Ravintolat ja kahvilat

Tampereen tavaratalo

Tervetuloa nauttimaan kahvihetkestä tai lounaasta Tampereen tavarataloon! Ravintolat ja kahvilat palvelevat tavaratalojen aukioloaikojen mukaisesti, ellei muuta ole mainittu. Muutokset aukioloaikoihin ovat mahdollisia.

1. krs

Espresso House

Avoinna:
Ma–pe 9–20
La 9–19
Su 11–16

Robert’s Coffee
Nautinnollisia kahvihetkiä laadukkaan kahvin, teen ja monipuolisten suolaisten sekä makeiden herkkujen ystäville katutasossa, naisten trendimuodin kupeessa.
Valikoimaamme kuuluvat laadukkaat tuoremehut ja terveysjuomat virvoitusjuomien rinnalla, herkullisia smoothieita unohtamatta. A-oikeudet täydentävät nautinnollista kahvihetkeä niin kiireen keskellä kuin viikonlopun leppoisaa yhdessäoloa ystävien kesken.

Voit ostaa meiltä mukaan laadukkaasti paahdettuja espressopapuja sekä tarkasti valikoituja teelaatujamme.
Kesällä palvelemme vehreällä keidasterassillamme kahvilan herkullisilla tuotteilla pilke silmäkulmassa. Meille ovat myös koirat tervetulleita.
Aukioloajat ja tietoa kahvilasta
Puh. 09 121 6319

Hanko Sushi

Hanko Sushin tarina on jo nimessämme. Nimi kertoo mistä olemme kotoisin: eteläisen Suomen merellisestä Hangosta, jossa ensimmäinen ravintolamme sijaitsee. Nimi kertoo myös toimintamme tärkeimmän periaatteen. Han ko on japania ja tarkoittaa sinettiä, henkilökohtaista laatuleimaa. Filosofiamme kiteytyy henkilökuntamme tunnuslauseeseen ”jokainen viilto ratkaisee”.

Teemme kaikki annokset käsin paikan päällä. Käytämme vain parhaita raaka-aineita. Annoksemme ovat aina uniikkeja ja niissä on tuoreustakuu.

Laadukkaan sushin lisäksi Hanko Sushi merkitsee miellyttävää ja rentoa sushihetkeä yksin, kaksin, perheen kesken tai isommallakin porukalla.

Hanko Sushissa sushin syömistä ei tarvitse jännittää, vaan tarjolla on viihtyisä, miellyttävä ja maukas sushihetki keskellä kaupungin vilinää.

Hanko Sushi on laatuleima, takuu ainutlaatuiselle sushi-hetkelle.

Lounaat, kokoustarjoilut ja takeaway – tarjonnastamme löytyy kattavasti vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin.

Aukioloajat ja tietoa ravintolasta

Puh. 050 4410 766