Villiinny kestävistä valinnoista

Kestävien valintojen pop up -myymälästä löydät laadukkaita ja lähituotantoa edustavia brändejä, ekologisia raaka-aineita, energiaa säästäviä ratkaisuja ja kierrätysmateriaaleja. Tee kestävät valintasi joko pop up shopista tai kätevästi verkosta!

Kestävien valintojen pop up -myymälä, Helsingin keskustan tavaratalo, 4.krs. 2.4. asti.

 

Uusi elämä vanhoille farkuille ja lakanoille

Tuo pussilakanat ja farkut kierrätykseen – saat kiitokseksi 20 %:n edun Finlaysonin tuotteista, kun ostoksesi on yli 25 €.

Edun saat vain Helsingin tavaratalon 4. kerroksen kestävien valintojen popup-myymälän kassalta samalla kerralla, kun tuot tekstiilejä kierrätykseen. Keräys jatkuu 31.3. asti.

Ostoskassi kaupan päälle

Saat kätevän puuvillaisen ostoskassin, kun ostat 40 eurolla Finlaysonin tuotteita.

Edun saat maksaessasi ostoksesi 4. kerroksen Kestävien Valintojen
pop up-myymälän kassalle. Etu on voimassa maaliskuun loppuun asti.

 

Pop Up -myymälässä mukana olevat brändit

 

Finlayson

Finlaysonille vastuullisuus tarkoittaa halua toimia kuten hyvä ihminen toimii lähimmäistensä ja ympäristönsä kanssa. Tuotteiden käyttöikä on pitkä, ne eivät sisällä haitallisia kemikaaleja ja tuotantoketju on läpinäkyvä.

Finlayson-tuotteita

Mifuko

Mifuko seisoo tukevasti Helsingin kaduilla ja Kenian maaseudun punaisena pölyävillä hiekkateillä. Toiminta on WFTO:n sertifioimaa ja tuotteet valmistetaan Reilun kaupan periaatteita noudattaen käsityönä Keniassa pienissä työpajoissa kaupungeissa ja maaseudulla.

Mifuko-tuotteita

 

Osmia

Kotimaisen design- ja käsityöyrityksen erikoisalaa ovat luontoon liittyvät tuoksut ja uuden sukupolven designsaippuat. Hyvältä tuoksuvat tuotteensa Osmia valmistaa lähituotantona Helsingin Herttoniemessä.

Osmia-tuotteita

 

Lapuan Kankurit

Vuonna 1917 perustettu perheyritys arvostaa jäljitettävyyttä, kestävää kehitystä ja aitoja luonnonmateriaaleja. Työtapoihin kuuluvat vastuullinen ja ekologinen toiminta, jatkuva tuotekehitys ja huippudesignin vaaliminen. Tuotteissa käytetään vain luonnollisia raaka-aineita: pellavaa, tenceliä, puuvillaa, villaa ja mohairia.

Lapuan Kankurien tuotteita

 

Porin villa ja peite

Yli 85-vuotiaan perheyrityksen villaiset ja luonnonpuuvillaiset peitot, tyynyt ja sijauspatjat valmistetaan omalla tehtaalla Porissa. Yritys toimii vastuullisten toimijoiden ja tuottajien kanssa, ja tuotekehittelyssä kuunnellaan aina asiakkaita.

Porin villan ja peitteen tuotteita

 

Urban Collective

Kaikki Urban Collectiven pyyhkeet on valmistettu luonnonmukaisesti tuotetusta puuvillasta, kuten myös osa päiväpeitteistä ja tyynynpäällisistä.
Yksi liinavaatesarjoista on tehty puuvilla-bambu-kankaasta. Bambu on maailman nopeimmin kasvavia kasveja. Sen viljelyyn ei käytetä torjunta-aineita ja se säästää huomattavasti vettä puuvillaan verrattuna. Malliston villatorkkupeitot ja -tyynyt on tehty kierrätysvillasta. Kaikki muovipakkaukset ovat biomuovista.

Urban Collective -tuotteita

 

Joutsen

Joutsen-tuotteissa käytettyä, huippulaatuista untuvaa saadaan vain hyvin hoidetuista linnuista. Untuva syntyy lihantuotannon sivutuotteena; elävien lintujen höyheniä tai untuvia yrityksessä ei käytetä. Joutsenen aidosti kotimaiset vuodevaatteet valmistetaan vuonna 2015 avatussa Riihimäen tehtaassa.

Joutsen-tuotteita

 

Iris Hantverk

1800-luvun lopun Tukholmassa sai alkunsa pieni harjansitomo. Siitä tuli niin suosittu, että se on olemassa tänäkin päivänä. Iris Hantverkin tuotteet ovat laadukkaita, pitkäikäisiä ja valmistettu suurimmaksi osaksi luonnonmateriaaleista, kuten puusta ja hevosenjouhista.

Iris Hantverk -tuotteita

 

BONDEN

Laadukkaita kodintuotteita valmistava suomalaisyritys tarjoaa filosofiansa mukaisesti pohjoisen hiljaista luksusta. Bondenin tuotteet on tehty kestämään, ja ne valmistetaan ekologisesti ja eettisesti. Yritys tekee uusia innovaatioita Pohjolan perinteisten käsityötaitojen vankalta perustalta, materiaaleja kehittäen ja toimintatapoja uudistaen, yhteistyössä paikallisten artisaanien ja valmistajien kanssa.

Saatavana vain Helsingin tavaratalon pop up shopista.

 

THE ORGANIC COMPANY

Tanskalainen designtalo valmistaa merkityksellisiä ja hyvällä maulla suunniteltuja kodin tekstiilejä GOTS-sertifioidusta, sataprosenttisesta luomupuuvillasta. Yritys kiinnittää erityistä huomiota ympäristöön ja sosiaaliseen vastuullisuuteen ja takaa sekä tuotteiden myrkyttömyyden että toimintaan osallistuvien työntekijöiden oikeuksien kunnioittamisen.

Saatavana vain Helsingin tavaratalon pop up shopista.