Kauneus  — 4.5.2018

Kauneuskoulu: Näillä pikkukikoilla teet hiuksistasi tuuheat

Tee hiuksistasi paksumman näköiset näillä muodikkailla ja helpoilla vinkeillä.

OHUEMPIKIN TUKKA TUPLAANTUU, KUN OTAT AVUKSI OIKEAT MUOTOILUTUOTTEET, FÖÖNAUSKIKAT JA SUORISTUSRAUDAN.

1. Levitä hiustyveen tuuheuttavaa muotoilutuotetta, jossa on lämpösuoja. Muotovaahdolla saat hiuksiin pitkäkestoista kuohkeutta ja sileän pinnan. Jos kaipaat karheampaa rakennetta, vaihda suolasuihkeeseen.

 

SCHWARZKOPF OSIS+ suolasuihke 200 ml 17,50

 

2. Annostele pingispallon kokoinen määrä muotovaahtoa kädelle ja hiero se sormiin. Levitä vaahto ensin hiusten tyveen ja rutistele sitten loput latvoihin.

 

ALTERNA Bamboo Volume Weightless Whipped Mousse -muotovaahto 150 ml 28,50

3. Föönaa hiukset pää alaspäin. Näin hiuksista tulee ilmavat.

 

DYSON Supersonic-hiustenkuivain 399,-

4. Tee hiusten latvoihin laineita suoristusraudalla. Kiepauta muutaman sentin levyinen hiussuortuva raudan ympäri ja vedä kevyesti raudan läpi. Tee joka toinen lainekihara kohti kasvoja ja joka toinen poispäin kasvoista. Näin lopputuloksesta tulee luonnollisen näköinen.

 

REMINGTON S8598-suoristusrauta 89,90

5. Kiharoista tulee kestävämpiä, jos kieputat valmiin kiharan sormen ympärille ja annat sen jäähtyä hetken.

6. Kampaa kiharat auki harvapiikkisellä kammalla.

 

DUROY kampa 2,80

 

7. Suihkuta hiuksiin lopuksi rakennesuihketta ja rutistele se latvoihin. Suihke kiinnittää laineet ja pitää luomasi tuuhennuksen kestävänä.

 

BALMAIN HAIR rakennesuihke 200 ml  25,-

 

PIKKUKIKKOJA UUSILLA TUOTTEILLA

Moroccanoil Thermal Ceramic Round Brush -harjalla luot hiuksiisi kauniit laineet, kun harjaat ne samalla kun föönaat niitä. Harjan käsintehdyt harjakset on valmistettu laadukkaasta materiaalista, jotta ne ovat hellävaraiset hiuksille ja tekevät niistä terveet, kiiltävät ja helposti käsiteltävät. Harja stimuloi ja hieroo hiuspohjaa levittäen hiusten omia öljyjä ja siten ravitsemalla niitä. Säännöllisen käytön lopputuloksena hiuksista tulee pehmeämmät, helpommin käsiteltävät ja terveemmät. Harjan saumaton muoto tekee muotoilusta helppoa ja puinen kahva on kevyt sekä vedenkestävä.

Suolasuihke antaa hennoille ja latteille hiuksille ryhtiä ja rakennetta. Luo kesäisen rento rantatyyli helposti!

Kiharoiden virkistyssuihke sisältää arganöljyä, vihreää teetä ja aloelehden mehua. Hiustyylisi saa liikettä ja elinvoimaa aina kun kiharasi tarvitsevat nostetta. Moroccanoil® Kiharoiden virkistyssuihke on täydellinen tuote seuraavan päivän kiharoille tai kiharoiden virkistykseen päivän jälkeen: painoton uudelleenaktivoituva suihke virkistää kiharat takaisin joustavaan muotoonsa, antaen samalla välitöntä kosteutta, lisäten sileyttä, kiiltoa ja eroteltavuutta.

Remington Air Plates -minimuotoiluraudassa on pitkät (100 mm) muotoilulevyt, joiden ainulaatuinen jousto-ominaisuus mahdollistaa maksimaalisen kontaktin hiuksiin. Keraaminen Black Titanium -pinnoite ja 200 °C:n lämpötila takaavat optimaalisen lopputuloksen. Cool Touch -teknologian ansiosta suoristimen ulkopinta ei kuumennu, joten otteen saa myös levyjen yläpuolelta. Muotoilurauta on käyttövalmis jopa 30 sekunnissa.

K-Pak Color Therapy Luster Lock -tehohoito tekee värjätyistä hiuksista pehmeät ja upeasti kiiltävät. Samalla se vahvistaa kemiallisten käsittelyiden rasittamia hiuksia, korjaa vaurioita ja pidentää värin kestoa.  Käyttö: Levitä pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin, anna vaikuttaa 3-5 minuuttia ja huuhtele. Voit käyttää tehohoitoa myös kuiviin hiuksiin ennen pesua. Käytä 1-2 kertaa viikossa.

Joustavaa pitoa ja suurenmoista volyymia antava muotovaahto. Sisältää Color Hold Technology -värisuojan.
Käyttö: Levitä pyyhekuiviin hiuksiin ja erityisesti hiusjuureen, muotoile halutulla tavalla.

Kendi-öljyä ja bambu-uutetta sisältävä hiusöljy imeytyy hiuksiin hetkessä. Ainesosat poistavat pörröisyyttä, lisäävät kiiltoa sekä auttavat hiusväriä pysymään kirkkaana.
Käyttö muotoilussa
Levitä pieni määrä kauttaaltaan kosteisiin hiuksiin ja muotoile haluamallasi tavalla.

Käyttö syvähoitona
Levitä kuiviin hiuksiin, anna vaikuttaa 10 minuutin ajan ja pese hiukset normaalisti. Käytä 1-2 kertaa viikossa.

Seuraava artikkeli