Stockmann Mastercard

NJUT I FULLA DRAG AV DITT MYSTOCKMANN-MEDLEMSKAP

Som MyStockmann-kund är du berättigad att ansöka om ett Stockmann Mastercard betal- och kreditkort. Stockmann Mastercard-kortet är för kunder i alla banker, utan öppnings- eller årsavgifter, men som MyStockmann-kund ökar du fort på ditt MyStockmann-poängsaldo.

 

Kortbetalningar med stark autentisering

Alla köp på nätet som överstiger 30 euro kräver stark autentisering.

Med hjälp av den nya appen Nordea Koder sköter du autentiseringen då du betalar med ditt Stockmann Mastercard-kort oberoende av vilken bank du är kund hos. Om du ännu inte har appen Koder, läs mer här.

 

Stockmann Mastercard – som gjort för dig

Stockmann Mastercard är avsett för dig som är stamkund hos Stockmann. Genom att använda kortet får du allt fler och bättre förmåner på Stockmann och hos Stockmanns samarbetspartner. Då du betalar vid kassan får du omedelbart en betalkortsförmån på 0,5 % på dina köp, du samlar MyStockmann-poäng för dina köp som du betalat med kortet, du kan välja två amorteringsfria månader och mycket mer!

 

Betala tryggt och flexibelt

Du bestämmer själv hurdan kreditlimit du ansöker om. Du kan först välja en lägre kreditlimit och om du senare exempelvis planerar en större anskaffning kan du ansöka om höjning av kreditlimiten. Du kan varje månad välja om du amorterar krediten med minimiraten, betalar hela skuldsaldot eller någonting mitt emellan. På det sättet kan du balansera din ekonomi vid till exempel överraskande utgifter. Med kortets kreditegenskap kan du också betala kontaktlöst. Du kan också ansluta kortet till din mobiltelefon och betala tryggt med den. Eller varför inte betala med en ring, nyckelbricka eller ett armband? Stockmann Mastercard är kompatibelt med de nya metoderna för smart betalning. Läs mer om dem här.

Välkommen som användare av Stockmann Mastercard! Ansök om kortet här.

Stockmann Mastercard är behändigast.

 

 • Du kan använda betal- och kreditkortet på över 35 miljoner säljställen och i en miljon automater runt om i världen.
 • Du kan betala tryggt på internet.
 • Du kan ta ut pengar i automat och överföra pengar från krediten till ditt eget bankkonto.
 • Du kan få ett obegränsat antal parallellkort.
 • Du väljer själv återbetalningsprocent (minst 3 %) och förfallodag (1–31).
 • Du får två amorteringsfria månader per år (inte två månader i följd).
 • Du betalar ingen öppnings- eller årsavgift.
 • Du betalar endast för användningen av krediten – inte för användningen av kortet.
 • Du får i genomsnitt 30 dagar räntefri betalningstid.

Exempel på första faktureringsperiod

 

 • Du har öppnat en ny Stockmann Mastercard-kredit
  +50 p
 • Dina kortköp på Stockmann uppgår sammanlagt till 160 euro under en faktureringsperiod
  +160 p
 • Du har också använt kortets betaltids- och kreditegenskap utanför Stockmann
  +5 p
 • ODu ligger genast 215 poäng närmare den följande nivån som ger dig ännu bättre MyStockmann-förmåner.
 • Dessutom får du vid kassan omedelbart en betalkortsförmån på 0,5 % när du betalar dina köp på Stockmanns varuhus med Stockmann Mastercard-kortet.

Ansök om kort

Du kan få kreditbeslutet på några minuter.

Läs mer om Stockmann Mastercard -kortet

Krediter som öppnats fr.o.m. 1.9.2019/höjning av kreditlimiten
Krediter som öppnats före 1.9.2019

 

Stockmann Mastercard är ett internationellt betaltids- och kreditkort. Den effektiva räntan på en utnyttjad kredit på 1500 euro är 24,1 % och kreditpriset 1 683 euro, då den nominella räntan är 3 månaders euriborränta (02/2021) + 12,5 %, och den månatliga kontoavgiften på 4 euro och avgiften för pappersfakturan på 3 euro har beaktats i beräkningen. Stockmann Mastercard är en fortlöpande kredit som gäller tills vidare. Kreditlimiten är 1 500–10 000 euro. Krediten beviljas av Nordea Finans Finland Ab, Aleksis Kivis gata 9, Helsingfors.

 

Du får genast 50 MyStockmann-poäng när du ansluter dig till programmet.

Du får 1 poäng för 1 euro för varje köp.

Då du använder Stockmann Mastercard-kortets betaltids- eller kreditegenskap under faktureringsperioden på Stockmann eller annanstans, får du 5 extrapoäng per månad.

 

Har du redan valt dina amorteringsfria månader?

Du kan välja två amorteringsfria månader per år (inte två månader i följd). Under den amorteringsfria månaden behöver du inte betala din Stockmann Mastercard-faktura utan räntan och eventuella andra kostnader övergår till nästa faktura.  Du kan välja dina amorteringsfria månader med din egen banks bankkoder i t.ex. OmaLuotto-tjänsten på www.nordearahoitus.fi/omaluotto eller i Nordeas nätbank.

 

LÄGG TILL KORT I DIN TELEFON 

Glöm inte ditt Stockmann Mastercard hemma. Lägg till det i din telefon så har du alltid ekonomisk flexibilitet med dig på fester och utflykter. På så sätt är det också enkelt att dra nytta av stamkundsförmånerna.

Bli en modern betalare. Ladda ner Apple Pay eller Google Pay på din telefon och anslut ditt Stockmann Mastercard-kort till appen redan idag.

Aktiveringen går på några minuter och sedan har du alltid kortet med dig. Kom också ihåg att ladda ner behändiga MyStockmann-appen på din telefon.

 

 

Så går det till

– Ladda ner Nordea Wallet, identifiera dig med din egen banks bankkoder och följ anvisningarna i Wallet.
– Välj Stockmann Mastercard i menyn Kort och sedan ”Lägg till i Apple Wallet eller Google Pay”.
– Registrera dig och godkänn användarvillkoren.

 

BETALA SMART MED STOCKMANN MASTERCARD


Det har blivit allt vanligare att betala med telefon och smartklocka, men nu går det också att betala med ringar, armband och nyckelbrickor.

Välkommen till framtiden – nya kontaktlösa betalningsmetoder

Nu kan du betala dina köp på under 50 euro med t.ex. en ring eller nyckelbricka. Läs mer om de nya kontaktlösa betalningsmetoderna på nordea.fi/smartbetalning och de smarta produkterna.

Du kan betala kontaktlöst med kreditfunktionen på ditt Stockmann Mastercard-kort.

 

Nordea Finans OmaLuotto-tjänst

Du kan använda OmaLuotto-tjänsten enkelt även med din smarttelefon eller surfplatta. Du kan sköta dina Stockmann Mastercard kreditkortsärenden när det passar dig, med din banks koder. Börja använda den nya självbetjäningstjänsten på www.nordearahoitus.fi/omaluotto.

 

Ansök om kort

 

Stockmann Mastercard är ett internationellt betaltids- och kreditkort. Den effektiva räntan på en utnyttjad kredit på 1500 euro är 24,1 % och kreditpriset 1 683 euro, då den nominella räntan är 3 månaders euriborränta (02/2021) + 12,5 %, och den månatliga kontoavgiften på 4 euro och avgiften för pappersfakturan på 3 euro har beaktats i beräkningen. Stockmann Mastercard är en fortlöpande kredit som gäller tills vidare. Kreditlimiten är 1 500–10 000 euro. Krediten beviljas av Nordea Finans Finland Ab, Aleksis Kivis gata 9, Helsingfors.