Kauneus  — 30.10.2023

Nécessaire: palkittu vartalonhoitosarja täynnä tehoaineita

Nécessaire on maailmalla mainetta niittänyt kosmetiikan kulttisuosikki, jonka vartalonhoitotuotteiden tehokkuus ja laatu vetävät vertoja kasvojenhoitotuotteille. Palkittu brändi haluaa kohdella lempeydellä ja kunnioituksella niin vartalon ihoa kuin ympäristöäkin.

Vartalonhoitosarja Nécessaire on yksi Stockmannin kosmetiikkavalikoiman kiinnostavimmista uutuuksista. Monista Nécessairen vartalon- ja hiustenhoitotuotteista on tullut kosmetiikan kulttisuosikkeja, sillä ne sisältävät samoja tehoaineita, joita normaalisti käytetään kasvojenhoitotuotteissa: hyaluronihappoa, peptidejä, A-, C- ja E-vitamiinia, kasviöljyjä, niasiiniamidia, retinolia ja AHA-happoja.

 

Nécessaire on perustettu vuonna 2018, mutta se on jo ehtinyt voittaa yli kuusikymmentä palkintoa. Erilaisia tunnustuksia sarjalle ovat myöntäneet muun muassa Best of Beauty Awards in Allure, ELLE, Harper’s Bazaar ja Cosmopolitan. Kiitosta ovat keränneet niin tuotteiden tehokkuus, tekstuuri, tuoksu kuin minimalistisen tyylikäs pakkausmuotoilukin.

 

Randi Christiansen ja Nick Axelrod loivat Nécessairen huomattuaan, että markkinoilta puuttui niin sanottua vastuullista luksusta edustava vartalonhoitosarja, jonka tuotteet olisivat yhtä tehokkaita, korkealaatuisia ja ylellisiä kuin kasvojenhoitotuotteet.

 

”Halusimme asettaa vartalonhoidon etusijalle. Tavoitteenamme oli luoda ihonhoitosarja, joka tarjoaa todellisia tuloksia ja ratkaisuja vartalon iho-ongelmiin”, kertoo Randi Christiansen.

Randi Christiansen ja Nick Axelrod
Randi Christiansen ja Nick Axelrod perustivat Nécessairen vuonna 2018.

Ihoa ja ympäristöä vaalivia vartalonhoitotuotteita

Nécessairen tuotteet sisältävät todistetusti tehokkaita aktiiviaineita, joita käytetään normaalisti kasvojenhoitotuotteissa. Unisex-sarja on suunniteltu sopimaan kaikille – minimalistisen tyylikästä pakkausdesignia myöten. Myös Nécessairen ihonhoitofilosofiaa voisi kuvailla minimalistiseksi, sillä brändi pyrkii kehittämään vain välttämättömiä ja tehokkaita tuotteita, joita ihmiset todella käyttävät.

 

”Kun kehitämme tuotteitamme, kysymme aina itseltämme ensimmäiseksi ’Onko tämä välttämätöntä?’. Seuraava askel on suorituskyky: varmistamme aina, että jokainen tuote sisältää juuri oikean pitoisuuden korkealaatuisia ainesosia, jotta sillä saavutetaan vaikuttavia tuloksia”, Christiansen kertoo.

 

Nécessaire haluaa kohdella lempeydellä ja kunnioituksella niin vartalon ihoa kuin ympäristöäkin. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Yhdysvalloissa. Ne ovat kliinisesti ja dermatologisesti testattuja, hyperallergeenisiä, vegaanisia, eläinkokeettomia ja kaikille ihotyypeille tarkoitettuja. Pakkausten valmistuksessa on suurelta osin käytetty kasviperäisiä tai kierrätettyjä materiaaleja, kuten biohartsia.

 

Nécessaire on B Corp -sertifioitu, Plastic Neutral -sertifioitu eli muovineutraali ja yksi maailman ensimmäisistä kauneusbrändeistä, joka on Climate Neutral -sertifioitu eli ilmastoneutraali. Brändi on myös 1% For The Planet -jäsen, eli tuotteiden myyntituloista yksi prosentti lahjoitetaan järjestöille, jotka tekevät ympäristön sekä villieläimien suojelutyötä.

Nécessairen suosikkituotteet

Nécessairen minimalistisen tyylikkäisiin pakkauksiin ja tehokkaisiin vartalon- ja hiustenhoitotuotteisiin on helppo ihastua. Poimi tästä neljä palkittua suosikkituotetta omaan vartalonhoitorutiiniisi!

1. Vartalon pesu

Nécessaire

The Body Wash -suihkugeeliöljy on rikastettu niasiiniamidilla ja kolmella ylellisellä öljyllä: marulalla, cacaylla ja niittyvaahdolla, jotka tekevät koostumuksesta rikkaan hunajamaisen ja ihoa pehmentävän. Kasvipohjaiset pinta-aktiiviset ainesosat puhdistavat ihon tehokkaasti sitä kuivattamatta. Suihkugeeliöljy on saatavana hajusteettomana ja eukalyptuksen tuoksuisena. Molemmista on saatavana myös täyttöpakkaus. Osta tästä >

2. Vartalovoide

Nécessaire-vartalovoide

Ihoa pehmentävä ja ravitseva The Body Lotion -vartalovoide sopii päivittäiseen käyttöön ja tuntuu iholla miellyttävältä. Niasiiniamidi ja ylelliset öljyt vahvistavat ihon suojakerrosta ja viisi erilaista peptidiä kiinteyttävät ihoa. Voide sisältää myös C- ja E-vitamiineja sekä Omega 9 -rasvahappoja. Osta tästä >

 

3. Vartaloseerumi

Nécessaire Body Serum -vartaloseerumi

Päivittäiseen käyttöön sopiva The Body Serum -vartaloseerumi sisältää hyaluronihappoa, joka syväkosteuttaa ihoa tehokkaasti. Seerumi sisältää lisäksi niasiiniamidia, pantenolia ja keramideja, jotka rauhoittavat ja vahvistavat ihoa. National Eczema Associationin suosittelema. Osta tästä >

4. Deodorantti

Nécessaire-deodorantti

Nopeasti kuivuva deodorantti sisältää viisi prosenttia AHA:-happoa ja niasiiniamidia. Deodorantti torjuu hajuja, hoitaa hyperpigmentaatiota ja minimoi ihon epätasaisuutta. Alumiiniton ja alkoholiton. Deodrantti on saatavana hajusteettomana ja eukalyptuksen tuoksuisena. Osta tästä >