Joulu tavarataloissa

 

Satuikkunan avajaiset käynnistivät joulun

Stockmannin satuikkuna Helsingin Aleksanterinkadulla on kuulunut kaupungin rakastetuimpiin joulunähtävyyksiin jo vuodesta 1949. Tämän joulun avajaistapahtumassa esiintyi Jouluorkesteri Tuomas Kantelisen johdolla.

 

Ikkunan tapahtumat sijoittuvat tällä kertaa piparkakkumaahan, jossa sympaattiset tonttu- ja eläinhahmot puuhastelevat tärkeitä jouluisia piparkakkujen valmistamiseen liittyviä askareitaan. Tänä vuonna pääsemme nauttimaan myös upeasta äänimaailmasta. Satuikkunan uniikin musiikin on luonut säveltäjä ja pitkäaikainen satuikkunafani Tuomas Kantelinen.

Satuikkuna on avattu myös Tampereen ja Turun tavarataloissa.

Lue lisää

 

Joulupukki vierailee tavarataloissa

Joulupukki kiertää tervehtimässä asiakkaita kaikissa tavarataloissamme joulua edeltävinä lauantaina:
28.11. | 5.12. | 12.12. | 19.12.

HELSINGIN KESKUSTA, ITIS, JUMBO JA TAPIOLA:

– Koronavirustilanteesta johtuen joulupukki ei lue joulutarinoita tasatunnein, kuten olemme aiemmin ilmoittaneet MyStockmann Magazinessa. Joulupukki kiertää tavarataloissa tervehdyskäynnillä.

TURKU JA TAMPERE:

– Pukki lukee joulutarinoita tasatunnein klo 11–17, minkä jälkeen on mahdollisuus tervehtiä ja ottaa kuvia.

Noudatamme viranomaisen määräyksiä ja suosituksia, joten ohjelmatietoihin voi tulla muutoksia.

 

 

LAHJAT PAKETTIIN

Tavaratalojen paketointipalvelu taikoo lahjasi valmiiksi paketiksi veloituksetta kaikissa tavarataloissa jouluaattoon saakka. Valitse asiantuntijamme kanssa tyylikkäistä pakettivaihtoehdoista juuri sopiva.

Joululahjapakkaamot avataan perjantaina 27.11.

 

– Helsingin keskusta, 4. krs, joulupuodin vieressä
– Tapiola, 1. krs, palvelupiste
– Itis, 1. krs, pääsisäänkäynti

– Jumbo, 2. krs, urheiluosasto
– Tampere, 3. krs, Lounge
– Turku, 3. krs, showroom

 

 

Joulupuodit kutsuvat juhlakauden tunnelmaan 

Tavaratalojen joulupuodeista löydät jouluvalot sisälle, parvekkeelle ja pihapiiriä kaunistamaan, koristeet kuuseen ja koko kotiin, ihanat paketointitarvikkeet ja paljon muita joulunajan tunnelmanluojia.

 

TAVARATALOJEN JOULUPUODIT:
– Helsingin keskusta 4. krs
– Itis 2. krs
– Jumbo 2. krs

– Tapiola Ainoa 2. krs, Akateemista Kirjakauppaa vastapäätä
– Tampere 3. krs
– Turku 3. krs

 

 

 

Hyödynnä joulun pysäköintietu kanta-asiakkaille

Tänä jouluna saat 2 tunnin maksuttoman pysäköinnin yli 40 euron ostoksesta Helsingin keskustan, Tampereen ja Turun Aimo Parkeissa. Edun saat Stockmannin kassalta ostoksen yhteydessä esittämällä parkkilipukkeesi ja kanta-asiakaskorttisi MyStockmann-sovelluksesta. Etu vähennetään ostoksesi loppusummasta. Voit käyttää edun kerran jokaista pysäköintikäyntiä kohden.

Itiksessä ilmaista pysäköintiaikaa on 2–5 tuntia ja Jumbossa 5 tuntia. Tapiolan Aino Parkissa saat 2 tuntia ilmaista pysäköintiaikaa joka käyntikerrallasi, kun lataat Ainoa- ja Taskuparkki-sovellukset. Muista parkkikiekko!

 

 

Anna lahjaksi tulevaisuus

Osallistu Stockmannin ja Pelastakaa Lapset ry:n joulukeräykseen ja voita hyvä joulumieli!

Ostamalla lahjoituskortin annat vähävaraisille lapsille kotimaassa mahdollisuuden opiskella ja harrastaa. Löydät kortit tavaratalojen kassoilta tai voit osallistua myös verkossa. Keräys on voimassa 31.12. saakka. Kiitos, kun olet mukana luomassa hyvää joulumieltä!

Osta lahjoituskortti tästä

 

Lahjoita joulukukka seniorille

Hyväntekeväisyyskampanja tavarataloissa

Ilahduta yksinäistä ikäihmistä ja osta kukka joululahjaksi tavaratalon puutarhaosastolta ajalla 16.11.–17.12. Halutessasi joulukukan yhteyteen on mahdollista jättää myös oma yksilöllinen joulutervehdys. Toimitamme joulukukkatervehdykset lahjansaajien piristykseksi viimeistään jouluviikolla. Kampanjassa ovat mukana kaikki Stockmannin Suomen tavaratalot.

Voit lahjoittaa joulukukan myös etänä! Ole yhteydessä lahjapalveluumme.

Ota yhteyttä lahjapalveluun

 

 

PIDENNETTY PALAUTUSAIKA OSTOKSILLESI

Ostoksillasi on nyt reilusti palautusaikaa! Jos ostos ei ollut sopiva sinulle tai lahjansaajalle, voit palauttaa sen viimeistään 6.1.2021. Etu on voimassa sekä tavarataloissa että verkkokaupassa. Tervetuloa huolettomille lahjaostoksille!