Joulun tapahtumat

Vuoden kiireisimpänä aikana tekee hyvää istahtaa lasten kanssa askartelemaan, herätellä joulumieli ja antaa mahdollisuus seikkailulle.

Stockmannilla pääset uppoutumaan joulutunnelmaan lokakuun lopusta alkaen, kun tavaratalojen hypistelemään houkuttelevat joulupuodit avautuvat. Joulutapahtumat johdattelevat joulun lämpimään ytimeen marraskuusta aina jouluaattoon saakka kaikissa tavarataloissa.

 

Stockmannin joulufilmissä seikkailee tänä vuonna pörröinen liito-orava Manteli.

 

Kuuntele Antti Holman lukema joulusatu

Tonttumestari Florianin ensimmäinen lahja on joulun hauskin tonttutarina! Huippusuositun kirjailija Siri Kolun joulusadun lukee uskomaton Antti Holma.

Kuuntele joulusatu SoundCloudista

 

ASKARTELUPAJAT HELSINGIN JOULUTUVASSA

Helsingin keskustan tavaratalon 4. kerroksessa on lasten ikioma joulutupa, jossa on joka viikonloppu aina jouluaattoon asti ohjattua ohjelmaa erilaisista askartelupajoista jo klassikoksi muodostuneeseen piparien koristeluun. Arkipäivin joulutuvassa voi väritellä joulukortteja ja sukeltaa Arilyn-sovelluksella jouluseikkailuun.

La 22.12. klo 11–17: Herkullinen piparkakkukoristelupaja
Maistelu on sallittu!


 

Manteli-oravan uusi pähkinäjahti!

Ihanan Manteli-oravan seikkailu jatkuu Arilyn AR-pelissä ympäri tavarataloa! Manteli on piilottanut Arabian ja Iittalan osastolle joko salaoven tai radion, jonka löytämällä ja skannaamalla voit voittaa Arabian yllätyspalkinnon. Kannattaa olla nopea, sillä palkintoja on rajattu määrä. Arabian ja Iittalan osastot löydät tavaratalon kodinosastolta.

 

ARILYN-PÄHKINÄJAHTI KAIKISSA TAVARATALOISSA

Helsingin keskustan tavaratalon suosittu jouluseikkailu on laajentunut tänä vuonna uusin kujein kaikkiin tavarataloihin.

Tavarataloihin sijoittuvassa, satumaisessa seikkailussa etsitään pähkinöitä hauskojen hahmojen ja AR-teknologian avulla. Viidestä kerätystä virtuaalipähkinästä kukin seikkailija saa lunastaa itselleen yllätyspalkinnon. Tavarataloissa on kahdeksan pelipistettä, joita osoittamalla kännykkäsi vie sinut keskelle joulun taikaa.

Arilyn-jouluseikkailu kaikissa tavarataloissa 10. 11. alkaen.

Arilyn-sovelluksen ohjeet

TAPAA JOULUPUKKI

Tärkeimmät toiveet kannattaa välittää henkilökohtaisesti.
Joulupukki on tavattavissa Helsingin keskustan, Turun ja Tampereen tavarataloissa lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11–16 aina lauantaihin 22.12. saakka.

Tule tapaamaan Joulupukkia
– Helsingin tavaratalon 6. kerrokseen
– Turun ja Tampereen tavatalojen 2. kerroksen lasten osastolle

 

 

LAHJAT PAKETTIIN

Osaava paketointipalvelu taikoo lahjasi valmiiksi paketiksi veloituksetta kaikissa tavarataloissa. Tänä vuonna tuttujen joululahjapapereiden rinnalle on tullut veikeä, Riku Ounaslehdon suunnittelema erikoislahjapaperi liito-orava-aiheisella joulukuosilla.

– Helsingin keskusta, 7. krs
– Tapiola, 1. krs, naisten muoti
– Itis, –1 krs, palvelupiste
– Jumbo, 2. krs, urheiluosasto
– Tampere, 3. krs, palvelupiste
– Turku, 1. krs, naisten takkiosasto

 

 

 

Hope & Stockmann – Nuorten toivelahjakeräys

Tee vähävaraisen perheen nuoren joululahjatoiveesta totta. Nuorten toivelahjakeräyksessä toteutamme asiakkaiden kanssa vähävaraisten perheiden nuorten lahjatoiveita. Ripustamme tavarataloihin esille nuorilta tulleita toiveviestejä, joista lahjoituksen antaja voi valita tietyn toiveen ja toteuttaa sen lahjakortin muodossa.

Valitse kuusesta tietyn nuoren toive tai tee haluamasi suuruinen avoin lahjoitus osastolla. Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry välittää lahjakortin sitä tarvitsevalle.

Avoimia lahjoituksia voi toteuttaa 19.11.–22.12. ja nuorten täsmätoiveita 1.–16.12.

 

 

Ole seniorin joulupukki

Stockmann on mukana Home Instead Seniorihoivan järjestämässä Ole Joulupukkina Seniorille -kampanjassa, jossa jaetaan joulukukkalahjoituksia yksinäisille vanhuksille. Kukkalähetysten saajiksi on valittu yksinäisiä ja vähävaraisia vanhuksia, jotka erityisesti ilahtuvat siitä, että joku muistaa.

Kampanjaan voi osallistua ostamalla lahjoituskukan Helsingin keskustan, Tapiolan, Itiksen, Jumbon ja Tampereen tavaratalon puutarhaosastolta kampanja-aikana 12.11–17.12.2018. Halutessasi joulukukan yhteyteen on mahdollista jättää myös oma yksilöllinen joulutervehdys. Kukat toimitetaan vastaanottajille joulunalusviikolla.

Lue lisää Home Instead Seniorihoivasta

TAPAHTUMIA HELSINGIN TAVARATALON XS LELUT -MYYMÄLÄSSÄ

Lauantait ovat täynnä leikkiä ja puuhaa XS Lelut -myymälässä!

La 22.12. klo 11–18

– Joulukorttien askartelua ja väritystä
– Nopeutta vaativan 5 sekuntia -sanapelin esittelyä

12–15 Sylvanian Families -maskotti seikkailee, 6. krs