Stockmann Tampere

Suomen toiseksi vanhin Stockmann-tavaratalo avattiin vuonna 1957. Maaliskuussa 1965 avattiin Kuninkaankadun ja Kauppakadun kulman laajennusosa. Uusi Kulmatalo yhdistettiin maanalaisella tunnelilla alkuperäiseen Kantataloon. Vuonna 1981 tavaratalo muutti nykyiselle paikalleen Hämeenkadun rautatieaseman puoleiseen päähän. Vuonna 2012 aloitetun laajennuksen myötä tavaratalo kasvoi 4 000 neliömetriä ja tarjoaa nyt entistä laajemman valikoiman kansainvälisesti tunnettuja brändejä sekä yhteistyökumppanien monipuolisia osastoja.

 

Uutta! K-Supermarket Hämeenkatu

Stockmannin katon alta on saatu jo vuosikymmenten ajan kaupungin suussasulavimmat herkut arkeen ja juhlaan. Nyt tavaratalomme K1-kerrokseen on avattu päivittäin klo 8–22 avoinna oleva, täyden palvelun K-Supermarket Hämeenkatu. Tervetuloa ostoksille!

 

Sekä MyStockmann- että K-Plussa-pisteitä

Tampereen Stockmannin K-Supermarketissa K-Plussa pisteiden lisäksi pystyy kerryttämään myös MyStockmann-pisteitä. Pisteet kerryttääksesi näytä kassalla MyStockmann-jäsenyytesi QR-koodi, jonka löydät MyStockmann-sovelluksesta tai Stockmannin uutiskirjeiden lopusta. Tarvittaessa voit hakea QR-koodin myös tavaratalon kolmannen kerroksen palvelupisteeltä.

 

K-Supermarket Hämeenkadun pysäköintietu

K-Supermarket Hämeenkatu tarjoaa 50 €:n ostoksista tunnin ilmaista pysäköintiaikaa Aimo Parkissa tai P-Hämpissä. Näytä pysäköintilipuketta tai sovellusta kassalla, niin saat edun käyttöösi. Tunnin pysäköintiä vastaava alennus annetaan kassalla loppusummasta. Etu on voimassa 31.12.2021 saakka.

 

Osoite

Hämeenkatu 4 | 33100 Tampere

Aukioloajat

 

Stockmann asiakaspalvelu 

+358 (0)9 1211 (pvm/mpm)

Ota yhteyttä

 

Ajankohtaista
16.8.2021
Stockalla tapahtuu!

  Tapahtumia tavarataloissa ja virtuaalisesti Läpi vuosikymmenten Stockmann on ollut suomalaisille mieleenpainuvien elämysten suunnannäyttäjä – rullaportaista kaupungin ensimmäisiin pehmisjäätelöihin. Tänä

Lue lisää

7.10.2020
Tervetuloa turvallisille ostoksille

  Tervetuloa turvallisille ostoksille Haluamme toimia vastuullisesti ja vähentää osaltamme koronaviruksen leviämisen riskiä. Teemme Stockmannilla edelleen kaikkemme, jotta asiakkaamme ja

Lue lisää

11.2.2019
Marimekko Oiva -testund i Helsingfors centrum

Lue lisää

31.1.2018
Varaa tavaratalosta

  Varaa ja nouda – nopeaa ja kätevää! Nyt voit tehdä varauksen tavaratalovalikoimaan kuuluvasta tuotteesta, kun olet kirjautunut verkkokauppaan käyttäjätunnuksellasi.

Lue lisää

31.1.2018
Reservera från varuhuset

  Reservera och hämta – snabbt och enkelt! Produkter märkta med Varaa myymälään-symbolen kan nu reserveras från varuhusens urval när

Lue lisää