Koti  — 25.3.2023

Kevään sisustustrendit:
karkkivärejä & kukkakuoseja

Kevät tuo kotiin iloa, väriä ja leikkisyyttä. Trendikkäimmät sisustussävyt ovat nyt kuin irtokarkkipussista: makeita ranskanpastilleja ja kirpeitä hedelmäkarkkeja suloisesti sekaisin. Kauden kuviohitti on jokakeväiseen tapaan kukkakuosi, ja myös uusissa designsuosikeissa nähdään väriä ja leikkisyyttä. Kokosimme yhteen kevään herkullisimmat sisustustrendit ja inspiroivimmat uutuudet.

Piristä pastelleilla

Kodin yksityiskohdat saavat nyt tuoda mieleen hempeän houkuttelevat ranskanpastillit ja herkulliset sorbetit. Laventelin, mintun, persikan ja muiden pastellivärien vastapainona toimivat neutraalit sävyt.

Pentik

Pentikin kevätmallisto ilottelee muun muassa heleällä keltaisella ja vaaleanpunaisella. Tutustu Pentikin uutuuksiin >

Koti karkkiväreissä

Kauden kirkkaat trendivärit ilahduttavat nyt niin vaatteissa kuin kodintekstiileissä, huonekaluissa ja astioissa. Pinnalla ovat muun muassa sähäkkä sähkönsininen, villi vihreä, aurinkoinen oranssi ja voimakas magentanpunainen, jonka väriyhtiö Pantone valitsi vuoden trendiväriksi.

Normann Copenhagen

Raikas vihreä värittää Normann Copenhagenin kätevää Klip-valaisinta. Osta tästä >

Koti kukkii

Kukat ovat varma kevään merkki, ja raikkaita kukkakuvioita nähdään tänä keväänä niin sisustustekstiileissä kuin astioissakin. Niillä sisustukseen saa tuotua keväistä ilmettä helposti ja nopeasti. Onko suosikkisi trooppinen, vaaleanpunainen vai vehreä värimaailma?

Villa Stockmann

Villa Stockmannin Gigi-pussilakanan alla kelpaa uneksia keväisestä kukkaloistosta. Osta tästä >

Kodin uudet designsuosikit

Sisustuksessa tehdään tilaa uusille designklassikoille. Modernin muotoilun materiaaleissa silmää miellyttävät niin lasi, teräs kuin pyökkipuu. Uudet designsuosikit vangitsevat katseen myös persoonallisilla muodoillaan ja pirteillä väreillään.

Iittala-maljakot

Iittalan uudet, kapeat Alvar Aalto -maljakot pohjautuvat Aallon luonnoksiin vuodelta 1936 ja sopivat hyvin yksittäiselle kukalle tai pienelle kimpulle. Osta tästä >