Etujen ehdot

Tarjoamamme edut eivät koske kaikkia tuotemerkkejä, kampanjoita ja palveluja eivätkä kaikkia Stockmann-tavaratalojen yhteydessä toimivia myymälöitä tai palveluntarjoajia.
Tämän sivun listauksesta näet, mitkä tuotealueet ja brändit jäävät etujen ulkopuolelle.

Kampanjaedut koskevat normaalihintaisia tuotteita, eikä niitä voi yhdistää muihin etuihin. Tästä syystä kampanjat eivät koske esimerkiksi alennusmyynti- tai kanta-asiakastuotteita.

 

Ajankohtaisten kampanjoiden ehdot

Kaikki talviulkoiluun –20 %
Pistekertymä yhteistyökumppanien osastoilta

 

Pysyvät ehdot tavarataloissa ja verkkokaupassa

Yleiset rajoitukset tavarataloissa
Yleiset rajoitukset Stockmann.com-verkkokaupassa
Verkkokaupan etukoodit


 

Kaikki talviulkoiluun –20 %

Kanta-asiakkaanamme saat 20 %:n edun normaalihintaisista takeista, jalkineista, hatuista, pipoista, huiveista, kaulaliinoista ja käsineistä. Saat 20 %:n edun myös normaalihintaisista kasvojenhoitotuotteista. Etu on voimassa torstaista sunnuntaihin 14.–17.1.2021.

Saadaksesi edun verkkokaupassa kirjaudu sisään kanta-asiakastunnuksillasi. Saadaksesi edun tavaratalossa rekisteröi kanta-asiakaskorttisi kassalla tai näytä kanta-asiakastietosi MyStockmann-mobiilisovelluksesta.

Etu ei koske kanta-asiakastuotteita, muita tarjouksia tai alennusmyyntituotteita, eikä Online Exclusive -tuotteita. Edussa on brändi- ja osastokohtaisia rajoituksia.

Rajoitukset tavarataloissa   Rajoitukset verkkokaupassa

 

ALE

Alennusmyynnistä löydät runsaan valikoiman muodin, kosmetiikan ja kodin kategorioiden tuotteita. Alennus vaihtelee ja on tuotteesta riippuen –40 % tai –50 %. Tunnistat aletuotteen punaisesta alehinnasta ja vertailuhinnasta. Alennusmyyntihintaa ei voi yhdistää kanta-asiakasetuihin, tarjouksiin tai muihin etuihin. Alennusmyyntituotteita on rajallinen erä.

 

Pistekertymä yhteistyökumppanien osastoilla

Saat kanta-asiakkaan pistekertymän näillä tavarataloissamme toimivilla yhteistyökumppanien osastoilla.

Saat pistekertymää näiltä kumppaneilta

 

Verkkokaupan etukoodit

Oletko saanut verkkokauppaan kohdennetun etukoodin? Voit aktivoida koodin ostoskorivaiheessa. Etuilmoituksessa on kerrottu koodin voimassaoloaika sekä mahdolliset etukohtaiset rajoitukset.

Etu koskee normaalihintaisia tuotteita, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Etukoodeja koskevat verkkokaupan yleiset rajoitukset, jotka on esitelty alempana tällä sivulla.

 

YLEISET RAJOITUKSET TAVARATALOISSA

Tässä taulukossa mainitut tuotteet, brändit ja myyntiosastot jäävät tarjouskampanjoiden ulkopuolelle tavarataloissa, jos toisin ei ole mainittu.

OSASTOTUOTERAJAUKSET
LapsetAcne Studios, A-T Lastenturva, Canada Goose, Chloé, Hugo Boss, Kenzo, Parajumpers, Polarn O. Pyret, Reiman Hopea-mallisto ja XS-lelut
AsusteetAcne Studios, Kenzo ja Longchamp
KahvilatKahvilat ja ravintolat
KosmetiikkaByredo, Rituals sekä kampaamoiden, hoitoloiden ja muiden hyvinvointipalveluiden tuotteet
Korut ja kellotAika-Asema, E. Lindroos ja Efva Attling -korujen tilausvalikoima
Matkalaukut ja matkatarvikkeetSamsonite, American Tourister, Tumi, Disney, Lipault ja Hartmann
Miehet ja urheiluAcne Studios, Canada Goose, Hugo Boss, Kenzo, Moncler, Parajumpers, ja Stone Island
NaisetAcne Studios, Canada Goose, Hugo Boss, Kenzo, Moncler, Parajumpers, ja White Dress
KotiArtekin toimitusmyyntituotteet, Stringin toimitusmyyntituotteet, Vitran toimitusmyyntituotteet, Hakola, Dyson, Jura, Nespresso Boutique ja Isku
RuokaFood Market Herkku
Kirjat ja paperiAkateeminen Kirjakauppa
ElektroniikkaPower
LemmikitLemmikkieläintuotteet, eläinten ruoat
MuutSOL-pesula, Mr. Minit, Fysio 7 ja Motivus liikuntakeskus
Yleiset rajoituksetAlkoholi, apteekkituotteet, Hullujen Päivien tuotteet, kahvilat ja ravintolat, kukkakaupat, kirjat ja lehdet, lahjakortit, marjamyynti, kampaamot ja muut kauneus- ja hyvinvointipalvelut, lääkäripalvelut, optikkopalvelut, pankkipalvelut, pysäköintipalvelut, suutaripalvelut, valuuttapalvelut, palvelupisteen tuotteet, palvelut, tupakkatuotteet ja äidinmaidonkorvikkeet
Etua ei voi yhdistää muihin etuihin, aiempiin ostoksiin tai tuotepalautuksiin ellei edussa toisin mainita. Muita etuja ei voi yhdistää kanta-asiakkaille annettaviin etuihin.

 

YLEISET RAJOITUKSET VERKKOKAUPASSA STOCKMANN.COM

Tässä taulukossa mainitut tuotteet ja brändit jäävät tarjouskampanjoiden ulkopuolelle verkkokaupassa, jos toisin ei ole mainittu.

OSASTOTUOTERAJAUKSET
Online Exclusive Kaikki yhteistyökumppaniemme myymät tuotteet, joiden tuotetiedoista löytyy Online Exclusive -tunnus, jäävät tarjouskampanjoiden ulkopuolelle.
LapsetAcne Studios, Canada Goose, Hugo Boss, Kenzo, Parajumpers ja Reiman Hopea-mallisto
Miehet ja urheiluAcne Studios, Canada Goose, Boss, Hugo, Kenzo, Parajumpers ja Stone Island
NaisetAcne Studios, Boss, Canada Goose, Hugo, Kenzo ja Parajumpers
KosmetiikkaByredo, Rituals
KotiArtekin toimitusmyyntituotteet, Stringin toimitusmyyntituotteet, Vitran toimitusmyyntituotteet, Hakola, Dyson, Jura
Yleiset rajoituksetEtua ei voi yhdistää muihin etuihin, aiempiin ostoksiin tai tuotepalautuksiin ellei edussa toisin mainita. Tason 6 kanta-asiakkaiden ostospäiväetua ei verkkokaupassa voi yhdistää muihin kanta-asiakasetuihin. Muita etuja ei voi yhdistää kanta-asiakkaille annettaviin etuihin.