Ravintolat ja kahvilat

Helsingin keskusta

Tervetuloa nauttimaan monipuolisista ravintolapalveluista Helsingin keskustaan! Valitse juuri sinulle koottu herkullinen lounassalaatti, pöytään tarjoiltu kahvi ja kakkupala, nopea pikaruoka tai vaikkapa lasillinen samppanjaa ostoskierroksen lomassa.

Ravintolat ja kahvilat palvelevat tavaratalojen aukioloaikojen mukaisesti, ellei muuta ole mainittu. Muutokset aukioloaikoihin ovat mahdollisia.

 

 

8. krs

Fazer 8th Floor

Aukioloajat ja tietoa ravintolasta: www.f8.fi
Puh. 020 729 6803

 

Hanko Sushi

Tule viettämään miellyttävää ja rentoa sushi-hetkeä yksin, kaksin, perheen kesken tai isommallakin porukalla.

 

Stockmann Roof by Ravintola Teatteri

Stockmann Roof tarjoaa musiikkia, kesäisiä suosikkijuomia, virvokkeita, kahvia ja teetä sekä valikoituja ruoka-annoksia Hanko Sushin menusta.

Kesän 2018 suurena uutuutena terassi on laajentunut kolmeen kerrokseen, joista ylin 10. kerros on  aivan kaupungin katolla. Tervetuloa ihastelemaan kaupungin upeimpia maisemia!
Avoinna säävarauksella ma-to 11–21, pe-la 11–24 ja su 12–18.
Argos-talon katolla
Puh. 050 3065012

 

6. krs

Hesburger

Stockmannin Hesburgerista saat aina herkullisen hampurilaisen, rapeat ranskalaiset, raikkaat salaatit ja smoothiet sekä maukkaat jälkiruoat iloisen asiakaspalvelun kera. Ravintolassamme on myös lasten leikkialue. Tervetuloa herkuttelemaan!

Hesburger sijaitsee 6. kerroksen lastenosaston yhteydessä, tavaratalon Argoshallin päädyssä.

 

 

3. krs

Ravintola Biáng!

Biáng! tarjoaa arkisin monipuolista lounasta noutopöydästä klo 11-17.
Noutopöytä on katettu myös viikonloppuisin la 11-18.30 ja su 12-17.30.

Uudella ruokalistalla tuomme uusia makuja Pohjois-Kiinasta ja panostamme erityisesti käsin valmistettuihin annoksiin sekä pieneen että isoon nälkään.

Kulku Biáng-ravintolaan:
Ulkokautta: Pohjoisesplanadin puoleinen sisäänkäynti (Svenska Teatern:iä vastapäätä sijaitseva sisäänkäynti)
Tavaratalon sisältä: Naisten muotiosasto, 3. krs (Gerry Weber & Ril’s-osastojen yhteydessä).

Puh. 050 353 7437
www.biang.fi

 

1. krs

Hanko Sushi

Tule viettämään miellyttävää ja rentoa sushi-hetkeä yksin, kaksin, perheen kesken tai isommallakin porukalla.

 

Espresso House

Espresso House on ruotsalainen, vuonna 1996 perustettu kahvilaketju. Suomeen olemme rantautuneet vuonna 2015.

Tavoitteemme on korkealla. Haluamme yksinkertaisesti tarjota maailman parhaita kahvinautintoja maailman parhaille vieraille. Ei sen enempää eikä vähempää. Tervetuloa kylään!
Keskuskadun puolella, terassi Keskuskadulla.

 

Joe & The Juice

Joe & the Juice -mehu- ja kahvilabaari tarjoaa asiakkailleen tuoreita ja terveellisiä hedelmä- ja vihannesmehuja, kahveja sekä voileipiä, jotka valmistetaan asiakkaan tilauksesta.
Koruosastolla Keskuskadun puolella.

 

Comptoir Farouge

Libanonilaiseen keittiöön erikoistuneen ravintoloitsija Viviane Kallion kehittämä Comptoir Farouge keskittyy välimerellisiin makuihin, kuten laadukkaisiin mezeihin, Lähi-idän leipärulliin ja välimerellisiin ruokaisiin salaatteihin. Comptoir Farouge toimittaa lounastarjoilut tilauksesta myös toimistopalavereihin tai erilaisiin tilaisuuksiin.

 

Ooh La Laa

Suomessa täysin uudenlaisen Ooh La Laa -ravintolan konseptista vastaa Alex Nieminen. Huolella valmistettuja leipiä ja salaatteja tarjoileva deli käyttää mahdollisimman tuoreita ja lähellä tuotettuja, itse jalostettuja raaka-aineita satokauden valikoimaa aina hyödyntäen.

 

 

Robert’s Coffee Espresso Bar

Ihana gelatokahvila Stockmannin kellon alla!
Gelatovitriini sisältää paljon upeita makuelämyksiä erilaisista tuoreista raaka-ainesta valmistettuna. Gelatot on valmistettu käsin Helsingin keskustassa ja vaihtelemme makuja sesongin mukaisesti. Valkoimasta löytyy gelatojen lisäksi laadukkaita kahvijuotavia, tuorepuristettua mehua ja pientä purtavaa.
Aleksanterinkadun sisäänkäynnin tuulikaapissa
Puh. 050-432 2726

 

Robert’s Coffee Netcup

Tunnelmallinen, sydämellisestä ja ripeästä palvelusta tunnettu coffee shop Helsingin sydämessä Stockmann-tavaratalossa. Istahda hetkeksi alas seuraamaan Aleksanterinkadun vilskettä laadukkaiden kahvien ja tuoreitten tarjottavien äärellä–tai kiireen yllättäessä nappaa tuotteet mukaan. Avaamme kahvilan aamuvirkuille arkisin jo klo 7.00. Kokouscatering-palvelun kautta pystymme toimittamaan tarjoilut myös toimistolle. Kahvilalla on Aleksanterinkadulla ympärivuotinen terassi, jonne myös koirat ovat tervetulleita.
ma–pe 7–21 | la 8–18 | su 10.30–18
Puh. 09-121 3759
Aleksanterinkadun puolella

 

Pupu-salaattiravintola

Tarjoilemme gastronomisia salaatteja puhtaista raaka-aineista luomua suosien. Saat meiltä tärkeimmät klassikot sekä satokauden mukaan vaihtuvia uutuuksia. Valmistamme kaiken omassa keittiössämme. Pesemme, pilkomme, paahdamme ja paistamme itse. Täsmällisen käsityön tuloksena syntyvät listamme harkitut maku- ja ravintoainekokonaisuudet.

PUPUN KANTA-ASIAKASETU

Keittiömestarimme suosittelemien salaattien kera lasillinen Wolf Riesling tai Azul y Garanza Fiesta -viiniä 12 cl 5 €.
Etu on voimassa Stockmannin kanta-asiakkaille koko touko- ja kesäkuun ajan arkisin klo 14.00–17.00.

ma–pe 9–21 | pe–la 9–21 | su 12–18
Pohjoisesplanadin ja Mannerheimintien kulmassa

 

–1 krs

Classic Pizza

www.classicpizza.fi
Classic Pizza Restaurant on perinteisiin luottava, mutta jatkuvasti myös uudistuva pizzaravintola. Emme ole pelkkä pizzeria, vaan tarjoamme kokonaiselämyksen: Viihtyisän ympäristön, ystävällisen vastaanoton, tyylikkään tarjoilun ja herkullisen ruoka- ja juomaelämyksen. Lupauksemme on alusta asti olla se parempi pizzaravintola, johon asiakkaamme palaavat aina uudestaan syömään ja hengähtämään arjen keskellä.
Vastapäätä Alkoa ja Herkun kassoja
Puh. 09-121 3838

 

–2A krs

Meals Bar

Herkku

 

KIRJATALOSSA

2. krs

Café Aalto

Legendaarisen Rautatalon kahvilan modernistiset designkalusteet saivat uuden elämän, kun Café Aalto avattiin vuonna 1986. Alvar Aallon piirtämän Kirjatalon  kahvila on todellinen keidas kaupungin sydämessä. Aallosta saat aina laadukkaat ja herkulliset suolaiset ja makeat kahvileivät, salaatit ja päivän keittolounaan. Mannermaisen kulttuurikahvilan ilmapiirin viimeistelee ystävällinen pöytiintarjoilu.
cafeaalto.fi
Puh. 09-121 4446

 

1. krs

Starbucks

ma–pe 7–21 | la 8–19 | su 10–18
Pohjoisesplanadin ja Keskuskadun kulmassa