Maksutavat

VERKKOMAKSU

 

Verkkomaksu on mahdollista Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, OP:n, POP Pankin, S-Pankin, Säästöpankkien ja Ålandsbankenin asiakkaille.

Kun käytössäsi on oman pankkisi verkkopankkitunnukset ja olet maksamassa verkkokaupan ostoksiasi, siirryt kauppapaikkamme sivuilta hetkeksi verkkopankkiin ja maksat tilauksesi suoraan omalta tililtäsi. Maksutapahtuman näet verkkopankin tilitiedoista. Maksutietojen välitys sinun ja pankkisi välillä on turvallista, sillä maksutiedot suojataan SSL-salausmenetelmällä.

 

STOCKMANN MASTERCARD, MASTERCARD, VISA

mc_smc_visa

Voit maksaa verkko-ostoksia Stockmann MasterCard, MasterCard ja  Visa -maksukorteilla, kun rekisteröit korttisi pankissasi verkkomaksukelpoiseksi. Huomioi, että kortillasi saattaa olla myös turvaraja verkko-ostoksia varten. Sitä voi tarkistaa ja muokata verkkopankissasi tai pankkikonttorissasi. Stockmann MasterCard -korttisi saat rekisteröityä verkkomaksukelpoiseksi ottamalla yhteyttä Nordea Rahoitukseen.

Voit maksaa sekä Debit- että Credit -ominaisuuksilla varustetulla kortilla. Kun maksat Debit –puolella, maksu veloitetaan pankkitililtäsi, ja kun maksat Credit –puolella, ostot laskutetaan luottotililtäsi.

Jos käytössäsi on sekä Credit- että Debit-ominaisuuksilla varustettu kortti, voit maksaa luottotililtäsi käyttämällä kortin credit -numeroa (kortin etupuolella oleva 16 merkkiä pitkä numerosarja). 3 merkkiä pitkä CVV/CVC -tarkistusluku löytyy kortin kääntöpuolelta nimikirjoitusalueen oikealta puolelta. Kun haluat maksaa pankkitililtäsi, käytä debit-kortin numeroa, joka löytyy korttisi kääntöpuolelta vasemmasta alakulmasta: ensimmäiset 16 numeroa toimivat korttinumerona ja kolme viimeistä toimivat CVV/CVC -tarkistuslukuna.

Jos käytössäsi on Credit-kortti, voit maksaa luottotililtäsi käyttämällä kortin credit-numeroa (kortin etupuolella oleva 16 merkkiä pitkä numerosarja). 3 merkkiä pitkä CVV/CVC -tarkistusluku löytyy kortin kääntöpuolelta nimikirjoitusalueen oikealta puolelta.

Jos käytössäsi on Debit kortti, voit maksaa verkossa tehdyt ostokset suoraan pankkitililtäsi käyttämällä kortin debit-numeroa (kortin etupuolella oleva 16 merkkiä pitkä numerosarja). 3 merkkiä pitkä CVV/CVC –tarkistusluku löytyy kortin kääntöpuolelta nimikirjoitusalueen oikealta puolelta.

Korttimaksaminen verkkokaupassamme tapahtuu Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Yrityksellämme ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme.

Verkkokaupassamme ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan, mikäli korttiisi on liitetty MasterCard SecureCode- tai Verified by Visa –palvelu. Silloin maksaessasi syötät ensin kortinnumeron, voimassaoloajan ja tarkistusluvun. Lopuksi vahvistat ostoksen pankkitunnuksillasi tai pankkikonttorista erikseen tilattavalla kiinteällä salasanalla. Syöttämäsi tiedot, esim. pankkitunnukset, eivät välity Stockmann-verkkokauppaan.

 

AMERICAN EXPRESS

Voit maksaa kaikki ostoksesi American Express -kortilla. Maksulomakkeella olevaan CVV2/CVC2/CID kenttään tulee syöttää kortin etupuolella oleva 4-numeroinen tunnusluku.

Tehdessäsi verkkomaksun sinut tunnistetaan American Express SafeKey® -palvelulla, joka käyttää 3-D Secure® -protokollaa. Ostoksen varmistamiseksi sinulta saatetaan pyytää 6-numeroista kertakäyttöistä koodia, joka lähetetään sinulle sähköpostilla ja/tai tekstiviestillä. Jos olet mukana Membership Rewards® -ohjelmassa ja sinulla on riittävä määrä pisteitä tililläsi, saat samalla mahdollisuuden käyttää pisteitä ostokseesi.

Jos olet maksanut tilauksesi maksukortilla ja haluat palauttaa tuotteita, hyvitetään palautussumma maksukortillesi.

 

LASKU

Suomessa asuvat, yli 22-vuotiaat asiakkaat voivat valita maksutavaksi laskun. Lasku toimitetaan joko erillisenä kirjeenä tai sähköpostitse asiakkaan tilauksensa yhteydessä tekemän valinnan mukaan. Laskulla on maksuaikaa 14 päivää. Laskulla maksettavan tilauksen alaraja on 20 euroa. Laskutuksen palveluntarjoajana/ luotonvälittäjänä toimii Lindorff Oy. Lindorffilla on oikeus tarkistaa laskulla maksavan asiakkaan luottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:n luottotietorekisteristä. Stockmannilla on oikeus evätä tilaus myönteisestä luottopäätöksestä huolimatta. Laskulla maksavan henkilön tulee tarvittaessa tunnistautua pankkitunnuksilla tilausta tehdessään.

Myöhästyneestä maksusuorituksesta lähetetään maksuhuomautus. Laskun saamisen jälkeen sinulla on mahdollisuus muuttaa lasku erämaksuiksi, jolloin voit maksaa laskun osissa.

Jos olet valinnut tilauksesi maksutavaksi laskun ja haluat palauttaa tuotteet tai osan tuotteista, muista lisätä pankkitilinumerosi palautusilmoitukseen. Näin voimme palauttaa rahat pankkitilillesi.

Laskulla maksamisen tietosuojatiedot

Käsittelemme ja tallennamme henkilötietojasi maksutapaa koskevan luottohakemuksen käsittelyyn, luottopäätöksen tekemiseen, asiakassuhteen hoitamiseen ja asiakaspalveluun. Tietojen rekisterinpitäjänä on Lindorff Invest Oy. Tarvitsemme henkilötietojasi, jotta voimme käsitellä hakemuksesi. Pyydettyjen tietojen antamatta jättäminen estää hakemuksen käsittelyn.
Luottohakemuksen tasapuolisen, sujuvan ja luotettavan käsittelyn varmistamiseksi luottopäätöksemme perustuu henkilötietojesi automaattiseen käsittelyyn ja arviointiin. Sinulla on oikeus riitauttaa automaattisesti tehty luottopäätös ja pyytää hakemuksesi käsittelyä uudelleen manuaalisesti. Voit tehdä sen ottamalla yhteyttä LIndorffin asiakaspalveluun, puh. 02 2700 327.
Voit pyytää omat tietosi Lindorffin asiakaspalvelusta tai tietosuojasivulta löytyvällä sähköisellä lomakkeella. Lisätietoja omien tietojen tarkistamisesta ja muista oikeuksistasi, henkilötietojen käsittelystä ja automaattisesta päätöksenteosta osoitteessa lindorff.fi/tietosuoja

 

MOBILEPAY

MobilePayllä voit maksaa verkkokaupassa ilman maksukortin tietojen syöttämistä joka kerran erikseen. Aktivoi verkkomaksaminen MobilePayssä ennen ensimmäistä verkkokauppaostostasi.

Lue lisää MobilePayn sivulta »

 

ONE-CLICK

One-Click-maksulla teet helposti verkkokauppaostoksia Visa- tai MasterCard-kortillasi. Tallenna korttitiedot ostoksesi yhteydessä, ja seuraavilla ostoskerroilla tietosi löytyvät verkkokaupasta jo valmiiksi. Helppoa, nopeaa ja turvallista!

Lue lisää palveluntarjoajan sivulta »