Maksutavat

 

VERKKOMAKSU

Verkkomaksu on mahdollista Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, OP:n, POP Pankin, S-Pankin, Säästöpankkien ja Ålandsbankenin asiakkaille.

Kun käytössäsi on oman pankkisi verkkopankkitunnukset ja olet maksamassa verkkokaupan ostoksiasi, siirryt kauppapaikkamme sivuilta hetkeksi verkkopankkiin ja maksat tilauksesi suoraan omalta tililtäsi. Maksutapahtuman näet verkkopankin tilitiedoista. Maksutietojen välitys sinun ja pankkisi välillä on turvallista, sillä maksutiedot suojataan SSL-salausmenetelmällä.

 

Verkko- ja korttimaksujen palautus

Maksujen palautusasioissa ota tarvittaessa yhteyttä Paytrailiin:

maksutiedustelut@paytrail.com
– puh. 020 718 1830 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min) 24/7

Mikäli olet maksanut tilauksen Ålandsbankenin tai S-Pankin tililtä ja palautat tuotteita, mahdollinen maksunpalautus tapahtuu seuraavasti: Sinulle lähetetään sähköposti, jonka sisältämän linkin kautta pääset kirjautumaan omilla pankkitunnuksillasi järjestelmään, johon voit syöttää tilinumerosi maksunpalautusta varten.

 

mc_smc_visa

STOCKMANN MASTERCARD, MASTERCARD, VISA

Voit maksaa verkko-ostoksia Stockmann MasterCard, MasterCard ja  Visa -maksukorteilla, kun rekisteröit korttisi pankissasi verkkomaksukelpoiseksi. Huomioi, että kortillasi saattaa olla myös turvaraja verkko-ostoksia varten. Sitä voit tarkistaa ja muokata verkkopankissasi tai pankkikonttorissasi. Stockmann MasterCard -korttisi saat rekisteröityä verkkomaksukelpoiseksi ottamalla yhteyttä Nordea Rahoitukseen.

Voit maksaa sekä Debit- että Credit -ominaisuuksilla varustetulla kortilla. Kun maksat Debit –puolella, maksu veloitetaan pankkitililtäsi, ja kun maksat Credit –puolella, ostot laskutetaan luottotililtäsi.

Jos käytössäsi on sekä Credit- että Debit-ominaisuuksilla varustettu yhdistelmäkortti, voit maksaa luottotililtäsi käyttämällä kortin credit -numeroa (kortin etupuolella oleva 16 merkkiä pitkä numerosarja). Kolme merkkiä pitkä CVV/CVC -tarkistusluku löytyy kortin kääntöpuolelta nimikirjoitusalueen oikealta puolelta. Kun haluat maksaa pankkitililtäsi, käytä debit-kortin numeroa, joka löytyy korttisi kääntöpuolelta vasemmasta alakulmasta: ensimmäiset 16 numeroa toimivat korttinumerona ja kolme viimeistä toimivat CVV/CVC -tarkistuslukuna.

Jos käytössäsi on Credit-kortti, voit maksaa luottotililtäsi käyttämällä kortin credit-numeroa (kortin etupuolella oleva 16 merkkiä pitkä numerosarja). Kolme merkkiä pitkä CVV/CVC -tarkistusluku löytyy kortin kääntöpuolelta nimikirjoitusalueen oikealta puolelta.

Jos käytössäsi on Debit-kortti, voit maksaa verkossa tehdyt ostokset suoraan pankkitililtäsi käyttämällä kortin debit-numeroa (kortin etupuolella oleva 16 merkkiä pitkä numerosarja). Kolme merkkiä pitkä CVV/CVC –tarkistusluku löytyy kortin kääntöpuolelta nimikirjoitusalueen oikealta puolelta.

Korttimaksaminen verkkokaupassamme tapahtuu SSL-suojatulla maksulomakkeella. Yrityksellämme ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme.

Verkkokaupassamme ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan, mikäli korttiisi on liitetty MasterCard SecureCode- tai Verified by Visa –palvelu. Silloin maksaessasi syötät ensin kortinnumeron, voimassaoloajan ja tarkistusluvun. Lopuksi vahvistat ostoksen pankkitunnuksillasi tai pankkikonttorista erikseen tilattavalla kiinteällä salasanalla. Syöttämäsi tiedot, esim. pankkitunnukset, eivät välity Stockmann-verkkokauppaan.

 

AMERICAN EXPRESS

Voit maksaa kaikki ostoksesi American Express -kortilla. Maksulomakkeella olevaan CVV2/CVC2/CID kenttään tulee syöttää kortin etupuolella oleva 4-numeroinen tunnusluku.

Tehdessäsi verkkomaksun sinut tunnistetaan American Express SafeKey® -palvelulla, joka käyttää 3-D Secure® -protokollaa. Ostoksen varmistamiseksi sinulta saatetaan pyytää 6-numeroista kertakäyttöistä koodia, joka lähetetään sinulle sähköpostilla ja/tai tekstiviestillä. Jos olet mukana Membership Rewards® -ohjelmassa ja sinulla on riittävä määrä pisteitä tililläsi, saat samalla mahdollisuuden käyttää pisteitä ostokseesi.

Jos olet maksanut tilauksesi maksukortilla ja haluat palauttaa tuotteita, hyvitetään palautussumma maksukortillesi.

 

LASKU/ERÄMAKSU

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai tililuotolla yhteistyössä Walley:n (Norion Bank AB) kanssa. Laskun saadessasi voit maksaa koko summan kerralla taikka jakaa maksun pienempiin osiin enintään 36 kuukauden ajalle solmimalla tililuottosopimuksen.

Laskulla on 30 päivää maksuaikaa. Laskusta peritään laskutusmaksu 3,95 euroa. Laskun maksimisumma on 5.000 €.

Kun valitset laskulla tai tililuotolla maksamisen, voit tehdä oston ainoastaan käyttäen väestörekisterissä olevaa vakituista osoitettasi ja sinun tulee olla täyttänyt 18 vuotta oston yhteydessä. Jotta voisit maksaa laskun osissa ja solmia tililuottosopimuksen, sinun tulee maksaa laskusta ilmenevä vähimmäissumma laskun eräpäivään mennessä sekä allekirjoittaa luottosopimus Walley:n kanssa. Allekirjoitus tehdään kirjautumalla sisään Omille sivuille osoitteessa my.walley.fi ja seuraamalla kyseisellä sivustolla annettuja ohjeita.

Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan muistutusmaksu sekä korko viivästyneeltä ajalta.

Lue lisää Walleyn maksutavoista

 

Lataa Walley-sovellus

Walley lähettää sinulle tiedot ostoksesi maksamiseen liittyen erillisessä sähköpostiviestissä. Voit ladata Walley-sovelluksen App Storesta tai Google Play -kaupasta tai kirjautua my.walley.fi-sivuille omilla pankkitunnuksillasi.

Walley-sovelluksessa voit
– pysäyttää laskutuksen tilauksesi palauttamisen ajaksi
– siirtää laskusi eräpäivää sekä
– maksaa Walley-laskusi valitsemanasi ajankohtana.
Mikäli otat ilmoitukset käyttöön, saat myös muistutuksen, kun sinun on aika maksaa lasku.

 

Maksun palautus

Jos olet jo maksanut laskusi vaikka olet peruuttanut kaupan, sinulla on oikeus maksun palautukseen. Walley tarvitsee yhteys- ja tilitietosi, sillä Walley ei tallenna näitä tietoja maksusi yhteydessä. Lähetä tietosi sähköpostitse osoitteeseen hello@walley.fi  tai soita numeroon 09 3158 9947.

 

Laskulla maksamisen tietosuojatiedot

Käsittelemme ja tallennamme henkilötietojasi maksutapaa koskevan luottohakemuksen käsittelyyn, luottopäätöksen tekemiseen, asiakassuhteen hoitamiseen ja asiakaspalveluun. Tietojen rekisterinpitäjänä on Norion Bank AB. Tarvitsemme henkilötietojasi, jotta voimme käsitellä hakemuksesi. Pyydettyjen tietojen antamatta jättäminen estää hakemuksen käsittelyn.

Luottohakemuksen tasapuolisen, sujuvan ja luotettavan käsittelyn varmistamiseksi luottopäätöksemme perustuu henkilötietojesi automaattiseen käsittelyyn ja arviointiin. Sinulla on oikeus riitauttaa automaattisesti tehty luottopäätös ja pyytää hakemuksesi käsittelyä uudelleen manuaalisesti. Voit tehdä sen ottamalla yhteyttä Walley:n asiakaspalveluun, puh. 09 3158 9947.

Voit pyytää omat tietosi Walley:n asiakaspalvelusta tai tietosuojasivulta löytyvällä sähköisellä lomakkeella. Lisätietoja omien tietojen tarkistamisesta ja muista oikeuksistasi, henkilötietojen käsittelystä ja automaattisesta päätöksenteosta saat Walley:n sivuilta.

 

MOBIILIMAKSAMINEN

MobilePay

Myös MobilePay käy maksuvälineenä verkkokaupassa. Aktivoi verkkomaksaminen MobilePayssä ennen ensimmäistä verkkokauppaostostasi.

Lue lisää MobilePayn sivulta

Pivo

Maksa ostokset Pivolla helposti ja nopeasti mobiilipuhelimellasi. Lataa Pivo puhelimeesi ja liitä maksukorttisi sovellukseen verkkopankkitunnuksillasi. Klikkaile ostokset ostoskoriin verkkokaupassa ja valitse kassalla maksutavaksi Pivo. Pivo on tarjolla latauskaupassa kaikkien pankkien asiakkaille.

Lue lisää Pivosta