Ravintolat ja kahvilat

Helsingin keskusta

Tervetuloa nauttimaan monipuolisista ravintolapalveluista Helsingin keskustaan! Valitse juuri sinulle koottu herkullinen lounassalaatti, pöytään tarjoiltu kahvi ja kakkupala, nopea pikaruoka tai vaikkapa lasillinen samppanjaa ostoskierroksen lomassa.

Ravintolat ja kahvilat palvelevat tavaratalojen aukioloaikojen mukaisesti, ellei muuta ole mainittu. Muutokset aukioloaikoihin ovat mahdollisia.

8. krs

Fazer 8th Floor
Aukioloajat ja tietoa ravintolasta: www.f8.fi
Puh. 020 729 6803

Hanko Sushi
Tule viettämään miellyttävää ja rentoa sushi-hetkeä yksin, kaksin, perheen kesken tai isommallakin porukalla.

Stockmann Roof by Ravintola Teatteri
Stockmann Roof kiittää kesästä 2017 ja sulkee ovensa tämän kesän osalta. Kiitos kaikille asiakkaillemme tästä upeasta ensimmäisestä kesästä. Nähdään Roofissa keväällä 2018.

Stockmann Roof tarjoaa musiikkia, kesäisiä suosikkijuomia, virvokkeita, kahvia ja teetä sekä valikoituja ruoka-annoksia Hanko Sushin menusta.
Aukioloajat ja tietoa ravintolasta tästä.
Argos-talon katolla
Puh. 050 3065012

6. krs

Hesburger

5. krs

Mumin Kaffe -kahvila
Kahvilassa yhdistyvät lapsiystävällisyys, suomalainen design ja muumilaaksolaisen lempeä ajattelutapa. Kahvila tarjoilee esimerkiksi erilaisia leivonnaisia, salaatteja, piirata, jäätelöä sekä kuumia ja kylmiä juomia. Tuotteissa pyritään välttämään lisäaineita ja suosimaan kotimaisia raaka-aineita.
Muminkaffe.com
5. kerroksen hissiaula

3. krs

Ravintola Biáng!
Biáng! tarjoaa arkisin monipuolista lounasta noutopöydästä klo 11-17.
Noutopöytä on katettu myös viikonloppuisin la 11-18.30 ja su 12-17.30.

Uudella ruokalistalla tuomme uusia makuja Pohjois-Kiinasta ja panostamme erityisesti käsin valmistettuihin annoksiin sekä pieneen että isoon nälkään.

Kulku Biáng-ravintolaan:
Ulkokautta: Pohjoisesplanadin puoleinen sisäänkäynti (Svenska Teatern:iä vastapäätä sijaitseva sisäänkäynti)
Tavaratalon sisältä: Naisten muotiosasto, 3. krs (Gerry Weber & Ril’s-osastojen yhteydessä).

Puh. 050 353 7437
www.biang.fi

1. krs

 

Hanko Sushi
Tule viettämään miellyttävää ja rentoa sushi-hetkeä yksin, kaksin, perheen kesken tai isommallakin porukalla.

Espresso House
Espresso House on ruotsalainen, vuonna 1996 perustettu kahvilaketju. Suomeen olemme rantautuneet vuonna 2015.

Tavoitteemme on korkealla. Haluamme yksinkertaisesti tarjota maailman parhaita kahvinautintoja maailman parhaille vieraille. Ei sen enempää eikä vähempää. Tervetuloa kylään!
Keskuskadun puolella, terassi Keskuskadulla.

Joe & The Juice
Joe & the Juice -mehu- ja kahvilabaari tarjoaa asiakkailleen tuoreita ja terveellisiä hedelmä- ja vihannesmehuja, kahveja sekä voileipiä, jotka valmistetaan asiakkaan tilauksesta.
Koruosastolla Keskuskadun puolella.

Ooh La Laa
Suomessa täysin uudenlaisen Ooh La Laa -ravintolan konseptista vastaa Alex Nieminen. Huolella valmistettuja leipiä ja salaatteja tarjoileva deli käyttää mahdollisimman tuoreita ja lähellä tuotettuja, itse jalostettuja raaka-aineita satokauden valikoimaa aina hyödyntäen.

Robert’s Coffee Espresso Bar
Ihana gelatokahvila Stockmannin kellon alla!
Gelatovitriini sisältää paljon upeita makuelämyksiä erilaisista tuoreista raaka-ainesta valmistettuna. Gelatot on valmistettu käsin Helsingin keskustassa ja vaihtelemme makuja sesongin mukaisesti. Valkoimasta löytyy gelatojen lisäksi laadukkaita kahvijuotavia, tuorepuristettua mehua ja pientä purtavaa.
Aleksanterinkadun sisäänkäynnin tuulikaapissa
Puh. 050-432 2726

Robert’s Coffee Netcup
Tunnelmallinen, sydämellisestä ja ripeästä palvelusta tunnettu coffee shop Helsingin sydämessä Stockmann-tavaratalossa. Istahda hetkeksi alas seuraamaan Aleksanterinkadun vilskettä laadukkaiden kahvien ja tuoreitten tarjottavien äärellä–tai kiireen yllättäessä nappaa tuotteet mukaan. Avaamme kahvilan aamuvirkuille arkisin jo klo 7.00. Kokouscatering-palvelun kautta pystymme toimittamaan tarjoilut myös toimistolle. Kahvilalla on Aleksanterinkadulla ympärivuotinen terassi, jonne myös koirat ovat tervetulleita.
ma–pe 7–21 | la 8–18 | su 10.30–18
Puh. 09-121 3759
Aleksanterinkadun puolella

-1 krs

Classic Pizza
www.classicpizza.fi
Classic Pizza Restaurant on perinteisiin luottava, mutta jatkuvasti myös uudistuva pizzaravintola. Emme ole pelkkä pizzeria, vaan tarjoamme kokonaiselämyksen: Viihtyisän ympäristön, ystävällisen vastaanoton, tyylikkään tarjoilun ja herkullisen ruoka- ja juomaelämyksen. Lupauksemme on alusta asti olla se parempi pizzaravintola, johon asiakkaamme palaavat aina uudestaan syömään ja hengähtämään arjen keskellä.
Vastapäätä Alkoa ja Herkun kassoja
Puh. 09-121 3838

-2A krs

Meals Bar, Herkku

KIRJATALOSSA

2. krs

Café Aalto
Legendaarisen Rautatalon kahvilan modernistiset designkalusteet saivat uuden elämän, kun Café Aalto avattiin vuonna 1986. Alvar Aallon piirtämän Kirjatalon  kahvila on todellinen keidas kaupungin sydämessä. Aallosta saat aina laadukkaat ja herkulliset suolaiset ja makeat kahvileivät, salaatit ja päivän keittolounaan. Mannermaisen kulttuurikahvilan ilmapiirin viimeistelee ystävällinen pöytiintarjoilu.
cafeaalto.fi
Puh. 09-121 4446

1. krs

 

Starbucks
ma–pe 7–21 | la 8–19 | su 10–18
Pohjoisesplanadin ja Keskuskadun kulmassa