Kauneus  — 15.5.2024

Kevään kauneustrendit:
monokromaattinen meikki ja rennot laineet

Trendikäs kevätmeikki tehdään nyt yhdellä värillä, ja hiukset saavat hulmuta huolettomilla laineilla niin arjessa kuin juhlassa. Poimi talteen ajankohtaiset vinkit ja inspiroidu kevään kauneustrendeistä!

Kevät tuo mukanaan paitsi valoa ja auringon lämpöä, myös ihanan ja odotetun juhlakauden! Kauden trendikkäin juhlameikki on nyt monokromaattinen, eli yhdellä värillä luotu. Kevään muotiväri persikka toimii upeasti sekä silmä- että huulimeikissä, ja monikäyttöisillä tuotteilla juhlameikki on helppo luoda, kun samaa tuotetta voi parhaimmillaan käyttää niin luomille, poskille kuin huulillekin. Yllä olevan kuvan meikkilookissa luomille levitettiin Kiko Milanon persikkaista poskipunaa, ja huulille lisättiin Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Lipstick -huulipunaa oranssiin taittavassa sävyssä OM.

Luonnollinen meikki yhdellä sävyllä

Pehmeä arkimeikki

Huuliin ja poskille tuotiin heleää, persikkaista hehkua voidemaisella Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Blush -poskipunan sävyllä Peach Face. Osta tästä >

Monokromaattisesta meikistä on helppo luoda myös kevyempi versio, ja trendikkäät persikan sävyt sopivat loistavasti myös luonnollisen pehmeään arkimeikkiin. Nappaa käyttöön esimerkiksi vaalean persikkaisia tai nudesävyjä sisältävä luomiväripaletti ja sipaise huuliin vielä samaa sävyä.

 

Kauneussalaisuutemme: Voidemainen poskipuna on helppo häivyttää kasvoille puhtain sormin taputellen tai napakalla, mutta pehmeällä siveltimellä.

Helppo lainekampaus

Helppo lainekampaus

Voidemainen Chanel N°1 De Chanel Lip Cheek Balm sulautuu ihoon antaen luonnollisen ruusuisen sävyn sekä poskipäille että huulille, sävy 2 Healthy Pink, 58,90 e. Myynnissä vain tavarataloissa.

Viimeistele juhlalook huolettomilla, mutta eleganteilla laineilla, jotka tuovat kokonaisuuteen ihanaa keveyttä. Rento lainekampaus toimii täydellisesti myös arjessa. Saat laineet pysymään parhaiten, kun nappaat avuksi hiuksia hoitavan kiharavoiteen tai rakennetta antavan suolasuihkeen. Lisäkiiltoa laineisiin tuo hiuksiin jätettävä hiusöljy.

 

Kauneussalaisuutemme: Kokeile suolasuihketta ennen hiusten muotoilua. Suihke tekee laineista tai kiharoista pysyvämmät tuomalla hiuksiin rakennetta ja pitoa.