Muutoksia Helsingin tavaratalossa

UUDISTUMME SINUA VARTEN

Helsingin keskustan tavaratalossa on meneillään useita uudistuksia. Viime vuonna 85 vuotta täyttänyt talo tarvitsee peruskorjausta, mutta paljon nähdään uuttakin: Stockmannin kodin alueen tuotteet on keskitetty 5. kerrokseen ja uusi upea naisten asusteosasto avautunut tavaratalon ensimmäiseen kerrokseen!

Uudistuksien ja korjaustöiden vuoksi kaikki tavarat eivät välttämättä löydy tavaratalosta tutuilta paikoiltaan. Alla tarkempia tietoja osastomuutoksista.
Autamme sinua mielellämme ja vastaamme kysymyksiin, kun kohtaamme tavaratalossa.

 

KODINOSASTO UUDISTUI UPEASTI!

Helsingin keskustan tavaratalon kodinosasto uudistui upealla tavalla. Kaikki kodin ja sisustuksen tuotteet löytyvät nyt 5. kerroksesta. Uusien tilojen myötä kodinalueen merkkivalikoima on laajennut lukuisilla kotimaisilla ja kansainvälisillä sisustuksen designbrändeillä. Tervetuloa tutustumaan!

 

OSASTOMUUTOKSET

Palvelupiste, 8. krs
– Löytötavarat ja Visitor Centerin palvelut (Tax Free ja turisti-info) ovat siirtyneet 8. kerrokseen stockmann.com-noutopisteen yhteyteen.

 

Hää- ja lahjapalvelu, 7. krs
– Stockmannin Hääpalvelu on suljettu. Samoissa tiloissa on aloittanut hää- ja iltapukuja myyvä White Dress. Lahjalistat, turkissäilytys ja vaatesäilytys ovat siirtyneet 8. kerroksen verkkokaupan noutopisteeseen.
– Open Market Kiinteistönvälitys on avannut palvelupisteensä seitsemänteen kerrokseen.

 

Urheilu ja lasten muoti, 6. krs
– Puuhaparkin lastenhoitopalvelu on päätetty lopettaa toistaiseksi 1.8.2016 alkaen. Tila leluineen jää asiakkaiden käyttöön.
– Urheiluosastoltamme löydät uudet merkit, mm. Fila, J. Lindeberg, R-Collection ja Superdry.
– Urheiluosastolla 6. kerroksessa on keskitetty tuotteita ja rakennettu uusia brädishoppeja.
– Lastenmerkkien suositut pop up -shopit Gugguu, Papu ja Vimma löytyvät lasten osastolta aina kesään asti.
– Polarn O. Pyret -lasten merkki on avannut osastonsa lasten muodissa.
– Urheiluosaston hissiaulasta löydät Supernatural Yoga -pop-up-pisteen.
– Reebok Studio esittelee ajankohtaisia urheilutuotteita urheiluosaston hissiaulassa 6. kerroksessa.
– Sporttinen Puma- pop up on avautunut 6. kerrokseen urheilujalkineiden läheisyyteen.

 

Kodin osasto, 5. krs
– Uusi kodin osasto on avautunut 5. kerroksessa. Löydät kaikki kodin tuotteet samasta kerroksesta.
– Tilauskankaiden myynti sekä verhojen suunnittelu, korjaus ja ompelupalvelu ovat päättyneet.
– Puutarhaosasto on siirtynyt 5. kerrokseen ja toimii jatkossa kahdessa paikassa:
ruukkukasvit, kukkaruukut ja muu puutarhavalikoima ovat myynnissä 5. kerroksessa
leikko- ja kukkivat kukat ovat myynnissä Mustia ja Mirriä vastapäätä kerroksessa –1
– Olemme keränneet kodin kevätuutuuksia uuteen pop up -pisteeseen 5. kerroksen Argos-liukuportaiden läheisyyteen. Tule tutustumaan, miltä tämän kevään trendit kodissa näyttävät.
– Mumin Kaffe -kahvila on avautunut Helsingin tavaratalon 5. kerroksen hissiaulaan. Kahvilassa yhdistyvät lapsiystävällisyys, suomalainen design ja muumilaaksolaisen lempeä ajattelutapa. Kahvila tarjoilee esimerkiksi erilaisia leivonnaisia, salaatteja, piirata, jäätelöä sekä kuumia ja kylmiä juomia. Tuotteissa pyritään välttämään lisäaineita ja suosimaan kotimaisia raaka-aineita.

 

Miesten jalkineet ja asusteet, 4. krs
– Miesten jalkineosasto on siirtynyt 4. kerrokseen.
– Miesten asusteiden, alusvaatteiden, sukkien ja takkien myynti on siirtynyt 4. kerrokseen miesten kenkien läheisyyteen.
– Dr. Martens ja Trussardi Jeans -pop up esittelee brändien tuotteita 4. kerroksen hissiaulassa helmikuun loppupuolelle asti.
– Ted Baker -pop up on avautunut miesten jalkineosastolle ja esittelee brändin tuotteita helmikuun loppupuolelle asti.

 

Naisten muoti, 3. ja 4. krs
– Naisten muodissa 3. kerroksessa on uusia merkkejä, mm. T By Alexander Wang, Theory, Helmut Lang, Victoria Victoria Beckham, Hunkydory, Samsøe & Samsøe, MAX&Co., Makia, Arela, Anna Ruohonen ja Nanso.
– Bar Primero on avautunut Café Argosin tiloihin 3. kerrokseen. Espanjalaistyylisen ravintolan menuun kuuluu muun muassa klassisia tapaksia, innovatiivisia pintxoja ja rustiikkisia pataruokia.
– 3. kerroksen hissiaulaan on avautunut ajankohtainen MAC-kosmetiikan myyntipiste.
– Ihanaa kotiin Muumilaaksosta! 4. kerrokseen naisten takkiosastolle on avautunut ihana Muumi-osasto. Shopissa myydään Muumi-tuotteita Arabialta, Hackmanilta ja Finlaysonilta.
– Naisten jalkineisiin 4. kerrokseen on avautunut UGG-pop-up-piste.
– Naisten alusasuosastolla on Tommy Hilfiger -pop-up-piste.
– 4. kerroksessa on avattu Suomi Fashion -aiheinen pop-up-shop. Shopista löytyy niin Marimekon ja Nanson värikkäitä kuoseja ja ajattomia vaatteita kuin harkituista leikkauksista ja viimeistellyistä yksityiskohdista tunnettuja Anna Ruohosen ja Ritva Fallan asuja. Shopissa on myös Arelan pehmeitä ja lämpöisiä kašmir- ja merinovillaneuleita sekä laadukkaita puuvillasta valmistettuja vaatteita ja KN Collectionin sekä Coston käytännöllisiä, tyylikkäitä ja trendikkäitä päähineitä hatuista pipoihin.

Miesten muoti, 2. krs
– Kaikki miesten puvut ja pukupaidat löytyvät nyt 2. kerroksesta.
– Miesten Cap Horn- ja Bodyguard- osastot ovat muuttaneet 2. kerrokseen, Mannerheimintien sisäänkäynnin vasemmalle puolelle.
– Miesten muodissa uusia merkkejä ovat mm. Bugatti, Hamaki-Ho, Michael Kors, Only & Sons, Samsøe & Samsøe sekä 4. kerroksesta löytyvät Colmar ja Save the Duck.
– Formal Friday -pop up on avautunut miesten pukukulmaukseen.
– Filippa K -pop-up on avautunut miesten muotiin.
– Superdry-pop-up on avautunut miesten muotiin 2. kerrokseen.
– Oscar Jacobsen -pop up on avautunut miesten muotiin 2. kerrokseen. Pop up palvelee kesään asti.
– Aleksanterinkadun sivuovesta katsottuna oikealla olevia liukuportaita huolletaan. Liukuportaiden 2. ja 3. kerroksen välinen osio on poissa käytöstä 6.2.–3.3.

 

Naisten laukut ja asusteet, 1A. krs katutaso
– Naisten laukut ja asusteet ovat siirtyneet 1A. kerrokseen, Esplanadin ja Mannerheimintien sisäänkäyntien väliin. Uusia laukkumerkkejä ovat mm. 3.1 Phillip Lim, Codello, Kenzo ja Kate Spade. Naisten asusteiden uusia merkkejä ovat mm. Codello, Kenzo, Hestra ja Pollini.
– Marimekon, Balmuirin ja Lumin pop up -pisteet löytyvät naisten laukkujen vierestä.

 

AKA Oriental Gastrobar, 1A krs
– Ravintola AKA Oriental Gastrobar on avautunut Mannerheimintien ja Pohjoisesplanadin kulmassa.

 

Katutaso ja hissiaula, 1. krs
– Hissiaulassa on avattu kioski. Myynnissä on mm. HSL-lippuja, makeisia, lehtiä ja tupakointiin liittyviä tarvikkeita. Veikkauksen palvelut löytyvät 1. kerroksen Delistä sekä tuttuun tapaan Palvelupisteestä 8. kerroksesta.
– Westerback-koruliike on avautunut katutasoon. Tavaratalon koruosaston valikoimista löytyvät muun muassa Kalevala Koru, Efva Attling ja Snö of Sweden -pisteet sekä kello- tai koruvalikoimia merkeiltä Tommy Hilfiger, Gant, Wellington sekä Dyrberg/Kern.
– Joe & the Juice mehu- ja kahvilabaari on avannut myymälänsä koruosastolle 1. kerrokseen. Joe & the Juice tarjoaa asiakkailleen tuoreita ja terveellisiä hedelmä- ja vihannesmehuja, kahveja sekä voileipiä, jotka valmistetaan asiakkaan tilauksesta.
– Joe & the Juicen vieressä palvelee Lumene-pop-up aina kesään asti.
– Thomas Sabo -korupiste on lopettanut korujen myynnin 1. kerroksessa.
– Uudistamme 1. kerroksen kosmetiikkaosastoa ja parfyymiosastoa kevään aikana. Uudistustyön ajan useat merkkishopit voivat sijaita väliaikaisilla paikoilla.
– Aarikan modernien korujen pelkistävyys ja luonnonmateriaalit hurmaavat korualueen pop upissa 1. kerroksessa aina kesään asti.
– Dyrberg/Kern- pop upista korualueelta löydät brändin hurmaavia koruja ja kelloja kesään asti.
– Uusi merkki A+more ilahduttaa laukuillaan ja asusteillaan 1. kerroksessa korualueen edustalla pop upin muodossa helmikuun ajan. Pop upin päätyttyäkin Stockmann Design Studion suunnittelema merkki on osa asusteosaston pysyvää valikoimaa. Uuden A+moren asusteilla päivität modernin, sesongin mukaisen lookin. Laukut, huivit ja käsineet ovat kotimaista designia ja mikä parasta, näissä laatu ei kiristä kukkaroa. Raikkaat kevätkauden sävyt, luonnonmateriaalit sekä ajan tasalla oleva design tekevät A+moresta helposti rakastettavan.
– Fiskarsin Suomi 100 -pop up ihastuttaa 26.2. asti Helsingin tavaratalon 1. kerroksessa neuvonnan ja Sushibarin läheisyydessä. Pop upista löydät Iittalan, Fiskarsin, Hackmanin ja Arabian Suomi 100 -juhlavuoden tuotteita, joita on saatavilla vain juhlavuoden ajan. Paikan päällä on myös Fiskarsin VR booth, jossa koet Fiskarsin työntekijöiden hoitaman Dagmarin puiston luonnonrauhan virtuaalisesti. Virtuaalitodellisuuskokemus esittelee Dagmarin puiston ihanan kesäisen kauneuden 360 asteen näkymällä.

 

Kosmetiikka –1A. krs
– Semiselektiivinen kosmetiikka ja kynsituotteet ovat muuttaneet päivittäiskosmetiikan läheisyyteen –1A. kerrokseen. Alueelta löytyvät mm. Lumene, L’Oréal, IsaDora, Max Factor, Maybelline, OPI ja Essie -merkit.
– NYX Professional Makeup -myyntipiste on avautunut kosmetiikkaosastolle -1A-kerrokseen.

 

Makeiset Herkussa, –2A. krs
– Choco Shop, Candy King -intokarkit ja muu makeisvalikoima löytyy Herkusta.
– Makeisten myynti kerroksessa –1A on loppunut.

 

P2 Pysäköinti
– Uusi Autospa-autopesula palvelee Q-Parkin P2-tasolla.

 

Outlet
– Helsingin City Outlet on suljettu. Stockmann Outletin toiminta jatkuu Jumbon tavaratalossa.

 

Akateeminen Kirjakauppa
– Paperiosasto on siirtynyt Akateemisen 2. kerrokseen. Akateemisen toiminta on keskittynyt Kirjatalon kerroksiin 1 ja 2.
– Kirjatalon pohjakerroksesta löytyy Sisustusmaailma, joka koostuu Iskusta, Vallilasta ja Värisilmästä.