Muutoksia Helsingin tavaratalossa

UUDISTUMME SINUA VARTEN

Helsingin keskustan tavaratalossa on meneillään useita uudistuksia. Viime vuonna 85 vuotta täyttänyt talo tarvitsee peruskorjausta, mutta paljon nähdään uuttakin: Stockmannin kodin alueen tuotteet on keskitetty 5. kerrokseen ja uusi upea naisten asusteosasto avautunut tavaratalon ensimmäiseen kerrokseen!

Uudistuksien ja korjaustöiden vuoksi kaikki tavarat eivät välttämättä löydy tavaratalosta tutuilta paikoiltaan. Alla tarkempia tietoja osastomuutoksista.
Autamme sinua mielellämme ja vastaamme kysymyksiin, kun kohtaamme tavaratalossa.

 

KODINOSASTO UUDISTUI UPEASTI!

Helsingin keskustan tavaratalon kodinosasto uudistui upealla tavalla. Kaikki kodin ja sisustuksen tuotteet löytyvät nyt 5. kerroksesta. Uusien tilojen myötä kodinalueen merkkivalikoima on laajennut lukuisilla kotimaisilla ja kansainvälisillä sisustuksen designbrändeillä. Tervetuloa tutustumaan!

 

OSASTOMUUTOKSET

Palvelupiste, 8. krs
– Löytötavarat ja Visitor Centerin palvelut (Tax Free ja turisti-info) ovat siirtyneet 8. kerrokseen stockmann.com-noutopisteen yhteyteen.

 

Urheilu ja lasten muoti, 6. krs
– Lasten Puuhaparkin toimintaa kehitetään ja tila suljetaan väliaikaisesti 1.8.2017 alkaen. Puuhaparkki avataan uudistettuna elokuun aikana.
– Urheiluosastoltamme löydät uudet merkit, mm. Fila, J. Lindeberg, R-Collection ja Superdry.
– Urheiluosastolla 6. kerroksessa on keskitetty tuotteita ja rakennettu uusia brädishoppeja.
– Polarn O. Pyret -lasten merkki on avannut osastonsa lasten muodissa.
– Sporttinen Puma- pop up on avautunut 6. kerrokseen urheilujalkineiden läheisyyteen.
– Matkalaukut ovat siirtyneet 6. kerroksesta 4. kerrokseen Samsonite-shoppiin.
–  Uudistamme lastenosastoa kesän aikana, tuotteet ja shopit voivat sijaita väliaikaisilla paikoilla remontin ajan.
–  Urheiluosastolle 6. kerrokseen on avautunut Reebok -pop up piste. Pisteessä on esillä muun muassa Reebokin Lux Tight -sarjan naisten trikoot, jotka ovat ehdottomasti osa Reebokin parasta tarjontaa tämän sesongin mallistossa. Piste palvelee syyskuun puoleenväliin asti.

 

Kodin osasto, 5. krs
– Kodin osasto palvelee 5. kerroksessa. Löydät kaikki kodin tuotteet samasta kerroksesta.
– Tilauskankaiden myynti sekä verhojen suunnittelu, korjaus ja ompelupalvelu ovat päättyneet.
– Puutarhaosasto on siirtynyt 5. kerrokseen ja toimii jatkossa kahdessa paikassa:
ruukkukasvit, kukkaruukut ja muu puutarhavalikoima ovat myynnissä 5. kerroksessa
leikko- ja kukkivat kukat ovat myynnissä Mustia ja Mirriä vastapäätä kerroksessa –1
– Mumin Kaffe -kahvila on avautunut Helsingin tavaratalon 5. kerroksen hissiaulaan. Kahvilassa yhdistyvät lapsiystävällisyys, suomalainen design ja muumilaaksolaisen lempeä ajattelutapa. Kahvila tarjoilee esimerkiksi erilaisia leivonnaisia, salaatteja, piirata, jäätelöä sekä kuumia ja kylmiä juomia. Tuotteissa pyritään välttämään lisäaineita ja suosimaan kotimaisia raaka-aineita.

 

Miesten jalkineet ja asusteet, 4. krs
– Miesten jalkineosasto on siirtynyt 4. kerrokseen.
– Miesten alusvaatteiden, sukkien ja takkien myynti on siirtynyt 4. kerrokseen miesten kenkien läheisyyteen.
– Miesten asusteet ovat siirtyneet. Löydät miesten asusteita 4. kerroksesta sekä naisten että miesten jalkineosastojen läheisyydestä. Miesten asustemaailman lisäksi Argos-liukuportaiden läheisyydessä on Michael Korsin asusteshop miehille.
– J. Lindeberg-pop up palvelee  miesten jalkineosastolla lokakuun alkuun asti.

 

Naisten muoti, 3. ja 4. krs
– Naisten muodissa 3. kerroksessa on uusia merkkejä, mm. T By Alexander Wang, Theory, Helmut Lang, Victoria Victoria Beckham, Hunkydory, Samsøe & Samsøe, MAX&Co. ja Makia. Keväällä osastolle ovat tulleet myös uudet brändit Defend Paris ja Rip Curl.
– Bar Primero on avautunut Café Argosin tiloihin 3. kerrokseen. Espanjalaistyylisen ravintolan menuun kuuluu muun muassa klassisia tapaksia, innovatiivisia pintxoja ja rustiikkisia pataruokia.
– Olemme uudistaneet alusvaateosastoamme, tervetuloa tutustumaan uuteen raikkaaseen ilmeeseen.
– Naisten muotiin 3. kerrokseen siirtyivät lokakuussa Marimekko, Ritva Falla, Costo ja Ivana Helsinki. Marimekon asusteet löytyvät 1. kerroksesta ja Ritva Fallan takit 4. kerroksesta.

 

Miesten muoti, 2. krs
– Kaikki miesten puvut ja pukupaidat löytyvät nyt 2. kerroksesta.
– Miesten Cap Horn- ja Bodyguard- osastot ovat muuttaneet 2. kerrokseen, Mannerheimintien sisäänkäynnin vasemmalle puolelle.
– Miesten muodissa uusia merkkejä ovat mm. Bugatti, Hamaki-Ho, Michael Kors, Only & Sons, Samsøe & Samsøe sekä 4. kerroksesta löytyvät Colmar ja Save the Duck.
– Oscar Jacobsen -pop up löytyy miesten muodista 2. kerroksesta vuoden loppuun asti.

 

Naisten laukut ja asusteet, 1A. krs katutaso
– Naisten laukut ja asusteet ovat siirtyneet 1A. kerrokseen, Esplanadin ja Mannerheimintien sisäänkäyntien väliin. Uusia laukkumerkkejä ovat mm. 3.1 Phillip Lim, Codello, Kenzo ja Kate Spade. Naisten asusteiden uusia merkkejä ovat mm. Codello, Kenzo, Hestra ja Pollini.
– Marimekon ja Balmuirin pop up -pisteet löytyvät naisten laukkujen vierestä vuoden loppuun asti.

 

AKA Oriental Gastrobar, 1A krs
– Ravintola AKA Oriental Gastrobar on avautunut Mannerheimintien ja Pohjoisesplanadin kulmassa.

 

Katutaso ja hissiaula, 1. krs
– Hissiaulassa on avattu kioski. Myynnissä on mm. HSL-lippuja, makeisia, lehtiä ja tupakointiin liittyviä tarvikkeita. Veikkauksen palvelut löytyvät 1. kerroksen Delistä sekä tuttuun tapaan Palvelupisteestä 8. kerroksesta.
– Westerback-koruliike on avautunut katutasoon. Tavaratalon koruosaston valikoimista löytyvät muun muassa Kalevala Koru, Efva Attling ja Snö of Sweden -pisteet sekä kello- tai koruvalikoimia merkeiltä Tommy Hilfiger, Gant, Wellington sekä Dyrberg/Kern.
– Joe & the Juice mehu- ja kahvilabaari on avannut myymälänsä koruosastolle 1. kerrokseen. Joe & the Juice tarjoaa asiakkailleen tuoreita ja terveellisiä hedelmä- ja vihannesmehuja, kahveja sekä voileipiä, jotka valmistetaan asiakkaan tilauksesta.
– Thomas Sabo -korupiste on lopettanut korujen myynnin 1. kerroksessa.
– Aarikan modernien korujen pelkistävyys ja luonnonmateriaalit hurmaavat korualueen pop upissa 1. kerroksessa aina lokakuun loppuun asti.
– Merkkiaurinkolasien erikoisliike Solaris by Instrumentarium on avautunut katutasoon Keskuskadun puolelle. Solariksesta löydät kauden trendikkäimmät aurinkolasit muun muassa Diorilta, Guccilta, Stella McCartneylta, Ray-Banilta ja monelta muulta.
– Marjoissa maistuu kesä. Marjamyyntipisteet ovat avautuneet Keskuskadulle sekä Herkun aulaan –2A-kerrokseen. Marjamyynti on avoinna ma–la klo 10–19 ja su klo 11–18 aina 3.9. asti. Keskuskadun piste on avoinna säävarauksella. Myynnissä olevat tuotteet vaihtuvat sesongittain.
– Istahda hetki ja nauti ulkoilmasta kahvin äärellä. Keskuskadulle ja Esplanadille on avautunut Stockmannilla olevien kahviloiden terasseja. Terassien aukioloajat voivat poiketa tavaratalon aukioloajoista.
– Dysonin pop up -pisteessä parfyymiosastolla esitellään innovatiivista Supersonic-hiustenkuivaajaa elokuun loppuun asti.
– Eco-pop up -shopista 1. kerroksesta saat ajankohtaiset luonnonkosmetiikkabändit ja uutuustuotteet vuoden loppuun asti. Mukana mm. suositut luonnonkosmetiikkabrändit Axiology, Hynt Heauty, Oils of Heaven, Tata Harper, Tabitha, Plant Apothecary, Mable, Intensae ja Fresh Therapies.
– Tuoksuosastolle on avattu uusi Tom Ford -tuoksupiste.

 

Kosmetiikka –1A. krs
– Semiselektiivinen kosmetiikka ja kynsituotteet ovat muuttaneet päivittäiskosmetiikan läheisyyteen –1A. kerrokseen. Alueelta löytyvät mm. Lumene, L’Oréal, IsaDora, Max Factor, Maybelline, OPI ja Essie -merkit.
– NYX Professional Makeup -myyntipiste on avautunut kosmetiikkaosastolle –1A-kerrokseen.

 

Makeiset Herkussa, –2A. krs
– Choco Shop, Candy King -irtokarkit ja muu makeisvalikoima löytyy Herkusta.
– Makeisten myynti kerroksessa –1A on loppunut.

 

P2 Pysäköinti
– Uusi Autospa-autopesula palvelee Q-Parkin P2-tasolla.

 

Akateeminen Kirjakauppa
– Paperiosasto on siirtynyt Akateemisen 2. kerrokseen. Akateemisen toiminta on keskittynyt Kirjatalon kerroksiin 1 ja 2.
– Kirjatalon pohjakerroksesta löytyy Sisustusmaailma, joka koostuu Iskusta, Vallilasta ja Värisilmästä.