Kauneus  — 14.4.2021

Helpot ihonhoitovinkit miehille

Sameutta ja väsymyksen merkkejä? Näillä kosmetiikkasuosikeilla piristät niin ihoa kuin mieltä.

Tehotiivisteet

 

Seerumit ovat ihonhoidon tehotyöläisiä: ne sisältävät tiiviissä muodossa paljon aktiivisia ainesosia. Joten: jos panostat yhteen, panosta seerumiin.

 

Sisleyn Sisleÿum for Men – hoitotuote normaalille iholle on kokonaisvaltainen ihon ikääntymistä torjuva ja elvyttävä hoitotuote miesten iholle.

 

Osta tästä

Shiseido Ultimune Power Influsing Concentrate on tehoseerumi, joka korjaa UV-säteilystä johtuvia haittoja, häivyttää hienoja juonteita ja vahvistaa ihon puolustuskykyä.

Arjen sankarit

 

Valitse kasvovoide ihotyypin mukaan. Hyvä nyrkkisääntö on, että geelimäiset sopivat rasvoittuvalle iholle ja runsaan voidemaiset kuivalle. 

 

Shiseido Men Energizing Moisturizer on loistotuote hänelle, joka haluaa minimoida kylppärinkaapin purkkimäärän: kevyen koostumuksensa ansiosta voidetta voi levittää myös silmänympärysalueelle. 

 

 

 

Biotherm Force Supreme Youth Architech Cream imeytyy nopeasti ja taistelee ikääntymisen merkkejä vastaan. Kasvovoidetta voi käyttää aamuin illoin.

 

Osta tästä

Virkistystä silmänalusille

 

Tiesitkö, että väsymys, stressi ja ilmansaasteet hidastavat solujen tuotantoa, mikä taas aiheuttaa sameutta ja ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä iholla? Clarinsin virkistävä Energizing Eye Gel -silmänympärysgeeli vähentää silmänalusten tummuutta ja turvotusta.

 

Osta tästä

Hyvät pohjat

 

Tehosta kosteuttavien seerumien ja voiteiden imeytymistä kuorimalla ihoa kerran viikossa. Hittiseerumeistaan tutun islantilaisen Bioeffectin Volcanic Exfoliator -kuorinta on hajusteeton ja säilöntäaineeton. Sen sisältämä salisyylihappo kirkastaa ihoa ja ehkäisee epäpuhtauksia

 

Osta tästä

Vältä vauriot

 

Kauneusmaailman huomio on nyt kierrätettävissä pakkauksissa. Kartonkituubiin pullotettu Biothermin Waterlover Sun Milk -aurinkovoide on myös koostumukseltaan entistä ympäristöystävällisempi, sillä se ei sisällä mikromuoveja. Aurinkosuoja on tehokas keino välttyä paitsi ihon palamiselta myös ennenaikaisilta ikääntymisen merkeiltä.

 

Osta tästä

Tähtitakuu

 

Pitkää päivää päätteen ääressä? Pikahelpotusta kuivalle ja kiristävälle iholle tarjoaa Hollywood-julkkisten suosiman Mario Badescun Facial Spray -kasvosuihke, joka sisältää sameaa ihoa elvyttävää kurkku-uutetta ja virkistävää vihreä tee -uutetta. Suihkauta kasvoille aina, kun kaipaat lisäkosteutusta.

 

Osta tästä