Koti  — 28.10.2016

Lämmintä valoa kaamokseen

Vuoden pimein aika on helppo taltuttaa kauniilla sisustusvaloilla. Perinteisesti valosarjat otetaan esille syksyn kääntyessä talveksi, mutta yhtä hyvin voit käyttää niitä läpi vuoden.

1. Sisusta valolla 

 

Valosarja on tyylikäs sisustuselementti ja tunnelmallinen valonlähde. Klassinen valosarja kauniissa lasipurkissa sopii niin katseenvangitsijaksi olohuoneeseen kuin yövaloksi lastenhuoneeseen. Yhtä lailla valosarja on helppo ripustaa tuomaan lämmintä hehkua vaikka peilin ympärille tai takan reunalle.

2. Valaise sisäänkäynti, parveke tai puutarha

 

Ulkokäyttöön sopivat valosarjat voit kiepauttaa kuistin tai parvekkeen kaiteen ympärille sekä vaikkapa kaiverretun kurpitsan sisälle Halloweenin kunniaksi. Ovikranssi, sypressiruukku ja lehdetön pihapuu saa ylleen juhla-asun, kun koristat sen kauniilla pienillä valoilla.

3. Sävytä mielesi mukaan

 

Nykyään tarjolla on erilaisia sisustusvalosarjoja mitä moninaisimmissa väreissä. Murretulla väripaletilla luot seesteistä tunnelmaa, värikkäällä pirteää ilmettä. Punotuista valopalloista löydät vaihtoehtoja myös ulkokäyttöön. Punaiset tai kullanväriset valot ovat kuin tehty joulun odotusta varten.

Valon ilottelua läpi vuoden

 

Suurin osa nykyaikaisista valosarjoista toimii energiatehokkaalla LED-tekniikalla. Tämän ansiosta valosarjat ovat huomattavasti aiempaa pitkäkestoisempia ja turvallisempia kuin kynttilät. Pidemmällä tähtäimeillä säästät siis sekä luontoa että lompakkoasi.

Seuraava artikkeli