Muoti  — 26.9.2019

BilleBeino: vastuullista katumuotia

Ville Leino perusti katumuotibrändin BilleBeinon vuonna 2014. Suuri osa vaatteista tehdään kierrätetyistä materiaaleista. Brändin perustaja paljastui urbaaniksi herrasmieheksi, joka arvostaa luontoa, taidetta ja pohjoismaista rehellisyyttä.

Philadelphiasta Helsinkiin

 

”Helsinki on todella hyvä paikka asua nyt. On mahtavaa, että pääsen nopeasti Kaivopuiston rantaan hölkkäämään tai veneilemään. Kasvoin Savonlinnassa ja NHL-urani aikana asuin Philadelphiassa ja Detroitissa.”

 

Kaupunkiluonto on mieletön juttu

 

”Isäni on vanha merikapteeni, ja meri ja sen voima ovat aina kiinnostaneet minua. Ei varmaan ole sattumaa, etä BilleBeinon toimisto on Hernesaaressa, meren ympäröimänä. Myrskyisinä päivinä aallokko pauhaa, ja auringon paistaessa meren kimallus heijastuu toimiston ikkunoista. Veden äärellä pystyn parhaiten lataamaan akkuja.”

Tee tyyli: RENTO HERRASMIES

Yhdistä katutyyli skarppiin villakangastakkiin tai klassikkohattuun. Ville Leinon oman tyylin salaisuus on ostaa ympäri vuoden yhtä ja samaa asiaa: mustia ja valkoisia t-paitoja.

Juuri nyt fiilistelen

 

”Sitä, että parin vuoden sisällä suomalaisten itsevarmuus ja luottamus omaan tekemiseen on kasvanut. Nyt uskalletaan yrittää. BilleBeinossakin unelmoimme kansainvälisestä menestyksestä.”

 

”On todella hienoa, että Pohjoismaissa on nyt Täältä tullaan -meininki. Osaamista löytyy, ja kansainvälistyminen on helpompaa kuin aiemmin.”

Ville Leino, BilleBeinon perustaja