Koti  — 5.7.2017

Särmikkäästi mustavalkoista

Klassinen mustavalkoinen väripari tuo ryhtiä vaatekaappiisi ja sisustukseesi.

Mustavalkoisuus on selkeyttä korostava trendi, joka inspiroi puhtaan linjakkaaseen ja ryhdikkääseen sisustukseen. Se kestää hyvin aikaa ja on tyylikäs vuodesta toiseen. Mustavalkoisen sisustuksen saat toimimaan parhaiten, kun panostat pelkistettyyn muotokieleen ja kestäviin materiaaleihin. Valitse muutamat esineet ja yksityiskohdat, joita haluat kokonaisuudessa korostaa. Satsaa esimerkiksi designklassikoihin, jotka toimivat sisustuksesi kiintopisteenä.

Käytä mustaa sisustuksessa enemmän korostusvärinä ja tuo pohjolan kaunista valoa esiin valkoisilla pinnoilla. Lämpimät puun sävyt ja ruskea nahka tuovat lämpöä ja kodikkuutta skandinaavisen mustavalkoisuuden rinnalle. Mustan ja valkoisen liitto näyttää herkulliselta myös kodin eri tekstiileissä. Pehmeät matot, torkkupeitot ja liinavaatteet viimeistelevät tyylin.

Tee tyyli

TYYLIPUHDAS VALINTA

Jos kaipaat kesän väri-iloitteluun vaihtelua, pukeudu elegantisti mustavalkoiseen, joka tekee asustasi ryhdikkään ja ajattoman. Tämä klassinen yhdistelmä näyttää mielenkiintoiselta, kun panostat kauniisiin leikkauksiin ja laadukkaisiin materiaaleihin. Pidä raikkaan valkoinen tai kermainen luonnonvalkoinen kesäisen asusi päävärinä, ja lisää rohkeasti mukaan graafisia elementtejä. Kevyt meikki, yksinkertainen kampaus ja muutama huolella valittu asuste toimivat upeasti mustavalkoisen tyylin kanssa. Denimin ystävä voi pukea näyttävän printtikuosin pariksi mustat tai valkoiset farkut. Trendikkään ja ajankohtaisen kokonaisuuden saat myös pukemalla valkoisen t-paidan tai kauluspaidan päälle yksinkertaisen mustan topin.

MARIMEKKO Kirsi-toppi 150,- vain Helsingin tavaratalosta.

VICTORIA by Victoria Beckham -housut 519,- vain Helsingin tavaratalosta.

SIXTYSEVEN Tinie-sandaalit 59,90

SAMSOE & SAMSOE Davenport-housut 129,- vain tavaratalosta.

IRO sandaalit 329,- vain tavaratalosta.

Seuraava artikkeli