Toimitus- ja vientipalvelu

Toimituspalvelun avulla lähetät ostamasi tuotteet ja lahjakortit suoraan haluamaasi osoitteeseen Suomessa tai ulkomailla.

Voit olla meihin suoraan yhteydessä tai mainita toimituspalvelun käytöstä kassalla ennen maksamista, niin siirrämme ostoksesi eteenpäin lähetettäväksi haluamaasi osoitteeseen.

Toimituskulut määräytyvät toimitusmaan ja -tavan sekä ostosten painon tai tilavuuden mukaan. EU:n ulkopuolelle lähetettävistä ostoksista vähennämme arvonlisäveron osuuden. Kysy lisää toimituskuluista sähköpostitse export@stockmann.com tai puhelimitse 09 121 3838.

 

ULKOMAAN TOIMITUKSET JA HUOLINNAT

Edessä muutto ulkomaille? Tee ostokset uuteen kotiin vaivattomasti ja nopeasti Vientipalvelumme kautta!

Stockmannin vientipalvelu on jo yli puoli vuosisataa toimittanut Stockmannilta ostettuja ja tilattuja tavaroita ulkomaille, mm. ulkosuomalaisille, lähetystöille, diplomaattihenkilöstölle ja turisteille. Palveluihin kuuluu myös edustustehtäviin ulkomaille komennettujen henkilöiden muuttoon liittyvien ostosten toimittaminen suomalaisiin huolinta- ja rahtiliikkeisiin, jotka toimittavat ne edelleen määräpaikkaan.

Lue lisää huolintapalveluista

 

Maksutavat

Kätevin tapa maksaa vienti- ja kotimaanpalvelutoimitus on verkkomaksulla tai luottokortilla, esimerkiksi Stockmann MasterCard -kortilla.

 

Toimitus

Tavarat toimitetaan kotimaahan 1-5 päivässä, toimitus ulkomaille riippuu sekä toimitusmaasta että -tavasta. Mikäli tilaukseen kuuluu useampia tuotteita ja tuotteet on tilattu samanaikaisesti, ne pyritään toimittamaan yhteislähetyksenä.

Maakohtaiset arviot pakettien matka-ajoista ja sisältöä koskevat rajoitukset selviävät Postin Maakohtaiset tiedot -sivulta.

 

Palautukset

Toimituspalvelun toimituksissa on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Jos tuote ei vastaa odotuksiasi, sen voi palauttaa 14 päivän kuluessa. Vaihdettavan tai palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön. Sinetöityjen tuotteiden kohdalla vaihto- ja palautusoikeus koskee vain avaamattomia tuotteita. Palautusoikeus ei koske asiakkaan toiveen mukaan valmistettuja tai muunneltuja tilaustuotteita.

Tuotepalautuksissa pyydämme olemaan yhteydessä toimituspalveluun.

 

YHTEYSTIEDOT

sähköposti: export@stockmann.com
puh. 09 121 3838