkaanamme saat –20 % kaikista mittavaatteista Helsingin keskustan tavaratalossa. Mittamestarimme ottavat tarvittavat mitat ja opastavat kankaan valinnassa. Mittojen mukaan tehty vaate korostaa parhaita puoliasi ja tuntuu mukavalta päällä. Mittapukuvalikoimaamme kuuluvat tunnetut pukumerkit Ermenegildo Zegna ja Canali sekä paitamerkeistä Eton ja Stenströms. Varaa mitta-aika p. 09 121 3283, mittapukupalvelu@stockmann.com tai verkossa stockmann.com.

 

 

Super.natural-pop up Helsingin keskustan urheiluosastolla

Rennon sporttinen super.natural -pop up on avautunut Helsingin keskustan tavaratalon 6. kerroksen urheiluosastolle!

Ulkoilijoiden ja joogaihmisten suosima merkki on tunnettu ihanan mukavista asuistaan, joissa yhdistyvät merinovillan ja keinokuitujen parhaat puolet: pehmeys, lämpö, hyvä kosteuden siirtokyky, kestävyys ja helppohoitoisuus.

 

 

Uutta muotia Helsingin tavaratalossa – Isabel Marant Étoile

Helppo ja huoleton, Isabel Marant Étoile on vähintäänkin yhtä makea mallisto kuin isosiskonsa Isabel Marant. Kevään 2017 mallisto on suunniteltu nuorekkaille urbaaneille naisille, jotka eivät pelkää poiketa valtavirrasta, mutta jotka arvostavat laatua ja tyylikkyyttä. Étoile-mallisto tiivistää pariisilaisen katutyylin itsevarmuuden ja vaivattoman tyylikkyyden ilman ylityöstämistä. Pääpaino on vapaa-ajan rennossa muodissa, jossa on ripaus romanttista boheemiutta. Löysästi laskeutuvat neuleet, käsityön arvostus, naisellisuus, minimalistisuus ja rentous ovat tyylin avainsanoja.

Muita Helsingin tavaratalon 3. kerrokseen tammikuussa tulevia uusia muotimallistoja ovat Filippa K Soft Sport, Comma Casual Identity ja Pinko.

 

 

Trendikkäästi suomalainen

Helsingin keskustan Stockmannin 4. kerroksessa on avattu Suomi Fashion -aiheinen pop-up-shop. Shopista löytyy niin Marimekon ja Nanson värikkäitä kuoseja ja ajattomia vaatteita kuin harkituista leikkauksista ja viimeistellyistä yksityiskohdista tunnettuja Anna Ruohosen ja Ritva Fallan asuja. Shopissa on myös Arelan pehmeitä ja lämpöisiä kašmir- ja merinovillaneuleita sekä laadukkaita puuvillasta valmistettuja vaatteita ja KN Collectionin sekä Coston käytännöllisiä, tyylikkäitä ja trendikkäitä päähineitä hatuista pipoihin.