Yritysasiakkaat

Laajasta valikoimastamme hankit halutuimmat lahjat niin henkilöstölle kuin yhteistyökumppaneillekin. Autamme mielellämme valitsemaan tarpeisiinne soveltuvimmat tuotteet ja lisäpalvelut. Yritysmyynti palvelee yrityksiä ja julkisia tahoja.

 

Näin tilaat Yritysmyynnistä

Tee tilauksesi osoitteeseen yritysmyynti@stockmann.com. Vahvistamme tuotteiden saatavuuden ja hinnan. Samalla sovimme mahdollisista lisäpalveluista ja tilauksen toimitustavasta. Toimitamme tilauksia maanantaista perjantaihin sopimuksen mukaan. Toimituksen hinta määräytyy tilauksen painon ja koon, sekä toimituspaikan ja -tavan mukaan. Tilauksesi toimitetaan ilmoittamaasi toimitusosoitteeseen tai halutessasi voit noutaa sen myös tavaratalosta.

 

Muista myös!

Lahjakortilla onnistut aina! Lahjakortti käy maksuvälineenä myymiemme tuotteiden lisäksi kaikkiin Stockmannin omiin palveluihin. Anna lahjan saajalle vapaus valita.

 

Stockmann Business -etukortti

Stockmann Business -etukortilla yritys saa käyttöalennuksen edellisenä vuonna tekemien ostosten perusteella näyttämällä etukorttia ostotapahtuman yhteydessä. Stockmann Business -kortti ei ole maksukortti.

Hae Stockmann Business -etukorttia

STOCKMANN BUSINESS -ETUKORTIN EHDOT

 

Kysy lisää palvelusta

Stockmann Yritysmyynti (arkisin klo 9-16)
Puh. 0468763617, 0468763618
yritysmyynti@stockmann.com
(09) 121 1

YRITYSMYYNNIN TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT