Etujen ehdot

Tarjoamamme edut eivät koske kaikkia tuotemerkkejä, kampanjoita ja palveluja eivätkä kaikkia Stockmann-tavaratalojen yhteydessä toimivia myymälöitä tai palveluntarjoajia.
Tämän sivun listauksesta näet, mitkä tuotealueet ja brändit jäävät etujen ulkopuolelle.

Kampanjaedut koskevat normaalihintaisia tuotteita, eikä niitä voi yhdistää muihin etuihin. Tästä syystä kampanjat eivät koske esimerkiksi alennusmyynti- tai kanta-asiakastuotteita.

 

Ajankohtaisten kampanjoiden ehdot

First-ostospäivä
Hullut Päivät -ostosseteli
Tuplaostoskertymä yhteistyökumppanien osastoilta
Etuseteli Herkun yli 300 €:n kuukausiostoista First- ja Exclusive-kanta-asiakkaille

 

Pysyvät ehdot tavarataloissa ja verkkokaupassa

Yleiset rajoitukset tavarataloissa
Yleiset rajoitukset Stockmann.com-verkkokaupassa
Verkkokaupan etukoodit

 


 

FIRST-OSTOSPÄIVÄ 5.–24.4.

First-kanta-asiakkaan ostospäivänä saat ajalla 5.–24.4.2019 –20 % lähes kaikista* normaalihintaisista muodin, kodin ja kosmetiikan tuotteista. Saat edun näyttämällä henkilökohtaisen kutsusi ja kanta-asiakaskorttisi. Kutsun löydät kotiin postitetun huhtikuun kanta-asiakaslehden välistä liitteenä.

 

TUPLAA ETUSI STOCKMANN.COMISSA!

Tee ostoksia sekä tavaratalossa että verkkokaupassa. Näin voit hyödyntää –20 % kahtena erillisenä päivänä. Verkkokaupassa saat edun First-korttisi kanta-asiakasnumerolla ja koodilla FirstShopping0419. Tarkista, että tietosi ovat oikein Omat tiedot -sivulla. Jos olet siirtynyt First-tasolle verkkokaupparekisteröitymisesi jälkeen, käy vaihtamassa uusi korttinumerosi. Katso ohjeet tästä.

*Kanta-asiakasetu koskee normaalihintaisia tuotteita 5.–24.4.2019, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Katso etujen merkki- ja osastokohtaiset rajaukset sekä mukana olevat yhteistyökumppanit osoitteessa etuehdot.stockmann.com.

 

SAAT OSTOSPÄIVÄN EDUN MYÖS NÄILTÄ KUMPPANEILTA

Saat edun myös lukuisilta tavarataloissamme toimivilta yhteistyökumppaneilta tämän listan mukaisesti.

A-T Lastenturva (Helsinki)
Etu ei koske seuraavia brändejä: Stokke, Maxi-Cosi, Babyzen, Britax Premium-line ja Wishbear.
Espresso House (Tampere)
Vapaavalintainen muffinssi –20 %
Fazer 8th Floor (Helsinki)
Champagne Bar: –20 % kaikista tuotteista klo 12.00 alkaen
À la Carte: –20 % kaikista tuotteista ma–pe klo 15–19

Halti (Helsinki, Tampere)
Hanko Sushi (Tampere)
–20 % vapaavalintaisesta ruoka-annoksesta
Isku (Helsinki)
KM Salonki (Tampere)
Vain myyntituotteet, ei koske palveluita
Kukka Fiori (Turku)
Kukkakaari (Tapiola)
Alennus koskee normaalihintaisia tuotteita
Lindex (Helsinki)
Olli Johan Lindroos (Helsinki)
Ei koske OJL-originals koruja tai palveluja
Power (kaikki tavaratalot)
–10 % kaikista tuotteista. Ei koske Apple-tuotteita. Etu käytettävissä Power Stockmann -myymälöissä.
White Dress–10 % kaikista tuotteista, myös tilaustuotteet
XS Toys (Kaikki talot)
Kaikki tuotteet pl. muovipussit ja lahjakortit

 

Edussa on merkki- ja osastokohtaisia rajoituksia.

Katso rajoitukset


Hullut Päivät -ostosseteli

Kun teet ostoksia joko hullutpäivät.com-verkkokaupasta tai tavaratalojen Hulluilta Päiviltä, saat käyttöösi etusetelin. Setelillä saat 15 %:n edun vähintään 100 €:n normaalihintaisesta kertaostoksesta ajalla 1.–19.4.2019 stockmann.comissa ja Suomen tavarataloissa.

Saat edun käyttöösi esittämällä kuponkisi tavaratalon kassalla. Kupongista löytyvällä verkkokauppakoodilla saat lisäksi stockmann.com-verkkokaupassa 15 %:n alennuksen vähintään 100 €:n kertaostoksesta. Verkkokauppaostoksesi toimitetaan postiin tai noutopisteeseen ilman perustoimituskuluja. Kotiinkuljetus hinnaston mukaan.

Etu ei koske tavarataloissa toimivien kumppaniosastojen tuotteita, tarjoustuotteita eikä kanta-asiakasetuja.

Edussa on brändi- ja osastokohtaisia rajoituksia.
Katso rajoitukset

 

Tuplaostoskertymä yhteistyökumppanien osastoilla

Saat kanta-asiakkaan tuplaostokertymän näillä tavarataloissamme toimivilla yhteistyökumppanien osastoilla maksaessasi ostoksesi Stockmann Mastercard –kortin maksuaika- ja luotto-ominaisuudella.
Saat tuplaostoskertymää näiltä kumppaneilta

 

Etuseteli Herkun yli 300 €:n kuukausiostoista First- ja Exclusive-kanta-asiakkaille

300 euron ostoksista kuukauden aikana Stockmann Herkussa saat aina 10 euron etusetelin, jonka voit käyttää yli 50 euron arvoiseen normaalihintaiseen kertaostokseen millä osastolla tahansa. Kertaostos voi koostua useammasta tuotteesta.
Ostot rekisteröityvät Exclusive- tai First-kanta-asiakaskorttia näyttämällä. Etusetelin saat jokaista kuukauden aikana käyttämääsi 300 euroa kohden.

Ostokertymään lukeutuvat kaikki Suomen Stockmann-tavaratalojen Herkuissa tehdyt ostot. Ostokertymää ei kuitenkaan myönnetä S-ryhmän lahjakorteista, useimmista välitystuotteista, kuten rahapeleistä, alkoholista, tupakkatuotteista, tupakan vastikkeista, tupakointivälineistä, tupakkajäljitelmistä, sähkösavukkeista ja nikotiininesteistä.

Ruokaostosten maksamiseen mahdollisesti käytetyt etusetelit vähennetään ostokertymästä ts. ostokertymään lasketaan ruokaostosten summa, josta on vähennetty käytetyn etusetelin arvo.

Etusetelin voi käyttää kotimaan Stockmann-tavarataloissa. Etuseteliä ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin eikä sillä saa alennusta tupakasta, alkoholista, äidinmaidonkorvikkeesta, eläinten ruoista, lahjakorteista, palveluista, Hullujen Päivien, apteekin, Alkon, kahviloiden, ravintoloiden tai palvelupisteen tuotteista. Etusetelit postitetaan pääkortin haltijoille kuukausittain. Tarkat ohjeet saat kassalta.

Wolt-toimituspalvelun kautta tehdyt Herkun ostokset eivät kerrytä kanta-asiakkaan ostokertymää, eikä niitä lasketa mukaan Herkun etuseteli-kertymään.

 

Verkkokaupan etukoodit

Oletko saanut verkkokauppaan kohdennetun etukoodin? Voit aktivoida koodin ostoskorivaiheessa. Etuilmoituksessa on kerrottu koodin voimassaoloaika sekä mahdolliset etukohtaiset rajoitukset.

Etu koskee normaalihintaisia tuotteita, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Etukoodeja koskevat verkkokaupan yleiset rajoitukset, jotka on esitelty alempana tällä sivulla.

 

YLEISET RAJOITUKSET TAVARATALOISSA

Tässä taulukossa mainitut tuotteet, brändit ja myyntiosastot jäävät tarjouskampanjoiden ulkopuolelle tavarataloissa, jos toisin ei ole mainittu.

OSASTOTUOTERAJAUKSET
LapsetA-T Lastenturva, Canada Goose, Gugguu x Minttu, Halti, Moncler, Polarn O. Pyret, Scandinavian Outdoor ja XS Lelut
AsusteetAcne Studios, Golla, Kenzo ja Longchamp
KahvilatKahvilat ja ravintolat
KosmetiikkaByredo, Rituals sekä kampaamoiden, hoitoloiden ja muiden hyvinvointipalveluiden tuotteet
Korut ja kellotAika-Asema, E. Lindroos, Efva Attling -korujen tilausvalikoima ja Westerback 1897
Matkalaukut ja matkatarvikkeetSamsonite, American Tourister, Tumi, Disney, Lipault ja Hartmann
Miehet ja urheiluAcne Studios, Canada Goose, Emporio Armani, Halti, Hugo Boss, Kenzo, Moncler, Scandinavian Outdoor, Stone Island
NaisetAcne Studios, Canada Goose, Emporio Armani, Halti, Hugo Boss, Karen Millen, Kenzo, Mango, Moncler, Scandinavian Outdoor ja White Dress
KotiArtekin toimitusmyyntituotteet, Stringin toimitusmyyntituotteet, Vitran toimitusmyyntituotteet, Hakola, Dyson, Nespresso Boutique, Svenskt Tenn ja Sisustusmaailma (Isku ja Vallila)
RuokaStockmann Herkku
Kirjat ja paperiAkateeminen Kirjakauppa
ElektroniikkaPower
LemmikitLemmikkieläintuotteet, eläinten ruoat
MuutSOL-pesula, Mr. Minit, Fysio 7 ja Motivus liikuntakeskus
Yleiset rajoituksetAlkoholi, apteekkituotteet, Hullujen Päivien tuotteet, kahvilat ja ravintolat, kukkakaupat, kirjat ja lehdet, lahjakortit, marjamyynti, kampaamot ja muut kauneus- ja hyvinvointipalvelut, kiinteistönvälityspalvelut, lääkäripalvelut, optikkopalvelut, pankkipalvelut, pysäköintipalvelut, suutaripalvelut, valuuttapalvelut, palvelupisteen tuotteet, palvelut, tupakkatuotteet ja äidinmaidonkorvikkeet
Etua ei voi yhdistää muihin etuihin, aiempiin ostoksiin tai tuotepalautuksiin ellei edussa toisin mainita. Muita etuja ei voi yhdistää kanta-asiakkaille annettaviin etuihin.

 

YLEISET RAJOITUKSET VERKKOKAUPASSA STOCKMANN.COM

Tässä taulukossa mainitut tuotteet ja brändit jäävät tarjouskampanjoiden ulkopuolelle verkkokaupassa, jos toisin ei ole mainittu.

OSASTOTUOTERAJAUKSET
LapsetCanada Goose
Miehet ja urheiluCanada Goose, Armani Jeans, Emporio Armani, Kenzo ja Stone Island
NaisetArmani Jeans, Canada Goose, Emporio Armani ja Kenzo
KosmetiikkaRituals
KotiArtekin toimitusmyyntituotteet, Stringin toimitusmyyntituotteet, Vitran toimitusmyyntituotteet, Hakola, Dyson
Yleiset rajoituksetEtua ei voi yhdistää muihin etuihin, aiempiin ostoksiin tai tuotepalautuksiin ellei edussa toisin mainita. First-asiakkaiden ostospäiväetua ei verkkokaupassa voi yhdistää muihin kanta-asiakasetuihin. Muita etuja ei voi yhdistää kanta-asiakkaille annettaviin etuihin.