Muoti  — 2.2.2018

Trendikatsaus: Tältä näyttää kevään muoti

Anna olkatoppauksille mahdollisuus, ihastu muotitalojen vyölaukkuihin ja hanki päiväpyjama viimeistään nyt. Kokosimme yhteen naisten kevätmuodin suosikit.

Marimekko Napitus-paita ja Revyy-housut

Päiväpyjama

Kaksiosaiset asut ovat kevään suuri trendi ja kotoisa pyjama-look on niistä kaikkein mukavin. Muunnat oloasun kaupunkikelpoiseksi harkittujen asusteiden ja laadukkaan materiaalin avulla. Kokonaan väljä yhdistelmä imartelee vartaloa, kun asun kangas laskeutuu kauniisti ja sen hihat ja lahkeet ovat oikean mittaiset. Klassinen pystyraita korostaa asusi virtaviivaisuutta.
 
Kuva: Marimekko.

 

Olkatoppaukset kuuluvat kevätmuodin trendeihin.

Filippa K Mason trenssitakki

 

Pitkä ja väljä trenssi

Hanki täydellinen kevättrenssi hiekanruskeana, nilkkapituisena ja erittäin väljänä. Oversize-takkimuoti toimii, kun olkalinja istuu hyvin ja sidot takkiin vyön, jolla saat kurottua siluettiisi muotoa. Myös 1980-luvun korostettu hartialinja on taas pinnalla, joten anna olkatoppauksille mahdollisuus. Väljä volyymitakki näyttää parhaalta kapeaan ja tyköistuvaan alaosaan yhdistettynä.
 
Kuva: Filippa K.

Rento pastellipuku on kevätmuodin suosikki.

Rento pastellipuku

Jakkupukusi kangas saa valua, ja sen siluetti saa olla väljä. Väreissä kannattaa suosia herkkää vaaleansinistä, raikasta minttua ja lempeää laventelia. Hae inspiraatiota Miami Vice -sarjasta ja yhdistä pastellipuku t-paitaan ja mataliin kenkiin. Mikä parasta, sama asu toimii niin toimistossa kuin juhlissakin.
 
Kuva: Selected Femme.

 

Lacoste kiinnittää vyölaukun tänä keväänä olalle.

90-luvun suosikkiasuste, vyölaukku, tekee paluun.

 

Käytännöllinen vyölaukku

Mikä olisikaan näppärämpi tapa kuljettaa puhelinta ja rahapussia, kuin 90-luvun suosikkiasuste, vyölaukku. Monet muotitalot Chloésta Gucciin ovat luoneet suosikkikäsilaukuistaan vyötäröllä kannettavia versioita, jotka jättävät kädet vapaiksi. Kiinnitä vyölaukun vaikka olalle Lacosten ja Balenciagan tapaan.
 
Kuva: Lacoste.

Ajankohtaiset aurinkolasit ovat graafisen kissamaisia ja matalia.

Kapeat kissalasit

Ajankohtaiset aurinkolasit ovat graafisen kissamaisia ja matalia, ja niissä on sporttisia ja futuristisia yksityiskohtia. Kiinnitä huomiosi linsseihin. Valitse suoriksi litistetyt linssi ja käytä rohkeasti värejä ja heijastavia peilipintoja.
 
Kuva: Acne Studios.