Ravintolat ja kahvilat

Helsingin keskusta

Tervetuloa Stockmannille nauttimaan monipuolisista ravintolapalveluista! Valitse juuri sinulle koottu herkullinen lounassalaatti, pöytään tarjoiltu kahvi ja kakkupala, nopea pikaruoka tai vaikkapa lasillinen samppanjaa ostoskierroksen lomassa.

Ravintolat ja kahvilat palvelevat tavaratalojen aukioloaikojen mukaisesti, ellei muuta ole mainittu. Muutokset aukioloaikoihin ovat mahdollisia.

 

aukioloajat

Katso tavaratalojen aukioloajat täältä.
Tarkista ravintoloiden pyhäpäivien poikkeusaukioloajat suoraan kyseisestä yrityksestä.

 

8. krs

Fazer 8th Floor

Fazerin ravintolamaailma Helsingin keskustan Stockmannin kahdeksannessa kerroksessa tarjoaa hienoja makuelämyksiä ja tunnelmia kaikkina tavaratalon aukioloaikoina.

FAZER CAFÉ on keskeinen taukopaikka suolaiselle, makealle ja hyvälle seuralle. Jos et osaa päättää nauttisitko seurasta vai tarjonnasta, valitse molemmat.

FOOD MARKET

Rento ruokatori tarjoilee houkuttelevia makuelämyksiä salaattibaarin monipuolisista salaateista street food -herkkuihin kuten burgereihin sekä bowl-annoksiin. Maanantaista lauantaihin tarjolla maittava lounas klo 10.30 alkaen, johon kuuluu salaatti, lämminruoka ja keitto sekä kahvi tai tee.  Tervetuloa herkuttelemaan aamusta iltaan – vaikka shoppailun lomassa tai lounasaikaan!

CHAMPAGNE

Yksin, kaksin, kavereiden kesken tai työporukalla – legendaksi muodostuneen laatusamppanjan keskeiselle kohtaamispaikalle tuova baari kutsuu asiakkaansa kohottamaan lasinsa ja nauttimaan ylellisestä tunnelmasta.

Puh. 020 729 6803

Lue lisää ravintolan sivuilta

 

3. krs

Relove

Reloven kahvila-ravintolassa tarjoillaan aamiaista All Day Breakfast -tyyliin, sekä pääset nauttimaan koko päivän ajan lämpimistä kasvispainotteisista annoksista keidasmaisessa miljöössä. Löydät valikoimastamme runsaasti vegaanisia sekä gluteenittomia annoksia ja välipaloja. Suosimme arvojemme mukaisesti lähituottajia sekä ympäristölle lempeämpiä vaihtoehtoja. Tule viettämään ihana Afternoon Tea -hetki, tai istahda ystäväporukalla viinilasilliselle second hand -shoppailun lomassa.

 

1. krs

Kakkugalleria

Tervetuloa Kakkugalleriaan viettämään herkullista kahvihetkeä! Meiltä saat kauden parhaat konditoriatuotteet myös mukaan.

Kakkugalleria tarjoaa asiakkaillemme elämyksiä niin juhliin kuin arjen pieniin hetkiin. Laaja, mutta harkittu valikoima takaa, että löydät juhlalliset herkut niin joulunajan hetkiin kuin muihinkin tilaisuuksiin. Esimerkiksi Kakkugallerian jouluhalko ihastuttaa juhlapöydässä!

1. krs

 

Joe & The Juice

Joe & the Juice -mehu- ja kahvilabaari tarjoaa asiakkailleen tuoreita ja terveellisiä hedelmä- ja vihannesmehuja, kahveja sekä voileipiä, jotka valmistetaan asiakkaan tilauksesta.

 

Robert’s Coffee Bubbles & Bites

Helsingin keskustan tavaratalon katutason kahvila-ravintola panostaa maukkaisiin aamupaloihin, lounaaseen ja pikkupurtavaan, laadukkaita viinejä unohtamatta – aamusta iltaan läpi vuoden.

Panostamme lounge-tunnelmaan ja päivän aikana muuttuvaan tuotevalikoimaan. Laajalta samppanjalistaltamme jokainen kuplien ystävä löytää mieleisensä kuohuvan.

Meiltä voit tilata myös catering-palveluita. Bubbles Loungessa voit järjestää 25 henkilön yksityistilaisuuksia.

Tervetuloa viihtymään kanssamme ja nauttimaan arjen luksuksesta!

ma–to 8–20 | pe 8–21 | la 9–20 | su 11–18

 

 

Robert’s Coffee Espresso Bar

Ihana gelatokahvila Stockmannin kellon alla!
Gelatovitriini sisältää paljon upeita makuelämyksiä erilaisista tuoreista raaka-ainesta valmistettuna. Gelatot on valmistettu käsin Helsingin keskustassa ja vaihtelemme makuja sesongin mukaisesti. Valkoimasta löytyy gelatojen lisäksi laadukkaita kahvijuotavia, tuorepuristettua mehua ja pientä purtavaa.

Avoinna tavaratalon aukioloaikoina
Aleksanterinkadun sisäänkäynnin tuulikaapissa
Puh. 050-432 2726

Lue lisää ravintolan sivuilta

 

Robert’s Coffee Netcup

Tunnelmallinen, sydämellisestä ja ripeästä palvelusta tunnettu coffee shop Helsingin sydämessä Stockmann-tavaratalossa. Istahda hetkeksi alas seuraamaan Aleksanterinkadun vilskettä laadukkaiden kahvien ja tuoreitten tarjottavien äärellä–tai kiireen yllättäessä nappaa tuotteet mukaan. Avaamme kahvilan aamuvirkuille arkisin jo klo 7.00. Kokouscatering-palvelun kautta pystymme toimittamaan tarjoilut myös toimistolle. Kahvilalla on Aleksanterinkadulla ympärivuotinen terassi, jonne myös koirat ovat tervetulleita.

ma–pe 7–20 | la 8–18 | su 10.30–18
Puh. 09-121 3759
Aleksanterinkadun puolella

Lue lisää ravintolan sivuilta

 

Pupu-salaattiravintola

Tarjoilemme gastronomisia salaatteja puhtaista raaka-aineista luomua suosien. Saat meiltä tärkeimmät klassikot sekä satokauden mukaan vaihtuvia uutuuksia. Valmistamme kaiken omassa keittiössämme. Pesemme, pilkomme, paahdamme ja paistamme itse. Täsmällisen käsityön tuloksena syntyvät listamme harkitut maku- ja ravintoainekokonaisuudet.

ma–pe 11–20 | la 11–19 | su 12–18
Pohjoisesplanadin ja Mannerheimintien kulmassa

Lue lisää ravintolan sivuilta

 

–2A krs

Herkku Bistro

Helsingin keskustan Food Market Herkun Bistrossa on viikoittain vaihtuva makoisa menu. Klassikoksi muodostuneen Eero Vottosen kalakeiton lisäksi Herkun Bistro tarjoaa päivän annoksia kala- ja lihatiskin tarjonnasta sekä sesongin kasviksia.

Food Market Herkku, kalatiskin vieressä.

Lue lisää ravintolan sivuilta