Muutoksia Helsingin tavaratalossa

UUDISTUMME SINUA VARTEN

Helsingin keskustan tavaratalossa on meneillään useita uudistuksia. Viime vuonna 85 vuotta täyttänyt talo tarvitsee peruskorjausta, mutta paljon nähdään uuttakin: Stockmannin kodin alueen tuotteet on keskitetty 5. kerrokseen ja uusi upea naisten asusteosasto avautunut tavaratalon ensimmäiseen kerrokseen!

Uudistuksien ja korjaustöiden vuoksi kaikki tavarat eivät välttämättä löydy tavaratalosta tutuilta paikoiltaan. Alla tarkempia tietoja osastomuutoksista.
Autamme sinua mielellämme ja vastaamme kysymyksiin, kun kohtaamme tavaratalossa.

 

KODINOSASTO UUDISTUI UPEASTI!

Helsingin keskustan tavaratalon kodinosasto uudistui upealla tavalla. Kaikki kodin ja sisustuksen tuotteet löytyvät nyt 5. kerroksesta. Uusien tilojen myötä kodinalueen merkkivalikoima on laajennut lukuisilla kotimaisilla ja kansainvälisillä sisustuksen designbrändeillä. Tervetuloa tutustumaan!

 

OSASTOMUUTOKSET

Palvelupiste, 8. krs
– Löytötavarat ja Visitor Centerin palvelut (Tax Free ja turisti-info) ovat siirtyneet 8. kerrokseen stockmann.com-noutopisteen yhteyteen.

 

Hää- ja lahjapalvelu, 7. krs
– Stockmannin Hääpalvelu on suljettu. Samoissa tiloissa on aloittanut hää- ja iltapukuja myyvä White Dress. Lahjalistat, turkissäilytys ja vaatesäilytys ovat siirtyneet 8. kerroksen verkkokaupan noutopisteeseen.
– Open Market Kiinteistönvälitys on avannut palvelupisteensä seitsemänteen kerrokseen.

 

Urheilu ja lasten muoti, 6. krs
– Puuhaparkin lastenhoitopalvelu on päätetty lopettaa toistaiseksi 1.8.2016 alkaen. Tila leluineen jää asiakkaiden käyttöön.
– Urheiluosastoltamme löydät uudet merkit, mm. Fila, J. Lindeberg, R-Collection ja Superdry.
– Urheiluosastolla 6. kerroksessa on keskitetty tuotteita ja rakennettu uusia brädishoppeja.
– Lastenmerkkien suositut kotimaiset pop up -shopit Gugguu, Papu,Vimma, Mainio ja Metsola löytyvät kevätmallistoineen lasten osastolta.
– Polarn O. Pyret -lasten merkki on avannut osastonsa lasten muodissa.
– Sporttinen Puma- pop up on avautunut 6. kerrokseen urheilujalkineiden läheisyyteen.
– Urheiluosaston hissiaulasta löydät Superdry Sport -pop upin huhtikuun loppuun asti ja Only Playn heinäkuun loppuun asti.
– Urheiluosaston valopihalla on Helly Hansenin Marine-pop up kesäkuun lopulle asti.
– SuperNaturalin Marine-pop up esittelee brändin tuotteita kesäkuun loppuun asti.
– Matkalaukut ovat siirtyneet 6. kerroksesta 4. kerrokseen Samsonite-shoppiin.
– Urheiluosaston hissiaulassa 6. krs on ajankohtainen Lacosten pop up -piste heinäkuun puoleen väliin asti.
–  Uudistamme lastenosastoa kesän aikana, tuotteet ja shopit voivat sijaita väliaikaisilla paikoilla remontin ajan.

 

Kodin osasto, 5. krs
– Uusi kodin osasto on avautunut 5. kerroksessa. Löydät kaikki kodin tuotteet samasta kerroksesta.
– Tilauskankaiden myynti sekä verhojen suunnittelu, korjaus ja ompelupalvelu ovat päättyneet.
– Puutarhaosasto on siirtynyt 5. kerrokseen ja toimii jatkossa kahdessa paikassa:
ruukkukasvit, kukkaruukut ja muu puutarhavalikoima ovat myynnissä 5. kerroksessa
leikko- ja kukkivat kukat ovat myynnissä Mustia ja Mirriä vastapäätä kerroksessa –1
– Mumin Kaffe -kahvila on avautunut Helsingin tavaratalon 5. kerroksen hissiaulaan. Kahvilassa yhdistyvät lapsiystävällisyys, suomalainen design ja muumilaaksolaisen lempeä ajattelutapa. Kahvila tarjoilee esimerkiksi erilaisia leivonnaisia, salaatteja, piirata, jäätelöä sekä kuumia ja kylmiä juomia. Tuotteissa pyritään välttämään lisäaineita ja suosimaan kotimaisia raaka-aineita.

 

Miesten jalkineet ja asusteet, 4. krs
– Miesten jalkineosasto on siirtynyt 4. kerrokseen.
– Miesten alusvaatteiden, sukkien ja takkien myynti on siirtynyt 4. kerrokseen miesten kenkien läheisyyteen.
– Miesten asusteet ovat siirtyneet. Löydät miesten asusteita 4. kerroksesta sekä naisten että miesten jalkineosastojen läheisyydestä. Miesten asustemaailman lisäksi Argos-liukuportaiden läheisyydessä on Michael Korsin asusteshop miehille.
– Suosittujen sneakereiden pop up kutsuu keveisiin kesäaskeliin hissiaulassa heinäkuun viimeiselle viikolle asti.
– Aleksanterinkadun puoleisia liukuportaita huolletaan vaiheittain. Liukuporrasosio 4.–5. kerroksen välillä on remontissa 9.6. asti.

 

Naisten muoti, 3. ja 4. krs
– Naisten muodissa 3. kerroksessa on uusia merkkejä, mm. T By Alexander Wang, Theory, Helmut Lang, Victoria Victoria Beckham, Hunkydory, Samsøe & Samsøe, MAX&Co., Makia, Arela, Anna Ruohonen ja Nanso. Keväällä osastolle ovat tulleet myös uudet brändit Defend Paris ja Rip Curl.
– Bar Primero on avautunut Café Argosin tiloihin 3. kerrokseen. Espanjalaistyylisen ravintolan menuun kuuluu muun muassa klassisia tapaksia, innovatiivisia pintxoja ja rustiikkisia pataruokia.
– Ihanaa kotiin Muumilaaksosta! 4. kerrokseen naisten takkiosastolle on avautunut ihana Muumi-osasto. Shopissa myydään Muumi-tuotteita Arabialta, Hackmanilta ja Finlaysonilta.
– OTZ-pop upista löydät trendikkäät ja ergonomiset OTZ-kengät. Pop up esittelee kenkiä naisten jalkineiden ja miesten asusteiden kulmauksessa elokuun lopulle asti.
– Cosmoparis- ja Högl-merkkien korkokenkäpop up esittelee kevään ja kesän kenkämuotia 4. kerroksen hissiaulassa heinäkuun loppupuolelle asti.
– Suomi Fashion -aiheinen pop up -piste juhlistaa Suomen juhlavuotta 4. kerroksessa naisten osastolla. Pop upista löytyy kotimaista suunnittelua huippumerkeiltä Arela, Anna Ruohonen, Ritva Falla, Moomin by Ivana Helsinki, Nanso, Marimekko ja Costo.
– Remontoimme naisten alusvaateosastoa kesän aikana, noin heinäkuun puoleenväliin asti. Remontin ajan naisten uimapuvut ja alusasut löytyvät naisten takkiosastolta 4. kerroksesta.

 

Miesten muoti, 2. krs
– Kaikki miesten puvut ja pukupaidat löytyvät nyt 2. kerroksesta.
– Miesten Cap Horn- ja Bodyguard- osastot ovat muuttaneet 2. kerrokseen, Mannerheimintien sisäänkäynnin vasemmalle puolelle.
– Miesten muodissa uusia merkkejä ovat mm. Bugatti, Hamaki-Ho, Michael Kors, Only & Sons, Samsøe & Samsøe sekä 4. kerroksesta löytyvät Colmar ja Save the Duck.
– Filippa K -pop-up on avautunut miesten muotiin ja palvelee heinäkuun loppuun asti.
– Oscar Jacobsen -pop up löytyy miesten muodista 2. kerroksesta.

 

Naisten laukut ja asusteet, 1A. krs katutaso
– Naisten laukut ja asusteet ovat siirtyneet 1A. kerrokseen, Esplanadin ja Mannerheimintien sisäänkäyntien väliin. Uusia laukkumerkkejä ovat mm. 3.1 Phillip Lim, Codello, Kenzo ja Kate Spade. Naisten asusteiden uusia merkkejä ovat mm. Codello, Kenzo, Hestra ja Pollini.
– Marimekon ja Balmuirin pop up -pisteet löytyvät naisten laukkujen vierestä.

 

AKA Oriental Gastrobar, 1A krs
– Ravintola AKA Oriental Gastrobar on avautunut Mannerheimintien ja Pohjoisesplanadin kulmassa.

 

Katutaso ja hissiaula, 1. krs
– Hissiaulassa on avattu kioski. Myynnissä on mm. HSL-lippuja, makeisia, lehtiä ja tupakointiin liittyviä tarvikkeita. Veikkauksen palvelut löytyvät 1. kerroksen Delistä sekä tuttuun tapaan Palvelupisteestä 8. kerroksesta.
– Westerback-koruliike on avautunut katutasoon. Tavaratalon koruosaston valikoimista löytyvät muun muassa Kalevala Koru, Efva Attling ja Snö of Sweden -pisteet sekä kello- tai koruvalikoimia merkeiltä Tommy Hilfiger, Gant, Wellington sekä Dyrberg/Kern.
– Joe & the Juice mehu- ja kahvilabaari on avannut myymälänsä koruosastolle 1. kerrokseen. Joe & the Juice tarjoaa asiakkailleen tuoreita ja terveellisiä hedelmä- ja vihannesmehuja, kahveja sekä voileipiä, jotka valmistetaan asiakkaan tilauksesta.
– Joe & the Juicen vieressä palvelee Lumene-pop-up aina heinäkuun lopulle asti.
– Thomas Sabo -korupiste on lopettanut korujen myynnin 1. kerroksessa.
– Uudistamme 1. kerroksen kosmetiikkaosastoa ja parfyymiosastoa kevään aikana. Uudistustyön ajan useat merkkishopit voivat sijaita väliaikaisilla paikoilla.
– Aarikan modernien korujen pelkistävyys ja luonnonmateriaalit hurmaavat korualueen pop upissa 1. kerroksessa aina heinäkuun loppuun asti.
– Dyrberg/Kern- pop upista korualueelta löydät brändin hurmaavia koruja ja kelloja heinäkuun loppuun asti.
– Merkkiaurinkolasien erikoisliike Solaris by Instrumentarium on avautunut katutasoon Keskuskadun puolelle. Solariksesta löydät kauden trendikkäimmät aurinkolasit muun muassa Diorilta, Guccilta, Stella McCartneylta, Ray-Banilta ja monelta muulta.
– Marjoissa maistuu kesä. Marjamyyntipisteet ovat avautuneet Keskuskadulle sekä Herkun aulaan –2A-kerrokseen. Marjamyynti on avoinna ma–la klo 10–19 ja su klo 11–18 aina 3.9. asti. Keskuskadun piste on avoinna säävarauksella. Myynnissä olevat tuotteet vaihtuvat sesongittain.
– Istahda hetki ja nauti ulkoilmasta kahvin äärellä. Keskuskadulle ja Esplanadille on avautunut Stockmannilla olevien kahviloiden terasseja. Terassien aukioloajat voivat poiketa tavaratalon aukioloajoista.
– Dysonin pop up -pisteessä parfyymiosastolla esitellään innovatiivista Supersonic-hiustenkuivaajaa elokuun loppuun asti.
– Kesän ajan löydät Eco-pop up -shopista 1. kerroksesta ajankohtaiset luonnonkosmetiikkabändit ja uutuustuotteet.
– Beach life -pop upissa katutason bulevardilla inspiroidutaan kesäisestä muodista ja kosmetiikasta heinäkuun viimeiselle viikolle asti.
– Tuoksuosastolle on avattu uusi Tom Ford -tuoksupiste.

 

Kosmetiikka –1A. krs
– Semiselektiivinen kosmetiikka ja kynsituotteet ovat muuttaneet päivittäiskosmetiikan läheisyyteen –1A. kerrokseen. Alueelta löytyvät mm. Lumene, L’Oréal, IsaDora, Max Factor, Maybelline, OPI ja Essie -merkit.
– NYX Professional Makeup -myyntipiste on avautunut kosmetiikkaosastolle –1A-kerrokseen.

 

Makeiset Herkussa, –2A. krs
– Choco Shop, Candy King -irtokarkit ja muu makeisvalikoima löytyy Herkusta.
– Makeisten myynti kerroksessa –1A on loppunut.

 

P2 Pysäköinti
– Uusi Autospa-autopesula palvelee Q-Parkin P2-tasolla.

 

Akateeminen Kirjakauppa
– Paperiosasto on siirtynyt Akateemisen 2. kerrokseen. Akateemisen toiminta on keskittynyt Kirjatalon kerroksiin 1 ja 2.
– Kirjatalon pohjakerroksesta löytyy Sisustusmaailma, joka koostuu Iskusta, Vallilasta ja Värisilmästä.