Etujen ehdot

Tarjoamamme edut eivät koske kaikkia tuotemerkkejä, kampanjoita ja palveluja eivätkä kaikkia Stockmann-tavaratalojen yhteydessä toimivia myymälöitä tai palveluntarjoajia.
Tämän sivun listauksesta näet, mitkä tuotealueet ja brändit jäävät etujen ulkopuolelle.

Kampanjaedut koskevat normaalihintaisia tuotteita, eikä niitä voi yhdistää muihin etuihin. Tästä syystä kampanjat eivät koske esimerkiksi alennusmyynti- tai kanta-asiakastuotteita.

 

Ajankohtaisten kampanjoiden ehdot

Talviale
MyStockmann-sovelluksen lataajan etu –20 %
Pistekertymä yhteistyökumppanien osastoilta
Food Market Herkun etuseteli

 

Pysyvät ehdot tavarataloissa ja verkkokaupassa

Yleiset rajoitukset tavarataloissa
Yleiset rajoitukset Stockmann.com-verkkokaupassa
Verkkokaupan etukoodit

 


 

Talviale

Talvialennusmyynnistä löydät runsaan valikoiman muodin, kosmetiikan ja kodin kategorioiden tuotteita. Alennus vaihtelee ja on tuotteesta riippuen –30 %, –40 %, –50 % tai –60 %. Verkkokaupassa tunnistat aletuotteen punaisesta alehinnasta ja vertailuhinnasta. Tavarataloissa alennusmyyntituotteen hintalapussa on tarra, josta näet tuotteen alennusprosentin. Alennusmyyntihintaa ei voi yhdistää kanta-asiakasetuihin, tarjouksiin tai muihin etuihin. Alennusmyyntituotteita on rajallinen erä.

 

MyStockmann-sovelluksen lataajan etu –20 %

Kun lataat uuden MyStockmann-mobiilisovelluksen sovelluskaupastasi, saat 20 %:n edun yhdestä tavaratalo- ja yhdestä verkkokauppaostoksestasi. Ostosten minimisumma on 50 €/ostos.

Avaa MyStockmann-sovelluksesta kuponki, jonka nimi on ”20 % alennus 50 €:n ostoksesta” ja aktivoi kuponki, kun olet kassalla. Aktivoinnin jälkeen sinulla on 15 minuuttia aikaa käyttää kuponkisi.

Sovelluksen kupongista löydät myös koodin, jolla saat saman edun verkkokaupasta. HUOM! Kuponki häviää sovelluksesta, kun olet käyttänyt sen kassalla. Kannattaa siis joko tehdä verkkokauppaostos ensin tai ottaa verkkokaupan etukoodi erikseen talteen.

Voit hyödyntää edun Stockmannin omilla osastoilla. Etu ei koske yhteistyökumppanien osastoja (esim. Food Market Herkku).

Kirjaudu verkkokauppaan kanta-asiakastunnuksillasi edun saadaksesi.

Etu koskee normaalihintaisia tuotteita. Etu ei koske kanta-asiakasetuja, muita tarjoustuotteita eikä online-kumppaniemme myymiä tuotteita, joiden tuotetiedoissa on merkintä Online Exclusive. Etu on voimassa yhden kerran/käyttäjä.

Etu on voimassa 30.6.2020 saakka.

Katso yleiset rajoitukset

 

Pistekertymä yhteistyökumppanien osastoilla

Saat kanta-asiakkaan pistekertymän näillä tavarataloissamme toimivilla yhteistyökumppanien osastoilla.

Saat pistekertymää näiltä kumppaneilta

 

Etuseteli Food Market Herkusta

Kanta-asiakastasojen 3–6 asiakkaat ovat joulukuuhun 2019 asti saaneet 300 euron kuukausiostoksista Food Market Herkussa 10 euron etusetelin. Seteleitä ei jaeta enää vuoden 2020 alusta lähtien. Tammikuussa lähetetyt setelit ovat voimassa 29.2.2020 asti.

Kanta-asiakastasojen 3–6 asiakkaat ovat saaneet 300 euron kuukausiostoksista Food Market Herkussa 10 euron etusetelin joulukuussa 2019 tehtyihin ostoksiin saakka. Voit käyttää setelin yli 50 euron arvoiseen normaalihintaiseen kertaostokseen Food Market Herkussa ja Stockmannin omilla osastoilla. Kertaostos voi koostua useammasta tuotteesta. Ostot rekisteröityvät näyttämällä kanta-asiakastasojen 3–6 kanta-asiakaskorttia. Etusetelin saat jokaista kuukauden aikana käyttämääsi 300 euroa kohden.

Ostokertymään lukeutuvat kaikki Suomen Stockmann-tavaratalojen Food Market Herkuissa tehdyt ostot. Ostokertymää ei kuitenkaan myönnetä S-ryhmän lahjakorteista, useimmista välitystuotteista, kuten rahapeleistä, alkoholista, tupakkatuotteista, tupakan vastikkeista, tupakointivälineistä, tupakkajäljitelmistä, sähkösavukkeista ja nikotiininesteistä.

Ruokaostosten maksamiseen mahdollisesti käytetyt etusetelit vähennetään ostokertymästä ts. ostokertymään lasketaan ruokaostosten summa, josta on vähennetty käytetyn etusetelin arvo.

Etusetelin voi käyttää kotimaan Stockmann-tavarataloissa. Etuseteliä ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin eikä sillä saa alennusta tupakasta, alkoholista, äidinmaidonkorvikkeesta, eläinten ruoista, lahjakorteista, palveluista, Hullujen Päivien, apteekin, Alkon, kahviloiden, ravintoloiden tai palvelupisteen tuotteista. Etusetelit postitetaan pääkortin haltijoille kuukausittain. Tarkat ohjeet saat kassalta.

Wolt-toimituspalvelun kautta tehdyt Herkun ostokset eivät kerrytä kanta-asiakkaan ostokertymää, eikä niitä lasketa mukaan Herkun etuseteli-kertymään.

 

Verkkokaupan etukoodit

Oletko saanut verkkokauppaan kohdennetun etukoodin? Voit aktivoida koodin ostoskorivaiheessa. Etuilmoituksessa on kerrottu koodin voimassaoloaika sekä mahdolliset etukohtaiset rajoitukset.

Etu koskee normaalihintaisia tuotteita, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Etukoodeja koskevat verkkokaupan yleiset rajoitukset, jotka on esitelty alempana tällä sivulla.

 

YLEISET RAJOITUKSET TAVARATALOISSA

Tässä taulukossa mainitut tuotteet, brändit ja myyntiosastot jäävät tarjouskampanjoiden ulkopuolelle tavarataloissa, jos toisin ei ole mainittu.

OSASTOTUOTERAJAUKSET
LapsetA-T Lastenturva, Canada Goose, Gugguu x Minttu, Halti, Moncler, Polarn O. Pyret ja XS Lelut
AsusteetAcne Studios, Golla, Kenzo ja Longchamp
KahvilatKahvilat ja ravintolat
KosmetiikkaByredo sekä kampaamoiden, hoitoloiden ja muiden hyvinvointipalveluiden tuotteet
Korut ja kellotAika-Asema, E. Lindroos ja Efva Attling -korujen tilausvalikoima
Matkalaukut ja matkatarvikkeetSamsonite, American Tourister, Tumi, Disney, Lipault ja Hartmann
Miehet ja urheiluAcne Studios, Canada Goose, Halti, Hugo Boss, Kenzo, Moncler ja Stone Island
NaisetAcne Studios, Canada Goose, Halti, Hugo Boss, Kenzo, Mango, Moncler ja White Dress
KotiArtekin toimitusmyyntituotteet, Stringin toimitusmyyntituotteet, Vitran toimitusmyyntituotteet, Hakola, Dyson, Nespresso Boutique, Svenskt Tenn ja Isku
RuokaFood Market Herkku
Kirjat ja paperiAkateeminen Kirjakauppa
ElektroniikkaPower
LemmikitLemmikkieläintuotteet, eläinten ruoat
MuutSOL-pesula, Mr. Minit, Fysio 7 ja Motivus liikuntakeskus
Yleiset rajoituksetAlkoholi, apteekkituotteet, Hullujen Päivien tuotteet, kahvilat ja ravintolat, kukkakaupat, kirjat ja lehdet, lahjakortit, marjamyynti, kampaamot ja muut kauneus- ja hyvinvointipalvelut, lääkäripalvelut, optikkopalvelut, pankkipalvelut, pysäköintipalvelut, suutaripalvelut, valuuttapalvelut, palvelupisteen tuotteet, palvelut, tupakkatuotteet ja äidinmaidonkorvikkeet
Etua ei voi yhdistää muihin etuihin, aiempiin ostoksiin tai tuotepalautuksiin ellei edussa toisin mainita. Muita etuja ei voi yhdistää kanta-asiakkaille annettaviin etuihin.

 

YLEISET RAJOITUKSET VERKKOKAUPASSA STOCKMANN.COM

Tässä taulukossa mainitut tuotteet ja brändit jäävät tarjouskampanjoiden ulkopuolelle verkkokaupassa, jos toisin ei ole mainittu.

OSASTOTUOTERAJAUKSET
Online Exclusive Kaikki yhteistyökumppaniemme myymät tuotteet, joiden tuotetiedoista löytyy Online Exclusive -tunnus, jäävät tarjouskampanjoiden ulkopuolelle.
LapsetCanada Goose
Miehet ja urheiluCanada Goose, Boss, Hugo, Kenzo ja Stone Island
NaisetBoss, Canada Goose, Hugo ja Kenzo
KosmetiikkaByredo
KotiArtekin toimitusmyyntituotteet, Stringin toimitusmyyntituotteet, Vitran toimitusmyyntituotteet, Hakola, Dyson
Yleiset rajoituksetEtua ei voi yhdistää muihin etuihin, aiempiin ostoksiin tai tuotepalautuksiin ellei edussa toisin mainita. Tason 6 kanta-asiakkaiden ostospäiväetua ei verkkokaupassa voi yhdistää muihin kanta-asiakasetuihin. Muita etuja ei voi yhdistää kanta-asiakkaille annettaviin etuihin.