Muoti  — 13.4.2024

Parhaat lahjaideat äidille

Kokosimme yhteen parhaat lahjaideat äidille – näistä löydät varmasti ilahduttavan muistamisen kaikille elämäsi äitihahmoille.

Miten ilahduttaa äitiä? Hyvä lahjaidea äidille on usein kaunis ja käytännöllinen, huolella valittu käyttöesine tai ripauksen luksusta arjen pieniin hetkiin tuova hemmottelulahja. Paras lahjaidea äidille löytyy, kun etsii inspiraatiota lahjansaajan persoonasta ja valitsee pakettiin vaikka äidin lempiharrastukseen liittyvän yllätyksen.

1. Kauneuden rakastajalle

Ylellinen kosmetiikan lahjapakkaus on takuuvarma lahjaidea äidille, joka rakastaa kauniita kosmetiikkapurkkeja, hemmottelevia ihonhoitotuotteita tai luksusmeikkejä. Lisäksi kosmetiikkapakkaus tekee lahjanhankinnasta huippuhelppoa, kun tuotteet on valittu valmiiksi ja vielä paketoitukin ne kauniisti. Tarjoa äidille ansaittua hemmottelua ihanalla ihonhoitopakkauksella tai täydennä meikkipussia uusilla suosikkituotteilla.

2. Tuoksufanille

Yllätä äiti, isoäiti ja anoppi hänen lempituoksullaan tai kiehtovalla uutuushajuvedellä, joka tuo ripauksen ylellisyyttä jokaiseen päivään. Hajuveden sijaan hyvä lahjaidea äidille on myös ylellinen tuoksukynttilä tai huonetuoksu, joka raikastaa kodin ja luo tunnelmaa iltoihin.

3. Tyylitaiturille

Onko äitisi vaatekaapin sisältö kuin suoraan catwalkilta tai täynnä ikityylikkäitä muotiklassikoita? Ajattomat asusteet ovat loistavia lahjaideoita äidille, joka rakastaa muotia. Valitse lahjaksi vaikkapa uusi laukku tai lompakko, kaunis koru, kevyt huivi tai unelmien kengät.

4. Sporttiselle

Onko äitisi ikiliikkuja, jolta luonnistuvat niin arjen pyörittäminen kuin puolimaratonkin? Vai kulkeeko äiti kaupungin katujen sijaan mieluummin metsäpoluilla? Ulkoilua ja urheilua rakastavan äidin lahjapakettiin sopivat uudet juoksu- tai vaelluskengät, treenivälineet ja -vaatteet sekä retkeilytarvikkeet.

5. Mukavuudenhaluiselle

Kylpy- tai aamutakki tai yö- tai oloasu on klassikkolahja, joka ilahduttaa etenkin mukavuudenhaluista nautiskelijaa ja kauniita kotivaatteita arvostavaa esteetikkoa. Pakkaa lahjansaajalle mukaan pehmeät sukat tai valoisilta öiltä suojaava unimaski.

6. Sisustajalle

Intohimoinen sisustaja tai esteetikko ilahtuu varmasti, jos paketista paljastuu skandinaavinen designklassikko tai ajaton sisustusesine. Myös laadukkaat arjen käyttöesineet, kuten kauniit astiat ja ylelliset kodintekstiilit ovat lahjaklassikoita, jotka ilahduttavat äitiä pitkään juhlapäivän jälkeenkin.

7. Kukkaharrastajalle

Kukat ovat aina ihana lahjaidea äidille, ja ne voi asetella valmiiksi kauniiseen maljakkoon. Kiva lahja äidille on myös ruukkukukka tai viherkasvi, jonka voi antaa sille sopivassa ruukussa. Myös puutarhatarvikkeet ovat mainio lahjaidea äidille, joka viettää vapaahetkensä mieluiten kukka- ja vihannespenkkien parissa.

8. Kulinaristille

Onko äitisi hyvää ruokaa ja juomaa rakastava herkkusuu tai oman elämänsä gourmet-kokki? Miltä kuulostaisi esimerkiksi laadukas pastakone tai uudet kuohuviinilasit lempisamppanjan kera? Kahvikissan ykköslahja on kahvikone, jolla ihanat erikoiskahvit syntyvät nappia painamalla.

9. Äidille, jolla on jo kaikkea

Stockmann-lahjakortti on takuuvarma lahjaidea myös äidille, jolla on jo kaikkea. Lahjakortilla voi maksaa tuotteita ja palveluita Suomen ja Baltian tavaratalojen omilla osastoilla, useiden tavarataloissa toimivien kumppaneiden osastoilla ja palvelupisteillä. Verkkokaupasta voit tilata helposti 50, 100, 150 tai 200 euron arvoisen tavaratalolahjakortin tai Stockmannin palvelulahjakortin, joka sisältää kauneuden, tyylin tai alusasujen palvelun sekä valitun summan shoppailurahaa.

Tilaa lahjat valmiiksi paketoituna

 

Verkkokaupastamme voit tilata lahjat myös valmiiksi paketoituna ja kortilla varustettuna. Jos et pääse ojentamaan lahjaa henkilökohtaisesti, voit tilata lahjan myös suoraan lahjansaajalle.

Lue lisää paketointipalvelusta >

 

Tavarataloistamme voit myös tilata kosmetiikan, kodin ja muodin suosikkituotteita myös Woltilla – vaikka valmiiksi paketoituna ja suoraan äidin kotiovelle!