Tavarataloissa juuri nyt

10.6.2019
Helsinki
Poplet Helsingin keskustassa

 

Huippulöydöt Popletista

Helsingin Keskuskadun uudesta Poplet-myymälästä saat nyt ajankohtaista muotia, asusteita, kodinsisustusta ja urheilutuotteita jopa –50 % alennettuna! Tervetuloa tekemään löytöjä huippubrändien tuotteista.

Stockmann Pop-Up Outlet, Keskuskatu 3, Helsinki
Avoinna ma–pe 10–19, la 11–18, su suljettu

9.4.2019
Helsinki, Tampere, Tapiola, Turku
Pysäköintiedut tavarataloissa

 

Pysäköintiedut tavarataloissa

Tunti ilmaista pysäköintiä kanta-asiakkaille

Etu Reward-kanta-asiakkaalle: tehdessäsi yli 30 euron kertaostoksen, hyvitämme tunnin pysäköinnin hinnan Stockmann Q-Parkissa Helsingin keskustan, Tampereen ja Turun tavarataloissa.

 

 

3 tuntia ilmaista pysäköintiä Tapiolassa

Lataa Ainoa- ja Taskuparkki-sovellukset, niin saat joka kerralla kolme tuntia ilmaista pysäköintiaikaa asioidessasi Ainoan kauppakeskuksen Tapiola Parkissa!

Lue lisää pysäköintieduista

11.5.2019
Helsinki
M·A·C 1-2-3-pikameikkikoulu

 

Maksuton 1-2-3-pikameikkikoulu

Helsingin keskustan Stockmannilla luodaan pikameikkejä nyt joka keskiviikko klo 12–18. Walk-in-meikkikoulussa MAC-artistit opettavat sinua luomaan trendimeikin vain kolmella helpolla tekniikalla (kesto n. 10 min). Pikameikkien teema on eri joka keskiviikko, joten tule oppimaan uusia tyylejä vaikka useamman kerran! Meikkikoulu on täysin maksuton eikä siihen tarvitse erikseen ilmoittautua, mutta jos ostat 3 MAC-tuotetta meikkauksen yhteydessä, saat lahjaksi MAC 123 -meikkipussin. Tervetuloa!

M·A·C-palvelut tavarataloissa

9.4.2019
Helsinki, Tapiola, Verkkokauppa
Freedom Moses

 

Kesän viilein kenkävalinta

Astu sisään kesään 2019! Freedom Moses -sandaalit tuovat tyyliä ja mukavuutta aurinkoisiin päiviin.

Ranskalaisen kenkäsuunnittelija Sarah Gurtin luoma brändi koostuu kauniin värikkäistä, ekologisesta muovista valmistetuista kesäsandaaleista, jotka ovat paitsi upean näköisiä myös vedenkestäviä, pestäviä, eläinystävällisiä ja tuoksuvat hyvältä!

Freedom Moses pop up shop Helsingissä lasten osastolla 6.krs ja naisten jalkineosastolla 4.krs. Lasten mallisto myynnissä myös Tapiolan tavaratalossa, 3. krs.

Osta Freedom Moses -sandaalit

1.4.2019
Helsinki, Verkkokauppa
Tommy Hilfiger X Mercedes-Benz

 

Tommy Hilfiger X Mercedes-Benz

Mercedes-AMG Petronas -formulatiimin virallinen yhteistyökumppani Tommy Hilfiger on luonut ajattoman klassisen, urheilullisen miesten vaatekokoelman. Tommy X Mercedes-Benz -mallisto on nyt saatavana Helsingin tavaratalon pop up -myymälästä ja verkkokaupasta. Tutustu tyylikkääseen Tommy X Mercedes-Benz -valikoimaan ja osta omasi.

Tommy Hilfiger X Mercedes-Benz pop up shop, miesten muoti, 2. krs

Tommy Hilfiger X Mercedes-Benz

25.9.2018
Helsinki, Verkkokauppa
Click & Collect

 

OSTA VERKOSTA, NOUDA TAVARATALOSTA

Stockmann-verkkokaupan Click & Collect -noutopiste palvelee Helsingin keskustan tavaratalossa joka päivä puoleen yöhön. Osta netistä ja nouda Click & Collect -pisteestä silloin, kun sinulle sopii. Helppoa, nopeaa ja vaivatonta!

Click & Collect – lue lisää

13.2.2019
Helsinki, Itis, Jumbo, Tampere, Tapiola, Turku, Verkkokauppa
Lahjaopas

 

Lahjat jokaiseen juhlaan

Löydä persoonalliset ideat ja valikoi paras lahja jokaiseen juhlahetkeen! Katso tästä parhaat vinkit, olipa juhlan aiheena synttärit, tuparit, kastejuhla tai vaikkapa valmistujaiset. Tee tilauksesi kätevästi postitoimituksena verkkokaupasta, tai nouda ostoksesi tavaratalosta.

Tavarataloistamme löydät myös lahjapalvelun, kun on hieman isomman juhlan aika.

Parhaat lahjaideat

1.2.2018
Kaikki tavaratalot
Varaa tavaratalosta

 

Varaa ja nouda – nopeaa ja kätevää!

Nyt voit tehdä varauksen tavaratalovalikoimaan kuuluvasta tuotteesta, kun olet kirjautunut verkkokauppaan käyttäjätunnuksellasi. Kun haluat tehdä varauksen, mene tuotetietoihin ja klikkaa painiketta Varaa myymälään.

Lue lisää

30.10.2017
Helsinki, Itis, Jumbo, Tampere, Tapiola, Turku
Apple Pay

Liitä Apple Pay Stockmann MasterCardiin

Apple Payn avulla voit nyt hoitaa korttimaksusi Stockmann-tavarataloissa helposti iPhonella. Ota Apple Pay käyttöösi ensimmäisten joukossa ja liitä se Stockmann Mastercard -korttiin. Aktivoinnissa ei mene minuuttia kauempaa. Ota käyttöösi jo tänään!

Saadaksesi Stockmannin kanta-asiakasedut, näytä kanta-asiakaskorttiasi maksupäätteellä ennen Apple Payllä maksamista.

Lue lisää Apple Paysta