Muoti  — 29.2.2016

Pakko saada kevääksi!

Näillä pakko saada -tuotteilla luot sesongin kuumimman tyylin. Pariisilaisuus on täynnä feminiinisyyden ja maskuliinisuuden yhdistelmiä, joten laita huoletta pitsipaita farkkujen kanssa tai smokkipaita minihameen yläosaksi. Ripaus rohkeutta peliin!

raitapaita

1. Raitapaita

Raitapaita tuo välittömästi asuun Pariisi-fiiliksen! Tyylikkään hip tai rennon casual – materiaalivalinnoilla teet jo eroa eri tyylien välille. Klassisin valitsee tummansini-valkoraidallisen vaihtoehdon, mutta yhdistää siihen yksivärisen jakun ja ketjuolkaimellisen laukun. Esprit Raitapaita 29,99

biker-takki

2. Revityt farkut

Revityt farkut eivät enää ole vain nuorten tyttöjen juttu. Tyyliä voit helposti muuttaa rennosta huolitelluksi, kun vaihdat pehmeän neuleen ja tennarit tyköistuvaan jakkuun ja korkokenkiin. Kääri lahkeita hiukan, jotta saat sirot nilkat esiin. Vero Moda VmSeven-farkut 49,95

3. Pastellivärit

Mokkanahka saa biker-mallisen takin näyttämään tänä keväänä aivan uudelta. Tässä mallissa ajankohtainen, hempeä pastelli yhdistyy täydellisesti kapinalliseen rokkityyliin.

kukkamekko

4. Kukkakuosi

Kukkakuosi toimii parhaiten keveän mekon kauniina yksityiskohtana. Pastellisävyt henkivät naisellisuutta, joten saat asuun mukavasti särmää yhdistämällä siihen vaikka mustan nahkatakin tai biker-saappaat.

pitsipaita

5. Pitsisomisteet

Pitsi- ja nyörisomisteet saavat minkä tahansa asun näyttämään supernaiselliselta. naisellisiin pitseihin pätee kuitenkin sama sääntö kuin eläinkuoseihin, eli asuun vain yksi asia kerrallaan. Et halua tyylikkään kokonaisuuden sortuvan rönsyilyyn.

leveät lahkeet

6. Leveät lahkeet

Leveiden lahkeiden paluu on ylistys 70-luvun retrolle ja samalla ne tuovat virkistävää vaihtelua vuosikausia vallinneen slimmin tyylin rinnalle. Leveitä lahkeita sovittaessa kannattaa kiinnittää erityistä huomiota niiden maksimaaliseen pituuteen. Loputtoman pitkiltä näyttävien säärien efektin saat aikaan maata hipovilla lahkeilla ja huikean korkeilla koroilla.