Tavarataloissa juuri nyt


Osta reppu – voita liput

Osta reppu verkkokaupasta tai tavaratalon urheilu- tai lastenosastolta 13.7.–20.8. 2017 välisenä aikana, niin voit voittaa neljä lippua 13.9. järjestettävään Elämä Lapselle -konserttiin! Kirjaudu kanta-asiakastunnuksellasi tai esitä korttisi kassalla, ja osallistut arvontaan automaattisesti. Voittaja arvotaan 23.8. ja hänelle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Arvonnan säännöt ja mukana olevat reppumerkit »

 

 

Merkkialen loppuhuipennus tavarataloissa –60 %

Kesän upeassa merkkialessa löytöjä nyt –60 % tavarataloissa. Viimeiset huippulöydöt muotia, urheilua, kodin designia ja pieniä kodinkoneita sekä kosmetiikkaa. Vielä ehdit tehdä kesän parhaat merkkilöydöt.

 

 

Keskustan tavaratalon katolle on avautunut terassiravintola Helsingin parhailla näkymillä

Helsingin keskustan Stockmann-tavaratalon 8. ja 9. kerrokseen on avautunut odotettu Stockmann Roof -ravintola. Ravintolan erikoisuutena on Stockmannin katolla sijaitseva terassi.

190-paikkainen terassi toimii kahdessa tasossa, joista toinen on kokonaan katettu ja toisella ylempänä sijaitsevalla tasolla voi nauttia esteettömästä auringonpaisteesta.

Ravintolatoiminnasta vastaa Royal Ravintoloihin kuuluva Ravintola Teatteri, joka toimii tiloissa vuokralaisena. Ravintolan tiloissa voidaan järjestää myös yksityistilaisuuksia.

Stockmann Roof tarjoaa musiikkia, kesäisiä suosikkijuomia, virvokkeita, kahvia ja teetä sekä valikoituja ruoka-annoksia Hanko Sushin menusta. Ravintola on auki säävarauksella ma–to klo 11–21, pe–la klo 11–24 ja su klo 12–18. Muutokset aukioloaikoihin mahdollisia.

Terassi on avoinna koko kesän ajan, sään salliessa syyskuun loppuun asti. Tavaratalon 8. kerroksessa sijaitseva ravintolatila on suurelta osin katettu ja terassia rajaa tuulelta suojaava lasitus. Stockmann Roofille on myös oma sisäänkäynti Pohjoisesplanadilta.

Lue lisää Ravintola Teatterin sivuilta

 

 

Suomi Fashion -pop up esittelee huippumerkit

Suomi Fashion -aiheinen pop up -piste juhlistaa Suomen juhlavuotta Helsingin keskustan Stockmannin 4. kerroksessa. Pop upista löytyy kotimaista suunnittelua huippumerkeiltä. Arelalta pisteessä on esillä uusien Barcelona Yellow- ja Izmir Pink -sarjojen keväisiä vaatteita sekä klassikkona monelle vartalotyypille sopivia t-paitoja. Moni kevään malliston vaatteista on viimeistelty hienostuneella pitsillä. Brändin suositut ohuet merinovilla- ja kashmirneuleet ovat saatavilla keväisissä liilan ja vihreän sävyssä.

Anna Ruohoselta pop upista löydät ajattomat mekot, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Ritva Fallan valikoiman parhaimmistoa pop upissa ovat suositut pellavamekot sekä kevätuutuutena silkkinen pikkumekko. Kevät näkyy myös Ritva Fallan Eeva-housuklassikossa, jota on nyt saatavilla myös nilkkapituisena. Moomin by Ivana Helsinki tuo pisteeseen oman leikkimielisen vivahteensa tyttömäisillä pellavamekoilla ja lasten klassikkohahmoin kuvioiduilla Muumi-mekoilla.

Pop upissa olevassa Nanson kevätmallistossa säväyttää raikas keltainen yhdistettynä vehreään viidakkokuosiin. Myös trendikkään raikas raita on valloittanut Nanson mekot, paidat ja huivit. Myös Marimekolta löytyy raitaa tälle keväälle. Pop upista löydät esimerkiksi leveälahkeiset raitahousut sekä tunikat. Raitojen lisäksi Marimekon kukkakuosi versoo pisteessä vihreänä ja oranssina sekä suositussa Siirtolapuutarha-kuosissa. Kokonaisuuden kruunaavat Coston trendikkäät päähineet pirteissä kevätväreissä. Saatavilla on esimerkiksi tupsullisia lippahattuja ja pipoja sekä asusteita, laukkuja, rusetteja ja solmioita.

 

 

Muumi-pop up kokoaa rakastetut muumituotteet yhteen

Helsingin keskustan tavaratalon Muumi-pop upista löydät Arabian, Fazerin ja Finlaysonin rakastetut muumituotteet.

Arabian kevään uutuuksiin kuuluvat muun muassa Kesäteatteri-astiat, joiden kuvitus perustuu teokseen Vaarallinen juhannus. Fazer taas hellii muumifaneja uusilla Muumi-vaahtokarkeilla. Finlaysonin Muumimamman Ruusutarha -tuotteet saapuvat pop-upin valikoimaan toukokuussa.

Tavaratalon 1. kerroksessa, Keskuskadun puoleisen sisäänkäynnin läheisyydessä sijaitseva pop-up on sisustettu muistuttamaan kesäistä Muumilaaksoa.

Tuotteiden lisäksi muumifaneja hellitään myös erilaisilla tapahtumilla.

Moomin Charactersin kanssa yhteistyössä toteutettava pop-up-myymälä palvelee elokuun loppuun asti.