Palautus

Meille on hyvin tärkeää, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Sinulla on 14 päivää aikaa tutustua tuotteisiin ja tehdä ostopäätös. Mikäli haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen toiseen, tee uusi tilaus osoitteessa stockmann.com.

 

Palauttaessasi tuotteen toimi seuraavien ohjeiden mukaisesti

Sinun tulee käsitellä palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta enintään tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki osat, myös käyttöohjeet.

Sinetöityjen tuotteiden osalta palautusoikeus koskee vain avaamattomia pakkauksia. Sinetöityjä tuotteita ovat esimerkiksi pelit, elokuvat tai musiikkiäänitteet. Palautettavien kosmetiikka- ja luontaistuotepakkausten tulee olla avaamattomissa alkuperäispakkauksissa.

Täytä tuotteen mukana tullut palautusilmoitus ja liitä se palautettavan tuotteen mukaan pakettiin. Muista ilmoittaa pankkitilinumerosi, jotta voimme palauttaa rahat tilillesi.

Liimaa palautuskuoreen tai palautettavan paketin päälle valmis osoitetarra, jonka sait lähetyksen mukana.

Palautusosoite: Stockmann Jakelukeskus, Högberginhaara 12, 04360 Tuusula.
Postin sopimusnumero: 628428
Matkahuollon sopimusnumero: 9526414

Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen.

Voit palauttaa tuotteen myös tavarataloihimme Suomessa.

Postin pakettiautomaatista noudetun paketin voi palauttaa automaatin kautta 14 vuorokautta siitä, kun se on noudettu. Tarkemman ohjeistuksen saat pakettiautomaatin näytöltä sekä Postin verkkosivuilta.

 

Pyydä kuitti palautuksestasi. Kuitti on tosite lähetyksen palauttamisesta, joten säilytä sitä vähintään 3 kuukautta.

Mikäli olemme lähettäneet sinulle viallisen tai väärän tuotteen, palauta tuote ohjeiden mukaisesti. Kirjoita lisäksi palautusilmoituksen Lisätietoja-sarakkeeseen miten vika tuotteessa ilmenee ja haluatko ehjän/oikean tuotteen tilalle. Kun kyseessä on viallinen tai väärä tuote, maksamme uuden vastaavan tuotteen lähetyskulut.

Palautusoikeus ei koske tuotteita, jotka valmistetaan tai joita muunnellaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Poikkeavasta palautusoikeudesta on maininta tuotetekstissä. Tuotteita, joiden sinetti on avattu, ei voi palauttaa terveydellisistä tai hygieniasyistä. Palautettavien kosmetiikka- ja luontaistuotepakkausten tulee olla avaamattomissa alkuperäispakkauksissa.

Myöskään hygieniatuotteita ei voi palauttaa. Hygienia- ja intiimituotteita ovat esimerkiksi epilaattorit, ihokarvatrimmerit, hiustenhoitolaitteet ja kotiparturit, partakoneet, sähköhammasharjat ja suuhygienialaitteet, kuume- ja verenpainemittarit sekä vuodevaatteet.

Jos palautat esim. parfyymejä, hiuslakkaa, kynsilakkaa, puhdistusaineita tai vaalennusjauheita, käytä alkuperäistä kuljetuspakkausta, jossa on kuljetukseen vaadittavat varoitusmerkinnät.

Huom. Mikäli alkuperäistä kuljetuspakkausta ei ole, ota yhteys asiakaspalveluumme »
Annamme sinulle ohjeet pakkaamisesta ja merkinnöistä.

Palautamme maksusuorituksesi 14 päivän kuluessa peruuttamisilmoituksen saatuamme edellyttäen, että olemme vastaanottaneet palautuksen tai olet osoittanut lähettäneesi tuotteet takaisin. Palautus suoritetaan sillä maksutavalla, jota olet käyttänyt tilausta tehdessäsi. Mikäli palautat koko tilauksen, palautamme myös tilauksen toimitusmaksun. Maksukorttiveloitukset palautetaan samalle maksukortille. Jos olet maksanut tilauksesi verkkomaksuna tai laskulla, on tilinumeron ilmoittaminen palautuksen yhteydessä erittäin tärkeää, jotta voimme palauttaa rahat pankkitilillesi.

Kun olet valinnut maksutavaksi laskun ja haluat palauttaa osan tuotteista, vähennä palauttamiesi tuotteiden hinta lähetystä koskevan laskun loppusummasta. Palauttaessasi vain osan tilauksen tuotteista sinun tulee kuitenkin maksaa toimituskulut. Mikäli tuotteet on toimitettu useammassa paketissa, voivat toimituskulut olla eri laskulla kuin pitämäsi tuote. Jos haluat palauttaa koko lähetyksen, voit palauttaa tuotteiden mukana myös tilaukseen liittyvän laskun.

 

PALAUTUS TAVARATALOON

Voit palauttaa maksamasi stockmann.comista tekemäsi verkkokauppaostoksen kaikkien tavaratalojen kassoille. Maksamasi summan saat takaisin saman tien. Tilauksia ei voi palauttaa Herkun kassoille.

Muista aina ottaa palautusilmoitus mukaan, palautitpa tuotteita tavarataloon tai postiin.