Kauneus  — 19.4.2024

Helpot ihonhoitovinkit ja luottotuotteet miehille x 5

Kaipaavatko ihonhoitorutiinisi pientä päivitystä? Anna iholle ja hiuksille niiden ansaitsema huomio muutamalla helpolla vaiheella ja viidellä tehokkaalla tuotteella!

1. Muista kasvojen puhdistus päivittäin

Miesten ihonhoidon kulmakivi on säännöllinen kasvojen puhdistus, sillä se poistaa iholta ilmansaasteita sekä ylimääräistä talia ja likaa, jotka tukkivat ihohuokosia ja aiheuttavat epäpuhtauksia. Päivittäinen puhdistus säilyttää ihon raikkaana sekä ennaltaehkäisee ikääntymisen merkkejä.

Täyteläinen ja kevyt Shiseido Men Face Cleanser -puhdistusvaahto poistaa kasvoilta lian ja öljyisyyden. Osta tästä >

2. Kosteuta ja suojaa

Keväällä miesten ihonhoitoon haasteita aiheuttavat vaihtelevat kevätsäät, tuuli ja katupöly, jotka voivat kuivattaa ja ärsyttää ihoa. Kosteuttava ja suojaava kasvovoide auttaa säilyttämään ihon kosteustasapainon suojaten samalla ulkoisilta haittatekijöitä. Auringonvalon lisääntyessä käyttöön kannattaa napata myös kasvojen iholle suunnattu aurinkosuojatuote.

Aamuin illoin käytettävä Narcyss AM/PM Facial Moisturizer -kasvovoide virkistää ja kosteuttaa väsynyttä ihoa suojaavan betaiinin ja aloe veran avulla. Osta tästä >

3. Älä unohda silmänympärysihoa

Silmänympärysiho on ohuempaa ja herkempää kuin muu kasvojen iho, mikä tekee siitä alttiimman kuivumiselle ja ikääntymiselle. Seerumi on tehokas tapa kosteuttaa herkkää silmänympärysihoa, ja sen kevyt koostumus imeytyy nopeasti. Seerumit ovat miesten ihonhoidon tehotyöläisiä: ne sisältävät tiiviissä muodossa paljon aktiivisia ainesosia, kuten vahvistavia ja suojaavia antioksidantteja tai peptidejä.

Biotherm Force Supreme Eye Achitect -silmänympärysseerumi ehkäisee ikääntymisen merkkejä ja häivyttää silmänalusten tummuutta sekä juonteita. Osta tästä >

4. Kuori kerran viikossa

Kerran tai kaksi viikossa tehty kuorinta on hyvä lisä miehen ihonhoitoon, sillä kuorinta auttaa pitämään ihon kirkkaana ja tasaisena poistamalla sen pinnalta kuolleita ihosoluja. Kuoritulle iholle myös  hoitotuotteet pääsevät imeytymään paremmin.

Tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa sekä epäpuhtauksia poistava Kiehl’s Facial Fuel -kuorinta-aine sisältää virkistävää kofeiinia, mentolia sekä sitruunan ja appelsiinin kuoriuutteita. Osta tästä >

5. Viimeistele hiukset ja parta

Kosteuttavat ja hoitavat tuotteet estävät hiusten ja parran kuivumista, vähentävät niiden karheutta sekä ehkäisevät hiuspohjan ärsytystä ja hilseilyä. Kosteutetut hiukset ja parta myös näyttävät ja tuntuvat pehmeämmiltä sekä helpommin hallittavilta, mikä tekee kampauksen tai partatyylin luomisesta paitsi helpompaa, myös miellyttävämpää.

Sebastian The Groom Hair & Beard -hoitoöljy silottaa, erottelee ja antaa kiiltoa sekä parralle että hiuksille. Osta tästä >