Tavarataloissa juuri nyt

 

Kierrätysyhteistyö Emmy-verkkokaupan kanssa

Stockmann on aloittanut yhteistyön käytettyjä merkkivaatteita asiakkaiden puolesta myyvän Emmy-verkkokaupan kanssa. Jokaiseen Stockmann-tavarataloon tulee 25.2. alkaen Emmyn keräyspiste, jonne asiakkaat voivat tuoda tarpeettomaksi jääneitä merkkivaatteitaan myytäväksi Emmyn verkkokaupassa. Keräyspisteet sijaitsevat tavaratalojen lastenvaateosastoilla, Tapiolassa keräyspiste on kauppakeskus Ainoan puolella. Myyntiin sopivat hyväkuntoiset lasten, naisten ja miesten merkkivaatteet, -kengät ja asusteet sekä äitiysvaatteet.

Asiakas saa Emmyssä myymiensä vaatteiden ja asusteiden myyntituotosta 30–60 % tuotteen myyntihinnasta riippuen. Myyntituotot voi ottaa joko rahana tililleen tai Stockmann-lahjakorttina. Lahjakortille otetuille tuotoille Stockmann tarjoaa 10 %:n lisäedun. Tuoton voi myös lahjoittaa Emmyn kautta hyväntekeväisyyteen.

Avajaiskampanjan ajan 12.3.2017 asti vaatteiden myynnistä Emmyn kautta ei peritä kuljetusmaksua. Normaali kuljetusmaksu on 6,90 €.

Lue lisää tai tule tutustumaan palveluun tavarataloissamme. Emmyn asiantuntijat vastaavat kysymyksiisi vaatteiden kierrätyksestä ja jakavat kiinnostuneille myyjän infopaketteja.

Helsingin keskusta: la 25.2. klo 12–16
Jumbo: la 25.2. klo 11–13
Itis: la 25.2. klo 15–17
Turku: la 25.2. klo 12–16
Tampere: la 4.3. klo 12–16

 

 

Kaikissa Herkuissa vietetään lauantaina kanta-asiakaspäivää

–10 % kanta-asiakkaille Herkun normaalihintaisesta valikoimasta koko kanta-asiakaspäivän ajan 25.2. Hae mieleistä spesiaaliherkkua laskiaiseen tai täydennä kaappia ja vatsaa laadukkailla arkiruokatarpeilla. Katso tarkemmat tuoterajaukset: etuehdot.stockmann.com.

 

 

Stockmannin muumituoteperhe laajenee suloisella purkilla

Stockmannin muumituoteperhe laajenee muumipurkilla, joka saapuu myyntiin Stockmann-tavarataloihin ja stockmann.com-verkkokauppaan ystävänpäivänä 14.2. klo 9 alkaen.

Stockmannin kuosilla koristettuja muumipurkkeja tulee myyntiin vain yksi, rajoitettu erä, joten kyse on keräilyharvinaisuudesta.

Purkissa on sama Tove Janssonin suunnittelema, uniikki Stockmann Muumi -kuosi kuin tuoteperheen muissa tuotteissa: mukissa, kannussa ja lautasessa.

Jansson suunnitteli kuosin yksinoikeudella Stockmannille 1950-luvulla. Kuosin erikoisuus on Muumimamman käsilaukussa näkyvä Stockmannin vanha logo. Kuosia on käytetty vuosien varrella Stockmannin muumiastioiden lisäksi muun muassa käärepaperissa.

Purkin hinta on 34,90 €. Ei varauksia.

 

 

Kahvihetki Muumien hengessä

Mumin Kaffe -kahvila on avautunut Helsingin tavaratalon 5. kerroksen hissiaulaan. Kahvilassa yhdistyvät lapsiystävällisyys, suomalainen design ja muumilaaksolaisen lempeä ajattelutapa. Kahvila tarjoilee esimerkiksi erilaisia leivonnaisia, salaatteja, piirata, jäätelöä sekä kuumia ja kylmiä juomia. Tuotteissa pyritään välttämään lisäaineita ja suosimaan kotimaisia raaka-aineita.

 

 

Uutta Maybellineltä – virheettömältä näyttävä iho Master Camo -paletilla

Maybellinen Uudella Master Camo Color Correcting -paletilla luot viimeistellyn meikkipohjan kolmen helpon vaiheen avulla. Korjaa, häivytä ja korosta virheettömältä näyttävä iho yhdellä all-in-one-peitevoidepaletilla. Paletilla tasoitat ihonsävyn epätasaisuuksia, peität ihon pieniä virheitä ja korostat kasvojesi parhaita ominaisuuksia. Uutuustuotteen löydät tavarataloista ja verkkokaupasta.

 

 

Season Sale –40 %

Teemme tilaa keväälle! Naisten, miesten ja lasten muotia, asusteita sekä urheiluvaatteita ja -kenkiä –40 %. Tule tekemään talvisia löytöjä esimerkiksi talvilomaa silmälläpitäen tavarataloihin.

 

 

Kanta-asiakasetuna housujen ostajalle lahkeiden lyhennys veloituksetta

Muuten mukavia uusia housuja ei kannata sivuuttaa liian pitkien lahkeiden vuoksi.

Ostaessasi housut Stockmannilta helmikuussa saat kanta-asiakkaana suorien lahkeiden lyhennyksen veloituksetta. Etu koskee naisten, miesten ja lasten farkkujen ja suorien housujen lahkeiden lyhennystä läpitikillä tai pikeeraten kaikissa tavarataloissa. Etu ei koske verkkokaupasta ostettuja housuja. Edun arvo on 18,50 ja se on voimassa 1.–28.2.2017. Lisätietoja ompelupalvelusta saa tavarataloista muotia myyviltä osastoilta.

 

 

Kerro tarinasi kellon alta ja voita 1000 € shoppailurahaa!

Kerro kenet kohtasit Stockmannin kellon alla ja mitä sen jälkeen tapahtui, niin voit voittaa 1000 € shoppailurahaa! Osallistu tarinallasi osoitteessa: https://info.stockmann.com/tarinoita-kellon-alta/.

 

 

Koe Fiskarsin virtuaalinen luontoelämys ja Suomi 100 -juhlakokoelma

Fiskarsin Suomi 100 -pop up ihastuttaa 26.2. asti Helsingin tavaratalon 1. kerroksessa neuvonnan ja Sushibarin läheisyydessä. Pop upista löydät Iittalan, Fiskarsin, Hackmanin ja Arabian Suomi 100 -juhlavuoden tuotteita, joita on saatavilla vain juhlavuoden ajan. Paikan päällä on myös Fiskarsin VR booth, jossa koet Fiskarsin työntekijöiden hoitaman Dagmarin puiston luonnonrauhan virtuaalisesti. Virtuaalitodellisuuskokemus esittelee Dagmarin puiston ihanan kesäisen kauneuden 360 asteen näkymällä.

 

 

–20 % kaikista mittavaatteista kanta-asiakkaille 1.–28.2.2017

Kanta-asiakkaanamme saat –20 % kaikista mittavaatteista Helsingin keskustan tavaratalossa. Mittamestarimme ottavat tarvittavat mitat ja opastavat kankaan valinnassa. Mittojen mukaan tehty vaate korostaa parhaita puoliasi ja tuntuu mukavalta päällä. Mittapukuvalikoimaamme kuuluvat tunnetut pukumerkit Ermenegildo Zegna ja Canali sekä paitamerkeistä Eton ja Stenströms. Varaa mitta-aika p. 09 121 3283, mittapukupalvelu@stockmann.com tai verkossa stockmann.com.

 

 

Super.natural-pop up Helsingin keskustan urheiluosastolla

Rennon sporttinen super.natural -pop up on avautunut Helsingin keskustan tavaratalon 6. kerroksen urheiluosastolle!

Ulkoilijoiden ja joogaihmisten suosima merkki on tunnettu ihanan mukavista asuistaan, joissa yhdistyvät merinovillan ja keinokuitujen parhaat puolet: pehmeys, lämpö, hyvä kosteuden siirtokyky, kestävyys ja helppohoitoisuus.

 

 

Trendikkäästi suomalainen

Helsingin keskustan Stockmannin 4. kerroksessa on avattu Suomi Fashion -aiheinen pop-up-shop. Shopista löytyy niin Marimekon ja Nanson värikkäitä kuoseja ja ajattomia vaatteita kuin harkituista leikkauksista ja viimeistellyistä yksityiskohdista tunnettuja Anna Ruohosen ja Ritva Fallan asuja. Shopissa on myös Arelan pehmeitä ja lämpöisiä kašmir- ja merinovillaneuleita sekä laadukkaita puuvillasta valmistettuja vaatteita ja KN Collectionin sekä Coston käytännöllisiä, tyylikkäitä ja trendikkäitä päähineitä hatuista pipoihin.