Ravintolat ja kahvilat

Helsingin keskusta

Tervetuloa Stockmannille nauttimaan monipuolisista ravintolapalveluista! Valitse juuri sinulle koottu herkullinen lounassalaatti, pöytään tarjoiltu kahvi ja kakkupala, nopea pikaruoka tai vaikkapa lasillinen samppanjaa ostoskierroksen lomassa.

Ravintolat ja kahvilat palvelevat tavaratalojen aukioloaikojen mukaisesti, ellei muuta ole mainittu. Muutokset aukioloaikoihin ovat mahdollisia.

 

Poikkeusaukiolot

Katso tavaratalojen aukioloajat täältä.
Tarkista ravintoloiden pyhäpäivien poikkeusaukioloajat suoraan kyseisestä yrityksestä.

 

8. krs

Fazer 8th Floor

Lue lisää ravintolan sivuilta

 

Stockmann Roof by Ravintola Teatteri

Stockmann Roof tarjoaa kesäkaudella suosikkicocktaileja, kuplivaa kuohujuomaa, virvokkeita, kahvia ja teetä sekä valikoituja ruoka-annoksia Hanko Sushin menusta.

Argos-talon katolla
Puh. 050 3065012

Lue lisää Stockmann Roofista

 

6. krs

Hesburger

Stockmannin Hesburgerista saat aina herkullisen hampurilaisen, rapeat ranskalaiset, raikkaat salaatit ja smoothiet sekä maukkaat jälkiruoat iloisen asiakaspalvelun kera. Ravintolassamme on myös lasten leikkialue. Tervetuloa herkuttelemaan!

Hesburger sijaitsee 6. kerroksen lastenosaston yhteydessä, tavaratalon Argoshallin päädyssä.

ma–la 10–18 | su suljettu

Lue lisää ravintolan sivuilta

 

 

3. krs

Ravintola Biáng!

Uudella ruokalistalla tuomme uusia makuja Pohjois-Kiinasta ja panostamme erityisesti käsin valmistettuihin annoksiin sekä pieneen että isoon nälkään.

Kulku Biáng-ravintolaan:
Ulkokautta: Pohjoisesplanadin puoleinen sisäänkäynti (Svenska Teatern:iä vastapäätä sijaitseva sisäänkäynti)
Tavaratalon sisältä: Naisten muotiosasto, 3. krs (Gerry Weber & Ril’s-osastojen yhteydessä).

Puh. 050 353 7437

Lue lisää ravintolan sivuilta

 

1. krs

Hanko Sushi

Tule viettämään miellyttävää ja rentoa sushi-hetkeä yksin, kaksin, perheen kesken tai isommallakin porukalla.

Lue lisää ravintolan sivuilta

 

Espresso House

Espresso House on ruotsalainen, vuonna 1996 perustettu kahvilaketju. Suomeen olemme rantautuneet vuonna 2015.

Tavoitteemme on korkealla. Haluamme yksinkertaisesti tarjota maailman parhaita kahvinautintoja maailman parhaille vieraille. Ei sen enempää eikä vähempää. Tervetuloa kylään!

Terassi avoinna säävarauksella.

Keskuskadun puolella, terassi Keskuskadulla.

Lue lisää ravintolan sivuilta

 

Joe & The Juice

Joe & the Juice -mehu- ja kahvilabaari tarjoaa asiakkailleen tuoreita ja terveellisiä hedelmä- ja vihannesmehuja, kahveja sekä voileipiä, jotka valmistetaan asiakkaan tilauksesta.

Koruosastolla Keskuskadun puolella.
ma–pe 10–20 | la 1o–18 | su 12–16

 

Nordic Market

Pohjoismaisia herkkuja tarjoavassa katutason ravintolassa voit nauttia maukkaan aamiaisen, lounaan tai illallisen. Tervetuloa Nordic Marketiin!

 

ToQyo Food Street

Tokiota sanotaan maailman ruokapääkaupungiksi ja katuruokakulttuurilla on siellä pitkät perinteet. Klassikkoannokset, kuten nuudelipainotteinen Ramen, eväslaatikko Bento, palvottu lihapata Gyūdon sekä höyrysämpylä Bao muodostavat TOQYO Food Streetin menun. Uniikit annokset ja maut ovat helposti lähestyttäviä ja voit nauttia nopean ja ravitsevan ruoan joko paikan päällä tai ottaa sen mukaan.

TOQYOn pääkokkina toimii Hanko Sushin sushiguruna tunnettu Jesper Björkell.

Lue lisää ravintolan sivuilta

 

 

 

Robert’s Coffee Espresso Bar

Ihana gelatokahvila Stockmannin kellon alla!
Gelatovitriini sisältää paljon upeita makuelämyksiä erilaisista tuoreista raaka-ainesta valmistettuna. Gelatot on valmistettu käsin Helsingin keskustassa ja vaihtelemme makuja sesongin mukaisesti. Valkoimasta löytyy gelatojen lisäksi laadukkaita kahvijuotavia, tuorepuristettua mehua ja pientä purtavaa.

Avoinna tavaratalon aukioloaikoina
Aleksanterinkadun sisäänkäynnin tuulikaapissa
Puh. 050-432 2726

Lue lisää ravintolan sivuilta

 

Robert’s Coffee Netcup

Tunnelmallinen, sydämellisestä ja ripeästä palvelusta tunnettu coffee shop Helsingin sydämessä Stockmann-tavaratalossa. Istahda hetkeksi alas seuraamaan Aleksanterinkadun vilskettä laadukkaiden kahvien ja tuoreitten tarjottavien äärellä–tai kiireen yllättäessä nappaa tuotteet mukaan. Avaamme kahvilan aamuvirkuille arkisin jo klo 7.00. Kokouscatering-palvelun kautta pystymme toimittamaan tarjoilut myös toimistolle. Kahvilalla on Aleksanterinkadulla ympärivuotinen terassi, jonne myös koirat ovat tervetulleita.

ma–pe 7–20 | la 8–18 | su 10.30–18
Puh. 09-121 3759
Aleksanterinkadun puolella

Lue lisää ravintolan sivuilta

 

Pupu-salaattiravintola

Tarjoilemme gastronomisia salaatteja puhtaista raaka-aineista luomua suosien. Saat meiltä tärkeimmät klassikot sekä satokauden mukaan vaihtuvia uutuuksia. Valmistamme kaiken omassa keittiössämme. Pesemme, pilkomme, paahdamme ja paistamme itse. Täsmällisen käsityön tuloksena syntyvät listamme harkitut maku- ja ravintoainekokonaisuudet.

ma–pe 11–19 | la 11–17 | su suljettu
Pohjoisesplanadin ja Mannerheimintien kulmassa

Lue lisää ravintolan sivuilta

 

–1 krs

Classic Pizza

Classic Pizza Restaurant on perinteisiin luottava, mutta jatkuvasti myös uudistuva pizzaravintola. Emme ole pelkkä pizzeria, vaan tarjoamme kokonaiselämyksen: Viihtyisän ympäristön, ystävällisen vastaanoton, tyylikkään tarjoilun ja herkullisen ruoka- ja juomaelämyksen. Lupauksemme on alusta asti olla se parempi pizzaravintola, johon asiakkaamme palaavat aina uudestaan syömään ja hengähtämään arjen keskellä.

ma–la 11-19 | su 12–17
Vastapäätä Alkoa ja Herkun kassoja

Puh. 044-733 7092

Lue lisää ravintolan sivuilta

 

–2A krs

Herkku Bistro

Food Market Herkku, kalatiskin vieressä.

Lue lisää ravintolan sivuilta