Palautus

Meille on hyvin tärkeää, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Sinulla on 14 päivää aikaa tutustua tuotteisiin ja tehdä ostopäätös. Mikäli haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen toiseen, palauta aiemmin tilaamasi tuote ja tee uusi tilaus.

 

Näin palautat tuotteita

Sinun tulee käsitellä palautettavaa tuotetta ja sen alkuperäispakkausta huolellisesti. Mikäli olet käyttänyt tuotetta tai käsitellyt sitä huolimattomasti, vastaat tuotteen arvon alentumisesta enintään tuotteen täyteen arvoon saakka. Muistathan palauttaa kaikki osat, myös käyttöohjeet.

Sinetöityjen tuotteiden osalta palautusoikeus koskee vain avaamattomia pakkauksia. Sinetöityjä tuotteita ovat esimerkiksi pelit, elokuvat tai musiikkiäänitteet. Palautettavien kosmetiikka- ja luontaistuotepakkausten tulee olla avaamattomissa alkuperäispakkauksissa.

Täytä tuotteen mukana tullut palautusilmoitus ja liitä se palautettavan tuotteen mukaan pakettiin. Muista ilmoittaa pankkitilinumerosi, jotta voimme palauttaa rahat tilillesi.

Liimaa palautuskuoreen tai palautettavan paketin päälle valmis osoitetarra, jonka sait lähetyksen mukana.

Palautusosoite: Stockmann Jakelukeskus, Högberginhaara 12, 04360 Tuusula.
Postin sopimusnumero: 628428
Matkahuollon sopimusnumero: 9526414

DB Schenkerin lähetys tulee palauttaa lähimpään DB Schenker-noutopisteeseen samalla lähetystunnuksella millä paketti on noudettu. Huomioithan, että DB Schenkerillä ei ole erillistä palautustarraa, vaan alkuperäisessä paketissa ollut kollitarra kannattaa säilyttää, koska se nopeuttaa palauttamista huomattavasti.

Palauttaminen on sinulle maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta meille etukäteen.

Voit palauttaa tuotteen myös tavarataloihimme Suomessa.

Postin pakettiautomaatista noudetun paketin voi palauttaa automaatin kautta 14 vuorokautta siitä, kun se on noudettu. Tarkemman ohjeistuksen saat pakettiautomaatin näytöltä sekä Postin verkkosivuilta.

Pyydä kuitti palautuksestasi. Kuitti on tosite lähetyksen palauttamisesta, joten säilytä sitä vähintään 3 kuukautta.

Jos olemme lähettäneet sinulle viallisen tai väärän tuotteen, palauta tuote ohjeiden mukaisesti. Kirjoita lisäksi palautusilmoituksen Lisätietoja-sarakkeeseen miten vika tuotteessa ilmenee ja haluatko ehjän/oikean tuotteen tilalle. Kun kyseessä on viallinen tai väärä tuote, maksamme uuden vastaavan tuotteen lähetyskulut.

Palautusoikeus ei koske tuotteita, jotka valmistetaan tai joita muunnellaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Poikkeavasta palautusoikeudesta on maininta tuotetekstissä. Tuotteita, joiden sinetti on avattu, ei voi palauttaa terveydellisistä tai hygieniasyistä. Palautettavien kosmetiikka- ja luontaistuotepakkausten tulee olla avaamattomissa alkuperäispakkauksissa. Jos palautat esim. parfyymejä, hiuslakkaa, kynsilakkaa, puhdistusaineita tai vaalennusjauheita, käytä alkuperäistä kuljetuspakkausta, jossa on kuljetukseen vaadittavat varoitusmerkinnät.

Hygienia- ja intiimituotteita ei voi palauttaa. Näitä ovat esimerkiksi epilaattorit, ihokarvatrimmerit, hiustenhoitolaitteet ja kotiparturit, partakoneet, sähköhammasharjat ja suuhygienialaitteet, kuume- ja verenpainemittarit sekä vuodevaatteet. Palautusoikeus ei myöskään koske tuotteita, jotka valmistetaan tai joita muunnellaan asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Huom. Jos alkuperäistä kuljetuspakkausta ei ole tai tuotteelle ei ole ollut valittavissa muuta toimitustapaa kuin kotiinkuljetus, ota yhteys asiakaspalveluumme. Annamme sinulle ohjeet pakkaamisesta ja merkinnöistä.

 

Maksusuorituksesi palautus

Palautamme maksusuorituksesi 14 päivän kuluessa peruuttamisilmoituksen saatuamme edellyttäen, että olemme vastaanottaneet palautuksen tai olet osoittanut lähettäneesi tuotteet takaisin. Palautus suoritetaan sillä maksutavalla, jota olet käyttänyt tilausta tehdessäsi. Mikäli palautat koko tilauksen, palautamme myös tilauksen toimitusmaksun.

Maksukorttiveloitukset palautetaan samalle maksukortille.

Mikäli olet maksanut tilauksen verkkopankissa ja palautat tuotteita, rahanpalautuksen summa palautuu pankkitilille, miltä tilaus on maksettu. Voit myös saada maksunvälittäjältämme (Checkout Finland) sähköpostitse linkin, minkä kautta pääset kirjautumaan omilla pankkitunnuksillasi järjestelmään, johon voit syöttää tilinumerosi maksunpalautusta varten.

Mikäli olet maksanut tilauksen Ålandsbankenin tai S-Pankin tililtä, mahdollinen maksunpalautus tapahtuu seuraavasti: Sinulle lähetetään sähköposti, jonka sisältämän linkin kautta pääset kirjautumaan omilla pankkitunnuksillasi järjestelmään, johon voit syöttää tilinumerosi maksunpalautusta varten.

Kun olet valinnut maksutavaksi laskun ja haluat palauttaa osan tuotteista, vähennä palauttamiesi tuotteiden hinta lähetystä koskevan laskun loppusummasta. Palauttaessasi vain osan tilauksen tuotteista sinun tulee kuitenkin maksaa toimitusmaksut.

Jos olet valinnut erämaksun ja palautat osan saamistasi tuotteista, maksa saamasi lasku normaalisti. Palautuksen suuruinen summa vähennetään automaattisesti erämaksusuunnitelman viimeisiltä eriltä. Laskutukseen liittyvissä asioissa ota yhteys Collector Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 3158 9947 arkisin klo 9–18 (norm. pvm/mpm).

 

PALAUTUS TAVARATALOON

Voit palauttaa verkkokaupastamme tekemäsi ja maksamasi ostoksen myös tavarataloon.

Helsingin keskustan tavaratalossa sinua palvelee palautuksissa kassojen lisäksi Click & Collect -piste –1A-kerroksessa, apteekin vieressä.

Muissa tavarataloissa voit palauttaa ostoksesi palvelupisteeseen tai kassoille (ei kumppaniosastoille eikä Herkkuun). Ota mukaan tilauksen mukana tullut lähete sekä palautusilmoitus. Muista aina ottaa palautusilmoitus mukaan, palautitpa tuotteita tavarataloon tai postiin.

Lue lisää Click & Collect -noutopisteestä