Ajankohtaista

16.8.2021
Helsinki, Itis, Jumbo, Tampere, Tapiola, Turku, Verkkokauppa
Stockalla tapahtuu!

 

Tapahtumia tavarataloissa ja virtuaalisesti

Läpi vuosikymmenten Stockmann on ollut suomalaisille mieleenpainuvien elämysten suunnannäyttäjä – rullaportaista kaupungin ensimmäisiin pehmisjäätelöihin. Tänä päivänä tapahtumatarjontamme on monipuolinen kattaus virtuaalisia kohtaamisia, kanta-asiakastapahtumia, suuria muotinäytöstapahtumia ja paljon muuta.

Tutustu tapahtumiimme tästä – lämpimästi tervetuloa mukaan!

Tapahtumat

23.3.2023
Helsinki
Pieni Lelukauppa Helsingin keskustassa

Pieni lelukauppa kutsuu seikkailuun!

Pohjoisen Euroopan suurin lelukauppa on avannut ovensa Helsingin keskustan tavaratalossa. Janne Katajan luotsaama upea ja elämyksellinen lelukauppa tarjoaa yllätyksiä ja seikkailuja kaikenikäisille, ja mittavasta valikoimasta löytyy suosikki jokaiselle leikin ystävälle.

Pieni Lelukauppa palvelee myös Tampereen tavaratalossa. Tervetuloa kokemaan lelukaupan taika!

Lelut myös verkosta

9.3.2023
Helsinki
Stockmann Event Lounge

Yritystapahtuma, jossa on tyyliä – Stockmann Event Lounge

Stockmann Event Lounge on upea ja viihtyisä, yritysasiakkaiden käyttöön varattavissa oleva tila pääkaupungin ikonisessa maamerkissä, Helsingin keskustan Stockmann -tavaratalossa. Event Lounge -tila tarjoaa tunnelmallisen ympäristön kokoukseen, tuotelanseeraukseen, virkistysiltaan tai yrityksenne muihin tilaisuuksiin.

Lue lisää ja varaa tästä

7.3.2023
Helsinki
Lilla Floranna

Kukkakauppa Lilla Floranna avattu

Lilla Floranna -kukkakauppa on avattu Helsingin keskustan Stockmannille! Floranna on töölöläinen kukkakauppa, joka on jo miltei 20 vuoden ajan palvellut kaupunkilaisia persoonallisin ja kestävin kukituksin. Florannan pikkusisar, Lilla Floranna, palvelee nyt tavaratalon pääsisäänkäynnin luona, kellon alla. Lilla Floranna sitoo, kukittaa ja kuljettaa kukat kaikkiin tärkeisiin hetkiin. Lämpimästi tervetuloa!

31.1.2023
Helsinki
Pieni Lelukauppa avataan Helsingin keskustassa

Helsingin keskustaan uudistettu lasten maailma

Helsingin keskustan tavaratalo uudistuu – aloitamme lasten maailmasta

Helsingin keskustan tavaratalo uudistuu seuraavien vuosien aikana. Työ aloitetaan tavaratalon 6. kerroksen lasten ja nuorten maailmasta, joka uudistuu kevään aikana kokonaan. Tavaratalossa avataan muun muassa Pohjoismaiden suurin lelukauppa, Janne Katajan luotsaama Pieni Lelukauppa.

Uudistamme lippulaivatavaratalomme tämän päivän asiakkaiden odotuksia vastaavaksi, inspiroivaksi paikaksi, jossa vietetään aikaa ja tarjotaan ostosmahdollisuuksien lisäksi erilaisia palveluita, elämyksiä ja yhteisöllisyyttä. Aloitamme uudistustyön helmikuussa.

Lue lisää

16.1.2023
Itis
Itiksen tavaratalo uudistuu

 

Itiksen tavaratalo uudistuu kokonaan keväällä 2023

Itiksen Stockmann uudistetaan kevään 2023 aikana. Uudistumisen myötä tavaratalo tulee keskittymään Stockmannin omien merkkien, Design by Stockmann, tuotteisiin. Omat merkit tulevat saamaan uudistetussa tavaratalossa selkeät, näkyvät ja tyylikkäät tilat. Lisäksi asiakkaillemme tärkeät kosmetiikan ja lasten muodin valikoimat pysyvät vahvassa roolissa.

Muutostyöt ovat edenneet siihen pisteeseen, että uudistunut, Stockmannin omiin merkkeihin keskittynyt naisten muodin osasto on avattu. Muutostyöt ovat valmistuneet myös miesten muodin osastolla ja kodin osastoilla.

Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen naisten muodin osastoon sekä hyödyntämään remonttialennukset!

Tavaratalo palvelee asiakkaitaan ja on auki normaalisti muutostöidenkin aikana.

Lue tiedote

15.12.2022
Helsinki, Itis, Jumbo, Tampere, Tapiola, Turku, Verkkokauppa
Muodin huipulle

 

Muodin huipulle – tuemme uusia suunnittelijatalentteja

Rakastettu realityklassikko, Muodin huipulle, starttaa MTV:llä ensi vuoden alussa, helmikuun 2. päivä, ja nostaa uuden kotimaisen suunnittelijatähden muotimaailman huipulle. Ohjelmassa kilpailee kymmenen lahjakasta muotisuunnittelijaa, jotka pääsevät kehittämään taitojaan erilaisten haasteiden edetessä.

Stockmann on mukana ohjelmassa pääyhteistyökumppanina. Ohjelmassa nähdään Stockmannin oma jaksotehtävä suunnittelijoille. Stockmannin naisten muodin kategoriajohtaja Maiju Niskanen vierailee jaksossa tuomarina. Lisäksi Muodin huipulle -kausi huipentuu ohjelman finaaliin Helsingin keskustan tavaratalossa.

Lue lisää

29.11.2022
Helsinki, Tampere
Relove

 

Relove – rakkaudella kierrätetty

Nyt myös Tampereella!

Stockmann ja Relove ovat kulkeneet yhdessä helmikuusta 2021 alkaen tarjoten inspiraatiota kestävään muotiin kutsuvassa ja kauniissa ympäristössä. Relove rantautui ensiksi Helsingin keskustan Stockmannille, ja nyt kuljemme yhdessä kohti Tampereen Stockmannin tavaratalon avausta.

Asiakkaamme arvostavat laatua, kauneutta, vastuullisuutta ja tuotteiden pitkäikäisyyttä. Stockmann ja Relove haluavat kumpikin yhdessä tarjota asiakkailleen inspiraatiota ja elämyksellisyyttä. Samanlaiset arvomme kohtaavat.

Stockmannin yhtenä tavoitteena on tarjota asiakkailleen laadukkaita ja kestävästi valmistettuja tuotteita, jotka voivat kulkea sukupolvelta ja käyttäjältä toiselle. Muotipalvelumme tukee asiakkaitamme juuri oikeanlaisten hankintojen tekemisessä ja tarjoamme tavarataloissamme esimerkiksi ompelupalvelua muokkaamaan laadukkaita tuotteita käyttäjälle sopivaksi.  Kestävyysajattelu ja tuotteiden elinkaaren pidentäminen ovat osa Stockmannin muodin strategiaa. Stockmann panostaa tulevaisuudessa yhä vahvemmin tuotevalikoimiin ja palveluihin, jotka tukevat kiertotaloutta. Tässä matkassa Relove on tärkeä yhteistyökumppanimme.

Tästä yhtälöstä meidät on yhdessä tehty – täydellinen match: Stockmann x Relove. Toivotamme lämmöllä Reloven tervetulleeksi Tampereen tavarataloon.

Monipuolisesta second hand -valikoimastaan ja kauniista esillepanoistaan tunnettu Reloven konsepti tulee Tampereen Stockmannin tavaratalossa olemaan sama kuin Helsingin tavaratalossakin: asiakkaat voivat tuoda aarteitaan, kuten vaatteita ja kenkiä, myyntiin liikkeeseen täyden palvelun all Inclusive -myyntisopimuksella, ja kahvila-ravintolassa tarjoillaan aamiaista, lounasta sekä esimerkiksi Reloven itseleipomia kakkuja ja leivonnaisia. Relove on auki tavaratalon aukioloaikojen mukaisesti.

Helsingin keskustan tavaratalo, 3.krs.  |  Tampereen tavaratalo, 3.krs.

10.11.2022
Helsinki, Itis, Jumbo, Tapiola, Turku
Kierrätä poistotekstiilisi

Poistotekstiilin kierrätys nyt myös Turun tavaratalossa

Löytyykö kaapeistasi poistotekstiiliä, joka ei enää sovellu esim. hyväntekeväisyysjärjestöjen keräyksiin, mutta jota et haluaisi heittää roskiinkaan?

Stockmann aloitti viime vuonna Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY:n kanssa palvelun, jossa voit lajitella rikkinäiset sekä käyttö- ja korjauskelvottomat tekstiilisi hyötykäyttöön.

Nyt olemme aloittaneet poistotekstiilin keräyksen myös Turun tavaratalossa yhteistyössä Lounais-Suomen Jätehuollon (LSJH) kanssa.

Lue lisää

18.11.2022
Helsinki, Itis, Jumbo, Tampere, Tapiola, Turku
Stockmann varautuu mahdollisiin sähkönjakelun keskeytyksiin

 

Varaudumme mahdollisiin sähkönjakelun keskeytyksiin

Energiakriisin vuoksi Suomessa varaudutaan sähkön säännöstelyyn. Myös Stockmann on varautunut mahdollisiin sähkönjakelun keskeytyksiin.

 

Sähkökatkoalueen tavaratalo on suljettuna katkon ajan, ja asiakkaat ohjataan turvallisesti ulos tavaratalosta. Stockmannin tavaratalo toimii sähkökatkoksen jälkeen normaalisti. Verkkokauppa ja tavaratalot, jotka eivät ole keskeytysalueella, palvelevat normaalisti. Stockmann noudattaa toiminnassaan viranomaisohjeistuksia. Stockmannin henkilökunta auttaa ja tukee asiakkaitaan mahdollisen sähkökatkon tullen ja tekee kaikkensa, jotta asiakkaat kokevat olonsa turvalliseksi ja mahdollisimman miellyttäväksi poikkeustilanteesta huolimatta. Tavaratalo tiedottaa välittömästi, kun se avaa jälleen ovensa. 

12.12.2022
Helsinki, Itis, Jumbo, Tampere, Tapiola, Turku, Verkkokauppa
Takaisinveto: Premium Baking Tart Pan -piirakkavuoat

 

Takaisinveto

Tiedote asiakkaille

Premium Baking Tart Pan -piirakkavuoat pyydetään palauttamaan Stockmannille virheellisen erän vuoksi.

Laatutarkastuksessa on ilmennyt, että tuotantoerässä 23035 on havaittu virhe, minkä vuoksi pyydämme asiakkaitamme palauttamaan ostamansa tuotteen Stockmannille. Eränumero on ollut merkittynä ainoastaan tehdaspakkaukseen ja siten ei ole mahdollista jälkikäteen tarkistaa. Tästä johtuen pyydämme kaikki Premium Baking Tart Pan -piirakkavuoat palautettavaksi Stockmannille.

Virheellisen erän tuotteissa on havaittu siirtyvän liikaa nikkeliä, mangaania ja kobolttia elintarvikkeisiin, mikä voi olla haitallista terveydelle.

Tuotteen ostaneita pyydetään palauttamaan virheelliset tuotteet lähimpään Stockmannin tavarataloon tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Ostos hyvitetään.

Asiakaspalvelu

 

Asiakaspalvelun puhelinnumero: 09 1211

Lisätietoja: Assortment Lead Kati Lewis-Sjöberg, Stockmann Oyj, +358 50 388 97 51, kati.sjoberg@stockmann.com

 

Tuotteen tarkemmat tiedot:

Valmistaja: RBV Birkmann GMBH Halle
Tuote: Premium Baking Tart Pan with enamel bottom, 28 cm
EAN-koodi: 4026883882119
Maahantuoja: Stockmann Oyj Abp

5.8.2022
Helsinki, Itis, Jumbo, Tampere, Tapiola, Turku, Verkkokauppa
Rajoitamme Venäjälle vietävien ylellisyystuotteiden myyntiä

Rajoitamme Venäjälle vietävien ylellisyystuotteiden myyntiä

Stockmann on rajoittanut maaliskuusta lähtien EU:n säädöksen mukaisesti Venäjälle vietävien ylellisyystuotteiden myyntiä. EU on asettanut Venäjälle useita tuonti- ja vientirajoituksia osana talouspakotteita Venäjän aloitettua perusteettoman hyökkäyksen Ukrainaan. Stockmannilla noudatetaan viranomaisohjeistuksia.

Ylellisyystuotteet ovat tuotteita, joiden tuotekohtainen arvo ylittää 300 euroa. Tuotteiden pakoteluettelo sisältää muun muassa vaatteet, jalkineet, asusteet, kellot, korut, kosmetiikan sekä sisustus- ja keittiötarvikkeet. Linjaus koskee kaikkia Suomen tavarataloja ja verkkokauppaa.

8.3.2022
Helsinki, Itis, Jumbo, Tampere, Tapiola, Turku, Verkkokauppa
Auta kanssamme Ukrainan kriisin uhreja

Auta kanssamme Ukrainan kriisin uhreja

Suomen Punainen Risti on aloittanut hätäapukeräyksen Ukrainan konfliktista kärsivien auttamiseksi. Konfliktin kiihdyttyä Punainen Risti on muun muassa jakanut siviileille kymmeniätuhansia ruoka- ja hygieniapakkauksia, parantanut vedenjakelua, järjestänyt ensiapukoulutuksia sekä evakuoinut ihmisiä.

Lue lisää ja osallistu

4.5.2022
Helsinki
Kodin ja kosmetiikan suosikit Woltilla kotiin

 

Kodin ja kosmetiikan suosikit Woltilla kotiin!

Nyt voit tilata kauneus- ja kodintuotteita kotiovellesi alle tunnissa Woltin sovelluksen tai verkkosivujen kautta. Tilaa vaikkapa ihana äitienpäivälahja suoraan äidin kotiovelle toimitettuna! Palvelu on käytössä Helsingin keskustan tavaratalossa. Laajennamme valikoimaa lähiaikoina vielä lisää.

Tutustu tästä

 

Näin tilaat

Tee tilauksesi Woltin sovelluksessa tai osoitteessa wolt.com.

Kotiinkuljetuksista huolehtivat Woltin kumppaneina toimivat lähetit. Keskimääräinen toimitusaika on noin 30 minuuttia tilauksesta.

Kotiinkuljetustilausten toimitusmaksu on Woltin normaalihinnaston mukainen eli 1,90–7,90 euroa etäisyydestä riippuen.

 

Palauttaminen

Voit palauttaa Woltin kautta tekemäsi ostoksen Helsingin keskustan tavaratalon palvelupisteeseen sähköpostitse saamaasi Wolt-kuittia vastaan. Palautusaika on 30 päivää.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessaan. Tarkista, että palautat kaikki osat, myös mahdolliset käyttöohjeet. Sinetöidyt pakkaukset, kuten kosmetiikka- ja hygieniatuotteet tulee palauttaa avaamattomissa alkuperäispakkauksissaan ja palautettavan tuotteen sinetin tulee olla ehjä.

Wolt-ostokset eivät toistaiseksi kerrytä MyStockmann-pisteitä.

31.5.2022
Verkkokauppa
MyStockmann-ohjelma myös Viroon ja Latviaan

 

Samat hyödyt ja edut kaikissa Stockmann-maissa

MyStockmann-jäsenohjelma on laajentunut Suomesta Viroon ja Latviaan. Kaikki asiakkaamme saavat samat mahdollisuudet kerätä pisteitä ja nauttia ohjelman eduista, tarjouksista ja hyödyistä.

Olemme laajentaneet jäsenohjelmaamme asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Monet matkustavat kolmen maan välillä, ja nyt he voivat tehdä ostoksia Suomessa sijaitsevien kuuden tavaratalon lisäksi Tallinnassa ja Riiassa sekä verkkokaupassa ja kerätä näin kaikista pisteitä etujen saamiseksi. Ohjelma on sama kaikissa maissa, mutta paikalliset edut ja tarjoukset voivat vaihdella.

 

LIITTYMINEN ON HELPPOA

Helpoin tapa liittyä MyStockmann-jäseneksi ja hyötyä ohjelman eduista on käyttää MyStockmann-sovellusta. Voit määrittää sovelluksen asetuksissa suosikkitavaratalosi ja -tuoteryhmäsi, jolloin näet niiden edut ja tapahtumat automaattisesti. Poistamalla rajauksen saat näkyviin kaikki edut.

 

ETUJA MYÖS MYSTOCKMANN-KUMPPANEILTA

Meillä on monia MyStockmann-kumppaneita, joiden tarjouksia asiakkaamme voivat nyt hyödyntää kaikissa kolmessa maassa. Kumppaneiden määrä myös kasvaa lähitulevaisuudessa. Löydät kumppaneidenkin edut MyStockmann-sovelluksesta.

 

PALAUTTEESI ON MEILLE TÄRKEÄ

Kehitämme jatkuvasti MyStockmann-ohjelmaa ja -sovellusta, jotta voimme tarjota lisää etuja ja löytää uusia tapoja palkita sinua omaan elämääsi ja kiinnostuksenkohteisiisi sopivimmilla tavoilla. Siksi haluamme aina kuulla ajatuksiasi ja ideoitasi, jotka auttavat meitä palvelemaan sinua paremmin.

Lue lisää MyStockmann-ohjelmasta

28.2.2022
Helsinki, Itis, Jumbo, Tampere, Tapiola, Turku, Verkkokauppa
Stockmann poistaa venäläiset tuotteet myynnistä

Stockmann on poistanut venäläiset tuotteet myynnistä Suomessa ja Baltiassa

Stockmann on päättänyt poistaa myynnistä venäläistä alkuperää olevat tuotteet kaikissa toimintamaissaan. Linjaus koskee sekä tavarataloja että verkkokauppaa. Päätöksen myötä Stockmannin valikoimista poistuu noin 200 venäläistä alkuperää olevaa tuotetta.

Lue lisää

14.5.2021
Helsinki
Royale by Michael Björklund

 

Royale by Michael Björklund

Sekä Suomessa että Ruotsissa Vuoden kokin tittelin saanut ahvenanmaalainen Michael ”Micke” Björklund on avannut yhtiökumppaninsa Thomas Strandvikin kanssa Helsingin keskustan tavarataloon Royale by Michael Björklund -ravintolakokonaisuuden, joka käsittää BBQ Royale -ravintolan ja Café Royale -kahvilan.

 

BBQ Royale

BBQ Royale tarjoilee grillattuja premiumhampurilaisia ja -kebabia maukkaiden lisukkeiden kera. Ravintola panostaa pienimuotoiseen ruoanvalmistukseen, vastaleivottuun leipään ja talon omiin kastikkeisiin.

Ravintolaan voit piipahtaa myös viinilasilliselle tai drinkille ja tehdä samalla matkan New Yorkin Brooklyniin, jonka tunnelmaa ravintolan sisustus henkii.

 

Café Royale

1930-luvun Pariisista inspiroituneen perinteisen kahvilan ruokalistalla on vastakeitetyn kahvin ja ihanien vastaleivottujen leivonnaisten lisäksi raikkaita voileipiä, salaatteja, keittoa ja ”Superfoodia”. Take-away -kassalta voit helposti napata hyvää purtavaa mukaan töihin. Kauniissa miljöössä voit myös nauttia samppanjaa, viiniä, olutta tai avecin. Viikonloppuisin katamme klassisen Afternoon Tean.

Royale by Michael Björklund, Helsingin keskustan tavaratalo, katutaso

Lue lehdistötiedote  Helsingin tavaratalon kahvilat ja ravintolat