Kauneus  — 12.2.2024

SENSAIn uusi silmänympärys­seerumi kirkastaa katseen

Tuntuuko, että ilmeesi näyttää väsyneeltä? Kaipaatko vinkkejä, miten piristää ilmettä? SENSAI esittelee ratkaisuksi silmänympärysseerumin, jonka kevyt koostumus kaunistaa silmänympärysihoa näkyvästi. Katso vinkit virkeään ilmeeseen ja silmänympärysihon hoitoon!

Virkeä ja raikas ilme alkaa hyvin hoidetusta silmänympärysihosta. Väsyneet silmät, turvonneet silmänaluset ja juonteet silmien ympärillä saattavat saada ilmeen näyttämään ikäistään vanhemmalta.

 

Silmänympärysiho on kasvojen ihoa herkempi, sillä iho silmien ympärillä on moninkertaisesti kasvojen ihoa ohuempi. Lisäksi silmänseutua ympäröivä lihaksisto ja rakenne menettävät iän mukana kiinteyttään kasvojen ihoa nopeammin. Silmänympärysihosta huolehtiminen on tärkeä osa päivittäistä ihonhoitoa, sillä hyvin hoidettu silmänympärysiho virkistää ilmettä ja auttaa säilyttämään ihon nuorekkaana.

Katsetta kauniisti herättelevä silmänympärysseerumi

Sensai-silmänympärysseerumi

SENSAIn ilmettä virkistävä uutuustuote, Awakening Creamy Eye Essence -voideseerumi, yhdistää ylellisen hoitovoiteen kosteuttavan tehon seerumin kiinteyttävään voimaan. Koostumus on huolella kehitetty herättelemään kauniisti silmänympärysaluetta. Voideseerumi antaa iholle hyvin kosteutetun ja silkkisen pehmeän tunteen turvottamatta ohutta silmänympärysihoa. Säännöllisessä käytössä voideseerumi pitää silmänympärysalueen kirkkaana, joustavana ja kauniin elinvoimaisena.

 

Hellävarainen voideseerumi sisältää valoa heijastavia öljyjä, jotka tuovat välittömästi kauniin hehkun silmänympärysalueelle. Huolella valittu hoitavien ainesosien yhdistelmä lukitsee kosteuden ihoon ja edistää ihon luontaista kosteustasapainoa. Vaikutus häivyttää kuivuuden aiheuttamia hentoja juonteita sekä tummuutta ja laskee turvotusta. Koostumus on hajusteeton muiden silmänympärysiholle kehitettyjen SENSAI-hoitotuotteiden tapaan.

 

Osta tästä

Vinkit silmänympärysseerumin käyttöön

Silmänympärysihon voideseerumi sopii käytettäväksi sellaisenaan tai ensimmäisenä tuotteena yhdessä silmänympärysvoiteen kanssa, jos kaipaat lisätehoa silmänympärysvoiteesi tueksi. Näin hoidat silmänympärysihoa osana päivittäistä ihonhoitorituaalia:

 

1. Aloita päivittäinen ihonhoito kasvojen puhdistuksella SENSAIn Saho-rituaalin mukaisesti kahdessa vaiheessa. Voit käyttää apuna Gentle Make-up Remover -silmämeikinpoistoainetta vahvan silmämeikin puhdistukseen. Jatka kaksoiskosteutuksella.

 

2. Lämmitä pieni määrä voideseerumia sormien välissä ja taputtele hellästi koko silmänympärysalueelle: silmien alle, yläluomille ja ohimoille.

 

3. Tehosta tuotteen vaikutusta Awakening Eye Massage -hieronnalla. Voideseerumille kehitetty hierontamenetelmä aktivoi silmänympärysaluetta ja tuo rentouttavan hemmotteluhetken arkeen. Katso hierontavinkit videolta:

 

 

Vinkki: Voit käyttää voideseerumia myös meikin päälle päivän aikana, kun haluat tehostaa suojaa kuivuutta vastaan ja korostaa silmänympärysalueen elinvoimaista hehkua. Voidemainen mattapinta helpottaa meikin levitystä ja edistää meikin pitkäkestoisuutta.

Virkeän katseen salaisuus

Hae nyt uutuusnäyte lähimmältä SENSAI-pisteeltäsi Stockmann-tavaratalosta. Näytteitä saatavilla rajoitettu erä.

 

Sensai