Online Exclusive

Olemme laajentaneet verkkokaupan valikoimaa Online Exclusive -tuotteilla. Tarjoamme verkkokaupassamme entistä monipuolisemman valikoiman naisten, miesten ja lasten muodin sekä ulkoilun, urheilun, kosmetiikan ja kodin tuotteita. Online Exclusive -kumppanuuksien myötä verkkokauppaamme avautuu myös kokonaan uusia tuotealueita.


Kumppanituotteet osaksi verkkokaupan valikoimaa

Valikoima on myynnissä ainoastaan verkkokaupassa, ja tunnistat tuotteet helposti Online Exclusive -merkistä. Kasvatamme valikoimaamme sekä maailmanluokan huippubrändeillä että kiinnostavilla kotimaisilla uutuuksilla, ja valitsemme kumppaneiksemme inspiroivia, omaa valikoimaamme täydentäviä merkkejä. Kumppanimme erottuvat kestävillä arvoilla, vahvalla tarinalla, designilla ja laadulla. Teemme yhteistyötä valmistajien ja maahantuojien kanssa tarjotaksemme asiakkaillemme korkealaatuisen, inspiroivan ja vastuullisen valikoiman.

Ajankohtaiset Online Exclusive -suosituksemme

 

Monipuolisia uutuuksia suoraan kumppaneiltamme, tutuilla Stockmannin palvelulupauksella ja ehdoilla

Online Exclusive -tuotteisiin pätevät Stockmannin verkkokaupan sopimusehdot, ja toimitusaika tilauksille on verkkokauppamme lupauksen mukaisesti 25 arkipäivää.

Online Exclusive -tuotteet pakataan ja toimitetaan suoraan kumppanin omalta varastolta, joten eri kumppaneilta ja Stockmannilta tilatut tuotteet saattavat saapua useammassa eri lähetyksessä. Ympäristöä säästääksemme emme edellytä kumppaneitamme pakkaamaan tuotteita uudelleen Stockmannin pakkauksiin, vaan Online Exclusive -tuotteet lähetetään kumppanien omissa pakkauksissa. Kumppanituotteet myös palautetaan suoraan kumppanille.

Voit tilata Online Exclusive -tuotteet niillä toimitustavoilla, jotka kyseinen kumppani tarjoaa, esimerkiksi postiin, noutopisteeseen tai kotiinkuljetuksena. Käytettävissä olevat toimitustavat näet ostoskorissa. Tuotteita ei voi tilata noudettavaksi tavaratalosta.

Stockmannin asiakaspalvelu auttaa sinua myös Online Exclusive -tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Kuulemme mielellämme palautetta uudistetusta valikoimastamme ja haluamme varmistaa, että ostokset laajentuneen valikoiman parissa on mahdollisimman helppoa ja vaivatonta.