Naisten Muoti  — 6.12.2016

Vinkit joogille, lenkkeilijälle ja jumppaajalle – 20 sporttista lahjaideaa naisille

Mitä, jos tänä jouluna antaisitkin liikkuvaiselle rakkaallesi lahjaksi jotain, joka tuo iloa, energiaa ja hyvää oloa myös joulun jälkeen? Tässä varmat tärpit sporttimimmin lahjalistalle.

Jumppakärpäsen puremalle

Oli läheisesi intohimo sitten kuntosaliharjoittelu tai ryhmäliikunta, värikkäät, naiselliset ja monipuoliseen harjoitteluun sopivat treenivaatteet ilahduttavat aivan varmasti.

Joogasalille tai kotiharjoitteluun

Rentojen urheiluvaatteiden lisäksi pukinkonttiin mahtuu hyvin myös urheiluvälineitä ja -varusteita. Riittävän suuri ja pehmeä jumppa-alusta tai joogamatto, muutama kompakti ja kevyt treeniväline sekä palauttavaan venyttelyyn sopiva pilatesrulla ovat vaihtoehtoja kotitreenaajan toivelistalta.

Juoksuun hurahtaneelle

Juokseminen on viime vuosien trendilaji, joka koukuttaa uusia harrastajia pariinsa edelleen. Sitkeimmät ja sitoutuneimmat lenkkeilijät eivät malta jättää aivojensa tuuletusta väliin talvellakaan, joten kunnon talvijuoksutrikoot, kevyesti topattu takki ja viimanpitävät hanskat ja pipo kuuluvat juoksuharrastajan toivelistalle.

Ulkoilmaihmiselle

Avain ympärivuotiseen ulkona liikkumiseen löytyy teknisistä vaatteista, jotka auttavat käyttäjäänsä pysymään kuivana ja lämpimänä kaikissa sääolosuhteissa.

 

Laadukas merinovillainen tai teknisestä materiaalista valmistettu kerrasto on talviurheilijan luottotuote, jonka tehtävä on lämmittää mutta myös siirtää kosteutta kehon pinnalta.

 

Veden- ja tuulenpitävä kuorikerros taas pitää kosteuden ja viiman ulkopuolella. Ulkolutakin tiivis nappilista, kiristykset helmoissa ja hihansuissa sekä kunnon huppu viimeistelevät suojan tuiskua vastaan.

Sielultaan sporttiselle

Sporttimuodin suosikkimerkit ovat juuri nyt hotimpia kuin koskaan, ja käytännöllinen, päällä mukava ja sopivasti cool vapaa-ajanvaate on varma nakki myös pukinkonttiin.

 

Vapaa-ajan vaatetrendeistä ja katumuodista puhuttaessa yksi on yli muiden: Adidas on urbaanin muodin ylistetty edelläkävijä, ja Adidaksen Originals -linja pitää sisällään juuri ne kaikkein tunnetuimmat ja rakastetuimmat klassikkotuotteet.

Helsingin tavaratalon kuudennessa kerroksessa on sporttaajan taivas!

Helsingin keskustan tavaratalon 6. kerroksen urheiluosasto on uudistunut inspiroivalla tavalla. Uudet shop-in-shop-osastot ja inspiroivat esillepanot houkuttelevat kokeilemaan ja poimimaan valikoimasta juuri omaan treenityyliin sopivat tuotteet. Urheiluosaston valikoimaan kuuluu monia tuotteita, joita keskustan Stockmannin lisäksi on saatavilla ainoastaan verkkokaupoissa.

 

“Röhnisch, Casallin ja Kari Traan shopit ovat aivan ensimmäiset Suomessa. Vastaavanlaisia, yhteen merkkiin keskittyviä ja kattavan valikoiman kerralla esittäviä kokonaisuuksia ei löydy vielä mistään muualta kuin meiltä”, naisten urheiluvaatteiden ja -välineiden sisäänostaja Tuula Luomi iloitsee.

 

Myös esimerkiksi Peak Performancen ja Niken shopit ovat uudistuneet näyttävästi. Osaston keskivaiheilla katse kiinnittyy myös muun muassa Canada Goosen ja Didriksonsin ulkoilutakkeja esitteleviin kokonaisuuksiin.

 

“Osaston uudistuksessa on kiinnitetty huomiota etenkin inspiroivuuteen. Ihanan värikkäät, omaan tyyliin sopivat ja treeniä tukevat tuotteet antavat lisää virtaa harjoitteluun. Tavoitteemme on, että asiakkaidemme treeni-into syttyisi jo osastolla kierrellessä”, Luomi hymyilee.

Seuraava artikkeli