Stockmann Turva

Stockmann ja Chubb ovat tehneet yhteistyötä aina vuodesta 2003 alkaen. Stockmann Turva -vakuutustuotteet on räätälöity Stockmannin kanta-asiakkaille ja suunniteltu täydentämään nykyistä vakuutusturvaasi. Lisäturvat helpottavat elämää ja auttavat eteenpäin ikävistä tapahtumista huolimatta.

Stockmann Turva -tuoteperhettä kehitetään jatkuvasti ja mukaan tulee uusia vakuutuksia, joita tarjoamme yksinomaisesti kanta-asiakkaille.

Tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa erittäin suositut extraTurva, syöpävakuutus ja lapsiTurva. Lisätietoja vakuutuksista löydät tämän tekstin jälkeen.

Chubb toimii vakuutusten myöntäjänä ja huolehtii kaikesta vakuutuksiin liittyvästä asiakas- ja vahinkopalvelusta sekä laskutuksesta.

Kysy lisää ja osta vakuutus Chubbin asiakaspalvelusta.

–Puhelin (09) 6861 5151 arkisin klo 9–17
–Sähköposti asiakaspalvelu@chubb.com

 

 

EXTRATURVA-TAPATURMAVAKUUTUS

Lisäturvaa itsellesi, puolisollesi tai alle 18-vuotiaalle lapsellesi.

Tapaturmavakuutus korvaa muun muassa tapaturmaisen pysyvän haitan MyStockmann-tason mukaan ja kertakorvauksen luunmurtumasta.

Esite/Broschyr   Ehdot/Villkor   Avaintietolomake/Produktblad

 

 

NAISTEN SYÖPÄVAKUUTUS

Voit valita korvattavan syöpätyypin kolmesta vaihtoehdosta: rintasyöpä, naisten syöpä tai syöpä.

Vakuutus korvaa muun muassa vakuutetun sairastuessa ensimmäisen kerran vakuutusehdoissa määriteltyyn ja asiakkaan valitsemaan vakuutustyyppiin; rintasyöpään, naisten syöpään tai syöpään.

Vakuutusmaksu määräytyy paitsi valitun syöpätyypin laajuuden myös vakuutetun iän sekä tupakoinnin tai tupakoimattomuuden mukaan.Vakuutukseen kuluu terveysselvitys, jonka perusteella vakuutushakemus joko hyväksytään tai hylätään. Chubbin asiakaspalvelu voi tehdä terveysselvityksen puhelimitse.

Vakuutusesite   Ehdot   Avaintietolomake

 

 

SPORTTITURVA-TAPATURMAVAKUUTUS

Liikunta parantaa hyvinvointia ja antaa energiaa arkeen, mutta tapaturmia sattuu myös lenkkeillessä.

Tapaturmavakuutus korvaa muun muassa tapaturmaisen pysyvän haitan ja kuntouttavia palveluita, jotka on tarkoitettu helpottamaan toipumisprosessia.

Vakuutusesite   Ehdot   Avaintietolomake

 

 

LAPSEN TAPATURMAVAKUUTUS

Lapsi kasvaa horjahdellen ja kompuroiden. Oman lapsen hyvinvointi on tärkeä asia.

Lapsen tapaturmavakuutus korvaa muun muassa tapaturmaisen luunmurtuman, hammasvamman pysyviin hampaisiin ja myös pysyvän haitan.

Esite/Broschyr   Ehdot/Villkor   Avaintietolomake/Produktblad

 

 

TAPATURMAVAKUUTUS KUOLEMAN VARALTA

Vakuutuksesta maksetaan tapaturmasta johtuvasta kuolemasta kertakorvaus vakuutetun omaisille tai edunsaajalle. Vakuutuksesta maksetaan muun muassa myös kertakorvauksena hautajaistukea.

Esite/Broschyr   Ehdot/villkor   Avaintietolomake/Produktblad