Kauneus  — 27.5.2022

3 x kestävää hehkua – inspiroidu kevään kauneustrendeistä

Ansioituneet ihonhoidon tehoaineet, viettelevät kissansilmärajaukset sekä heleän kevyt meikkipohja ovat kevään ja kesän kosmetiikkatrendien kärjessä. Valitse suosikkisi, ota talteen asiantuntijoidemme meikki- ja ihonhoitovinkit – ja hehku upeana kellon ympäri.

Katseet kääntävä meikki

Huulipunat ovat jääneet pitkään paitsioon, mutta nyt rohkeat värit pääsevät jälleen pääosaan. Kauden näyttävimmät huulet hehkuvat lämpimässä korallin sävyssä. Silmämeikissä näyttävät kissansilmärajaukset ovat kauden must have -juttu: klassiset kissansilmärajaukset tekevät katseesta intensiivisen ja antavat kantajalleen ripauksen salaperäisyyttä.  Muutama suihkaus kesäisen mausteista tuoksua takaa, että juhlakansan nenätkin kääntyvät tyylin kohdalla.

 

Kauneussalaisuutemme: Huulipuna levittyy tasaisesti ja pysyy kauniina pidempään, kun huulet kuorii hellävaraisesti kasvojen pesun yhteydessä.

Silmämeikki

Hehkuvana aamusta iltaan

Kesän juhlat alkavat usein ajoissa ja kestävät parhaimmillaan seuraavaan aamuun asti. Yksi onnistuneen juhlameikin mittareista onkin sen pitkäkestoisuus. Tehokas kosteutus, kevyt meikkipohja sekä kasvoille strategisesti aseteltu hehku takaavat, että ehostus pysyy kauniina yön pikkutunneille saakka.

 

Kauneussalaisuutemme: Ihoa heleyttävä meikinpohjustustuote tasoittaa ja kosteuttaa ihoa sekä kiinnittää meikkivoiteen kasvoille.

Hehkuva meikki

Kirkkain kasvoin

Kasvojen säännöllinen kuorinta sekä tehokkaat antioksidantit hoitotuotteissa takaavat, että iho pysyy heleänä ja hoidettuna. C-vitamiini, ferulahappo sekä ihoa kevyesti kuorivat hapot ovat tehoaineista trendikkäimpiä, eikä suotta: nämä raaka-aineet vahvistavat ihoa, ennaltaehkäisevät UV-säteilyn aiheuttamia vahinkoja ihossa sekä parantavat ihon tekstuuria.

 

Kauneussalaisuutemme: Kauneusunet ovat ihan oikea juttu! Nimenomaan yökäyttöön suunniteltu seerumi tekee työn sinun puolestasi yön aikana: aamulla iho on pehmeämpi, kirkkaampi ja uusiutunut.