Ajankohtaista

16.8.2021
Helsinki, Itis, Jumbo, Tampere, Tapiola, Turku, Verkkokauppa
Stockalla tapahtuu

 

Tapahtumia tavarataloissa ja virtuaalisesti

Läpi vuosikymmenten Stockmann on ollut suomalaisille mieleenpainuvien elämysten suunnannäyttäjä – rullaportaista kaupungin ensimmäisiin pehmisjäätelöihin. Tänä päivänä tapahtumatarjontamme on monipuolinen kattaus virtuaalisia kohtaamisia, kanta-asiakastapahtumia, suuria muotinäytöstapahtumia ja paljon muuta.

Tutustu tapahtumiimme tästä – lämpimästi tervetuloa mukaan!

Tapahtumat

1.2.2024
Helsinki, Itis, Jumbo, Tampere, Tapiola, Turku, Verkkokauppa
Takaisinveto: Manna- ja Kera-huppari

 

TAKAISINVETO: Basic by Stockmann MANNA-huppari ja KERA-huppari

Stockmann Oyj Abp 1.2.2024

Stockmann Oyj Abp on vetänyt varotoimenpiteenä pois markkinoilta Basic by Stockmann -merkin MANNA- ja KERA-hupparit, koska tuotteiden huppujen nyörit eivät täytä lastenvaatteiden turvallisuusstandardin (SFS-EN 14682) vaatimuksia. Kyseisiä huppareita on ollut myynnissä seuraavat koot: 140 cm, 146/152 cm, 158/164 cm ja 170 cm. Standardin mukaan vanhempien lasten vaatteiden hupuissa tai pääntien alueella olevissa kiristysnyöreissä ei saa olla vapaana riippuvia nyörien päitä. Toiminnallisten ja koristenauhojen pituus saa olla korkeintaan 75 mm. Erilaiset nauhat ja nyörit voivat aiheuttaa kuristumis- tai muuta vaaraa esimerkiksi juuttuessaan kiinni kiipeilytelineeseen, ovien väliin tai liukuportaisiin.

Kuluttajia pyydetään ensisijaisina varotoimenpiteinä poistamaan tuote lasten ulottuvilta ja palauttamaan tuote ostopaikkaan, jolloin tuotteen hinta hyvitetään asiakkaalle, tai poistamaan itse nyöri tuotteesta. Huppari on turvallinen käyttää, jos siitä poistaa hupun nyörin. Takaisinveto koskee jokaista myynnissä ollutta värivaihtoehtoa, joita on yhteensä 19. Kuluttaja tunnistaa kyseiset tuotteet niiden sisällä olevista pesulapuista, joissa lukee tuotteen nimi. MANNA- ja KERA-huppareita on ollut myynnissä Helsingin, Tapiolan, Turun, Jumbon, Itiksen ja Tampereen Stockmann-tavarataloissa sekä stockmann.com-verkkokaupassa tammikuusta 2022 tammikuuhun 2024.

Pahoittelemme tapahtunutta.

Lisätiedot:
Stockmann-asiakaspalvelu  |  asiakaspalvelu@stockmann.com  |  puh. +358 9 1211

15.12.2023
Helsinki, Itis, Jumbo, Tampere, Tapiola, Turku
Woltilla ostokset tunnissa kotiin

 

Woltilla ostokset tunnissa kotiin

Nyt voit tilata kaikista Stockmann-tavarataloista muotia, kosmetiikkaa ja kodintuotteita kotiovellesi alle tunnissa Woltin sovelluksen tai verkkosivujen kautta. Tilaa vaikkapa täydellinen lahja suoraan päivänsankarin kotiovelle toimitettuna! 

Tilaa Woltista  Tilaus- ja palautusohjeet

 

Näin tilaat

Tee tilauksesi Woltin sovelluksessa tai osoitteessa wolt.com.

Kotiinkuljetuksista huolehtivat Woltin kumppaneina toimivat lähetit. Keskimääräinen toimitusaika on noin 30 minuuttia tilauksesta.

Kotiinkuljetustilausten toimitusmaksu on Woltin normaalihinnaston mukainen eli 1,90–7,90 euroa etäisyydestä riippuen.

 

Palauttaminen

Voit palauttaa Woltin kautta tekemäsi ostoksen Helsingin keskustan tavaratalon palvelupisteeseen sähköpostitse saamaasi Wolt-kuittia vastaan. Palautusaika on 30 päivää.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessaan. Tarkista, että palautat kaikki osat, myös mahdolliset käyttöohjeet. Sinetöidyt pakkaukset, kuten kosmetiikka- ja hygieniatuotteet tulee palauttaa avaamattomissa alkuperäispakkauksissaan ja palautettavan tuotteen sinetin tulee olla ehjä.

Wolt-ostokset eivät toistaiseksi kerrytä MyStockmann-pisteitä.

1.11.2023
Helsinki
Kakkugalleria Helsingin keskustan tavaratalossa

Herkut jokaiseen hetkeen

Tervetuloa Kakkugalleriaan viettämään herkullista kahvihetkeä! Meiltä saat kauden parhaat konditoriatuotteet myös mukaan.

Marraskuussa Helsingin keskustaan avautuva Kakkugalleria tarjoaa asiakkaillemme elämyksiä niin juhliin kuin arjen pieniin hetkiin. Kakkugallerian laaja, mutta harkittu valikoima takaa, että löydät juhlalliset herkut niin joulunajan hetkiin kuin muihinkin tilaisuuksiin. Esimerkiksi Kakkugallerian jouluhalko ihastuttaa juhlapöydässä!

Kakkugalleria, Helsingin keskustan tavaratalo, 1. krs, 2.11.2023 alkaen

29.11.2022
Helsinki, Tampere
Relove

 

Relove – rakkaudella kierrätetty

Nyt myös Tampereella!

Stockmann ja Relove ovat kulkeneet yhdessä helmikuusta 2021 alkaen tarjoten inspiraatiota kestävään muotiin kutsuvassa ja kauniissa ympäristössä. Relove rantautui ensiksi Helsingin keskustan Stockmannille, ja nyt kuljemme yhdessä kohti Tampereen Stockmannin tavaratalon avausta.

Asiakkaamme arvostavat laatua, kauneutta, vastuullisuutta ja tuotteiden pitkäikäisyyttä. Stockmann ja Relove haluavat kumpikin yhdessä tarjota asiakkailleen inspiraatiota ja elämyksellisyyttä. Samanlaiset arvomme kohtaavat.

Stockmannin yhtenä tavoitteena on tarjota asiakkailleen laadukkaita ja kestävästi valmistettuja tuotteita, jotka voivat kulkea sukupolvelta ja käyttäjältä toiselle. Muotipalvelumme tukee asiakkaitamme juuri oikeanlaisten hankintojen tekemisessä ja tarjoamme tavarataloissamme esimerkiksi ompelupalvelua muokkaamaan laadukkaita tuotteita käyttäjälle sopivaksi.  Kestävyysajattelu ja tuotteiden elinkaaren pidentäminen ovat osa Stockmannin muodin strategiaa. Stockmann panostaa tulevaisuudessa yhä vahvemmin tuotevalikoimiin ja palveluihin, jotka tukevat kiertotaloutta. Tässä matkassa Relove on tärkeä yhteistyökumppanimme.

Tästä yhtälöstä meidät on yhdessä tehty – täydellinen match: Stockmann x Relove. Toivotamme lämmöllä Reloven tervetulleeksi Tampereen tavarataloon.

Monipuolisesta second hand -valikoimastaan ja kauniista esillepanoistaan tunnettu Reloven konsepti tulee Tampereen Stockmannin tavaratalossa olemaan sama kuin Helsingin tavaratalossakin: asiakkaat voivat tuoda aarteitaan, kuten vaatteita ja kenkiä, myyntiin liikkeeseen täyden palvelun all Inclusive -myyntisopimuksella, ja kahvila-ravintolassa tarjoillaan aamiaista, lounasta sekä esimerkiksi Reloven itseleipomia kakkuja ja leivonnaisia. Relove on auki tavaratalon aukioloaikojen mukaisesti.

Helsingin keskustan tavaratalo, 3.krs.  |  Tampereen tavaratalo, 3.krs.

3.11.2023
Helsinki, Itis, Jumbo, Tampere, Tapiola, Turku, Verkkokauppa
Konges Sløjd -takaisinveto

Konges Sløjd -takaisinveto

Seuraavat Konges Sløjd -tuotteet pyydetään palauttamaan Stockmannille virheellisen tuote-erän vuoksi.

Tuotteen ostaneita pyydetään palauttamaan virheelliset tuotteet lähimpään Stockmannin tavarataloon tai postitse veloituksetta osoitteeseen:

Stockmann Jakelukeskus/JMO, Högberginhaara 12, 04360 Tuusula.
Postin sopimusnumero 628428.

Liitäthän palautukseen takaisinvetotuotteen lisäksi yhteystietosi ja tilinumerosi hyvitystä varten.
Ostos hyvitetään, vaikka ostokuittia ei olisi esittää palautuksen yhteydessä.

Takaisinveto koskee seuraavia tuotteita:

Tuote: Konges Sløjd -Dinosauruksen muotoinen Activity Music Triceratops-soittorasialelu
Tuote-eränumero: 082022 (tieto löytyy pesulapusta)
EAN-koodi: 5715404003599

Lelun kiinteän silmukan ympärysmitta eikä pakkauspussin paksuus ole täyttänyt vaadittuja standardeja.

Tuote: Konges Sløjd -Activity Ring Unicorn-vaunulelu
Tuote-eränumero: 102022
EAN-koodi: 5715404035057

Lelun pakkauspussin paksuus ei ole täyttänyt vaadittuja standardeja.

Tuote: Konges Sløjd -Dinnertime-ateriasetti (yksisarvinen ja dinosaurus -kuvioilla)
Tuote-eränumero: 082022
EAN-koodit: 5712982990600 (yksisarvinen), 5712982990587 (dinosaurus)

Ei täytä elintarvikekontaktimateriaaleille asetettuja vaatimuksia.

 

Stockmannin asiakaspalvelu

Lisätietoja tarvittaessa: Assortment Lead Minna Fichera, Stockmann Oyj, minna.fichera@stockmann.com

11.9.2023
Itis
Itiksen tavaratalo on uudistunut

 

Itiksen tavaratalo on uudistunut

Itiksen uudistunut tavaratalo tarjoaa nopeampia ja sujuvampia ostoksia lähellä sinua. Vastuullisesti tuotettujen omien merkkien lisäksi tarjoamme laajan valikoiman suosikkibrändejä niin Suomesta kuin maailmalta.

Omien merkkiemme kodin ja muodin tuotteet ovat saaneet aitiopaikan uudessa ympäristössä. Lasten myymäläalueelle on tullut leikkipaikka ja levähdyspaikkoja koko perheen viihtymistä ajatellen. Kosmetiikkaosaston löydät tutulta paikaltaan laajalla valikoimallaan.

Olemme siirtyneet kokonaan ensimmäiseen kerrokseen. Tervetuloa ostoksille Itikseen!

Lue lisää

6.6.2023
Helsinki
Nespresso Helsingin keskustan tavaratalossa

 

Nespresso Boutique

Nespresson Helsingin Keskuskadun Boutique-myymälä on nyt Stockmannilla! Helsingin keskustan tavaratalon uudessa Nespresso Boutiquessa on myytävänä kahvikapseleita ja oheistuotteita, joten nyt voit hankkia kahvitarpeesi kätevästi samalla kun asioit tavaratalossa.

Kahviasiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan juuri sinun makumieltymyksiisi sopivat kahvit. Nespresso tunnetaan korkealaatuisen ja kestävän annoskahvin edelläkävijänä – tule kokemaan Nespresson elämyksellinen kahvimaailma!

Nespresso Boutique, Helsingin keskustan tavaratalo, 1. krs

Nespresso-kahvikoneet verkossa

13.6.2023
Kaikki tavaratalot
Tallinnan tavaratalo 30 vuotta

 

Tallinnan tavaratalo 30 vuotta

Stockmann on palvellut virolaisia asiakkaita jo 30 vuoden ajan. Viron ensimmäinen Stockmann avattiin kaksikerroksisena myymälänä Viru-hotellin rakennukseen, ja avajaiset olivat täydellinen menestys. Stockmann myi ulkomaista muotia, uusinta elektroniikkaa ja muita tuotteita, joita pidettiin tuolloin ylellisinä ja harvinaisina.

Pian Stockmann alkoi etsiä sopivaa paikkaa suurelle, Baltian ensimmäiselle kansainväliselle tavaratalolle. Tavaratalomme osoitteessa Liivalaia 53 avattiin 1.4.1996. Tallinnassa sijaitsevan Stockmann AS:n palveluksessa on yli 350 työntekijää, ja sen liikevaihto oli 45 miljoonaa euroa vuonna 2022.

“Suuren tavaratalon rakentamista Liivalaian ja Tartontien kulmaan pidettiin yleisesti järjettömänä ajatuksena, koska alue oli tuolloin kaukana kaupungin keskustasta. Nyt on helppo nähdä, että perustajat olivat oikeassa. Vahvin kampanjamme Hullud Päävd, Hullut päivät, kertoo tuon ajan rohkeudesta, joka on innoittanut kaikkia kaupan alan toimijoita markkinoilla”, kertoo Viron Stockmannin toimitusjohtaja Marge Türner, joka on työskennellyt tavaratalossa sen alkuvuosista lähtien.

23.3.2023
Helsinki
Pieni Lelukauppa Helsingin keskustassa

Pieni lelukauppa kutsuu seikkailuun!

Pohjoisen Euroopan suurin lelukauppa on avannut ovensa Helsingin keskustan tavaratalossa. Janne Katajan luotsaama upea ja elämyksellinen lelukauppa tarjoaa yllätyksiä ja seikkailuja kaikenikäisille, ja mittavasta valikoimasta löytyy suosikki jokaiselle leikin ystävälle.

Pieni Lelukauppa palvelee myös Tampereen tavaratalossa. Tervetuloa kokemaan lelukaupan taika!

Lelut myös verkosta

9.3.2023
Helsinki
Stockmann Event Lounge

Yritystapahtuma, jossa on tyyliä – Stockmann Event Lounge

Stockmann Event Lounge on upea ja viihtyisä, yritysasiakkaiden käyttöön varattavissa oleva tila pääkaupungin ikonisessa maamerkissä, Helsingin keskustan Stockmann -tavaratalossa. Event Lounge -tila tarjoaa tunnelmallisen ympäristön kokoukseen, tuotelanseeraukseen, virkistysiltaan tai yrityksenne muihin tilaisuuksiin.

Lue lisää ja varaa tästä

7.3.2023
Helsinki
Lilla Floranna

Kukkakauppa Lilla Floranna avattu

Lilla Floranna -kukkakauppa on avattu Helsingin keskustan Stockmannille! Floranna on töölöläinen kukkakauppa, joka on jo miltei 20 vuoden ajan palvellut kaupunkilaisia persoonallisin ja kestävin kukituksin. Florannan pikkusisar, Lilla Floranna, palvelee nyt tavaratalon pääsisäänkäynnin luona, kellon alla. Lilla Floranna sitoo, kukittaa ja kuljettaa kukat kaikkiin tärkeisiin hetkiin. Lämpimästi tervetuloa!

10.11.2022
Helsinki, Itis, Jumbo, Tampere, Tapiola, Turku
Kierrätä poistotekstiilisi

Poistotekstiilin kierrätys nyt myös Tampereen tavaratalossa

Löytyykö kaapeistasi poistotekstiiliä, joka ei enää sovellu esim. hyväntekeväisyysjärjestöjen keräyksiin, mutta jota et haluaisi heittää roskiinkaan?

Stockmann aloitti viime vuonna Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY:n kanssa palvelun, jossa voit lajitella rikkinäiset sekä käyttö- ja korjauskelvottomat tekstiilisi hyötykäyttöön.

Poistotekstiilin keräys on laajentunut myös Turun tavarataloon yhteistyössä Lounais-Suomen Jätehuollon (LSJH) kanssa, ja uusimpana yhteistyönä myös Tampereen tavarataloon yhteistyössä Pirkanmaan Jätehuollon (PJH) kanssa.

Lue lisää

8.3.2022
Helsinki, Itis, Jumbo, Tampere, Tapiola, Turku, Verkkokauppa
Auta kanssamme Ukrainan kriisin uhreja

Auta kanssamme Ukrainan kriisin uhreja

Suomen Punainen Risti on aloittanut hätäapukeräyksen Ukrainan konfliktista kärsivien auttamiseksi. Konfliktin kiihdyttyä Punainen Risti on muun muassa jakanut siviileille kymmeniätuhansia ruoka- ja hygieniapakkauksia, parantanut vedenjakelua, järjestänyt ensiapukoulutuksia sekä evakuoinut ihmisiä.

Lue lisää ja osallistu