Naisten Muoti  — 14.8.2016

Pakko saada: Alexan syyssuosikit

Lähestyvä syksy tuo mukanaan upeita uutuuksia muodin ja asusteiden saralla. Uudistuneen asusteosaston avajaisissa paikalla oli myös bloggaaja Alexa Dagmar, joka valitsi syksyn laukkusuosikkinsa uudelta asusteosastolta. Alexa on tunnettu minimalistisesta tyylistään ja rakkaudestaan korkealaatuisiin vaatteisiin ja asusteisiin. Eikä näiden tuotteiden valinta ollut poikkeus!

”Philip Limin ihanassa pikkulaukussa ihastuttaa hyvin kulutusta kestävä kiiltonahka. Ajaton, sporttinen malli toimii kaudesta toiseen.”

 

Kuvan laukku Philip Lim, 820,-, saatavilla Helsingin keskustan tavaratalosta.

”Syksyisen smaragdinvihreän ja mokan yhdistelmä on täydellinen! Tässä Alexander Wangin pikkulaukussa on ajatonta arvokkuutta.”

 

Kuvan laukku Alexander Wang, 889,-, saatavilla Helsingin keskustan tavaratalosta.

”Hapsut ja 70-luku ovat nyt IN. Rebecca Minkoffin kätevässä crossbody-laukussa on rock-henkeä. Maltilliset metalliyksityiskohdat sopivat niin kullan kuin hopeankin ystävälle.”

 

Kuvan laukku Rebecca Minkoff, 269,-, saatavilla mm. stockmann.comista>>

Psst! Käy katsomassa myös Alexan stailaama pöytä uudistuneella naisten asusteosastolla Helsingin keskustan tavaratalossa (1. kerros, Esplanadin puoleisen sisäänkäynnin vieressä). Löydät syksyn laukku-uutuudet myös verkkokaupastamme.

 

Kuvat: Kimmo Räisänen

Seuraava artikkeli