Kodinsisustuksen ammattilaisemme

Sisustussuunnittelun ammattilaisemme toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi! Koulutetut asiantuntijamme löytävät juuri sinulle sopivat ratkaisut ja tuotteet. Tervetuloa palveltavaksi – tutustu meihin tästä ja varaa oma aikasi.

 

Helsingin keskustan sisustusammattilaiset

 

Fatima Al-Taee

Sisustussuunnittelija

Suhtaudun suurella intohimolla ja kokemuksen tuomalla realismilla sisustamiseen. Inspiroidun asiakkaiden ongelmista ja annan heille konkreettiset vaihtoehdot jokaiseen tilaan. Parhaimmillani olen sisustusten viimeistelyssä, jossa rakastan kerroksellisuutta ja klassisuutta. Ahdas eteinen tai hulppea olohuone, ratkaisut löytyvät minulta nopeasti ja vankalla ammattitaidolla.

Otathan minuun yhteyttä, niin luodaan yhdessä kaunis tila.

Palvelukieli: suomi, englanti
+358 50 593 2415
fatima.al-taee@stockmann.com

Marja-Leena Aitoniemi

Minulla on ollut ilo auttaa kodinsisustajia Stockmannilla jo kahden vuosikymmenen ajan. Arkkitehtuuri, muotoilu, tilat ja tilojen toimivuus ovat kiehtoneet minua aina. Minulla on monipuolinen sisustusalan koulutus tekstiili- ja tuotesuunnittelusta tilasuunnitteluun.

Suunnittelutyössäni minulle on tärkeää löytää toimivat, aikaa kestävät ratkaisut sisustuspulmiin. Hyödynnän suunnitelmissani mahdollisuuksien mukaan myös asiakkaan olemassa olevia kalusteita.

Ota yhteyttä, suunnitellaan tilasta koti!

Palvelukieli: suomi, englanti, ruotsi
+358 50 427 3979
marja-leena.aitoniemi@stockmann.com