Muoti  — 10.4.2023

Tältä näyttää miesten kevätmuoti 2023

Tyylitietoisen miehen vaatekaapista löytyy nyt väljiä linjoja, ruutukuosia ja rento baseball-takki tai -lippis. Kokosimme yhteen miesten kevätmuodin tärkeimmät trendit – valitse suosikkisi ja aloita kevät 2023 tyylillä!

Stockmannin muodin tiimi oli mukana yhdessä miesten muodin tärkeimmistä tapahtumista, Pitti Uomossa, jossa esitellään ensimmäistä kertaa uusia mallistoja ja trendejä. Kaksi kertaa vuodessa järjestettävä tapahtuma täyttää Firenzen kadut näyttävillä tyyleillä ja muodin edelläkävijöillä. Miesten muodin kategoriajohtajamme Riku Lyly valitsi Firenzessä nähdyistä trendeistä poimintoja keväälle 2023. Valitse suosikkisi näistä tyylinäytteistä!

1. Oranssit yksityiskohdat

Miesten kevätmuotia Pitti Uomossa

Tänä keväänä yksi trendikkäimmistä väreistä on oranssi, joka toimii parhaiten yhdistettynä neutraaleihin sävyihin, kuten beigeen tai metsänvihreään.

 

2. Erilaiset ruudut

Ruutukuosista miesten muotia Pitti Uomossa

Klassinen ruutu on yksi kevään suosikkiprinteistä. Ajankohtaisin tyyli syntyy pukeutumalla esimerkiksi pukuun, jossa housut ja takki ovat samaa kuosia.

 

3. Baseball- ja varsity-takit

Baseball-takki

Rennot varsity- ja baseball-takit voivat olla tyylikkään yksinkertaisia tai täynnä värikkäitä ja hauskoja yksityiskohtia.

4. Väljä oversize-tyyli

Väljälinjaista miesten muotia

Oversize-istuvuus pitää edelleen pintansa. Niin housut kuin takitkin saavat nyt istua rennon väljästi.

5. Baseball-lippalakit

Baseball-lippis

Baseball-lippis tuo rentoutta asuun ja pelastaa huonon hiuspäivän. Luo kontrastia lookiin yhdistämällä lippis muuten siistiin asuun.

6. Nahkatakit & bomberit

Miesten nahkatakki

Nahkatakit ja bomberit kuuluvat kevääseen. Valitse esimerkiksi klassinen musta biker-malli, joka kestää sesongista toiseen.

7. Sininen tehostevärinä

Siniset asusteet

Sähäkkä sininen näkyy tänä vuonna tehostevärinä tuoden näyttävyyttä asuun. Luo tyyli yhdistämällä pirteä sininen asuste maanläheisiin sävyihin.

8. Ajatonta & laadukasta

Ajatonta miesten muotia

Laadukas räätälöity tyyli ei mene koskaan pois muodista. Satsaa ajattomiin malleihin ja laadukkaisiin materiaaleihin, jotka koostavat kestävän vaatekaapin.

9. Tilkkutäkkimäiset kankaat

Tilkkutakki

Käsityöt ja tilkkutäkkimäiset kankaat ovat yksi kevään hauskimmista trendeistä, joka on myös helppoa luoda itse.