Etujen ehdot

Asiakkaillemme tai vain kanta-asiakkaillemme tarjoamamme edut eivät välttämättä koske kaikkia tuotemerkkejä, kampanjoita ja palveluja eivätkä kaikkia Stockmann-tavaratalojen yhteydessä toimivia myymälöitä tai palveluntarjoajia. Tämän sivun listauksesta näet, mitkä tuotealueet ja brändit etujen ulkopuolelle rajataan.

 

Voimassa olevien etujen rajaukset

Osta reppu – voita liput
Etuseteli Herkun yli 300 €:n kuukausiostoista First- ja Exclusive-kanta-asiakkaille
Verkkokaupan etukoodit
Yleiset rajoitukset tavarataloissa
Yleiset rajoitukset Stockmann.com-verkkokaupassa
Yleiset rajoitukset Herkussa

Osta reppu – voita liput

Osta reppu verkkokaupasta tai tavaratalon urheilu- tai lastenosastolta 13.7.–20.8. 2017 välisenä aikana, niin voit voittaa neljä lippua 13.9. järjestettävään Elämä Lapselle -konserttiin! Kirjaudu kanta-asiakastunnuksellasi tai esitä korttisi kassalla, ja osallistut arvontaan automaattisesti.

Kampanjassa mukana olevat brändit

Lasten osaston reppumerkit: The Pack Society, Replay, Sugarsweet, Emo Fun, Eastpak, Lego, Vans, Molo, Tommy Hilfiger, Herschel, Franklin Marshall, Ninjago, Agatha Ruiz De La Prada, Reima, Helly Hansen, Star Wars, Pick & Pack, X-Force

Urheiluosaston reppumerkit: Adidas, Adidas Originals, Adidas Performance, Eastpak, Fjällräven, Herschel, Nike, Patagonia, Puma, Rains, Stella McCartney, Under Armour

Etu ei koske muun merkkisiä reppuja.

Arvonnan säännöt

Palkinnon arvo on 131,24 euroa. Arvomme yhden voittajan. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Voittaja arvotaan 23.8. ja hänelle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

 

Etuseteli Herkun yli 300 €:n kuukausiostoista First- ja Exclusive-kanta-asiakkaille

300 euron ostoksista kuukauden aikana Stockmann Herkussa saat aina 10 euron etusetelin, jonka voit käyttää yli 50 euron arvoiseen normaalihintaiseen kertaostokseen millä osastolla tahansa. Kertaostos voi koostua useammasta tuotteesta.
Ostot rekisteröityvät Exclusive- tai First-kanta-asiakaskorttia näyttämällä. Etusetelin saat jokaista kuukauden aikana käyttämääsi 300 euroa kohden. Etuseteleitä voit ansaita joka kuukausi.

Ostokertymään lukeutuvat kaikki Suomen Stockmann-tavaratalojen Herkuissa tehdyt ostot, lukuun ottamatta alkoholia, tupakkaa, pullopantteja, muovikasseja, lahjakortteja, kosmetiikkatuotteita, sanoma- tai aikakauslehtiä, veikkaustuotteita tai muita elintarvikkeisiin kuulumattomia tuotteita, jotka on mahdollisesti maksettu samalla kuitilla Herkun kassalle ruokaostosten yhteydessä.

Ruokaostosten maksamiseen mahdollisesti käytetyt etusetelit vähennetään ostokertymästä ts. ostokertymään lasketaan ruokaostosten summa, josta on vähennetty käytetyn etusetelin arvo.

Etusetelin voi käyttää kotimaan Stockmann-tavarataloissa. Etuseteliä ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin eikä sillä saa alennusta tupakasta, alkoholista, äidinmaidonkorvikkeesta, eläinten ruoista, lahjakorteista, palveluista, Hullujen Päivien, apteekin, Alkon, kahviloiden, ravintoloiden tai palvelupisteen tuotteista. Etusetelit postitetaan pääkortin haltijoille kuukausittain. Tarkat ohjeet saat kassalta.

Wolt-toimituspalvelun kautta tehdyt Herkun ostokset eivät kerrytä kanta-asiakkaan ostokertymää, eikä niitä lasketa mukaan Herkun etuseteli-kertymään.

 

Verkkokaupan etukoodit

Oletko saanut verkkokauppaan kohdennetun etukoodin? Voit aktivoida koodin ostoskorivaiheessa. Etuilmoituksessa on kerrottu koodin voimassaoloaika sekä mahdolliset etukohtaiset rajoitukset.

Etu koskee normaalihintaisia tuotteita, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Etukoodeja koskevat verkkokaupan yleiset rajoitukset, jotka on esitelty alempana tällä sivulla.

 

YLEISET RAJOITUKSET TAVARATALOISSA

OSASTOTUOTERAJAUKSET
LapsetCanada Goose, Halti, Hamleys, Moncler, Polarn O. Pyret ja XS Lelut
AsusteetAcne Studios ja Longchamp
KahvilatKahvilat ja ravintolat
KosmetiikkaMAC, Bobbi Brown, La Mer sekä kampaamoiden, hoitoloiden ja muiden hyvinvointipalveluiden tuotteet
Korut ja kellotAika-Asema, E. Lindroos ja Westerback 1897
Miehet ja urheiluAcne Studios, Armani Jeans, Canada Goose, Halti, Hugo Boss, Moncler, Scandinavian Outdoor, Stone Island
NaisetAcne Studios, Armani Jeans, Canada Goose, Halti, Hugo Boss, Karen Millen, Mango, Moncler, White Dress
KotiDyson, Vitran toimitusmyyntituotteet, Nespresso Boutique ja Sisustusmaailma (Isku, Värisilmä, Vallila sekä Niemi Muuttopalvelut)
HerkkuAlkoholi, tupakkatuotteet, äidinmaidonkorvikkeet, lehdet
Kirjat ja paperiAkateeminen Kirjakauppa
ElektroniikkaPower
LemmikitLemmikkieläintuotteet, eläinten ruoat
MuutSOL-pesula, Mr. Minit, Fysio 7 ja Motivus liikuntakeskus
Yleiset rajoituksetAlkoholi, apteekkituotteet, Hullujen Päivien tuotteet, kahvilat ja ravintolat, kukkakaupat, kirjat ja lehdet, lahjakortit, marjamyynti, kampaamot ja muut kauneus- ja hyvinvointipalvelut, kiinteistönvälityspalvelut, lääkäripalvelut, optikkopalvelut, pankkipalvelut, pysäköintipalvelut, suutaripalvelut, valuuttapalvelut, palvelupisteen tuotteet, palvelut, tupakkatuotteet ja äidinmaidonkorvikkeet
Muita etuja ei voi yhdistää kanta-asiakkaille annettaviin etuihin.

YLEISET RAJOITUKSET VERKKOKAUPASSA STOCKMANN.COM

OSASTOTUOTERAJAUKSET
LapsetCanada Goose
KosmetiikkaMAC, Bobbi Brown ja La Mer
Miehet ja urheiluCanada Goose, Armani Jeans ja Stone Island
NaisetCanada Goose ja Armani Jeans
KotiDyson, Vitran toimitusmyyntituotteet
Yleiset rajoituksetFirst-asiakkaiden ostospäiväetua ei verkkokaupassa voi yhdistää muihin kanta-asiakasetuihin. Muita etuja ei voi yhdistää kanta-asiakkaille annettaviin etuihin.

YLEISET RAJOITUKSET HERKUSSA

Etusetelien etuja ei voi yhdistää muihin etuihin.
Etu ei koske tupakka- ja alkoholituotteita, äidinmaidonkorviketta, lahjakortteja, Veikkausta tai lehtiä eikä kahviloiden, ravintoloiden, vuokralaisten tai palvelupisteen tuotteita.
1 etuseteli/ ostoskerta.