Koti  — 25.2.2024

Kevään sisustustrendit:
karkkivärejä & kukkakuoseja

Kevät tuo kotiin iloa, väriä ja leikkisyyttä. Trendikkäimmät sisustussävyt ovat nyt kuin irtokarkkipussista: makeita ranskanpastilleja ja kirpeitä hedelmäkarkkeja suloisesti sekaisin. Iloa ja väriä sisustukseen tuovat myös raikkaat kuviot ja uudet designsuosikit. Inspiroidu kauden herkullisista sisustustrendeistä ja päivitä kotisi kevääseen!

Koti karkkiväreissä

Marimekko Vesi Unikko -sisustustekstiilit

Aurinkoinen keltainen hehkuu tänä keväänä muun muassa Marimekon Vesi Unikko -sisustustekstiileissä.

Kauden kirkkaat trendivärit ilahduttavat nyt niin kodintekstiileissä, huonekaluissa, astioissa kuin keittiötarvikkeissakin. Pinnalla ovat muun muassa pirteä punainen, sähäkkä sähkönsininen ja aurinkoinen keltainen.

Piristä pastelleilla

Pentik Tuntu -astiat
Pentikin Tuntu-astiat ilottelevat tänä keväänä herkullisilla väreillä. Tuuli Saarelaiset suunnittelemat astiat valmistetaan Suomessa.

Kodin yksityiskohdat saavat nyt tuoda mieleen hempeän houkuttelevat ranskanpastillit ja herkulliset sorbetit. Sisustustekstiileitä sekä käytännöllisiä kodinesineitä värittävät nyt muun muassa laventeli, minttu, taivaansininen ja pehmeä persikka, jonka väriyhtiö Pantone valitsi vuoden trendiväriksi.

Koti kukkii

Finlayson Maisa -pussilakana
Hiirenvirnat, niittyleinikit ja päivänkakkarat kukkivat Finlaysonin Maisa-pussilakanassa, jonka alla kelpaa uneksia joutilaista kesäpäivistä.

Kukat ovat varma kevään merkki, ja raikkaita kukkakuvioita nähdään tänä keväänä niin sisustustekstiileissä kuin astioissakin. Niillä sisustukseen saa tuotua keväistä ilmettä helposti ja nopeasti. Onko suosikkisi trooppinen, vaaleanpunainen vai vehreä värimaailma?

Geometriset muodot

HAY Arcs -maljakko ja kynttilänjalat

Muller Van Severenin suunnittelemaan HAY Arcs -mallistoon kuuluvat maljakot ja kynttilänjalat leikittelevät geometrisilla, kaarevilla linjoilla.

Vahvojen värien ohella sisustusuutuuksissa nähdään nyt myös vahvoja kuvioita. Erityisen trendikkäitä ovat selkeät, geometriset kuviot, kuten puoliympyrät, ruudut ja raidat, jotka tuovat sisustukseen ryhtiä ja kontrasteja.

Uudet designsuosikit

Arabian uudet muumimukit

Moomin Arabian rakastettu muumiastioiden kokoelma täydentyy maaliskuun alussa uusilla osilla, joiden kuvituksissa seikkailevat Piisamirotta ja Nipsu.

Sisustuksessa tehdään tilaa uusille designklassikoille, jotka vangitsevat katseen persoonallisilla muodoillaan.