Itämeri yhdistää

Juhlimme Stockmannin juhlavuotta yhdessä asiakkaidemme kanssa Suomessa, Virossa ja Latviassa.

Itämeri yhdistää Stockmannin toimintamaat, joten juhlavuoden kunniaksi Stockmann haluaa tukea ja nostaa esille John Nurmisen Säätiön tekemää tärkeää työtä meitä kaikkia yhdistävän Itämeren hyväksi. Käynnistämme juhlavuoden kunniaksi keräyksen, jotta Itämeri olisi meidän kaikkien käytössä, entistä puhtaampana, vielä 160 vuoden kuluttuakin. Osallistumme vuoden 2022 aikana eri tavoin Itämeren pelastamiseen yhteistyössä John Nurmisen Säätiön kanssa.

 

John Nurmisen Säätiö tekee konkreettista työtä Itämeren suojelemiseksi vähentämällä mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöriskejä. Säätiön meriympäristöhankkeissa työtä ohjaavat vaikuttavuus ja konkreettiset mitattavat tulokset. Yhteistyö John Nurmisen Säätiön kanssa ja lahjoitusmahdollisuuden tarjoaminen sidosryhmillemme on luonteva lisä muiden yhteistyöhankkeiden joukossa. Ympäristön ja luonnon monimuotoisuuden kunnioittaminen ovat tärkeitä asioita, joihin haluamme myös Stockmannin toiminnassa kiinnittää huomiota.

 

Pienetkin teot vaikuttavat

Tutustu myös millaisilla arjen käytännön teoilla voimme auttaa Itämeren suojelussa. Pienetkin teot vaikuttavat, ja niitä voi tehdä meistä jokainen. https://johnnurmisensaatio.fi/itameren-suojelu/itameren-suojeluvinkkeja/

 

Mahdolliset juhlamuistamiset ja onnittelut toivomme Stockmannin keskeisimpiä toimintamaita yhdistävälle Itämerelle. Tuetaan tärkeää hanketta yhdessä!

Lahjoitukset Itämeren suojeluun:
Tili: FI06 1214 3000 1122 96
Maksun saaja: John Nurmisen Säätiö
Viite: 22000 00727

https://johnnurmisensaatio.fi/