Osallistu Itämeren pelastamiseen

Itämeren suojelu on Stockmannin vuoden 2022 hyväntekeväisyyskohde. Elokuun lopussa vietettävä Itämeripäivä näkyy Stockmannilla 15.8.–11.9., kun tarjoamme tavarataloissamme ja verkkokaupassamme lahjoitusmahdollisuuden Itämeren hyväksi John Nurmisen Säätiölle.

Itämeri valittiin Stockmannin 160-juhlavuoden hyväntekeväisyyskohteeksi, sillä meri yhdistää Stockmannin toimintamaat. Itämeren suojelu liittyy Stockmannin tavoitteisiin hillitä ilmastonmuutosta ja edesauttaa lajikirjon säilymistä.

”Itämeri on Stockmannin toimintamaita, Suomea, Viroa ja Latviaa, yhdistävä elementti, joka on tärkeä rahdin, matkustajaliikenteen, kalastuksen, lomailun ja muun vapaa-ajanvieton näkökulmasta. Halusimme nostaa Itämeren esiin kaikissa maissamme ja kertoa sen merkityksestä sekä suojelemisen tärkeydestä.”, Stockmannin viestinnästä, vastuullisuudesta ja sijoittajasuhteista vastaava johtaja Henna Tuominen kertoo.

Vuoden 2022 ajan Stockmann on tukenut ja nostanut esille John Nurmisen Säätiön tekemää tärkeää työtä meitä kaikkia yhdistävän Itämeren hyväksi. Kampanjavuosi huipentuu 25. elokuuta vietettävään Itämeripäivään, jossa myös Stockmann on mukana. John Nurmisen Säätiön käynnistämää ja koordinoimaa Itämeripäivää vietetään vuosittain aina elokuun viimeisenä torstaina erilaisten tapahtumien ja tempausten parissa. Teemapäivän tavoitteena on nostaa esille tärkeitä merellisiä aiheita ja innostaa tekemään konkreettisia tekoja Itämeren hyväksi.

Stockmannilla Itämeripäivä näkyy 15.8.–11.9., jolloin tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden osallistua Itämeren auttamiseen helposti tavarataloissamme ja verkkokaupassa.

 

Autetaan Itämerta yhdessä – monta tapaa osallistua 15.8.–11.9.

 

Lahjoita tavarataloissa tai verkkokaupassa

Voit lahjoittaa valitsemasi summan suoraan John Nurmisen Säätiölle Stockmannin tavaratalojen kassoilla tai verkkokaupassa. Verkkokaupassa lahjoittaminen onnistuu helposti ostamalla 5 euron tai 10 euron lahjoituskortteja.

Lahjoita verkkokaupassa

 

Ota käyttöösi MyStockmann-sovellus

Nyt kannattaa ottaa käyttöön MyStockmann-sovellus, jos et ole jo ladannut sitä mobiililaitteeseesi, sillä Stockmann lahjoittaa jokaisesta uudesta MyStockmann-sovelluksen käyttöönotosta John Nurmisen Säätiölle 0,20 euroa.

Tutustu MyStockmann-jäsenyyteen

 

Osta Iittala-lasilintu

Itämeripäivänä 25. elokuuta Stockmannin tavarataloihin ja verkkokauppaan tulee myyntiin erikoiserä Iittalan lasilintuja: Birds by Toikka Mother ja Birds by Toikka Baby. Jokaisesta myydystä lasilinnusta lahjoitetaan linnun koosta riippuen 30–50 euroa John Nurmisen Säätiölle.

 

Birds by Toikka -lasilinnut

Osta tästä

 

Muista myös käytännön teot

Voit vaikuttaa Itämeren hyvinvointiin myös pienillä arjen käytännön teoilla. John Nurmisen Säätiö on listannut nettisivuilleen 30 + 1 hyvää tapaa auttaa Itämerta, josta jokainen voi valita omaan arkeensa parhaiten sopivat teot.

30 + 1 tapaa pelastaa Itämeri

 

Lisäksi Stockmannin 160-juhlavuoden merkkipäiväkeräys Itämeren pelastamiseksi on voimassa vuoden 2022 loppuun. Keräykseen voi osallistua tilisiirrolla.

Lahjoitukset Itämeren suojeluun:

Tili: FI06 1214 3000 1122 96
Maksun saaja: John Nurmisen Säätiö
Viite: 22000 00727

<!–Juhlimme Stockmannin juhlavuotta yhdessä asiakkaidemme kanssa Suomessa, Virossa ja Latviassa.

Itämeri yhdistää Stockmannin toimintamaat, joten juhlavuoden kunniaksi Stockmann haluaa tukea ja nostaa esille John Nurmisen Säätiön tekemää tärkeää työtä meitä kaikkia yhdistävän Itämeren hyväksi. Käynnistämme juhlavuoden kunniaksi keräyksen, jotta Itämeri olisi meidän kaikkien käytössä, entistä puhtaampana, vielä 160 vuoden kuluttuakin. Osallistumme vuoden 2022 aikana eri tavoin Itämeren pelastamiseen yhteistyössä John Nurmisen Säätiön kanssa.

 

John Nurmisen Säätiö tekee konkreettista työtä Itämeren suojelemiseksi vähentämällä mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöriskejä. Säätiön meriympäristöhankkeissa työtä ohjaavat vaikuttavuus ja konkreettiset mitattavat tulokset. Yhteistyö John Nurmisen Säätiön kanssa ja lahjoitusmahdollisuuden tarjoaminen sidosryhmillemme on luonteva lisä muiden yhteistyöhankkeiden joukossa. Ympäristön ja luonnon monimuotoisuuden kunnioittaminen ovat tärkeitä asioita, joihin haluamme myös Stockmannin toiminnassa kiinnittää huomiota.

 

Pienetkin teot vaikuttavat

Tutustu myös millaisilla arjen käytännön teoilla voimme auttaa Itämeren suojelussa. Pienetkin teot vaikuttavat, ja niitä voi tehdä meistä jokainen. https://johnnurmisensaatio.fi/itameren-suojelu/itameren-suojeluvinkkeja/

 

Mahdolliset juhlamuistamiset ja onnittelut toivomme Stockmannin keskeisimpiä toimintamaita yhdistävälle Itämerelle. Tuetaan tärkeää hanketta yhdessä!

Lahjoitukset Itämeren suojeluun:
Tili: FI06 1214 3000 1122 96
Maksun saaja: John Nurmisen Säätiö
Viite: 22000 00727

https://johnnurmisensaatio.fi/–>