Koti  — 21.10.2016

Elegantti retrohenki maustaa Villa Stockmannin syysmallistoa

Villa Stockmann elää kansainvälisten sisustustrendien mukana. Uudistuneen kodinosaston myötä löydät tavaratalosta entistä elämyksellisemmän Villa Stockmann -osaston.

“Villa Stockmann on tyylikäs, kansainvälisiä trendejä aktiivisesti seuraava laadukas, mutta samalla kohtuuhintainen merkki, josta löytyy sisustus- ja lifestyle-tuotteita erilaisiin tyylisuuntiin”, designer Päivi Lyytikäinen Stockmannilta kertoo.

Villa Stockmann -merkin pääpaino on kodin tekstiilituotteissa. Tuotteita on saatavilla ainoastaan Stockmannilta.

 

”Tarjolla on liinavaatteita, päiväpeittoja, pyyhkeitä, kylpytakkeja, huopia ja sisustustyynyjä, valmisverhoja sekä kattaustekstiilejä. Lisäksi mallistosta löytyy astioita, viinilaseja, lautasliinarenkaita sekä kodin sisustustuotteita; kynttilöitä, kynttilänjalkoja, maljakoita, kehyksiä, lehtikoreja jne.”, Päivi Lyytikäinen sanoo.

Jokaisen kauden trendeistä valitaan Villa Stockmann -mallistoon sopivat teemat ja värimaailmat, jotka inspiroivat ja rytmittävät tuotetarjontaa pitkin vuotta. Syksyn ja talven värimaailmat ovat lämpimiä ja sesonkiin sopivia.

 

“Villa Stockmannin tämän syksyn mallisto on nimeltään Remaster. Se on elegantti ja hieman retrohenkinen. Siinä on tummia sävyjä, jotka sopivat koteihin sesongeista huolimatta. Viinin lämpimät sävyt, erilaiset vihreät ja petroolin sävyt yhdistyvät luontevasti vaikkapa tummanharmaan tai ruskean eri sävyjen kanssa”, Päivi Lyytikäinen valottaa.

 

Tummien värien lisäksi tarjolla on erilaisia metallin sävyjä

 

“Suosittu ruusukulta on saanut rinnalleen kuparin ja kullan. Myös messinki on tulossa. Tummia värejä ja metallisävyjä voi halutessaan yhdistellä myös kamelin ja vaaleanruskean värimaailmoihin. Valinnanvaraa on runsaasti niin klassisen tyylin kannattajille kuin itämaisen tai ns. kansainvälisen, tyylin edustajille”, Lyytikäinen kertoo.

 

Tekoturkis, silkki, mohair ja alpakka sekä erilaiset neulokset tuovat kodintekstiileihin ylellistä tunnetta.

 

“Pehmeät huovat ja sohvatyynyt muuttavat olo- tai makuuhuoneen ilmettä hetkessä. Kuosit ovat runsaita ja näyttäviä”, Päivi Lyytikäinen vinkkaa.

 

Villa Stockmann -tuotteet sopivat hyvin myös lahjapakettiin. Ylellinen kylpytakki isänpäivälahjaksi tai uudet lakanat ja pyyhkeet ensimmäiseen omaan kotiin muuttavalle; lahja josta on iloa pitkäksi aikaa.

Nyt saat Stockmannin kanta-asiakkaana –20 % edun kaikista Villa Stockmann -tuotteista 17.–31.10.2016. Uudista kodin sisustusta, makuuhuoneen ilmettä tai päivitä kylpyhuonetekstiilit kanta-asiakashintaan. Villa Stockmann -valikoiman löydät tavarataloista ja verkkokaupastamme.

 

 

Asiantuntijana:Päivi Lyytikäinen, Designer / Casa and Villa Stockmann.

Artikkelin kuvat: Sini-Marja Niska

 

Tutustu uudistuneeseen kodin osastoomme tästä.

Seuraava artikkeli