Kauneus  — 14.4.2021

Ammattilaisen valinnat tasaiseen rusketukseen

Stockmannin kosmetiikan markkinointitiimissä Commercial Plannerina työskentelevä Juulia Rinne hankkii rusketuksen purkista. Vannoutunut itseruskettavien ja kauniiden kosmetiikkapurkkien ystävä paljastaa omat luottotuotteensa.

Tasaisen rusketuksen tae

Ole Henriksen, TRANSFORM LEMONADE SMOOTHING SCRUB 90 ML -KUORINTAVOIDE 39,50 €

 

 

Kuorin ihon aina ennen itseruskettavan levittämistä. Tässä kuorintatuotteessa on ihana tekstuuri ja tuoksu. Annan sen vaikuttaa naamion tapaan parisen minuuttia.

 

Osta tästä

Luonnollinen lopputulos

St Tropez ,SELF TAN PURITY BRONZING WATER FACE MIST -ITSERUSKETTAVA SUIHKE KASVOILLE 80 ML 35,90 €

 

 

Hienojakoisella itseruskettavalla kasvosuihkeella saa takuuvarmasti tasaisen lopputuloksen. Tässä suihkeessa on trooppisen raikas tuoksu. Kullanruskea päivetys syntyy neljästä kahdeksaan tunnissa.

 

Osta tästä

Luottotuote

Vita Liberata, INVISI FOAMING TAN WATER -VAAHTOAVA ITSERUSKETTAVA VESI, SUPER DARK 200 ML 39,90 €

 

 

Tätä vartalolle tarkoitettua itseruskettavaa löytyy aina kaapistani. Vaahtoava itserusketusvesi kuivuu todella nopeasti, eikä tahmaa lakanoita tai vaatteita. Mikä parasta, siinä ei ole itseruskettaville tuotteille ominaista tuoksua. Ylläpidän rusketusta käyttämällä tuotetta kerran viikossa.

Seerumin sekaan

Tan-Luxe, THE FACE SELF-TAN DROPS -ITSERUSKETTAVAT TIPAT 30 ML 45,00 €

 

 

Niinä aamuina, kun kasvot näyttävät sameilta, lisään lempiseerumini joukkoon muutaman pisaran itseruskettavia tippoja. Ne kirkastavat ja päivettävät kasvot jopa tunnissa.

 

Osta tästä

Pikahehkua säärille

MAC, FACE & BODY FOUNDATION -MEIKKIVOIDE 50 ML 31,90 €

 

 

Kun itserusketusrumbaan ei ole aikaa, MACin vartalollekin soveltuva meikkivoide taikoo kalpeat sääret mekkokelpoisiksi hetkessä. Ei ihme, että se on monen meikkitaiteilijan luottotuote! Tykkään levittää voiteen levityskintaalla tasaisen lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Juulian top 3: ”Näistä en luovu”

Ere Perez, MORINGA ALL-BEAUTY CRÈME -KASVOVOIDE 50 G 36,00 €

 

 

Rusketus näyttää parhaalta kosteutetulla iholla. Suosikkimerkkini Ere Perezin Moringa All-Beauty Crème -kasvovoide rauhoittaa, tasoittaa ja kiinteyttää ihoa. 

 

Osta tästä

Moroccanoil, PURE ARGAN OIL -ARGANÖLJY 50 ML 57,00 €

 

 

Moroccanoilin monitoimiöljyä voi vartalon lisäksi käyttää kasvoilla, kynsillä, huulilla ja hiuksilla. 

 

Osta tästä

Kjaer Weis, PRESSED POWDER BRONZER BASK -AURINKOPUUTERI 6 G 52,00 €

 

 

Kjaer Weisin aurinkopuuteri jättää kasvoille luonnollisen mattapinnan. Luonnonkosmetiikkamerkin tuotteisiin on saatavilla täyttöpakkaukset. 

 

 

Osta tästä