Kauneus  — 14.4.2021

Ammattilaisen valinnat tasaiseen rusketukseen

Stockmannin kosmetiikan markkinointitiimissä Commercial Plannerina työskentelevä Juulia Rinne hankkii rusketuksen purkista. Vannoutunut itseruskettavien ja kauniiden kosmetiikkapurkkien ystävä paljastaa omat luottotuotteensa.

Tasaisen rusketuksen tae

 

 

Kuorin ihon aina ennen itseruskettavan levittämistä. Tässä kuorintatuotteessa on ihana tekstuuri ja tuoksu. Annan sen vaikuttaa naamion tapaan parisen minuuttia.

 

Osta tästä

Luonnollinen lopputulos

 

 

Hienojakoisella itseruskettavalla kasvosuihkeella saa takuuvarmasti tasaisen lopputuloksen. Tässä suihkeessa on trooppisen raikas tuoksu. Kullanruskea päivetys syntyy neljästä kahdeksaan tunnissa.

 

Osta tästä

Luottotuote

 

 

Tätä vartalolle tarkoitettua itseruskettavaa löytyy aina kaapistani. Vaahtoava itserusketusvesi kuivuu todella nopeasti, eikä tahmaa lakanoita tai vaatteita. Mikä parasta, siinä ei ole itseruskettaville tuotteille ominaista tuoksua. Ylläpidän rusketusta käyttämällä tuotetta kerran viikossa.

 

Osta tästä

Seerumin sekaan

 

 

Niinä aamuina, kun kasvot näyttävät sameilta, lisään lempiseerumini joukkoon muutaman pisaran itseruskettavia tippoja. Ne kirkastavat ja päivettävät kasvot jopa tunnissa.

 

Osta tästä

Pikahehkua säärille

 

 

Kun itserusketusrumbaan ei ole aikaa, MACin vartalollekin soveltuva meikkivoide taikoo kalpeat sääret mekkokelpoisiksi hetkessä. Ei ihme, että se on monen meikkitaiteilijan luottotuote! Tykkään levittää voiteen levityskintaalla tasaisen lopputuloksen aikaansaamiseksi.

 

Osta tästä

Juulian top 3: ”Näistä en luovu”

 

 

Rusketus näyttää parhaalta kosteutetulla iholla. Suosikkimerkkini Ere Perezin Moringa All-Beauty Crème -kasvovoide rauhoittaa, tasoittaa ja kiinteyttää ihoa. 

 

Osta tästä

 

 

Moroccanoilin monitoimiöljyä voi vartalon lisäksi käyttää kasvoilla, kynsillä, huulilla ja hiuksilla. 

 

Osta tästä

 

 

Kjaer Weisin aurinkopuuteri jättää kasvoille luonnollisen mattapinnan. Luonnonkosmetiikkamerkin tuotteisiin on saatavilla täyttöpakkaukset. 

 

Osta tästä

 

Osta tästä