Ravintolat ja kahvilat

Tampereen tavaratalo

Tervetuloa nauttimaan kahvihetkestä tai lounaasta Tampereen tavarataloon! Ravintolat ja kahvilat palvelevat tavaratalojen aukioloaikojen mukaisesti, ellei muuta ole mainittu. Muutokset aukioloaikoihin ovat mahdollisia.

3. krs

Relove

Kotimainen second hand -pioneeri ja perheyritys Relove tarjoaa kokonaisvaltaisia ja vastuullisia elämyksiä kaikille aisteille. Reloven keidasmaisessa kahvilassa kohtaamiset ja terveelliset makuelämykset ovat keskiössä – aamupalaa, lounasta ja käsinleivottuja gluteenittomia leivonnaisia. Liikkeen second hand -puolelle voit tuoda myyntiin myös omia vaatekaapin aarteitasi täyden palvelun myyntijaksolle.

Aukioloajat ja tietoa kahvilasta

1. krs

Espresso House

Avoinna:
Ma–la 8–21
Su 11–16

Robert’s Coffee
Nautinnollisia kahvihetkiä laadukkaan kahvin, teen ja monipuolisten suolaisten sekä makeiden herkkujen ystäville katutasossa, naisten trendimuodin kupeessa.
Valikoimaamme kuuluvat laadukkaat tuoremehut ja terveysjuomat virvoitusjuomien rinnalla, herkullisia smoothieita unohtamatta. A-oikeudet täydentävät nautinnollista kahvihetkeä niin kiireen keskellä kuin viikonlopun leppoisaa yhdessäoloa ystävien kesken.

Voit ostaa meiltä mukaan laadukkaasti paahdettuja espressopapuja sekä tarkasti valikoituja teelaatujamme.
Kesällä palvelemme vehreällä keidasterassillamme kahvilan herkullisilla tuotteilla pilke silmäkulmassa. Meille ovat myös koirat tervetulleita.

Puh. 09 121 6319

Aukioloajat ja tietoa kahvilasta