Yogaia

Joogaa. Kun sinulle sopii.

Kotimainen nettijoogapalvelu Yogaia tuo tasokkaat jooga-, meditaatio- ja kehonhuolto-tunnit suoraan kotiisi – tai ihan mihin vain itse haluat. Käytettävissäsi on yli 100 uutta tuntia joka viikko, ja mukaan pääset tietokoneella, tabletilla tai puhelimella.

Interaktiivisilla livetunneillamme voit halutessasi napsauttaa käyttämäsi laitteen kameran päälle, ja saada ohjaajalta tsemppausta ja henkilökohtaista opastusta. Jos et jostain syystä ehdi mukaan suosikkitunnillesi, ei syytä huoleen! Voit osallistua kaikille tunneillemme jälkikäteen tallenteiden muodossa. Käytössäsi on laaja kirjo erilaisia 5-70 minuutin mittaisia harjoituksia, joiden joukosta löydät varmasti omat suosikkisi!

Nauti siis joogasta ja huolehdi hyvinvoinnistasi missä ja milloin vain sinulle parhaiten sopii.

 

Yogaian edut kanta-asiakkaille

Stockmannin kanta-asiakkaana saat nyt kolmen kuukauden jäsenyyden Yogaiaan puoleen hintaan. Maksat vain 22,49 € ja saat pääsyn kaikille tunneille – niin livenä kuin tallenteinakin. Etu on voimassa 1.–31.1.2018.

Lunasta tarjouksesi täällä

 

Tarjous on voimassa ainoastaan Yogaian verkkosivuilla 1.1.2018 – 31.1.2018 välisenä aikana. Tilaus on jatkuva ja uusiutuu automaattisesti kolmen kuukauden kuluttua normaalilla hinnalla 44,97€ / 3kk. Voit halutessasi peruuttaa tilauksen milloin tahansa ennen seuraavaa laskutuspäivää tai vaihtaa sen toiseen jäsenyystyyppiin.