Naisten Muoti  — 5.9.2017

Tässä on syksyn muodikkain väriyhdistelmä

Yllättävä väripari hurmaa nyt pukeutumisessa, meikissä ja sisustuksessa.

Syysmuodin sankariväri on punainen

Haluatko olla edelläkävijä? Punainen on syksyn ehdoton muotiväri. Rohkein pukeutuu hittiväriin päästä varpaisiin, sillä herkullisin väriyhdistelmä syntyy punaisen eri sävyjen ympärille. Punainen syystakki erottuu varmasti mustien villakangastakkien armeijasta.

Yhdistä vaaleanpunaista

Syksyn yllättävin yhdistelmä on punaisen ja vaaleanpunaisen liitto. Kun yhdistät vaaleanpunaisen tummiin viininpunaisen sävyihin, vältyt liian tyttömäisiltä mielikuvilta. Vaaleanpunainen, kuten muutkin pastellisävyt, pääsee oikeuksiinsa pehmeissä neuleissa ja pörröisissä pinnoissa. Kerrospukeudu ja pue mohairneuleen alle vaaleanpunainen poolo.

Punainen on muotivärien ykkönen.

MINIMUM takki 149,-
CUT&PRET poolovillapaita 19,90

Samanväriset nilkkurit ja sukat = pidemmät sääret.

FILIPPA K takki 530,- saatavilla vain Helsingin keskustan tavaratalosta.
CUT&PRET poolovillapaita 19,90
CUT&PRET villapaita 49,90
WONDERS nilkkurit 159,-
FALKE Pure Matt 50den -sukkahousut 22,90

vain tavarataloista.

TEE TYYLI

Lisää meikkiin roosaa

Oletko jo kokeillut ruusunpunaista luomiväriä? Hempeä pinkki on uusi ruskea ja korostaa varsinkin sinisiä tai vihreitä silmiä. Trendimeikin resepti on yksinkertainen, ja syntyy vain yhtä luomivärisävyä käyttäen. Levitä liikkuvalle luomelle vaaleanpunaista luomiväriä ja ripsiin rutkasti mustaa maskaraa. Se kirkastaa katseen ja viimeistelee silmämeikin. Viimeistele meikki voimakkaan sävyisellä huulipunalla. Tumma kirsikanpunainen tai dramaattinen burgundinpunainen sävy korostaa herkkää silmämeikkiä.

Innostuitko?

Vaaleanpunaisen ja viininpunaisen liitto toimii myös sisustuksessa. Hurmaannu syksyn herkkuväriparista.

Seuraava artikkeli