Koti  — 19.12.2016

3 x joulukoti – näin teet tyylit

Onko kotisi tänä jouluna mystinen satumaa, modernisti perinteinen vai vaalea ja harmoninen?

Perinteinen 2.0

Tähti, risti, sydän, piparireunat ja kuusenmuoto. Punainen, valkoinen, vihreä ja harmaa. Joulu on täynnä symbolisia muotoja ja tunnuksia. Myös tutut esineet – kynttilät, kuusenmatto, jouluverhot ja koristeet – kuuluvat juhlaan. Yhdistämällä tuttuja, perinteisiä muotoja uusiin väreihin ja materiaaleihin syntyy uutta ja kiinnostavaa.

Kaikki vaaleaa

Vaalea, harmoninen värimaailma on levollinen myös kotona ja sopii erityisen hyvin rauhoittumiseen tarkoitettuihin tiloihin, kuten makuu- ja olohuoneeseen. Toisiinsa sopivat neutraalit sävyt ja puhdas valkoinen henkivät tasapainoa, puhtautta ja rauhaa. Erilaset kuviot, pintastruktuurit ja materiaalit rikkovat lempeästi tasaista vaaleaa pintaa. Myös lämpimät, ruskeaan taittavat metallit ja puu tuovat maisemaan sopivan ripauksen lämpöä ja eloa.

Mystisen juhlavaa

Yhdistele rohkeasti eri värejä, muotoja ja materiaaleja. Mausta dramaattista mustaa ja valkeaa trendikkäin metallinsävyin ja istuta samaan pöytään prameilevan runsasta sekä skadinaavisen minimalistista. Tässä tyylilajissa voitaa se, joka uskaltaa.

Seuraava artikkeli