Liiketilat ja -paikat

IN ENGLISH

Helsinki & Tampere

Stockmann on ylpeä, vahva ja ikoninen Helsingin keskustan helmi ja suomalaisen kaupankäynnin perinteikäs maamerkki – kaupunkilaisten ja kaupungissa vierailevien kohtaamispaikka yli 160 vuoden ajan. Stockmann ei ole vain tavaratalo tai laajan valikoiman verkkokauppa, vaan elämyksellinen hyvän elämän markkinapaikka.

 

 

Miksi Stockmannille?

Keskeinen sijainti ja ikoninen rakennus: Stockmann sijaitsee aina parhaalla paikalla ja esimerkiksi Helsingin keskustassa tarjoamme korkean näkyvyyden. Asiakkaamme löytävät meidät helposti, mikä lisää vuokralaisten mahdollisuuksia menestyä. Helsingin keskustan tavaratalorakennus on uniikki lokaatio ja keskustan maamerkki, joka tunnetaan niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Stockmann-brändi on vahva ja ikoninen, tunnettu laadukkaasta valikoimasta ja monipuolisista palveluista. Asiakkaamme luottavat tunnettuun brändiin, joka tarjoaa parasta mahdollista asiakaskokemusta ja palvelun laatua.

Ainutlaatuiset kanta-asiakkaat: Stockmannilla on vakiintunut ja laaja asiakasverkosto, mikä tarjoaa vuokralaisille mahdollisuuden tavoittaa monipuolinen ja uskollinen asiakaskunta.

Liiketoiminta-alusta: Stockmann yhdistää tavaratalon ja verkkokaupan yhdeksi liiketoiminta-alustaksi, tarjoten asiakkaille monipuolisen ostokokemuksen. Vuokralaisille tämä avaa mahdollisuuden hyödyntää Stockmannin vahvaa brändiä ja laajaa asiakaskuntaa molemmissa kanavissa. Tämä mahdollistaa myös uusien liikeideoiden ja konseptien testauksen markkinassa. Monen kansainvälisen toimijan ensimmäinen liikepaikka Suomessa on sijainnut Stockmannilla ja monet kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat aloittaneet Stockmannilla.

Vastuullisuus on osa Stockmannin liiketoimintaa. Asiakkaat voivat luottaa siihen, että Stockmann pyrkii kestävään ja vastuulliseen toimintaan. Tätä edellytämme kumppaneiltammekin.

Muuntojoustavat tilat: mahdollistamme oikeanlaiset, konseptin mukaiset liiketilat, jotka sopivat tavaratalomiljööseen.

Yhteistyömahdollisuudet: Stockmann tarjoaa tiloja ja mahdollisuuksia toimijoille, jotka rikastuttavat ja täydentävät ainutlaatuista Stockmann-kokemusta. Erityisesti etsimme tällä hetkellä kauneus-, hyvinvointi- ja liikunta-alan toimijoita, sekä ravintoloita ja kahviloita, jotka tuovat uusia makuelämyksiä ja lisäarvoa asiakkaidemme arkeen.

Stockmannin tiloissa voit hyötyä ympärillä olevasta monipuolisesta palvelutarjonnasta ja vahvasta jalkautumisesta kaupunkilaisten keskuuteen.

 

 

Osaksi Stockmannin tarinaa?

Etsimme vahvoja brändejä, uniikkeja uutuuksia, ainutlaatuisia visioita ja valmiita konsepteja tarjontamme täydentäjiksi.

Lähetä meille esitys liiketoimintasi konseptista. Kerro meille, mikä tekee brändistäsi erityisen ja miten se sopii yhteen Stockmannin vahvan perinteen, arvojen ja brändin kanssa. Olemme kiinnostuneita kuulemaan, miten voimme yhdessä rakentaa ainutlaatuisen kokemuksen asiakkaillemme.

 

Ota yhteyttä

Pia Svensk  •  +358 50 593 2326  •  pia.svensk@stockmann.com
Hanna Vihervuori  •  +358 50 593 2384  •  hanna.vihervuori@stockmann.com

Huomioithan, että emme ota vastaan emmekä välitä osto-osastolle tarkoitettuja viestejä. Kiitos.