Muoti  — 27.4.2023

Louis Vuitton on
avannut myymälän Stockmannille​

Louis Vuitton toivottaa sinut tervetulleeksi uuteen tilaansa Stockmann Helsinkiin ja kutsuu sinut tutustumaan uuteen valikoimaan, joka sisältää naisten ja miesten nahkatuotteita, asusteita, kenkiä, matkalaukkuja sekä tuoksuja. Jatkuvien mallistojen lisäksi valikoima täydentyy rajoitetun ajan saatavilla olevilla vaatemallistoilla sekä yhteensopivilla nahkatuotteilla ja asusteilla, jotka ovat saatavilla lokakuuhun 2023 saakka.

 

Varaa aikasi myymälään nyt: Louis Vuitton

Tutustu Louis Vuitton Stockmannin valikoimaan:

Tietoa Louis Vuittonista​

Louis Vuitton on toiminut omaleimaisen muotoilun airuena vuodesta 1854 lähtien. Innovatiivisuutta ja tyyliä yhdistävät tuotteet pyrkivät aina hienoimpaan mahdolliseen laatuun.

 

Designtalo kunnioittaa perustajansa Louis Vuittonin henkeä yhä tänäkin päivänä. Vuitton loi matkustamisesta taidetta matka- ja käsilaukkujen sekä asusteiden avulla tehden niistä paitsi luovia, myös hienostuneita ja käytännöllisiä.

 

Sittemmin Louis Vuittonin tarinaa on leimannut rohkeus. Perintöään kunnioittaen Louis Vuitton on avannut vuosien mittaan ovensa arkkitehdeille, taiteilijoille ja suunnittelijoille kehittäen samalla vaatteiden, kenkien, asusteiden, kellojen, korujen ja tuoksujen tuoteperheitä. Nämä huolella luodut tuotteet toimivat osoituksena Louis Vuittonin sitoutuneisuudesta hienoon käsityötaitoon.

 

Lisätietoja: louisvuitton.com