Kauneus  — 4.9.2023

Burt’s Bees -suosikit kasvoille ja vartalolle

Luonnonkosmetiikkamerkki Burt’s Bees tunnetaan etenkin kulttimainetta nauttivasta huulivoiteestaan. Merkin valikoimasta löytyy runsaasti myös muita ihonhoitotuotteita kasvoille ja vartalolle. Poimi tästä Burt's Beesin suosikkituotteet!

Burt’s Bees -luonnonkosmetiikkasarja sai alkunsa vuonna 1991 Burt Shavitzin mehiläistarhasta, jonka ylimääräiset mehiläisvahat hyödynnettiin hoitaviin huulivoiteisiin. Tänä päivänä Burt’s Beesin laajasta tuotevalikoimasta löytyy runsaasti myös muita ihonhoitotuotteita, jotka ovat raaka-aineita ja pakkauksia myöten yksinkertaisia, luonnollisia ja vastuullisia.

 

Mehiläisvahan lisäksi Burt’s Bees käyttää tuotteissaan muita eettisesti hankittuja luonnollisia ainesosia, kuten hunajaa, luonnollisia vitamiineja, mineraaleja ja antioksidantteja.

 

Burt’s Bees -tuotteet ovat keskimäärin 98 prosenttisesti luonnollisia, ja yli puolet tuotteista on sataprosenttisesti luonnollisia. Jokaiseen tuotteeseen on merkitty tarkka prosenttiosuus luonnollisista ainesosista.

 

Burt’s Bees tekee tiivistä yhteistyötä Natural Products Association -järjestön kanssa tavoitteenaan kestävämpi tuotanto. Burt’s Bees on sitoutunut myös jätteettömyyteen. Yli 350 työntekijää kolmessa laitoksessa varmistaa, että yhtään roskaa ei mene kaatopaikalle. Merkki haluaa näyttää esimerkkiä, jota muut voivat seurata.

Burt's Bees

Burt’s Bees -suosikkituotteet

Burt’s Beesin hellävaraiset kasvojen- ja vartalonhoitotuotteet kosteuttavat, hoitavat ja tasapainottavat ihoa päästä varpaisiin.  Kun ostat Burt’s Bees -tuotteen, voit odottaa saavasi parhaan koostumuksen ja tuoksun, jonka luonnosta saa. Katso alta neljä vinkkiä ja tutustu Burt’s Beesin suosikkituotteisiin!

1. Burt’s Bees Beeswax -huulivoide

Burt's Bees -huulivoide

Ikoninen Burt’s Bees Beeswax -huulivoide on sataprosenttisesti luonnollinen. Se on yksi maailman myydyimmistä luonnollisista huulirasvoista. Huulivoiteesta on saatavana useita makuja, kuten pink grapefruit, pomegranate ja honey.

2. Sävyttävät huulivoiteet ja -kiillot

Burt's Bees -huulivoide

Myös Burt’s Beesin suositut värilliset huulivoiteet ja -kiillot ovat sataprosenttisesti luonnollisia. Kevyesti peittävistä, tyylikkäistä ja hoitavista sävyistä on helppo valita juuri itselle sopivin väri.

3. Sensitive-kasvojenhoitotuotteet

Burt's Bees -puhdistusaine

Burt’s Beesin Sensitive -linjan tuotteet rauhoittavat ja tehokosteuttavat herkkää ja kuivaa ihoa. Ihon omaa toimintaa tehostavat ja sen vastustuskykyä vahvistavat tuotteet tasoittavat sekä kaunistavat ihoa.

4. Coconut-jalkavoide & Hand Salve -käsivoide

Burt's Bees

Jo kulttituotteeksi noussut täyteläinen Burt’s Bees Coconut -jalkavoide auttaa hoitamaan erittäin kuivia jalkoja ja halkeilevia kantapäitä. Kookosöljyn lisäksi voide sisältää piparminttuöljyä, joka virkistää väsyneitä jalkoja.

 

Hand Salve -käsivoide puolestaan pelastaa kuivat sekä karheat kädet ja sopii myös jalkojen, kyynärpäiden sekä muiden kuivien alueiden hoitoon. Burt’s Beesin tehokkain käsivoide sisältää kasviöljyjä, yrttejä ja mehiläisvahaa, jotka yhdessä kosteuttavat ja hoitavat kuivaa ihoa uskomattoman tehokkaasti.