Stockmann Mastercard

– Monipuoliset ominaisuudet yhdessä kortissa.

Stockmann Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti sekä MyStockmann-jäsenkortti. Siinä yhdistyvät MyStockmann-jäsenedut sekä monipuoliset Mastercard-kortin ominaisuudet ja se käy maksuvälineenä lähes kaikkialla, niin Suomessa kuin ulkomaillakin noin 35 miljoonassa ostopaikassa.

Hae korttia

 

Maksa osa osalta tai kaikki kerralla

Jos käytät Stockmann Mastercardin luotto-ominaisuutta, saat ostoksillesi keskimäärin noin 30 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös käyttää korollista luotto-ominaisuutta ja maksaa hankinnat sinulle sopivissa kuukausierissä. Voit muuttaa kuukausierien summaa ja maksuaikaa kätevästi OmaLuotto-palvelussa käyttämällä oman pankkisi tunnuksia, tai Nordean verkkopankissa.

 

 

Vahva tunnistautuminen korttimaksuissa

Kaikkiin yli 30 euron arvoisiin verkko-ostoksiin vaaditaan vahva tunnistautuminen.
Olitpa minkä pankin asiakas tahansa, hoidat tunnistautumisen Stockmann Mastercard -kortilla maksaessasi uudella Nordea ID -sovelluksella. Jos sinulla ei vielä ole Nordea ID -sovellusta, tutustu siihen täällä.

 

 

LAITA LYHENNYKSET LOMALLE

Stockmann Mastercard -asiakkaana voit ottaa kaksi maksuvapaata kuukautta (ei peräkkäiset). Lyhennysvapaana kuukautena sinun ei tarvitse maksaa Stockmann Mastercard -laskua, vaan korko ja mahdolliset muut kulut siirtyvät seuraavalle laskulle. Voit ottaa lyhennysvapaat kuukaudet käyttöösi esimerkiksi OmaLuotto-palvelussa käyttämällä oman pankkisi tunnuksia tai Nordean verkkopankissa.

 

 

Etuja heti kassalla

Kun maksat ostoksesi Stockmann Mastercard -kortilla, saat Stockmann-tavarataloissa ostoksistasi maksutapaetua heti kassalla.

Arvokkaita MyStockmann-pisteitä ostoksista

MyStockmann-pisteet vievät sinut kohti seuraavaa tasoa ja kohti uusia rahanarvoisia etuja.

 

Hae korttia

Luottopäätöksen voit saada jo parissa minuutissa.

 Lue lisää Stockmann
Mastercard -kortista

Hinnasto 1.9.2019 alkaen avatut luotot/luottorajan korotukset
Hinnasto ennen 1.9.2019 avatut luotot

 

Stockmann Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Todellinen vuosikorko 1500 euron käytössä olevalle luotolle on 24,2 % ja luottohinta 1 684 euroa, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (09/2023) + 12,5 % ja laskennassa on huomioitu kuukausittainen 4 euron tilinhoitomaksu. Stockmann Mastercard on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto, luottoraja 1 500 – 10 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Stockmann Mastercard – MyStockmann-asiakkaan maksukortti

  • Maksu- ja luottokortilla käytössäsi on yli 35 miljoonaa ostopaikkaa ja miljoona automaattia eri puolilla maailmaa.
  • Maksa turvallisesti internetissä.
  • Voit nostaa rahaa automaatilta ja siirtää luotolta rahaa pankkitilillesi.
  • Rajattomasti rinnakkaiskortteja.
  • Valitset itse takaisinmaksuprosentin (vähintään 3 %) ja eräpäivän (1.–31. päivä).
  • Saat kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa (ei peräkkäiset kuukaudet).
  • Ei avaus-, tai vuosimaksua.
  • Maksat vain luoton käytöstä – et kortin käytöstä.
  • Keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa.

 

<!–

Maksa matkapuhelimellasi

Lataamalla älypuhelimeesi Apple Payn tai Google Payn ja liittämällä Stockmann Mastercard -kortin puhelimeesi, voit maksaa matkapuhelimellasi turvallisesti kaikissa etäluettavissa maksupäätteissä. Apple Pay ja Google Pay käyttöönoton voit tehdä oman pankkisi pankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella Nordea Wallet -sovelluksessa.

Apple Paylla, Google Paylla tai muulla vastaavalla mobiilimaksutavalla maksaessasi rekisteröi ensin kanta-asiakkuutesi.

          –>

KORTIT KÄNNYKKÄÄN

Älä unohda Stockmann Mastercard -korttiasi kotiin. Lataa se puhelimeesi, niin mukanasi on joustoa juhliin ja menoihin. Hyödynnät MyStockmann-edut helposti.

Ryhdy moderniksi maksajaksi. Lataa puhelimeesi Apple Pay tai Google Pay ja liitä se Stockmann Mastercard -korttiisi jo tänään.

Aktivoinnissa ei mene minuuttia kauempaa, ja sitten kortti on aina mukanasi. Ja muistathan ladata puhelimeesi myös kätevän MyStockmann-sovelluksen.

 

 

Näin se käy

– Mikäli sinulla on Nordean verkkopankkitunnukset, voit tehdä Apple Pay ja Google Pay -sovellusten käyttöönoton Nordean mobiilipankissa.
– Mikäli sinulla on muun pankin pankkitunnukset, ota yhteyttä Nordea Financen asiakaspalveluun lähettämällä viesti Nordea Omapostin kautta, niin aktivoimme kortin Apple Walletiin tai Google Walletiin.

 

 

STOCKMANN MASTERCARD –ÄLYMAKSAMINEN

Puhelimella ja älykellolla maksaminen on jo arkipäivää, nyt maksetaan myös sormuksilla, rannekoruilla tai avaimenperillä.

Tervetuloa tulevaisuuteen – uudet lähimaksutavat
Nyt voit maksaa alle 50 euron ostoksesi vaikka sormuksella tai avaimenperällä. Tutustu uusiin lähimaksutapoihin nordea.fi/älymaksaminen ja tuotteisiin.

Lähimaksuominaisuus on käytössäsi, kun maksat Stockmann Mastercard -kortin credit-ominaisuudella.

 

 

Nordea Rahoituksen OmaLuotto-palvelu

OmaLuotto-palvelua on helppo käyttää ja se toimii myös mobiilisti. Voit hoitaa Stockmann Mastercard -luottokorttiisi liittyvät asiat silloin kun sinulle sopii – oman pankkisi tunnuksilla. Ota uusi itsepalvelu käyttöösi osoitteessa www.nordearahoitus.fi/omaluotto.

 

Hae korttia

 

Stockmann Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Todellinen vuosikorko 1500 euron käytössä olevalle luotolle on 24,2 % ja luottohinta 1 684 euroa, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (09/2023) + 12,5 % ja laskennassa on huomioitu kuukausittainen 4 euron tilinhoitomaksu. Stockmann Mastercard on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto, luottoraja 1 500 – 10 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.