Motivus

Helsingin keskustan Stockmannilla

Erityisesti naisille suunnattu kuntokeskus Helsingin keskustan Stockmannin 7. kerroksessa. Valikoimassa on ryhmäliikuntatunteja moneen makuun: mm. lihaskuntotunteja, pilates, jooga, niska-selkä ja tanssilliset tunnit. Kuntosalin puolella käytettävissä on laaja valikoima lämmittely- ja kuntosalilaitteita sekä vapaat painot. Motivuksesta saat myös ammattitaitoiset personal trainer -palvelut, henkilökohtaiset kuntosaliohjelmat ja ravintoneuvontaa. Lisäksi voit rentoutua höyrysaunassa ja hankkia upean rusketuksen solariumissa.

 

SYYSKUUN KANTA-ASIAKASTARJOUKSET

Energiaa syksyyn Motivuksesta! Motivus tarjoaa Stockmannin kanta-asiakkaille syyskuun kanta-asiakasetuina:

7kk treenikortti 4kk:n hinnalla
Maksat vain siitä, mitä käytät: Valitse kuntosali, ohjatut tunnit tai superkortti! Hinnat jäsenille alk. 184 € (vain 27 €/kk). Ostoksesi ladataan mg-kortille, jonka pantti on 10 euroa. Palauttaessasi kortin saat yhden ilmaisen käyntikerran kuntosalille tai ohjatulle tunnille.

Jäsenyys –50% (norm. 69 €)
Motivuksen jäsenyys ei sido mihinkään vaan oikeuttaa edullisempiin treenikortteihin ja jäsenetuihin. Kaupan päälle CityShoppari 2017 -mobiilikortti! (arvo 24,90 €). Jäsenyysmaksu on kertaluontoinen, eli Sinun ei tarvitse koskaan irtisanoa tai ostaa jäsenyyttä uudelleen, vaikka pitäisit välillä pidempäänkin taukoa.

Tarjoukset ostettavissa Motivus Stockmannilta 1.–30.9.2017 Stockmannin kanta-asiakaskorttia näyttämällä.
Motivus Stockmannilla, Aleksanterinkatu 52B, 7. krs.
Puh. 09-41533560

 

Jatkuvat edut kanta-asiakkaille vuonna 2017

Motivus tarjoaa kaikille Stockmannin kanta-asiakkaille:

Motivuksen ainaisjäsenyys puoleen hintaan (norm. 69 €).
Ainaisjäsenyyden oston yhteydessä 30 päivän kuntosali- tai ohjattujen tuntien kortti –30 % (30 pvän korttien normaalihinnat alkaen 46 €).

Motivus tarjoaa Stockmannin Exclusive- ja First-asiakkaille:

Motivuksen ainaisjäsenyys vain 19 € (norm. 69 €).
Ainaisjäsenyyden oston yhteydessä 30 päivän kuntosali- tai ohjattujen tuntien kortti puoleen hintaan (30 pvän korttien normaalihinnat alkaen 46 €).

Motivuksen ainaisjäsenyys ei sido mihinkään, vaan oikeuttaa jäsenetuihin ja edullisempiin treenikortteihin. Ainaisjäsenyyden ostaja saa kaupan päälle jäsenlahjan ja CityShoppari-mobiilikortin (arvo yht. yli 50 €.)

Ostoksesi ladataan mg-kortille, jonka pantti on 10 euroa. Palauttaessasi kortin saat yhden ilmaisen käyntikerran kuntosalille tai ohjatulle tunnille

Tarjoukset ostettavissa Stockmannin kanta-asiakaskortilla Motivus Stockmannilta (Aleksanterinkatu 52 B, 7. kerros, puh. 09-41533560).

Lue lisää Motivuksen sivuilta »