Kauneus  — 23.4.2024

Parhaat itseruskettavat ja vinkit tasaiseen päivetykseen

Anna ihon hehkua ympäri vuoden! Kosmetiikan asiantuntijamme vinkkaa parhaat itseruskettavat, joilla tuot iholle tuulahduksen kesästä nopeasti ja turvallisesti.

Stockmannin kosmetiikan valikoimasta vastaava Juulia Rinne hankkii rusketuksen purkista. Vannoutunut itseruskettavien ja kauniiden kosmetiikkapurkkien ystävä paljastaa omat luottotuotteensa ja antaa vinkit tasaiseen päivetykseen.

Kuori ja kosteuta

”Tasaisen rusketuksen salaisuus on huolella hoidettu ja kosteutettu iho. Kuorin ihon aina ennen itseruskettavan levittämistä. Käytän myös syväkosteuttavia tuotteita, sillä rusketus näyttää parhaalta kunnolla kosteutetulla iholla”, Juulia sanoo.

”Stockmannin valikoimaan hiljattain saapuneen tanskalaisen Merakin ihana vartalokuorinta sisältää vahvistavia ja kosteuttavia ainesosia, kuten aloe veraa. Kuorivat aprikoosinsiemenet puhdistavat ja poistavat kuolleet ihosolut.”

”Nécessairen hyaluronihappoa sisältävä hoitoseerumi syväkosteuttaa vartalon ihon. Käytän tätä joko ennen kosteusvoidetta tai sekoitettuna vartaloöljyyn tai -voiteeseen. Seerumin sekaan on myös kiva sekoittaa itseruskettavia vartalotippoja.”

”Sol de Janeiron ylistetty Bub Bum -kulttituote on miellyttävän tuntuinen ja nopeasti imeytyvä vartalovoide. Kiinteyttävä ja pehmentävä voide kannattaa hieroa iholle pyörivin liikkein imeytymisen nopeuttamiseksi ja verenkierron tehostamiseksi. Huumaava tuoksu auttaa myös kaukokaipuuseen!”

”Lumenen viime vuonna lanseeraama heleyttävä eliksiiri on noussut suosikikseni Valo Glow Boost -hyaluronitiivisteen rinnalle. Tämä on ehdoton luottotuotteeni kasvojen ihon kosteuttamiseen ja heleyttämiseen aamuisin.”

Juulian top 3: Parhaat itseruskettavat kasvoille

”Kasvoille kannattaa aina valita niille tarkoitettu itseruskettava, sillä niiden koostumuksessa on huomioitu, että kasvojen iho ruskettuu yleensä paremmin kuin vartalon. Yksi viime vuosien suurimmista innovaatioista itseruskettavien saralla ovat varmasti itseruskettavat tipat, jotka ovat todella helppokäyttöisiä ja tekevät päivetyksen voimakkuuden säätelystä helppoa. Itse lisään muutaman pisaran itseruskettavia tippoja lempiseerumini joukkoon niinä aamuina, kun kasvoni näyttävät sameilta. Tipat tuovat kasvoille kirkkautta ja päivetystä jopa tunnissa”, Juulia kertoo.

”Biothermin asteittain päivettävä seerumi kosteuttaa ihoa ja tekee siitä luonnollisesti ruskettuneen näköisen. Plussaa miellyttävästä tuoksusta.”

”Sisleyn hypetetty itseruskettava kasvovoide hoitaa ja kosteuttaa ihoa antaen samalla luonnolliselta ja heleältä näyttävän, tasaisen päivetyksen.”

”Ida Wargin hajusteeton itseruskettava voide antaa kasvoille kauniin päivetyksen vain kolmessa tunnissa.”

Juulian top 3: Parhaat itseruskettavat vartalolle

”Tan-Luxen vartalolle tarkoitettua itseruskettavaa löytyy aina kaapistani. Tan-Luxen itseruskettavat toimivat myös ihonhoitotuotteina, sillä ne sisältävät ihoa hoitavia, vahvistavia ja silottavia ainesosia. Merkiltä on saatavilla myös kasvoille tarkoitetut tipat.”

”St Tropezin hienojakoisella itseruskettavalla suihkeella saa takuuvarmasti tasaisen lopputuloksen, ja kullanruskea päivetys kehittyy 4–8 tunnissa. Tykkään itse levittää tämän levityskintaalla tasaisen lopputuloksen aikaansaamiseksi. Suihkeessa on trooppisen raikas tuoksu.”

”Vita Liberatan itseruskettavalla voiteella on helppo lisätä rusketusta asteittain. Levittyy helposti, kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja antaa kauniin hehkun. Väritön koostumus ei tahraa vaatteita ja lakanoita.”