Muoti  — 21.4.2024

Trendikatsaus: Tältä näyttää kevään muoti 2024

Anna kokofarkulle mahdollisuus, ihastu pehmeisiin pastellisävyihin ja hanki samaa sävyä tai kuosia oleva kaksiosainen setti viimeistään nyt. Kokosimme yhteen naisten kevätmuodin tärkeimmät trendit – poimi suosikkisi ja päivitä vaatekaappisi kevääseen!

Naisten kevätmuoti 2024 on mukavaa ja monikäyttöistä. Pinnalla ovat kätevät kaksiosaiset setit, kokodenim, pehmeät pastellivärit sekä runsaat kerrokset ja herkät kukkakuosit. Asiantuntijamme Miia Salomonsson, Style & Commercial Planning Lead, kokosi yhteen ajankohtaiset tyylivinkit – valitse suosikkisi!

1. Farkkua farkun päälle

Kokofarkku

Denim on joka kevään luottomateriaali – ja uutuustuotteilla voitkin helposti päivittää jo olemassa olevaa vaatekaappiasi. Farkun kanssa yhdessä toimivat sinisen eri sävyt sekä klassinen sinivalkoraita. Voit yhdistää tyyliin myös naisellisia yksityiskohtia, kuten vaikkapa röyhelöitä ja rypytyksiä. Denim valloittaa tänä keväänä myös asusteissa.

2. Säväytä setillä

Kaksiosaiset setit

Setit tarjoavat uudenlaisen mahdollisuuden pukeutua päästä varpaisiin samaan väriin, materiaaliin tai kuosiin. Erilaiset setit voivat koostua paidasta, housuista tai hameesta, rennosta bleiseristä ja shortseista. Myös tässä tyylissä korostuvat mukavuus ja helppous: setti toimii hyvin esimerkiksi matka-asuna ja muuntuu erilaisin asustein niin päivä- kuin iltakäyttöön.

3. Kukkia ja kerroksellisuutta

Kerroksellinen kevätmuoti

Keväällä herkkiä materiaaleja ja kuvioita nähdään kauniissa juhlamekoissa, koristeellisissa puseroissa sekä eläväpintaisissa neuleissa. Läpikuultava pitsi, frillat ja röyhelöt ovat parhaimmillaan juhlatyylissä, mutta tuovat kerroksellisuutta ja volyymia myös arki- ja työpukeutumiseen.

4. Ajatonta tyylikkyyttä

Räätälöity kevätmuoti

Yksinkertainen räätälöity tyyli on varma valinta myös tänä keväänä. Ikoninen mustavalkoisuus saa keväällä rinnalleen myös klassista beigeä ja pehmeän pastellisia sävyjä, joista vaalea koralli sopii niin vaatteisiin kuin asusteisiinkin. Rennot bleiserit ja housut, istuvat hameet, trenssit ja ballerinat ovat räätälöidyn tyylin juju.

5. Mukavasti elegantti

Rento kevätmuoti

Helppous on kevätmuodin ytimessä. Yhdistä rennot, mutta siistit ja väljälinjaiset collegehousut raidalliseen neuleeseen ja valitse näyttävä, bleiserimainen takki isoilla paikkataskuilla. Esimerkiksi Marimekon Unikko-kuosin juhlavuoden mekko on oiva valinta tennareiden, aurinkolasien ja yksinkertaisen twill-kassin kanssa.